Повідомити адміністратора про коментарі

Дякуємо за повідомлення адміністратору.
Заповніть форму і натисніть "Надіслати" для відправки.

Ім’я:
 
E-mail:
 
Причина повідомлення про коментар
 
 
 

Коментар:
 
Іване, не маніпулюйте та не перекручуйте! стаття про "священнослужителів" які намагаються приватизувати церкву та від її імені робити "бізнес"! На мою думку це не сумісні речі! і якщо порушили закон то треба відповідати! Хочете займатесь бізнесом на здоровя, але тоді Вам не місце серед священнослужителів! Церква має дещо іншу місію аніж комерція! Церква мусить звіщати Євангеліє «в убогості» і той, хто звіщає іншим Добру Новину про Ісуса, повинен мати за ціль полегшити злидні найубогіших, при цьому, ніколи не забуваючи, що це є ділом Святого Духа, а не людських зусиль. Такою була провідна думка Папи Франциска. Папа вказав, що Ісус навчає Своїй учнів скромності, перестерігаючи їх, щоб вони не брали із собою у дорогу нічого зайвого, бо Добра Новина про Ісуса повинна звіщатись в убогості, адже «спасіння не є богослов’ям добробуту. «Ось якою є місія Церкви – Церква, яка оздоровляє, Яка піклується», – мовив Святіший Отець, додаючи, що Церква є немов польовий госпіталь. «Лікувати рани сердець, відчиняти двері, визволяти, розповідати, що Бог є добрим, що Він усе прощає, що Бог є Батьком, що Він є ніжним, що Він завжди на нас чекає – ось це є місією Церкви», – наголосив проповідник, пригадуючи, що у випадку, коли ми забуваємо про справжню місію Церви, тобто про той апостольський запал звіщення Євангелія в убогості, то існує небезпека, що Церква скочуються до того, що стає сильною організацією, але не має євангельського духа, тобто, їй бракує того духа убогості та тієї сили зціляти. і нічого про готельний бізнес!
 
До Івана!, 22:04 23.04.2017
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5832 дні)