Повідомити адміністратора про коментарі

Дякуємо за повідомлення адміністратору.
Заповніть форму і натисніть "Надіслати" для відправки.

Ім’я:
 
E-mail:
 
Причина повідомлення про коментар
 
 
 

Коментар:
 
Цікава дискусія... Хочу лиш побажати авторам статтей падати на коліна перед Сотворителем Всесвіту і зі слізьми та жалем взивати про милосердя і прощення  
 
своїх провин, через котрі ми щодня розпинаємо Ісуса...((( Хочу лиш порадити вам усім не осуджувати один одного, а передати це право Всемогутньому Богу. Що  
 
стосується цих людей, котрих постійно очорнюють, скажу наступне: Щоби мати то розпізнання правди, треба самому бути в правді, треба самому бути чистим перед  
 
Богом Отцем і щоденно перебувати в покорі та служити іншим, стати найменшим серед усіх... Коротко про себе: Я страшний грішник і мені соромно як я можу так  
 
ображати Бога мого, котрий Сина не пожалів і видав на смерть ради мене((( Знаю лиш одне тільки покаяння і щоденне визнання своїх провин перед Богом і перед  
 
своїми близькими, друзями, колегами по роботі - звільняє від пут сатани. На останок, читайте Слово Боже не своїм розумом і устами, але цілим серцем, та перед  
 
тим покайтесь і від усієї душі просіть про прощення...Проси У Бога Творця неба і землі допомоги і сили не грішити або хоча б на початок викорінити якісь  
 
конкретні ваші залежності чи то алкоголь чи тосигарети, чи то рукоблудство із самим собою..список можна продовжувати. Все це і я робив колись, та Господь мене  
 
визволив від цієї тілесної пожадливості, від пожадливості очей, я Йому щиро вдячний, і щодня прошу про ласку витримати в доброму. щодня перепрошую людей з  
 
якими спілкуюсь за погане ставлення до них. В мене є ще багато вад над якими Господь працює і допомагає мені немічному. Ось і тільки тоді спричинися до  
 
читання Святого Слова Божого і проси Благодаті, проси розуміння Його Слова, проси одкровення в Ім"Я Отця і сина І Духа Святого. Люди і лише тоді ви будете  
 
кожен зокрема мати свої відносини з Живим Богом.Лише з ласки Духа Святого могтимете розрізнати хто є з Богом а хто ні. Бо допоки ви не станете дітьми Божими  
 
і допоки щоденно не будетие каятись, доти Дух Святий не матиме можливості перебувати у нашому тілі. Бо як ви знаєте тіло наше то хам Духа Святого. Очистьте  
 
черця двоєдушні і впустіть Святого Духа для того аби Зміг допомогти вам змінити ваше життя для того щоб ви могли спасти як свою так і душі рідних і близьких.  
 
Нехай Благословить вас Бог. прошу не критикувати мене за граматику. Дякую Щиро. Всім бажаю відчути присутніть Живого Бога у вашому Житті. Нехай  
 
Прославляється Свята тайна Євхаристі на віки вічні. Амінь.
 
Богдан, 21:32 31.07.2012
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5806 днів)