Для чого влада краде парки в Дрогобичан…?

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
07.12.2021


Для чого влада краде парки в Дрогобичан…?
Що робиться з землями Дрогобицької громади, скільки це буде продовжуватись…?
Пропозиції громади враховано. Що пропонують облаштувати на території парку «Новонароджених»?

У 2020 році питанням парку зайнялася робоча група, яка напрацювала низку ідей з облаштування території. Свої пропозиції громадяни висловлювали під час кампанії публічних електронних консультацій. Під час проведення кампанії моніторингу громадської думки Група керувалася Статутом громади, Положенням про громадський простір, Розпорядженням міського голови про проведення електронних консультацій та затвердження складу робочої групи з планування парку Новонароджених.
Так, у підсумку, громада бажає, щоб на території парку, яка сягає близько 31 га, облаштували культурні зони для проведення масових заходів, зони для активного відпочинку та заняття спортом, дитячі майданчики, зону для вигулу собак, велосипедні та пішохідні доріжки, смітники, вбиральні, парковки…
Але чомусь під час представлення даного проекту тільки вказали про одну земельну ділянку, що пропонується включити до переліку земельних ділянок, право яких підлягає продажу на земельних торгах, ділянку орієнтовною площею 1,3 га у районі вулиць Володимира Великого на території, яка примикає до ділянки церкви Успіння Пресвятої Богородиці, з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови а де дивним чином пропала друга ділянка площею 1,3235 га (дану земельну ділянку можна знайти за такими такими даними):
✔️
Кадастровий номер:
4610600000:01:015:0128
✔️
Тип власності:
не визначено
✔️
Цільове призначення: 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови
✔️
Площа:
1.3235 га
📌
Що робиться з землями Дрогобицької громади, скільки це буде продовжуватись…?






Переглядів: 3434

Коментарі (31)
 
Щоб вам рагулі ніхєра не дісталось!  
Ця земля вся моя і ви Ї Ї ніщеброди не заслуговуєте! Я з Германом продам все що зможу достойним , багатим людям!
Рейтинг: 25+ 0-
 
Кучма, 14:59 07 грудня 2021 р.
 
Задовбали з тими забудовами земель! Щоб ви вдавилися тією вкраденою землею під ті забудови, худоба ратушанська!
Рейтинг: 32+ -1-
 
Зеня, 15:36 07 грудня 2021 р.
 
По вул. Трускавецькій, в межах парку Б. Хмельницького, виділили 4 земельні ділянки по 0. 1га для будівництва та обслуговування житлового будинку, ці ділянки оформлені на підставних осіб для Кучми, Германа, Коцюби та одна на відкуп.  
Тому немає нічого святого в цих упирів.
Рейтинг: 24+ 0-
 
Дрогобичанин., 16:28 07 грудня 2021 р.
 
Ви забули гнидуса Щербу який мав би боротися з корупцією а насправді очолює її,
Рейтинг: 19+ 0-
 
Ігор, 17:38 07 грудня 2021 р.
 
Бігуняк Ярослав Степанович. Помиляєтесь друзі Дрогобичани. Найбільша афера п. Кучми з землею-то фермерське господарство "Тарком", (більше 350 га с / г земель району і 19 га під забудову для 90 осіб (землі ф / г Газда в р-ні вул Самбірська). Тут шелест мільйонів портретів американських президентів. Такого голови, такої мерзоти у нас ще не було. Живем-так як обираєм, що обрали-те і маєм.
Рейтинг: 26+ 0-
 
Бігуняк Ярослав Степанович-про, 18:24 07 грудня 2021 р.
 
впевнений на 100 % якби головою того ОТГ став другий кандидат ВЕСЕЛИЙ! ви би також його обзивали і писали що він злодій! ? Ви такі є! вам видно пороблено і то дуже сильно! ШКОДА! Думаю що на другий рік 2022, Кучма Т. + відповідні люди \ які в тому розбираються \зобоваязані навести порядок в дрогобицьких парках 1. ВАСИЛЬЄВА. 2. Б. Хмельницького. 3. Новонароджених. Іншого виходу просто немає! П. С. Дивлюся новини і дуже переживаю щоб умалішонний зростом метр пятьдесять не розпочав війну проти незалежноі нашоі неньки УКРАІНИ! Всім здоров я. М. ДРОГОБИЧ
Рейтинг: 3+ -24-
 
Вчора, 19:40 07 грудня 2021 р.
 
Ганьба кучмівським земельним казнокрадам!
Рейтинг: 23+ 0-
 
Виборець, 20:14 07 грудня 2021 р.
 
Де де , а у ящику "найправдивіша" правда для холопів. Дивитись їхні прогнози та новини вже гидко стає а їхні пики осточортіли в ефірах. Одне хитріше та підліше другого і так лапшу холопам вішають і вішають. Зрешта, якщо є вуха то чому б не вішати лапшу на ті наївні клапцюхи. Пора дорослішати пане та логіку включати щодо їхніх новин.
Рейтинг: 8+ -1-
 
До "Вчора", 20:22 07 грудня 2021 р.
 
