Фінансував війну проти України: суд арештував готель російського бізнесмена у Трускавці

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
27.09.2022


Суд наклав арешт на корпоративні права в розмірі майже 80% статутного капіталу мережі готелів, власником яких є росіянин. Серед них, готель у Трускавці.
Повідомляє Дрогобич.City з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

19 вересня Львівська обласна прокуратура повідомила про те, що накладено арешт на корпоративні права в розмірі майже 80% статутного капіталу мережі відомих готелів на суму понад 15,5 млн грн. Також арештована нерухомість - база відпочинку, земельна ділянка та житловий будинок. Загальна сума арештованого майна становить понад 55 млн грн. Наразі вирішується питання про передачу майна в управління Агенції з розшуку та менеджменту активів.

Мова йде про мережу готелів Reikartz. В Україні їх налічується близько 60. Дев’ять у Києві, три у Львові та один у Трускавці. Власником є російський бізнесмен Юрій Васін.
 
“За даними слідства, посадові особи ТзОВ, до складу якого входить мережа готелів, за вказівкою бенефіціарного власника уклали ряд формальних договорів, з метою виведення коштів, здобутих злочинним шляхом, на підприємства нерезиденти, зареєстровані в Республіці Кіпр. А отриманий прибуток від діяльності готелів, зокрема у Львові, в подальшому спрямовувалась через банківські та фінансові установи в якості заробітної плати для російського власника. Таким чином, податки сплачувалися до державного бюджету РФ, фінансуючи війну в Україні”, – повідомляють у прокуратурі.

Переглядів: 2736

Коментарі (28)
 
Вісім років йде війна і нарешті арештували бізнес ворога. Смішно.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Вітя, 11:27 27 вересня 2022 р.
 
Десь на Львівщині машиністові автокрана (1 одиниця, не громогласно заявлених 500 тисяч робочих місць, бо у всій решта, ТВЕРЕЗІЙ, а не кабінетно-патріотично-брехливій, Україні, таку ж роботу роботодавці оцінюють у 7-10-найбільше 15 тисяч, також- з усіма сімома обов"язками) пропонують зарплату аж 45 тисяч гривень, причому, він має бути всім- чи не 7 посадових обов"язків виконувати, вкупі з усіма ремонтами свого грата. Проте, є набагато цікавіша робота: бути у львівській ратуші котом Левчиком- і рознявкувати населенню поради, як уберегтися від зими. Цікаво, а той Мурчик "шуршить панчохами з баблом на керівницьких дачах, а чи то він, таки, "офіційно" прописаний на Кульпаркові, і звідтам йому навіть манну кашу поїсти привозять, а "зароблені" Левчиком сотні тисяч платні, "за консультаційні послуги", везуть у капронах, цілими багажниками, кудись на Кіпри інкогніто? Ай, ну так: у Португалію, де вже комусь щось вимаєткували наші раби.
Рейтинг: 2+ 0-
 
:(, 11:28 27 вересня 2022 р.
 
Краще пізніше ніж ніколи молодці не спите у нас все повинно бути лише украінське ну і ще може бути наших друзів поляків грузинів і так далі Каіапів на хер з пляжу! СЛАВА УКРАІНІ І нашим УКРАІНСЬКИМ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ!
Рейтинг: 2+ -2-
 
ми з УКРАІНИ, 13:11 27 вересня 2022 р.
 
Зробити там санаторій для українських військових.
Рейтинг: 9+ -1-
 
Світлана, 15:10 27 вересня 2022 р.
 
Коли прийде черга Дулібяників з москальськими паспортами та москальськими грошима де то наше СБУ, та чим займається?
Рейтинг: 10+ -1-
 
Ігор, 16:16 27 вересня 2022 р.
 
Коли арештують бізнес Шагали з водоканалу, то яким треба бути щоби всім мерам підходити, та в ДЮСШ подавати водичку коли захоче, травмуючи дітей які приїжджають навчитися плавати а води немає!
Рейтинг: 12+ -2-
 
Микола, 16:41 27 вересня 2022 р.
 
