КП «Дрогобичводоканал» попереджає: метрологічною повіркою лічильників можуть прикриватися шахраї!

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
10.06.2022

 

До комунального підприємства «Дрогобичводоканал» надійшла насторожлива інформація від споживача з району вул. Спортивної. Після того, як наші фахівці провели повірку лічильника, до його помешкання завітали двоє осіб, які відрекомендувалися представниками водоканалу та заявили про намір проводити метрологічну повірку. Про це йдеться на сайті підприємства.  Зважаючи на цей факт, вкотре наголошуємо, що перш ніж дозволити стороннім особам зайти до вашого помешкання, ви маєте пересвідчитися у наявності у них двох документів:
- повідомлення про проведення метрологічної повірки;
- номерного службового посвідчення з мокрою печаткою підприємства. Нагадуємо, що водоканал сьогодні проводить повірку засобів обліку води у районі вул. Спортивної та вул. І. Котляревського. Пам’ятайте про це і будьте обачні!


 

Переглядів: 1038

Коментарі (4)
 
Ану, громадські організації України (й УРкаїни, заодно) об"єдналися в один могутній кулак- і вимагають від президента не відосики клепати, а ПЕРЕВІРИТИ всіх чиновників на предмет володіння ними таких мільярдерських статків, які можуть бути лише у мафіозній УРкаїні. То що: тепере знову хтось "звалить" на два тижні кататися на роликах по Буковелю, поки народ- бідує, а армія- воює? Один зашпортанець надоштубачений, у якихось там "погонах", мало си не всрав, коли йому дали перед при виході з магазину такого самого сраного "патрійоти"- злодія, бо воно, бач, таке цабе, але й воно "кги-кги", бо ж не звикло, що серед простого народу таки ще є толеранція. Дрантя на дрентьови!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 12:15 11 червня 2022 р.
 
ану спочатку зробіть щоб в кранах текла чиста вода і щоб потім її було добре пити ане багато накипу було слав україні
Рейтинг: 1+ 0-
 
байрактар, 17:36 11 червня 2022 р.
 
+38093. 5247, піди й повішайся, можете- цілою гоп-компанією найперше- виродками на череватих джипах, котрим намилили пики під час спроби вивезти мільйони доларів за кордон у період військового стану- і, на "десерт"- низку дорогих годинників. Не знаємо тебе, аферюго, й не хочемо: ані мертвого, ані живого, ані ненародженого!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 11:58 13 червня 2022 р.
 
він сі взяв за повірку, бо оплату за цю послугу переклали на отримувача послуг, а хто буде каналізувати новобудови, а фекаліі зливаються і попадають у водні артеріі, а там на водоканалі напевно вже більше АУП ніж роботяг, якщо новостворений абонентський відділ з ходаків, за який ми додатково незаконно платимо, входить до АУП, а де гроші на розвиток інфраструктури з кожноі новобудови. На перший план має бути постійне відновлення староі зношеноі системи водопостачання та каналізаціі, а не повірка і облік по задіюванню ходаків, то щось виглядає на жебрацтво а не реновацію. Раніше і своєчасно платили і обходилися без арміі ходаків, безплатно робили повірку і розвивали та будували інфраструктуру, а зараз чомусь все за кошт споживача і все мало, мало-де то сі діває. А треба тільки шагалі, що б займався виробництвом, а кошти за послуги, пломбування лічильників забрати і створити окремо структуру при ратуші, яка контролювала б разом з споживачами комунальні п-ва та якість послуг, в т. ч. ЖЕО, комбінат тощо, що б більше керовніки займалися виробництвом, а не вибиванням коштів на зарплати, бо вже скоро собівартість складатиметься з 80 % з зарплати, решта відрахування з неі, а матеріали просто зникнуть.
Рейтинг: 1+ 0-
 
віра, 11:14 15 червня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5829 днів)