Внаслідок автозіткнення у Трускавці травмовані п’ятеро осіб, серед яких дворічна дитина

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
17.08.2022


Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 серпня о 16.15 на автодорозі «Східниця-Пісочна» у місті Трускавець Дрогобицького району. Про це інформує поліція Львівської області.
Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», 26-річний житель Запорізької області, здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes Benz Vito», яким керував 40-річний місцевий мешканець.

 
Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу водії обох транспортних засобів та троє пасажирів легковика: дворічний хлопчик, 20-річна жінка та 23-річний чоловік – усі жителі Запорізької області.
За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Правоохоронці встановлюють обставини події.
 

Переглядів: 1716

Коментарі (29)
 
А чому 26-річний житель Запоріжської області не захищає свій дім у Запоріжській області?
Рейтинг: 8+ -7-
 
Світлана, 16:57 17 серпня 2022 р.
 
Думаю що " відкупився" як і решта бугаїв які по барах висиджують ціле літо.
Рейтинг: 7+ -2-
 
до Світлани, 19:09 17 серпня 2022 р.
 
Банана декілька разів ловили бухим за кермом. Хотіли затримати, але він поплакався своїм кураторам з СБУ і справу замнули.
Рейтинг: 15+ 0-
 
ДПС Дрогобич, 19:19 17 серпня 2022 р.
 
Причин може бути багато: троє дітей, має бронь по якісь причині, має проблеми здоров’ям.  
А чому дрогобицькі багато бугаїв не пішли захищати свій дім?  
Приміром чинуші Майданюк, Коцюба, Ковч, Герман і т. д. ? Чиновницької братії більше ніж потрібно. Понабирали земельних ділянок по кілька на себе і по кілька на всіх членів сімї. Мають в першу чергу стати на захист своєї землі.
Рейтинг: 18+ -1-
 
До Світлани, 23:05 17 серпня 2022 р.
 
Я знаю таких, хто має п'ятеро дітей а ще таких, хто відмовився від броні і пішли у армію. Дрогобицькі бугаї, це трохи інше питання, а от біженців у чий дім безпосередньо прийшла війна, а вони тут бухають і слухають шансон скоро люди просто почнуть гнати звідси.
Рейтинг: 10+ -6-
 
До попереднього, 23:27 17 серпня 2022 р.
 
Мені знайомий з військомату допоміг позбутися буйних біженців. Потім розказував, що той непотріб не хотіли братів ні в яку частину, ледве зіпхали.
Рейтинг: 4+ -1-
 
Оксана, 23:46 17 серпня 2022 р.
 
Біженці чоловіки коли приїздять стають на облік у воєнкоматі. І чи призивати людину чи ставити в резерв це рішення воєнкома.  
Переселенців призивають так само як і місцевих.  
Зверніть скільки у місті можна зустріти людей у військовій формі не місцевих, багато російськомовних. Це все переміщені люди. Тому досить нести дурниці.
Рейтинг: 13+ -2-
 
До Світлани та інших, 23:46 17 серпня 2022 р.
 
До 23:46. Більшість біженців на облік не стає, а люди у формі це ті, що служать у Дрогобичі та поблизу, мобілізовані у різних областях причому тут переміщені і нема нічого дивного, що там є російкомовні. Я зараз служу у центральному регіоні і у нас більше половини бригади не місцевих, україномовних, судячи з Вашої логіки ми теж переміщені.
Рейтинг: 1+ -4-
 
Ігор, 00:08 18 серпня 2022 р.
 
Тобто Ви хочете сказати, що переміщених призивають і залишають служити у Дрогобичі? А мій чоловік ( який теж призивався з Дрогобича) якось хрена опинився на Харківщині. Це Вам досить нести дурниці, як вище написав Ігор, російськомовні це мобілізовані яких привезли з інших областей та офіцери яких присилають сюди служити.
Рейтинг: 3+ -3-
 
Світлана, 00:27 18 серпня 2022 р.
 
Мене більше цікавить як довго ті потерпілі в ДТП кувиркалися у повітрі і плякали.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Педро Санчес, 06:13 18 серпня 2022 р.
 
