Хто і чому зірвав сесію Дрогобицької міської ради

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
30.10.2023

 

Громадська активістка Лідія Надкернична минулого тижня зірвала засідання сесії Дрогобицької міської ради. Відповідно міська рада повідомила, що звернулася у поліцію про притягнення дрогобичанки до відповідальності. У відеорепортажі, який додаємо, жінка аргументує свій вчинок витратою бюджетних коштів міста у сумі 12,5 млн. гривень на капітальний ремонт 420 м дороги на вул. Війтівська Гора.  Водночас волонтерам все важче зібрати пожертви на закупівлю дронів, амуніції та інших вкрай необхідних для наших Захисників речей. Тобто мова йде про неприпустимість витрачання коштів  під час війни на другорядні речі, які можуть наразі почекати.
 Наприкінці додає про свого чоловіка, який зараз на фронті: «Я хочу, щоб він повернувся живим!»
 

Переглядів: 5242

Коментарі (69)
 
Моя повага Лідії Надкерничній за безкомпромісну і багаторічну боротьбу з місцевими злодіями в кабінетах міської ради.  
Правильніше буде не зірвала а завадила місцевим злодійчукам в спокійній обстановці вкотре розкрадати бюджетні гроші та дерибанити землю.
Рейтинг: 45+ -2-
 
Дрогобичанин, 12:07 30 жовтня 2023 р.
 
Головна причина зриву сесії, окрім виступу Надкерничної, що депутати не проголосували за пропозицію кучми щодо приватизації колишнього шкірвендиспансеру та кілька земельних пропозицій. Коли воно вже нажреться? !
Рейтинг: 32+ -4-
 
До дрогобичанина, 14:12 30 жовтня 2023 р.
 
виставте майтки баби Флюнтихи й сесiя буде постiйно буде зiрвана, а Кучма зречеться влади.
Рейтинг: 3+ -2-
 
з Дрогобича, 14:59 30 жовтня 2023 р.
 
То я зірвав сесію бо то ніпадєцки весело :grin
Рейтинг: 3+ -1-
 
Кавалок Г., 15:48 30 жовтня 2023 р.
 
Рекспект Лідії що має силу протистояти злодіям у прямому розумінні. Кошти військового податку повинні витрачатись на військові цілі а не на бруківку чи дороги це навіть немало б обговорюватись бо саме так приближають перемогу. А вони язиком хіба приближають перемогу та піарним фото звідусіль . Людям фотосесії коритників нафіг потрібні бо всі вже освідомили як вони "жертовно" працюють на наше благо. Це жах в що перетворились люди коли отримали управлінські посади у місцевому самоврядуванні. Ні совісті, ні сумління, ні честі лишень одні доляри цікавлять. Якось стає смішно та гидко від таких персонажів бо місто наше невелике і публічні люди як на лодоні. Сьогодні є посада а завтра її не буде , но дурна слава залишеться причому кожен містянин буде розуміти походження їхнього статку та капіталу.
Рейтинг: 29+ -2-
 
Виборець, 16:39 30 жовтня 2023 р.
 
Цікаво хто полакомився з місцевих царьків на цю тріпдачу ?
Рейтинг: 8+ 0-
 
Дрогобичанка, 17:37 30 жовтня 2023 р.
 
Я шось знаю але то секрет. Я вам не скажу який секрет бо то секретний секрет, ось так :)
Рейтинг: 2+ -2-
 
Хубба-Бубба, 18:52 30 жовтня 2023 р.
 
Чому до тепер не судили казнокрадів Германа, Москалика, Коцюбу та признаного двічі з початку року судом корупціонера Кучму?
Рейтинг: 25+ 0-
 
микола, 19:01 30 жовтня 2023 р.
 
Пан Танчук з паном Чигрином нервово курять в сторонці. Пан Базар поряд крутиться спітнілий. Постійні отримувачі зисків у вигляді землі, комунальної нерухомості і багатомільйонних підрядів.  
Зауважте ТЦК СП цих міцних здорових чоловіків чомусь вперто не хоче призвати до служби в ЗСУ. Одним труни зі Сходу а іншим землю громади і міський бюджет на розпил.
Рейтинг: 20+ 0-
 
@, 19:45 30 жовтня 2023 р.
 
