У Стебницькій міській лікарні відремонтували та осучаснили операційний блок

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
06.05.2022

 

У КНП «Стебницька міська лікарня» фінішували ремонтні роботи в операційному блоці медзакладу. Його капітально відремонтували. За словами Володимира Чуби, операційний блок Стебницької лікарні давно потребував ремонту та поповнення новою технікою та апаратурою.  Про це інформує портал Дрогобицької міської ради. «Інтенсивні ремонті роботи тривали кілька місяців. За цей час вдалося капітально оновити операційну кімнату та перев’язочну, під’єднано нову систему вентиляції, підведено кисень, покладено плитку. Відтак за сприяння народного депутата України Ореста Саламахи – ми очікуємо на нове обладнання. Це буде операційний стіл та апарат штучної вентиляції легень. Сучасну операційну лампу вже становлено, її також пролобіював Орест Саламаха», – наголосив керівник відділу охорони здоров’я ДМР Володимир Чуба.
За твердженнями керівника відділу охорони здоров’я, вартість усього сучасного обладнання для операційної Стебницької лікарні сягло суми понад 2 млн 600 тис грн. Також в лікарні розпочали ремонт кабінету комп’ютерної томографії. Усі ремонтні роботи проводять за акумульовані кошти медичного закладу.
Додамо, у лютому в КНП «Стебницька міська лікарня» відкрили оновлене інфекційне відділення. Вартість ремонтних робіт становила понад 3,9 млн грн. В оновленому відділенні облаштували 16 палат, які наразі дозволяють прийняти 42 пацієнтів, а за потреби й більше. Усі палати боксового типу: на першому поверсі вони мають окремі входи зі сторони вулиці – це дозволяє важкохворих пацієнтів одразу із карети швидкої транспортувати у палату. До кожного ліжка підведено централізований кисень, є окреме віконечко для передачі їжі. Окрім цього, в палатах облаштовані душові кабінки та інші зручності для пацієнтів.


 

Переглядів: 659

Ваш коментар буде першим
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5832 дні)