Повідомити адміністратора про коментарі

Дякуємо за повідомлення адміністратору.
Заповніть форму і натисніть "Надіслати" для відправки.

Ім’я:
 
E-mail:
 
Причина повідомлення про коментар
 
 
 

Коментар:
 
Слава Ісусу Христу! "Отче, прости їм , бо не знають, що роблять! " Практично всі дописувачі коментарів, як натовп перед Пилатом кричить: "Розпни! "Пилат знав:"...що священики видали Його (Ісуса) через заздрощі. Первосвященики ж підбурили народ..." (Мк.15:10-11). Історія повторюється...Сьогоднішні священики і верхівка Церкви заздрить підгорецьким владикам, що вони від Бога отримали великі духовні дари-харизми, як написано у 12 розділі І послання до коринтян, це і дар пророцтва, дар молитви мовами ( запитайте своїх священиків, то вони взагалі не знають що це таке) , дар зцілювати, і багато в нашій церкві є свідчень, коли люди зцілялися від наркотичної чи алкогольної залежності і навіть рак 4-го ступеня Ісус зцілював за молитвами владик і таких прикладів є декілька десятків. Ісус дає їм силу Святого Духа виганяти злих духів з людини. А про людяність, доброту, милосердя тут можна говорити безконечно. З 2003 року моя сім"я знає "підгорецьких отців", ми проходили реколекції в монастирі в Підгірцях, вони декілька років, ще до гоніння, коли були на реколекціях на вул. Самбірській, то жили в моїй хаті. Я дякую Богові, що мала ласку цих святих людей гостити у своїй домівці. Повірте, в мене вдома бували різні священики і монахи, і я можу порівняти їх відношення до Бога і життєві принципи. "Підгорецькі" за всі роки жодного, чуєте, ЖОДНОГО разу, навіть не пригубили вина, а дрогобицькі модерні отці (деякі), перед храмовим святом ящиками скуповують горілку і роблять це перед 11 годиною вечора у "Фуршеті", бо перед закриттям магазину не буде свідків, а Господь таки свідків дав!  
Жодного разу , за всі роки, навіть коли нашій Церкві було дуже важко фінансово, бо йшло будівництво, владики навіть не натякнули, що потрібна допомога, ми ж не сліпі, самі бачимо, і хто як міг так допомагав будові. Чоловіки приїжджали з різних міст і до ночі важко НЕОПЛАТНО працювали, жінки варили їсти і то з великим бажанням і не треба було ходити по хатах і збирати гроші на обіди майстрам. А в нас в Дрогобичі священик замість проповіді Слова Божого може сказати, що на будову церкви кожна сім"я має дати 100 $, і це не разовий збір, бо таких зборів є безліч: і коляда, і на плитку, і на клей, і на дзвони, і на хрести і т.д., та ви й самі краще знаєте, але мовчите, бо ви в цьому погрузли і правду визнати не хочете, хоча поза очі обурюєтеся. Але причина не в священиках, а причина у вас самих. Вам сказали "фас" і ви робите те, що вам накажуть, і поваги будете мати від фальшивих священиків багато, але тут на землі, але ви не вічні. Станете перед Богом і " ...ЗА КОЖНЕ ПУСТЕ СЛОВО, ЯКЕ СКАЖУТЬ ЛЮДИ, - ДАДУТЬ ВІДПОВІДЬ СУДНОГО ДНЯ ЗА НЬОГО. БО ЗА СЛОВАМИ ТВОЇМИ БУДЕШ ВИПРАВДАНИЙ І ЗА СЛОВАМИ ТВОЇМИ БУДЕШ СУДЖЕНИЙ" (Мт.12:36-37). "Підгорецькі владики" постійно постять і моляться, і навіть власноруч будують храми, вони не відкидають жодну роботу, а потім приходять модерні священики, вночі врізають свої замки і забирають у нас храм, так як було в Чорткові, після смерті о. Романа Шелепка, "гузарівці" так безжально його переслідували і гонили, що серце молодого священика не витримало і він вмер на порозі церкви. УГКЦ навезло з Франківська семінаристів, які били наших сестер-монахинь. Що ж, "гарні" практичні заняття для майбутніх священиків, як тримати в покорі своїх прихожан, але Господь все бачить і цього року десь у Великодньому часі, вся вода в Чорткові стала непридатною до пиття і ніхто не знає причини. БОЖИЙ ПАЛЕЦЬ!  
Священики, сподіваюся, добре знають який засуд вони отримають, коли не будуть вірно служити Богові: "Горе пастирям..., що пасуть самих себе! Чи ж не вівці пастирям пасти?... Ви правили ними жорстоко й насильно.за те, пастухи, слухайте слово Господнє! Так говорить Господь Бог: ОСЬ Я ПРОТИ ПАСТУХІВ. Я заберу моїх овець із їхніх рук і не дам їм більше пасти мої вівці. Вони не будуть більше пасти самих себе. Я вирву в них із рота мої вівці, і не будуть вони їм більше їжею. Так бо говорить Господь Бог: Сам, сам я буду дбати за моїх овець і буду їх доглядати." (Єз.34:2, 4, 9-11). 
ЛЮДИ! ЧИТАЙТЕ СВЯТЕ ПИСЬМО, бо це Слово, яке Господь говорить до вас кожного дня, а ви не знаючи Писання, беретеся судити про Божі справи. "Слухатися слід більше Бога, ніж людей! " (Ді.5, 29). Коли апостолам забороняли проповідувати і первосвященики хотіли вчинити над ними засуд, то законовчитель Гамалиїл сказав: "Отож, я нині кажу вам: Зоставте тих людей, лишіть їх, бо коли від людей цей задум чи ця справа, вона сама собою розпадеться. Коли ж від Бога, ви не здолієте звести їх зо світу, -щоб ви часом не стали противниками Бога". Послухалися вони його ради." (Ді.5:38-39). І я всім вам раджу, чи ж мало ми усі маємо гріхів? Не додавайте до своїх гріхів нових, проти Святого Духа."Тому кажу вам: Усякий гріх, усяка хула проститься людям; але хула на Духа не проститься.І коли хтось каже слово проти Сина Чоловічого, йому проститься. Коли ж хтось скаже проти Святого Духа, йому не проститься ні в цьому світі, ні на тому." (Мт.12:31-32). 
ЛЮДИ! ДУМАЙТЕ, ЩО ГОВОРИТЕ! Знаю, що після мого коментаря на мене виллється потік очорнень, але я прощаю усім, нехай Господь простить вас і молю Ісуса і Пресвяту Богородицю, щоб я поводилася так, як написано у 5 розділі Діянь апостолів 41-42 вірш.
 
Марія Гушовата, 14:58 29.07.2012
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5829 днів)