Черговий лот для спритних злодійчуків при владі: 
Приміщення колишнього шкіраендиспансеру,  
Приміщення центальної бані.  
 
Хочуть але поки що не наважуються прибрати до рук приміщення бальнеології і прилеглу до неї земельну ділянку.
Рейтинг: 14+ 0-
 
!, 19:54 30 жовтня 2023 р.
 
здаеться менi що та Дрогобицька мiська рада е спiльниками баби Флюнтихи, вона iм дае поради в лiжку як правити мiстом, як красти та де ховати. Просто як баба Ванга. Страшно жити в тому Дрогобичi всi за все знають, але о чудо, нiкого не садять й не знiмають, бо баба Флюнтиха на них може наворожити блохи, гниди, лобковi вошi, всякi половi й не половi хвороби, тому Дрогобич завмер, живуть в ньому як по Гоголю однi мертвi душi, правда сволоти пьють, сплять та розпивають навiть самогон. Зомбi, по сучасному, побувавши у тоi злочасноi баби, хлопи тiкають вiд жiнок, любовниць а голубi стають розовими. Я думаю то все через те що люди ходять в церкву своi грiхи вiдмолити, а там чорти в сутанах, хвости й копита поховали, а на голову щоб роги прикрити горшки надiли.
Рейтинг: 4+ 0-
 
з яхти коло ратушi, 21:16 30 жовтня 2023 р.
 
Кучма працює за моїми сценаріями- чим цинічніша брехня, тим швидше у неї повірять.
Рейтинг: 8+ 0-
 
Гебельс, 21:32 30 жовтня 2023 р.
 
Роблять ремонти під час війни хіба для відкатів! Тут хіба вили допоможуть і гранати на сесію!
Рейтинг: 18+ 0-
 
Вили, 21:36 30 жовтня 2023 р.
 
Респект Лідії Надкерничній і ганьба місцевим "можновладцям "!
Рейтинг: 22+ -1-
 
Мирон, 21:49 30 жовтня 2023 р.
 
Хтось робить до себе дорогу, там находяться Вілли Дрогобицьких чиновників
Рейтинг: 10+ -1-
 
Макс, 23:44 30 жовтня 2023 р.
 
Там ще гаражі по Дрогобичі , хочуть зносити, я думаю Кучма пора прививками до такої роботи;
Рейтинг: 8+ 0-
 
Макс, 23:45 30 жовтня 2023 р.
 
Ви питаєте коли нажреться Кучма, відповідь ніколи, не можна голобранця пускати до влади, воно повіям наробило шестеро дітей, та продовжує за гроші платників податку возити то по Європі де знають що та гнида корупціонер! , і то бидло позорить там Україну!
Рейтинг: 21+ -1-
 
микола, 01:18 31 жовтня 2023 р.
 
Кучма це дороге задоволення для громади. Чорту треба годувати своїх молодих утриманок з байстрюками, посібників в особі Кушлика з продажнми депутатами, слідчих щоб не кашмарили і давали далі «працювати», суди щоб не дай Бог не дали реального терміну. І звісно що собі з має щось перевести на рахунки в європейські банки на безбідну старість.
Рейтинг: 21+ 0-
 
—, 01:56 31 жовтня 2023 р.
 
Корупціонер вручає сертифікати на придбання житла учасникам бойових дій, даруйте але то вже маразум!
Рейтинг: 13+ 0-
 
микола, 03:41 31 жовтня 2023 р.
 
А у кого з "сертифікованих" була аж така страшна потреба у житлі? Може, прошурувати було, спершу" всіх місцевих бідаків, котрі, направду, ледь животіють- і то не одним поколінням, бо кнурі все життя їх обкрадали лишень на зарплати, не кажучи вже про всі інші гарантовані населенню соціальні програми. натомість, забезпечуючи собі і своїм видристкам безбідне життя- горбом рабів? Слабо перевірити всіх нашльопк налкйок на стовпах, котрі так рясно "запрошують на роботу"? ! Хіба з добра стільки народу гойралися заробітчанствами, де, напевно, й там вітизняних шахраїв- загатами? ! "
Рейтинг: 7+ 0-
 
Всіляким "гоп"тивістам, 03:55 31 жовтня 2023 р.
 