А я колись у той готель дівок водив, якби знав, що власник москаль, ноги моєї там би не було.
Рейтинг: 6+ -2-
 
Гріцацуєв, 18:03 27 вересня 2022 р.
 
Громадянин росії Дулібяник з російським капіталом годує сбушників тому його не чіпають. Він ще до всього депутат Львівської обл ради.  
Фінансово допомагав Кучмі виграти вибори. Кучма близько 10 років навчався, жив і працював в росїї.  
Кремль порозпихував своїх агентів всюди де зміг.
Рейтинг: 12+ 0-
 
До Ігора, 20:07 27 вересня 2022 р.
 
Дулібяник депутат від БЮТ. Тимошенчиха давня коліжанка путіна. Міняла балістичні ракети на російський газ.
Рейтинг: 11+ -2-
 
…., 20:08 27 вересня 2022 р.
 
Любка міняла балістичні ракети а Дулібяники кожен п’ятий патрон для орків оплачують, те що вони зараз тут то питання часу, чомусь один з їхніх братів безвиїздно в рашці сидить але всі про це мовчать.  
Вони свідомо скупляли заводи та бізнес на Львівщині та не розвивали його а знищували та закривали, чи я не правий.  
Єдиний бізнес, що вони придбали та працював то Фата Моргана і то бо треба десь було ходити жерти, не возити гроші Танчукам на Залісся.  
От така правда, ми як завжди бачимо чуже під лісом а свого під носом ні.
Рейтинг: 7+ -1-
 
До СБУ, 20:49 27 вересня 2022 р.
 
Мерзота завжди лізе у депутати це вже тепер ясно як білий день. Вдячні дрогінфо за сайт бо багато цікавого про місцеву наволоч можна почитати у коментарях від містян. Адже ще неодні вибори будуть, отож треба знати другу сторону їхніх біографій.
Рейтинг: 5+ 0-
 
дрогобичанка, 23:28 27 вересня 2022 р.
 
Якось так стало гірко на душі: от, вмирає щодня багато людей, різних- і за віком, і за статтю, і за розміром панчох й капронів, туго набитих накраденими в Народу мільйонами, і зрідка-зрідка, направду мало не святих, і пропитих пияків, і відвертих відморозків. Але наші зацофані не перестають мямляти "Небо забирає найкращих". Примітивні на мізки, а у небі- також корупція? Скільки ті "найкращі" наробили лиха за життя- не пробували цікавитися? Скількох з тих "найкращих" проклинали поруч з ними сущі і живущі- не намагалися дізнати? В країні (як і у світі), де- тотальний бардак, нема найкращих- є наївні бідні і знахабнілі багаті, є відверті виродки і, тб. м. , "трішки вагітні" (котрісь- по "зальоту", котрісь- свідомо. То де- "небо найкращих": у нюнявих мізках вічних слюнявих "співчутливців й співчутливиць", яких також закопають на тих же ж цвинтарях, в ту ж землю- поруч із багатьма негідниками, котрі варгато позирали на тих, хто нижчі від них- за рангом, за соціальним статусом, за нездатністю зробити лихе ближньому, як і- тих, хто всілякого лиха і робили й роблять, бо сліпі совістю, напевно- від самого народження. І не списуйте на війну, на ДТП, ні на що не списуйте, бо найкращими можуть бути лише ще ненароджені. А кого куди забирає небо- нікому не видно й не знано, тим паче- з-під землі, як і на землі- також. От, аби щось ляпати своїми затютяними безклепками.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Сон-крізь сон, 03:19 28 вересня 2022 р.
 
Оскільки тупості ЗМІ, котрі, за поданням таких же ж тупих прес-служб зі всілякомастевих "органів" немає кінця й краю, ось вам, буквально- цитата з "Львівського порталу": 
 
"За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого". Кого будуть криміналити: вже вмерлого? ! Йдеться про те, що загинув немолодий чоловік, котрий на слизькій дорозі врізався своїм "Фольксвагеном" врізався у міні-фуру: не впорався з керуванням- виїхав аж через всю зустрічну прямо в JAC. Навіть на фото видно, що обидва їхали правильно- дорога була слизькою. То кого тепер будуть криміналити, судячи з процитованого тексту (зазвичай, це- вічний набір тих самих буковок й комочок, дуже часто- із заїканнями поміж монтажем відзнятих на відео "коментарів", не кажучи вже про якусь глибину думки- взагалі. Але ж, для читачів написано так, що й не засумніваєшся: загиблого, замість до моргу, повезли одразу до цюпи. Оті всі, котрі підписують штубацтва своїх підлеглих, вміють бодай читати, а чи вони, замість окулярів, на очі зірки з погонів чіпляють? !
Рейтинг: 0+ -1-
 
Суцільний "блінах", 11:28 28 вересня 2022 р.
 
