У Дрогобичі та Стебнику облаштовують нові ігрові кімнати та послугу «бібліоняні»

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
24.05.2022

 

Близько чотирьох місяців тому у Дрогобичі в міській дитячій бібліотеці облаштували дитячий простір для найменших читачів. У ньому юні відвідувачі мають можливість з користю проводити час у стінах бібліотеки, а батьки в цей час можуть вирішувати свої справи. Для дітей за послугою «бібліоняні» організовано майстер-класи, ігри, читання дитячої літератури та інше цікаве дозвілля. Про це інформує Дрогобицька міська рада.  Мета «бібліоняні»  – дозволити батькам не хвилюватись за дозвілля малечі в той час, коли вони вирушають у важливих особистих справах. Послуга діє у будні дні, між 10:00 та 16:00 годиною. Малечу можна залишити на 1 годину.
Наразі така послуга доступна у міській бібліотеці, що на вулиці Шевченка, 27 та у філіалі №1 на вулиці Грушевського, 170.
Як стверджує директор Дрогобицької бібліотечної системи Марта Андрусик, уже зовсім скоро новацію планують запровадити у бібліотеці-філіалі № 3 на вулиці Самбірській, 76 та у філіалі № 8 у місті Стебник, майдан Шевченка, 5а.
«Така послуга у нас набула великої популярності. «Бібліонянею» користуються як містяни, так і вимушено переміщені особи, що живуть в Дрогобичі. Особливо, така послуга стала доцільною у бібліотеці-філіалі № 1, адже там неподалік проживають ВПО», – прокоментувала Марта Андрусик.
Запис на послугу відбувається попередньо за номером телефону: 0961551921.

Переглядів: 473

Ваш коментар буде першим
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5827 днів)