З Дрогобиччини на передову відправили ще одну швидку та вантажний автомобіль

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
13.05.2022


Дрогобиччина продовжує підтримувати українську армію. У четвер, 12 травня, з Дрогобича відправили ще одну карету швидкої допомоги, а також вантажний автомобіль на потреби Збройних сил України. Допомогу вдалось зібрати  та передати на лінію фронту у партнерстві Дрогобицької районної військової адміністрації та Благодійної організації «Благодійний фонд «Коло». 
Перед відправленням карети швидкої допомоги на фронт автомобіль освятив священник, який також спільно з присутніми помолився за всіх воїнів — захисників та захисниць нашої країни у боротьбі проти російського ворога. 

 «Сьогоднішня чергова відправка на фронт вкотре доводить, що попри понад 70-денну боротьбу, яка вже виснажує людей як морально, так і фінансово, ми не збираємось звикати чи миритися з поняттям «війна». Великі та малі волонтерські організації, пересічні люди індивідуально чи у співпраці з нами продовжують допомагати армії. Бо перемогу здобуває нація, а не лише військовий чи економічний фронт поокремо. Обов’язково переможемо, але лише разом», — зазначив голова Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.
Це вже не перша спільна робота Дрогобицької РВА та Благодійного фонду «Коло» на благо України. За час війни спільно вдалося передати для військових десятки автівок та тонни гуманітарної допомоги. Останній гумвантаж відправили вчора для евакуйованих мешканців Маріуполя.
«Сьогодні ми всі у певному сенсі є колом, яке об’єднується навколо спільної ідеї та задля перемоги. Дякую тим, хто долучається до волонтерських ініціатив. Особлива подяка Дрогобицькій районній військовий адміністрації за постійну підтримку та співпрацю», — повідомив представник Благодійної організації «Благодійний фонд «Коло» Олександр Юрков. 
Зазначимо, що  БФ «Коло» у мирний час функціонував як благодійна організація, а від початку повномасштабного російського вторгнення сформував штаб підтримки Збройних сил України та цивільних в Україні. 
Карета швидкої допомоги та вантажний автомобіль стануть необхідними для поранених бійців на передовій, яких зможуть швидко та оперативно доставляти до медичних пунктів та рятувати їхні життя.





 

Переглядів: 500

Ваш коментар буде першим
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5806 днів)