Дрогобичем керує кланова репресивно-бандитська машина, яку давно пора списати. Розкрадання і відмивання коштів здійснювалося, здійснюється і буде здійснюватися, якщо жителі міста і далі мовчатимуть. Тому подяка пані Надкерничній за те, що говорить правду.
Рейтинг: 17+ -1-
 
Стефаник, 09:26 31 жовтня 2023 р.
 
Сьогодні, зі самого ранку, у Києві "правосудять" правосудні. Вищі, вище від них вже нема. А коні з воза- ліс в болоті- й донині: буржуїни не прийшли, бо, раптом, "захворіли" через довідки. Лук"янівка вже не має чим плакати.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 10:36 31 жовтня 2023 р.
 
Де ж були до тепер. По вул. Іваника вже другий рік не можуть 500м.  
закінчити. На сміх зробили 100-200м 
списали суму, яку потрібно було і все. Ганьба. Забезпечили себе амуніцією, всім чим могли і ще мало.  
Нагороди взяли. Скільки вже можна 
терпіти.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Надія., 14:04 31 жовтня 2023 р.
 
Герман при вступі на посаду заявив: "З чим прийшов на посаду, з тим і піду". За поданням кучми 30. 06. 2021 він отримав орден " За заслуги" перед Україною ІІІ ступеня. Ця нагорода дається за видатні досягнення в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах суспільної діяльності на благо України.  
То чи поверне на вимогу мера і депутатів він цю нагороду і все решту" що нажито непосильною працею"?
Рейтинг: 11+ 0-
 
До Миколи, 14:55 31 жовтня 2023 р.
 
Даючи "бармену" таку нагороду наш вусатий тупо плюнув громаді в обличчя так як кінцева нагорода а це копен дупен з посади заступника була заслужена. В такому випадку громада повинна б поставити питання депутатам чому так знецінюють вони нагороди даючи їх випадковим людям. Тепер стає цікаво що вони збираються говорити громаді отг коли настануть вибори . Дійсно цікаво поглянути кожному у вічі та запитати скільки земельки прихопив за період двох чи більше каденцій депутатства бо уявіть собі , як потрібно було б їшачити на заробітках щоб дійти рівня їхніх статків , а вони просто все це взяли легко у громади бо мали право підпису та голосу яке їм надали довірливі виборці. Но тепер думаю що багато хто зрозумів і побачив наочно процес як діди стають "елітою". І наостанок побільше таких активістів як пані Лідія , оскільки по -іншому з ними ніяк.
Рейтинг: 6+ -1-
 
До "До Миколи", 16:03 31 жовтня 2023 р.
 
Коли будуть зносити гаражі у Дрогобичі ? Бо хочу меру та його свиням, які наклеїли його розпорядження підсрачників надавати
Рейтинг: 4+ -1-
 
Дідусь, 21:04 31 жовтня 2023 р.
 
в гаражах гонять самогон, й продають на базарах, мало того що пiдривають економiку по продажi горiвки, та ще винуждають людей красти автомати. Потом там в тих гаражах до хлопiв ходять любовницi, отi коханки там розвалююють сiм''i, ганьба гаражам та iхнiм пiдривникам бiзнесу Кучми.
Рейтинг: 4+ -1-
 
з Дрогобича, 22:02 31 жовтня 2023 р.
 
А що там з врученням цим "слугам громади"- депутатам і ратушним працівникам повісток? Хто пішов на передову? Чи вони давши присягу державного службовця не є вмотивованими на вірність державі?  
Чому ще не служить паж Кучми - ексначальник освіти і керівник апарату міської ради Вовків?
Рейтинг: 10+ 0-
 
До дрогобичанина, 22:17 31 жовтня 2023 р.
 
Я хоч бомж, але хочу жити як людина. Гараж моя фортеця.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Ростик, 22:33 31 жовтня 2023 р.
 
