На Самбірщині чоловік вбив вагітну дружину, а потім намагався вчинити самогубство

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) vartonews.com.ua   
13.12.2021
В одному із сіл Самбірського району під час сварки чоловік вбив вагітну дружину, а потім намагався перерізати собі горло. При цьому вбивство сталося на очах в 10-річної доньки подружжя.  Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області. Близько 07:50 год. 10 грудня поліція отримала повідомлення про конфлікт між чоловіком і дружиною в одному із сіл Самбірського району. За словами заявника, під час конфлікту могла постраждати жінка. На місце події виїжджали правоохоронці, де виявили мертвою 31-річну вагітну місцеву мешканку. Її 40-річного чоловіка з раною шиї госпіталізували до лікарні.
 
Поліцейські встановили, що між чоловіком та його дружиною виник конфлікт. Під час сварки чоловік кілька разів вдарив дружину ножем. У результаті вагітна жінка померла. Після скоєного чоловік намагався перерізати собі горло.
 
Під час сварки в будинку перебувала 10-річна донька подружжя. Перелякана дівчинка втекла до бабусі з дідусем та розповіла їм про те, що відбувається вдома, а вони, своєю чергою, повідомили поліцейських.
 
За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
 
Досудове розслідування триває.


 

Переглядів: 1742

Ваш коментар буде першим
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5824 дні)