Мій син казав, що скоро приїде на ротацію і будуть з хлопцями самі відловлювати тих переміщених та водити до військомату, якщо міська влада не може дати ради з ними.
Рейтинг: 6+ -2-
 
Аня, 07:54 18 серпня 2022 р.
 
Висновок. До ЗСУ призивають з різних областей а не тільки з Львівської. Бугаїв своїх вистачає а ви бачите лише приїжджих . Переміщених так само призивають і звісно що їх дислокують не обов’язково в Дрогобичі. Але ви цього не бачите. Йде мова що немає вибірковості призивають у всіх областях.  
Що більшість переміщених чоловіків не стають на облік це брехня. Все навпаки.
Рейтинг: 7+ 0-
 
До Світлани, 08:08 18 серпня 2022 р.
 
У нас своїх бугаїв вистачає подивіться на чиновників і депутатів . Який гарний взвод таранного типу був би з числа Герман , Щерба , МОСКАЛИК , Пошивак , Ковч Коцюба , Артимович , Розсоха , Майданюк , Суда , Шагала , Шлярп , Бернандович , Олени ч , Пилипців всі як на підбір з вгодованими і неголеними млрд якими . А як гарно окопи може копати головний розкрадач бюджетних коштів Когдзьолка .
Рейтинг: 12+ 0-
 
До Світлани, 08:52 18 серпня 2022 р.
 
Мус ще раз наголосити, що у Европах, куди ми так псевдо-спринтеремося, таким містом (як і довколишніми осідками) керують значно менше "бугаїв", десь так- зо 5, максимум 10. А не клондайки родинних кланів.
Рейтинг: 6+ 0-
 
!, 10:40 18 серпня 2022 р.
 
Ці бугаї з «Батальйону ДМР» дуже дорого обходяться платникам податків. Окрім того що отримують шалені зарплати з преміями вони ще безсоромно крадуть під час війни.  
Завищена в три рази вартість м2 для переміщених осіб тому підтвердження.  
Куцюбу, Германа, Москалика, Ковча, Пошивака, Майданюка, Пилипціва потрібно призвати на військовий захист в першу чергу своїх маєтків, земель і решти багатств.  
А Лучків начальник штабу ТРО це взагалі піз_ц. Корупціонер і невіглас який до війська має нульове відношення відправляє хлопців на війну.  
Реально в бойових діях приймає участь одна біднота з простого люду.
Рейтинг: 13+ -1-
 
!, 11:52 18 серпня 2022 р.
 
Ходиш тут- результату нуль, поїхав у Львів- результату нуль, поперся (що геть недешево на пенсію) до Борислава- результату нуль. Та, в кінці кінців, ця територія- проклята, а чи лиш- для відосиків і міжнародних чорних бургерів з густими кавами для невідомо кого з цілого світу? !
Рейтинг: 2+ 0-
 
?!, 16:24 18 серпня 2022 р.
 
Є дві цікаві інфи:  
1. Чому так швидко згас інтерес Дрогінфо до теми інвестиційного договору, який повинен заключити Тарком, комунальне фермерське господарство, на будівництво торгових площ у дуже «жирному» місці по вулиці І. Франка, біля костелу. При якому забудовник забирає 93% площ, а комунальне підприємство, громада міста, отримує лише 7% ? Питання набирало обертів і раптом затихло. невже хтось отримав частинку) і вирішив не газувати з цим питанням) 
2. З‘явилась інфа, від певних органів, про те що голову рва кулиняка поліція зупинила на авто коли той перебував у стані наркотичного сп‘яніння, під час обшуку у нього були вилучені нарковмісні речовини. Місцеві служби поки питання зам‘яли, але історія вже пішла у область. Напевно будуть зміни. що скажете?
Рейтинг: 7+ -5-
 
Місцевий, 17:12 18 серпня 2022 р.
 
Дивно, а чи не біля хреста Героям біля колишнього вічного вогню? ! А то якось- одні проїхали, другі проїхали, поморгали мигалками, а ті, що там всім цим торгували- якби нічого й не було.
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 17:59 18 серпня 2022 р.
 