На даний момент парк Новонароджених це величезний наркопритон.
Рейтинг: 10+ -1-
 
Вітя, 20:25 07 грудня 2021 р.
 
Хочу трохи не по темі.  
На вул. Стрийська встановили кільце із знаком кільцева (не головна) дорога. То що ж ви думаєте, водії їдуть і пропускають всіх хто виїхав на головну. Таке враження, що у нас всі покупляли права.
Рейтинг: 3+ -1-
 
снайпер, 22:22 07 грудня 2021 р.
 
Та той Щерба який очолював виконавчу службу збудував два будинки один в Бориславі а другий доці Роксолані в Трускавці яка з ним не розмовляє бо ненавидить по сімейним причинам, від люстрації втік в АТО, а взагалі того ушльопка зробила теща яка працювала в суді і тягнула дебіла за вуха по кар‘єрі а тепер воно сидить в ратуші відбирає землі у селян та пропонує комерсантам, на вили ту гниду та йому подібним!
Рейтинг: 20+ -1-
 
Ігор, 01:44 08 грудня 2021 р.
 
Тут би спитатися масштабно: для кого влада краде в Украхнців Україну? ! І чому всі протести закінчуються лише проплаченим маханням прапорами, скачками під дискотеку й фаєрними фіглярствами дешево куплених нероб? !
Рейтинг: 6+ 0-
 
!, 07:59 08 грудня 2021 р.
 
Хочу свої 5 копійок на рахунок кільця. У Дрогобичі періодично буваю. Їду по Стрийський бачу знак встановлено нові знаки. секунда і я уже на кольці. я думаю знак який попереджає про зміну руху можна було б встановити далі від кільця.
Рейтинг: 0+ -1-
 
Віталій, 09:31 08 грудня 2021 р.
 
Легендарний корупціонер управління юстиції у минулі роки . Ох і набрались вони тоді хабарів мерзоти. А головний ушльопок якби був чесною людиною то таких" щерб" у його оточенні небуло б. Як їм всім ксіви АТО знадобились для їхнього власного добробуту та дали зелене світло на подальші корупційні справи . Мастаки красти, що поробиш. І немає на них правосуддя бо корупція прошила всі державні структури. Хіба Господь з них спитає коли будуть старі та немічні ті "ОРЛИ" убогі душою.
Рейтинг: 12+ 0-
 
До "Ігоря", 09:45 08 грудня 2021 р.
 
Ти став " летючим голандцем".
Рейтинг: 2+ 0-
 
роман, 10:27 08 грудня 2021 р.
 
Завдяки свідкам "той шось тай робе" ось зміни, та тих хто дякує в фесбуці за кусок асфальту мерам та депутатам які за кошт громади це зробили, матимемо ще одну каденцію тих самих. Хоча насправді паралельно йде підготовка технічних людей які при перемозі і далі діятимуть в інтересах старої ватаги. Чи ви думаєте ті кого приютив та влаштував на посади пан Кучама будуть діяти в інтересах громади? :) тоді просто подорослішайте або викиньте паспорт, щоб не наробити біди на виборах.  
Усі хто з ним є, повинні на наступні вибори стати політичними трупами та не отримати жодного голосу. це стосується усієї команди від мера до останнього начальника КП ітп.  
Но я знаю, що в Дрогобичан дуже коротка память і живуть вони одним днем, ось сьогодні пообіцяв чи там зробив щось раз на каденцію значить до скону обиратиму його. Яка різниця в якому стані 80 відсотків доріг та тротуарів наприклад якщо той чи інший за усі пять років поставив в нашому дворі гойдалку та підстриг газон.  
До того ж потрібно усвідомлювати, що усі стрижки газонів, гойдалки чи дрібні ремонти відбиваються в перших пів року, максимум рік поки в курс справи входить. Решта чотири роки при кориті приносить стільки грошей та бонусів життя, що важко осягнути.
Рейтинг: 9+ -2-
 
Ім'я, 13:19 08 грудня 2021 р.
 
Алла Гладун обікрала музей на сотні хусток і роздала своїм підлеглим!
Рейтинг: 3+ -2-
 
Святослав Херович, 14:03 08 грудня 2021 р.
 
Нововипердоленим шмаркатим хамидлам їхня карківочка хіхікалками вилізе боком! Гнати геть- туди, звідки припхалося, дрантя шмаркате! Ти йому душу нарозпашку, а воно, за мої гроші, ще й хіхікалки вишмаркує- марш з Дрогобича!  
Здихайте з голоду, а то щось мізки недоколупалися перед тим, як з людьми працювати!
Рейтинг: 2+ -3-
 
!, 14:23 08 грудня 2021 р.
 
