У турнірі «Україна понад усе» перемогли «Карпати»

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
30.05.2022

 

 29 травня 2022 р. на штучному футбольному полі Дрогобицької ДЮСШ ім. І.Боберського відбувся турнір серед ветеранів «Україна понад усе». За головний приз змагалися 4 команди: «Галичина» (Дрогобич), «Карпати» (Львів), «Скала» (Стрий) та Збірна Збройних Сил України під назвою «Чорнобаївка». Турнір мав благодійну мету – зібрати кошти на лікування пораненого бійця, дрогобичанина Руслана Сенюха. Про це у своєму фоторепортажі на сторінці Facebook розповів журналіст Ярослав Грицик.   Під час урочистого відкриття учасників змагань привітали: міський голова Дрогобича Тарас Кучма, командир військової частини Роман Глущенко, капітан ФК «Карпати», володар Кубка СРСР Ігор Кульчицький, дружина пораненого військовослужбовця Р.Сенюха п.Леся, головний суддя змагань Степан Лужецький.
 Жереб поділив колективи на півфінальні пари. У першій «Карпати» хоч і зустрілися з активністю та завзяттям військовослужбовців, проте завдяки класу перемогли з рахунком 4:2. У другому півфіналі «Скала» у цілком рівній грі виявилася міцнішою від «Галичини» і здобула перемогу – 2:1.
У матчі за третє місце дрогобичани, попри значну територіальну та ігрову перевагу, все ж поступилися завзятій Збірній ЗСУ «Чорнобаївка» – 1:2.
 Фінал між «Карпатами» та «Скалою» був напруженим, цікавим і багатим на гольові моменти, проте завершився лише з мінімальною перевагою більш титулованих львів’ян – 1:0.
Отож, перше місце посіли «Карпати», друге – «Скала», третє – Збірна ЗСУ «Чорнобаївка», четверте – «Галичина».
 Під час урочистого нагородження команди отримали відповідні кубки. Звісно, були нагороди і в індивідуальних номінаціях: кращий воротар – Павло Гучик (Збірна ЗСУ), кращий нападник – Ігор Чурок («Скала»), кращий захисник – Серго Гоголадзе («Галичина»), кращий гравець – Богдан Єсип («Галичина», «Карпати»).
Організатори визначили і найкращих гравців у кожній команді: у «Карпатах» – Богдан Стронцицький, у «Галичині» – Роман Кнідратів, у «Скалі» – Ярослав Котляр, у Збірній ЗСУ – Олексій Богданов. А приз глядацьких симпатій за боротьбу, старання і волю до перемоги заслужено отримали гравці Збірної ЗСУ «Чорнобаївка».
 Додамо, що турнір «Україна понад усе», організований відділом з питань фізкультури та спорту ДМР, пройшов під патронатом міського голови Тараса Кучми та за сприяння радника міського голови, депутата районної ради, ветерана дрогобицького футболу Андрія Яніва.
 Для футбольних уболівальників зі стажем подаю склад переможців – львівських «Карпат»: Богдан Стронцицький, Андрій Тлумак, Андрій Сапуга, Роман Толочко, Михайло Гурка, Любомир Вовчук, Роман Лаба, Михайло Луцишин, Ярослав Гринишин, Володимир Різник, Юрій Войтович, Володимир Уштан, Володимир Вільчинський, Олександр Чижевський, Богдан Єсип (дрогобичанин, який у фіналі зіграв за «Карпати»); запасні – Богдан Гречак, Юрій Кульчицький, Ярослав Кікоть, тренер – Ростислав Поточняк, президент клубу ветеранів – Габор Вайда.
На прохання шанувальників дрогобицького футболу – склад «Галичини»: Ігор Білан, Роман Кирчей, Роман Піряник, Серго Гоголадзе, Роман Кіндратів, Богдан Єсип, Олександр Розлач, Валентин Василенко, Василь Юзьв’як, Іван Бішко, Богдан Гоцій, Микола Білий, Юрій Міраї, Володимир Козбан, Андрій Янів. Тренер – Іван Ільчишин.

Переглядів: 751

Коментарі (5)
 
А у нас на Кульпарківській усім бажаючим дають чавунний бальон і дозволяють копати скільки завгодно.
Рейтинг: 0+ 0-
 
heer Flunt, 15:47 30 травня 2022 р.
 
Дуже цікаво, куди поділися дрогобицькі супергерої Лагодичі? Може хтось знає, на якому напрямку вони воюють.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Світлана, 17:42 30 травня 2022 р.
 
Чому у жіночому футболі після матчу не обмінюються футболками?
Рейтинг: 0+ 0-
 
Гріцацуєв, 18:19 30 травня 2022 р.
 
Наркоманів у армію не беруть
Рейтинг: 0+ 0-
 
До Світлани, 21:16 30 травня 2022 р.
 
Ая, "вікові обмеження" в Україні діють всюди й розповсюджуються на всіх, окрім тих, хто має дядька в Канаді з валютою, або є чиїмось дуже-дуже родинником? ! Ну, наприклад, тих, котрі, маючи вже багатотисячні пенсії, досі живуть за соціалістичними зобов"язаннями вмерти на всіх своїх вічних постах й у таких же ж кріслах? Чи то так ревно українці "дотримуються традицій": на кожній роботі одні родинники змінюють інших родинників, цілими поколіннями династій й цілими династіями родинників? ! Якась перевернута з ніг на голову монархія, а не незалежна держава з усіма демократіями, по телевізору, буквально- Джельсоміна Українівна.
Рейтинг: 2+ 0-
 
"Йдіть у сраку!"-класний відос, 05:20 31 травня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5825 днів)