З 24 лютого вже понад 30 воїнів з Дрогобиччини віддали своє життя за Україну

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
24.05.2022

 

Про це з сумом пише голова Дрогобицької РВА Степан Кулиняк: «Кожен, хто зараз знаходиться на лінії фронту, тримаючи оборону українських міст – Герой та Борець, Воїн і Лицар. Той, хто готовий боротись до останнього подиху за свою країну. Любов до Батьківщини, вірність та незламність – це ті цінності, які несуть у собі наші українські захисники.    Це Андрій Горбатенко, Микола Пшеченко, Костянтин Руденко, Василь Веклюк, Іван Барщик, Ігор Кіхтяк, Олег Денюшин, Роман Тяка, Владислав Задирака, Ігор Патин, Олександр Бандровський, Ігор Піців, Олег Стецишин, Роман Пурій, Дмитро Керчей, Роман Змінчак, Андрій Скрипник, Микола Куриляк, Микола Куземко, Тарас Михаць, Юрій Лавдир, Богдан Веселовський, Михайло Янісів, Тарас Коваль, Станіслав Кичера, Олег Шмаков, Юрій Багній, Микола Куриляк, Юрій Куцук та Любомир Мазурик.
Всі вони, безперечно, вже увійшли в історію сучасної України та у підручники, ставши символом боротьби та непереможного українського воїнства».
Коли писалися ці рядки, Дрогобич сколихнула ще дві страшні звістки. У важких боях, самовіддано захищаючи свою країну від російських окупантів, героїчно загинув студент IV курсу заочної форми навчання спеціальності «Буріння свердловин» Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу Анатолій Греков. Про це повідомив Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу.
Дрогобицька громада втратила ще одного захисника – 42-річного Володимира Німчака. Володимир є вихідцем села Воля Якубова Дрогобицької громади, закінчив 14-ту школу м. Дрогобича.
Одразу після повномасштабного вторгнення росії на українські землі, 25 лютого Володимир пішов добровольцем на фронт – захищати Україну. Протягом трьох місяців чоловік виконував бойові завдання в одному з підрозділів Збройних Сил України.
Загинув Володимир Німчак 22 травня 2022 року біля Миколаєва, під час перебування на лінії фронту. Тіло загиблого захисника везуть до Дрогобича.
Завтра, 25 травня, о 10.00 конвой з тілом загиблого захисника України, вирушить траурним маршрутом вулицями міста – від лікарняного містечка, по вулиці Сагайдачного, 22 січня, через Старе Село, Залужани – до батьківського села Воля Якубова.
Чин похорону героя проведуть о 16.00, в церкві села Воля Якубова.
Ми завжди пам'ятатимемо імена всіх наших Героїв, які загинули у бою з ворогами! І сьогодні нашим захисникам, які відстоюють суверенітет та незалежність України, бажаємо повернутися живими та з перемогою.
Слава Україні та її Героям!
 

Переглядів: 1000

Коментарі (1)
 
Контролюйте вже працевлаштування в регіоні- і не лише місцевих аферистів, а й понавтеклих од самих себе рабовласників із багажниками доларів, проте- "запрошеннями на роботу" винятково - за большую спасібу й обов"язковим (для кожного) випробувальним періодом- взагалі за ще більшу спасібу!
Рейтинг: 0+ -3-
 
!, 12:13 29 травня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5832 дні)