"На війні політики дають боєприпаси, багаті дають їжу, а бідні дають своїх дітей. Коли війна закінчиться, політики підбирають залишки набоїв і потискають один одному руку, багаті піднімають ціни на продукти, а бідні шукають могили своїх дітей. "
Рейтинг: 9+ -1-
 
Гюрем, 18:22 18 серпня 2022 р.
 
А що: Жуков Г. К. лише медальки з Берліна привозив, а чи- ешелони трофеїв на дачі ховав? Те ж- й тепер, хіба ні?
Рейтинг: 3+ 0-
 
?!, 19:04 18 серпня 2022 р.
 
Чиновникам не можна на фронт, там у них зарплата буде меньша, а це заборонено. Десь так. :upset
Рейтинг: 7+ 0-
 
Левко, 20:45 18 серпня 2022 р.
 
Ааааа. навіщо чиновникам зарплата? Це ж- ті самі "святійшества", у кожного з котрих- мінімальна платня від "головного офісу", а живуть- як Рокфеллери? ! Причому, що старі, що ще навіть неопірені.
Рейтинг: 4+ 0-
 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 21:41 18 серпня 2022 р.
 
Знайомий з військомату розказував, що на почаку біженців трохи мобілізовували, тепер на облік ставати ніхто не хоче, а тих, що стоять, по місцю реєстрації не застанеш, двері ніхто не відчиняє.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Оксана, 22:33 18 серпня 2022 р.
 
Щирі вукраінчі! Пишіть по темі! Аварія люди пострадали. а ти тут один з одним пишеш всяку єресь ПИШИ ПО ТЕМІ!
Рейтинг: 1+ -4-
 
снайпер + затетий украінець, 22:39 18 серпня 2022 р.
 
Давайте, будемо, взагалі, й ходити "кроком руш", як у Пн. Кореї: найбідніші- 80 кроків за хвилину, найбагатші. Найбагатші, мабуть, й там пішки не ходять. А "людямпострадалим" нічого сідати за кермо, якщо, скоріш за все- й ті, і ті, не вміють їздити. Якось нереально дивно виглядає: війна, військовий стан, біда, виживання за мзду з барських тапочок, а тут- прям страдають і страдають. Куди на зламану голову, "страдаєте"? ! Що: гальма не промізковуються? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 01:06 19 серпня 2022 р.
 
Завтра будуть їздити містом всі роверисти області- яко правдиві прем"єр-міністри Европи, напевно, ще й- власним коштом, або- коштом мами й тата. А перед ними й за ними "ганятимуться" пани на джипах? Де справедливість? Чому тих бідних дітей мають доробляти бідні батьки, бо не один з них каже, що, аби моя дитина привезла купу медалей за спорт, я мусив гіренько не один рік не одного бика годувати. Попри те, всі вони ще й десь вчаться, аби потім поставати "дипломованими спеціалістами" з в"язання арматури на заробітках, чи- наколінному збиранні малини у якихось розчищених хащах попри Лодзі з Варшавами. Европі з наших- хіба зиск, але чи- правдива, світового рівня, повага до нації? ! Слава українським спортовцям за кошти їхніх батьків!
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 09:59 19 серпня 2022 р.
 
Я чув один роверіст вже окочурився на тому велисопеді від спекотної погоди. Так, один є, ще пару під колеса автомобілів попадуть і врешті на фініш приїде, чи може го принесуть, тіко їден. :grin
Рейтинг: 0+ 0-
 
Guff, 13:25 19 серпня 2022 р.
 
Ой, а пани скажуть, що "то він сам хотів їздити, як ми му мали заборонити", а "він сам" тепер вже нічого ані підтвердить, ані заперечить. Може, за такої задушливої спеки не варто паради парадувати, навіть (і тим паче) на роверах? ! Вам й так за це будуть мільйони, а дітям- грамотка, знимочка й медалька з пап"є-маше.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Лімпіяцьким шампіньонам, 15:24 19 серпня 2022 р.
 
Місцевий, той інтерес так швидко згас, бо їм зробили, на публіку, рекламу начорно (лівак упхали), але- під видом псевдо шкандалю. Знаєте такі "схеми"? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 19:25 22 серпня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5807 днів)