У Дрогобицькому районі затвердили перелік 36 вулиць та об'єктів, які ремонтуватимуть під час війни

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
01.06.2022

 

На час дії воєнного стану органи місцевого самоврядування не можуть вільно здійснювати касові видатки за будь-які види робіт, в тому числі ремонт доріг. Першочерговому фінансуванню підлягають лише соціально захищені статті та виплати. Проводити ремонтні роботи на об'єктах комунальної власності та здійснювати за них оплату можна лише за умови їх затвердження обласною військовою адміністрацією. Про це повідомляє Дрогобицька районна військова адміністрація.  За поданням Дрогобицької районної військової адміністрації, начальник Львівської ОВА видав наказ, яким затвердив перелік виконання аварійних, відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Дрогобицького району.
У Трускавецькій територіальній громаді проведуть поточний ремонт на 16 вулицях: П.Сагайдачного, С.Бандери, Суховоля, Стебницька, Героїв УПА, Данилишиних, Воробкевича, Бориславській, Гоголя, І. Мазепи, В.Івасюка, Річки, П.Скоропадського, Д.Галицького, В.Стуса та Дрогобицькій.
У Бориславській громаді затвердили для ремонту 3 вулиці: С.Бандери, А.Міцкевича та С. Петлюри, а також нанесення дорожньої розмітки на покриття доріг у Бориславі.
Окрім цього, на затвердженні перебуває документ, яким буде надано дозвіл на ремонт ще 7 вулиць у Бориславі, 4 – у Дрогобичі, 3 – у Східниці та 2 у Меденичах.
Отже, у Бориславі відремонтують ще вулиці Дрогобицьку, Коваліва, Шкільну, Івасюка, І.Франка, Потік та Д.Галицького; у Дрогобичі – вулиці П.Сагайдачного, В.Великого, П.Орлика та Самбірську. У Східницькій територіальній громаді проведуть ремонт вулично-дорожньої мережі струменевим методом, а також поточний ремонт перехрестя вулиць Т.Шевченка-Кропивницької та Бориславської смт Східниця. У Меденицькій громаді виконають капітальний ремонт прибудинкової території КНП «Меденицька лікарня» та вулиці М.Грушевського з облаштуванням тротуарів.
Ці роботи обійдуться бюджетам територіальних громад у 19 мільйонів гривень.
 

Переглядів: 1550

Коментарі (7)
 
Коли нарешті зроблять ремонт на Кульпарківській?
Рейтинг: 4+ 0-
 
heer Flunt, 21:27 01 червня 2022 р.
 
Коли там покажемо разом :grin
Рейтинг: 0+ 0-
 
Шидьник, 00:07 02 червня 2022 р.
 
Самбірську біля садіка, біля 88-го 90-го проїхати неможливо
Рейтинг: 3+ 0-
 
Самбірську, 08:21 02 червня 2022 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 1+ -1-
 
Гринь, 11:56 02 червня 2022 р.
 
У Дрогобичі вулиця Самбірська завжди була захаращена. так було є і буде на жаль. депресивний і непристижний мікрорайон міста. :zzz
Рейтинг: 7+ 0-
 
Огого, 15:29 03 червня 2022 р.
 
Ігор Чіва або Чава, в народі нарціс або нарціс від кучми молодше, знов облайнуся.  
Дві судові справи-провадження по не законно звільнених головному бухгалтеру і директорці стебницької художньої школи, два хабара на гарячом - 1 по оренді, друге - по культурі. В колективі облайнулося то Чіві узагалі по повній, увесь колектив культури в шоці, напруженість страшна, люди чекають хт оперший йому надає по лівому хуку?  
Слава Україні і Слава Кучмізму в молодших!
Рейтинг: 1+ 0-
 
Леся, 22:00 06 червня 2022 р.
 
А хто у нас боксер при кабінеті, ану- хук, інакше швидко втрачається форма.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 21:59 08 червня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5806 днів)