Ексзаступника міністра охорони здоров’я викрито на махінаціях. І одразу- примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. То він- накрав, так безберего, а чи вони йому, не дай Боже, фабрикують, бо у самих "в касі" не вистачає на ще декілька островів під Києвом? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
Друга серія, 12:04 28 вересня 2022 р.
 
нам думаю на сьогодня виграти війну з КАЦАПСТАНОМ, зменшити кількість так званих депутатів у ВР Украіни, а там будемо розбиратися хто і що. І таких як ОПЗЖ і решта швалі які мали своі теле6канали і оббріхували УКРАІНУ щоб в нас більше ніколи не було в УКРАІНІ! Одних в КАЦАПСТАН, інших до Ізраілю. по національності. СЛАВА УКРАІНІ і нашим ЗБРОЙНИМ СИЛАМ! вічна память загиблим нашим людям які полягли за нас з вами! НИЗЬКИЙ УКЛІН!
Рейтинг: 1+ -5-
 
снайпер + АХТУНГ!, 13:06 28 вересня 2022 р.
 
На одній з сторінок в ФБ з’явилась стаття «ГОВОРЯЩА ГОЛОВА ДМР».  
А саме, що в команді нашого місцевого царька, Тараса Брехливого Першого є також свій ручний “ЗЛИВНИЙ БАЧОК” і саме такою людиною, без честі, без совісті, без моралі є Світлана Клюй, вона дуже вправно вилизує заднє місце ТЯ, але піднятися кар'єрними сходами щось неможе, напевно Іринка заважає.  
 
Хтось може щось розказати про цю досить цікаву жіночку, хто вона, звідки вона, яку посаду займає в ДМР, чи проходила вона конкурс на дану посаду та все остальне.  
Думаю Дрогобичани знають багато інтересного.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Дрогобичанин., 15:57 28 вересня 2022 р.
 
Активістка Світлана Клюй відома тим що постійно переслідує агресивними коментарями всіх хто критикує діючу владу, а особливо Кучму.  
Гучно залучала людей на показуху з прибиранням парку, вішала локшину про створення громадського простору у парку для культурного відпочинку дрогобичан. А в результаті Кучма і Ко зводять під час війни в парку розважально-торговий комплекс поряд з церквою і капличкою де відспівують померлих.  
За свої « бойові» заслуги була неодноразово нагороджена Кучмою похвальними грамотами і дипломами.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Про Клюй, 16:19 28 вересня 2022 р.
 
В трудові книжці Клюй є записи про роботу офіціянтом все життя. Без освіти, без практики її назначили без конкурсу в управління культури. Як завжди у нас в славному Дрогобичі практикується. Хто лиже той і має.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Думайте, 16:41 28 вересня 2022 р.
 
Хто дозволив всілякому мафіозному гівну з А-банку, котре попродало дані про клієнтів, громадян України, котрі не повиїздили ані в Монако, ані на Гваделупи інкогніто, тероризувати населення якимись "виїзними групами"? ! Будь ласка, СБУ, втрутіться у рекет цих бандитів! Грошей в людей нема, якщо їм, бандитам, нема за що купувати наркоту для своїх високопрестольних- то ніякі 7776 не допоможуть! Всю оту колекторську шоблу кулями в лоб! Вже й негайно! Інакше, будуть по них джавеліни лупити!
Рейтинг: 3+ -1-
 
Хто продає дані клієнтів?!, 17:43 28 вересня 2022 р.
 
Мабуть вона смокче раз без конкурсу сіла на бюджетне робоче місце .
Рейтинг: 4+ 0-
 
до "Думайте", 19:17 28 вересня 2022 р.
 