Цілком з Вашим дописом погоджуюсь. Нажаль дурнів ще є багато. Воно радіє площі а решта йому не потрібне. Молодь то взагалі живе барами та фаст-фудами їм такі ригаловки тільки і відкривай повсюди. А пенсіонери вже мислити не можуть їм лавку у дворі поставлять і вони голосують. Залишається армія адмінресурсу а вона доволі велика у місті ось і витягує їм голоси на виборах. Решта людей не цікавляться нічим бо їздять до польського пана на плантації нагаруються як коні і раді що валюту привезуть додому. І ця радість є доти поки здоров'я дозволить . А потім всерівно треба у місті жити і користуватись тим "комфортом" який створила правляча корупційна свора.
Рейтинг: 16+ -1-
 
До "Ім'я", 15:43 08 грудня 2021 р.
 
Попередній дописувач висвітлив реальну картину сьогоднішнього міста. І живуть , як сіра покірна маса. А злодюжки при владі напевно найагресивніша зграя шакалів. Але сотня адекватних людей в стані навести порядок в місті. По одному вони навчились бити правоохоронними структурами, псами з оточення і що найгірше патріотичною риторикою з уст тих , яким місце давно в каталажці.
Рейтинг: 9+ 0-
 
123, 20:18 08 грудня 2021 р.
 
В ютубі є відео Антона Гури як у Києві пенсіонери щоб поїсти стоять у черзі біля церковної палатки. Жах просто аж серце щемить коли бачиш як жирують українські чинуші-патрійоти вишивані а тут цілком інша сторона життя в нашій неньці. Та ще де? У самій столиці таке знедолення тих прошарків виборців які справно за те лайно ходять голосувати. Натомість дуже "дбають" за здоров'я наше . Вколотись жижою свята процедура так лунає з зомбоящиків . Привчають до того що колотись це так як кожен день зуби чистити та руки мити тобто гігієна.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Читач, 17:42 09 грудня 2021 р.
 
Той щерба найбільший злодій з теперішніх керівників міста та району
Рейтинг: 5+ 0-
 
До Ігоря, 01:20 10 грудня 2021 р.
 
Не словом а ділом винести того корупціонера Щербу Р. З ратуші та зробити люстрацію на яку він давно заслужив, та пояснити справжнім АТО яка гнида влилася до них, впевнений вони також розберуться, за грати гниду та ізолювати від нормальних людей!
Рейтинг: 10+ 0-
 
Ігор, 02:28 10 грудня 2021 р.
 
Вусатий добре знає хто такий Монгол (Щерба) . Якби не був душою такий самий то Руслана і близько там небуло б. А так всі казнокради в купочці. Один за всіх і всі за одного Руслана. таке гасло їхнє справжнє. Решта все ширма.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Ігорю, 10:22 10 грудня 2021 р.
 
З малюнку видно, що після такого "облаштування" парку як такого не залишиться, хіба що травичка і пару кущиків. Дерибан під забудову, торгівлю і всяку херню.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Зеня, 13:45 10 грудня 2021 р.
 
А що скаже на все це "Нова Пошта", котра пересилала мародерські пакунки, цілими ешелонами, із зони бойових дій патріотів проти патрійотів? ! Що: всралися всі? !
Рейтинг: 1+ -1-
 
!, 14:46 10 грудня 2021 р.
 
Щерба професійний хабарник, а тепер ще земельний барига, який баригую землями громади
Рейтинг: 6+ 0-
 
Остін, 09:02 11 грудня 2021 р.
 
Ганьба підстилкам депутатам - ви хлопці гірші шльондр, підігруєте вусатому. Гіршої влади ще не було - жрете і не нажретесь, скоро ригати вже будете!
Рейтинг: 10+ 0-
 
Правдивий, 22:27 11 грудня 2021 р.
 
Робити з цього парку цімус європейський- наївно, як і, наприклад, бігом будувати у Львові новісіньке СІЗО, також- європейське: пани туди не переступлять й крок, а народна дрібнота зробить його- для одноразового користування, мовляв, заїхали- понищили, пішли далі. Вітчизняна "європейська свідомість" закінчується в Україні на межі європлантацій, навіть не доїджаючи до кордону з Україною. Європа у головах- явище настільки ж рідкісне, як у 2004- повітря Майдану, закатане у порожні бляшанки для європейців, кожна- по 20 доларів. У кого з українців тоді було 20 доларів, аби купити собі пустий бамбук? ! Скоріше, повірили (у ще один лохотрон) у "знайди сто тисяч під пляшечкою з пивом": наші економічно-урядові "відмили" тоді, очевидно, не на один кулелобний паркан, сплетений з авосьок.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 05:53 12 грудня 2021 р.
 
Щербу гнати в шию!
Рейтинг: 2+ -1-
 
Герман, 09:47 12 грудня 2021 р.
 
Схеми, схеми, схеми. Простішого не знайти. Правдами-неправдами отримують земельні ділянки і будують-будують. А пізніше вивішують плакати " Здаю в оренду". Можна і не працювати та безбідно проживати.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Наталія, 23:59 13 грудня 2021 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5829 днів)