Рятувальники Дрогобича отримали обладнання для роботи у задимлених приміщеннях

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
20.05.2022

 

З початку війни Дрогобич отримує вагому гуманітарну допомогу від Польщі та її мешканців. Відтак 18 травня Дрогобицьке РУ ГУ ДСНС України у Львівській області одержало обладнання для рятувальників від польського міста Красностав. Про це інформує портал ДМР.  Громадська організація Pod Napięciem передала нашим надзвичайникам засоби індивідуального захисту органів дихання та зору для роботи у задимлених приміщеннях. Спорядження вироблене німецькою компанію Dräger.
Як розповіли рятувальники, такі засоби захисту особливо цінні, адже у них завжди є потреба не лише у Дрогобичі, а й по всій території України, де доводиться працювати місцевим вогнеборцям.
Засоби індивідуального захисту органів дихання та зору є необхідними в умовах виконання робіт у задимлених приміщеннях з підвищеною небезпекою проникнення отруйних та токсичних речовин в легені, ротову або носову порожнину людини, – пояснюють вогнеборці.
Обладнання на території пожежної частини Дрогобицького РУ ГУ ДСНС завезли та передали рятувальникам міський голова Дрогобича Тарас Кучма та його радник Андрій Балонь. 



 

Переглядів: 504

Ваш коментар буде першим
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5806 днів)