А нащо вже аж так- її просто "забльомбували" у всіх Фейсбуках! А нє, ще би нарід терпів всіляке псевдопатрійотичне гівно? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 19:29 28 вересня 2022 р.
 
Якась шмата тупа не більше, а "господарники" просто її використовують щоб гавкала , тут все зрозуміло . Програє вибори ушльопок і тоді від тих шмат, яких без освіти та конкурсів набрали з вулиць , й сліду небуде. Так завжди було і є у владі до тепер.
Рейтинг: 8+ 0-
 
дрогобичанину, 19:31 28 вересня 2022 р.
 
Оооо, а які шпігові наші понавиколупувані за треьої декади незалежності наші рабовласники: поголовно і всюди їм "треба жіночок десь так не старших 45". Довбанцю один з другим, ти на панель набираєш, а чи на роботу? Ти помежи ноги своїм потенційним рабам зазираєш, а чи тобі треба справно виконувати обов"язки? А чи просто- лохів зі студентської лави вже нема, бо навчання почалося? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
Ідіотам спекуляції!, 00:07 29 вересня 2022 р.
 
Державник не повинен піднімати зброю через свій гнів; полководець не повинен вступати в бій через свою злобу. Рухаються тоді, коли це відповідає вигоді; якщо це відповідає вигоді- стоять на місці.  
Сунь-цзи 
 
Государь не должен поднимать оружие из-за своего гнева; полководец не должен вступать в бой из-за своей злобы. Двигаются тогда, когда это соответствует выгоде; если это не соответствует выгоде- остаются на месте.  
Сунь-цзы 
 
The sovereign must not take up arms because of his anger; a general should not engage in battle because of his malice. Move when it corresponds to the benefit; if this does not correspond to the benefit, they remain in place.  
Sun Tzu
Рейтинг: 1+ 0-
 
Цитатник поколінь, 08:06 29 вересня 2022 р.
 
+380931705229, +380931705231- слухайте, ви, вонючі проститутки, та вже здохніть, сволоти недочпокані!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 19:26 29 вересня 2022 р.
 
Тарас Кучма з депутатами і заступниками, а також з підставними директорами КП Ринок продуктовий - продали землю в центрі ринку і хочуть виганяти усіх з лотків. Кучму на вили!
Рейтинг: 4+ 0-
 
Володимир продавець, 19:59 29 вересня 2022 р.
 
Нехай би собі той готель був, то людям би, бодай по кімнатці, роздали, а то сотнями тисяч приїхали- й сплять по спортзалах. Зрештою, якби їм тут було так добре, як по телевізорах- то й у Монако навіть пани не втікали б. А панам- що, бідується? Де: у Монако? Ану, скільки мільярдів накраденого вже переслали з Кіпрів інкогніто у свою, скоріш за все, їм чужу, Країну? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 14:56 30 вересня 2022 р.
 
Продажних мусорів імені Фіфтора Краффченга з даунбасу плюс печерних долбодятлів імені базовугляка+++++всія качури з виходками на подвір"ї у вигляді капличок та всіх вісімдесяти восьми квартир гордона- на передову, в окопи, з поржавілими автоматами (будете оркам рити могили десь на кордоні з вашим "патроном", у котрого гарбуз вже висох, а хвостик- навіть не виріс! І ніякі вольдзі з-під Дмитрівки, заховані у джипах своїх синочків, захованих під багажниками, повними сліз постраждалих від незалежної сволоти всіх кравчукчів плюс всі решта рижі падли- закопати наживо! Асфальт, у якому їх мали б закатати, зекономити- і продати за шалені гроші, аби раби не голодували, а до кінця тижня поставали мільйонерами. Мільярдерів- викинути в шурфи від затоплених шахт. Отака собі міні-модель пнкореї на окремо взятій території центру европи, просмерділої гівном з україни на полях імені їхніх захімічених ягід з хрюктами. Европу- гнати світ за очі нах! Бо шобло, нічим не краще від українського гівна!
Рейтинг: 0+ -2-
 
!, 20:57 03 жовтня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5833 дні)