У БОРИСЛАВІ ОСВЯТИЛИ ОНОВЛЕНИЙ ХРАМ СВЯТОЇ АННИ. ФОТО

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) drogmedia.net.ua   
23.12.2021

 

22 грудня, символічно у День Святої Анни у Бориславі відбулося освячення оновленого храму Святої Анни.  


З цієї нагоди відбулася Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив єпископ Самбірсько-Дрогобицької єпархії, владика Ярослав (Приріз) у співслужінні з понад 20 священиками УГКЦ із Бориславського, Трускавецького, Дрогобицького, Стрийського, Підбузького та Сколівського деканатів. Про це повідомили в прес-службі Бориславської міської ради.



Перед початком Богослужіння відбулася зустріч владики та освячення храму й оновлених розписів. Літургію супроводжував спів хору заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні та танцю України “Верховина”. Участь в урочистостях взяв міський голова Ігор Яворський.

Після завершення Літургії владика Ярослав подякував отцю-декану Роману Василіву, та всім, хто трудився над реставрацією храму.
 
Церква Святої Анни – це колишній костел, збудований ще у 1902 році. На сьогодні храм – один із найбільших паломницьких центрів Української греко-католицької церкви, де знаходяться понад 1000 мощей святих.
 
Фото Бориславської міської ради
 



Переглядів: 1997

Коментарі (2)
 
нехай нас всіх охороняє ГОСПОДЬ, Всім бажаю здоров я, сили духа, не сваритися, любити один одного бо ми того варті - МИ ЛЮДИ! . Моя мама\царство ій небесне\ пройшла концтабір РАВЕНСБРУК з 1942 по 1945 роки і казала мені таке "ЮРА! Синок! не роби нікому зла. " І так стараюся жити. Всім поваги. один до одного. м. ДРОГОБИЧ
Рейтинг: 3+ -2-
 
юрІй петранІвський, 13:00 23 грудня 2021 р.
 
А де "плюсик"? Що: виміняв у ломбарді на чергову порцію "дурастики"? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 14:05 23 грудня 2021 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5806 днів)