А за які кошти зробив капітальний ремонт дороги до свого будинку Томашенко Олександр? Нагнав техніки і нагло, без краплі совісті перед мешканцями вул Холмської, вчерговий раз облаштував свій добробут. Вулиця Холмська десятки років забута владою міста, жодного тротуару, дорога розбита вщент, а ратушні пристосуванці виділяють собі кошти платників податків міста на свої потреби, Томашенко і дружину свою приліпив в департамент міського господарства і на все у них є кошти і на покрівлю і пластикові вікна у підїзді, а тепер ще й капітально відремонтували до свого будинку дорогу, а мешканцям вулиці на всі багаторічні занрнення - робіть за свій кошт. Засранці, то ж який кошт отримуює ця злодійня, що може робити що хотіти? Навть війна не спинила ту злодійську наглоту.
Рейтинг: 9+ 0-
 
мешканці Холмської, 06:14 01 листопада 2023 р.
 
Нинішня ситуація показує що людям потрібно розмовляти з чинушами місцевого розливу мовою Ліди Надкерничної . Якщо дійсно все так як описуєте тоді чому не піднімаєте питання гостріше бо одними благаннями нічого не доб'єтесь так і будете без тратуарів та доріг. Цікаво який депутат опікується Холмською вул. ? Адже їм немалі кошти на округи виділяють но вони ці кошти вкладають на ігрові майданчики , пісочниці або якісь місцеві програми де ці кошти просто розкрадуть між департаментом , який завжди є замовником та розпорядником робіт. Там своя специфіка роботи тобто система працює однаково століттями незважаючи на заміну обличчь керівництва.
Рейтинг: 12+ 0-
 
До мешканців Холмської, 08:42 01 листопада 2023 р.
 
А описано ще не все. Мешканці Холмської переважно люди похилого віку, а місцева влада роками тим користується, ігнорує звернення, чхати хотіла і на саму вулицю і на усі звернення. Будинки вулиці списані в страшному стані, багато хто роками гнув спину на заробітках, щоб привести до ладу свої помешкання та коло помешкань, а хитрожопі прилаштувались до державного корита і хлепчуть з нього по повній.
Рейтинг: 6+ 0-
 
мешканці Холмської, 08:57 01 листопада 2023 р.
 
Та вони всі однакові. Юрій Кушлик до своєї хати у провулку ремонтує дорогу і тротуар. Якщо ремонтують провулки, то що робиться на окраїнах міста і в селах всім наплювати!
Рейтинг: 9+ 0-
 
вул.І.Франка, 10:15 01 листопада 2023 р.
 
Зате у Києвах- повно дебеерів, гоптивістів, БФів, МВФів, мммів, ооошок, засідателів, депутателів ікожензнашихів. Оту всю шоблу на карті сіту треба ще й вгодовувати, а нащо їм народ, та ще й стільки? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 10:59 01 листопада 2023 р.
 
Не тре на Київ стрєлки переводити тутка своїх негідників вистачає, і всі такі щирі патріоти, а побожні аж страшно. Міська рада звернулась у поліціюгта за ними усіма в міській раді тюрма плаче, постворювали собі негідники родинні клани і дерибанять кошти громади на ліво і на право в свою користь. Та ні, не тюрма, за ними гамнюками шибениця плаче.
Рейтинг: 5+ 0-
 
до10.59, 12:29 01 листопада 2023 р.
 
То вони пограбували всі, до копійки, кошти гуманітарних грошей з Естонії, а чи вони- лише на шухері стояли, коли котрийсь там ними свій львівський кабінет фарширував у багажники своїх авт? І далі й далі, можете наводити приклади, вкупі з тангенсами й кутасенгенсами.
Рейтинг: 4+ 0-
 
?!, 13:10 01 листопада 2023 р.
 
То вони ж вийдуть на самих себе- спитайте будь-якого щойно випущеного з тримісячних курсів поліціянта. Тому на вікнах ратуші, наприклад, дуже правдоподібно виглядають решітки на вікнах. Та й не тільки на цій будівлі, у місті зарешітчено чимало злодіїв, аж бояться- знову ж таки- самих себе.
Рейтинг: 4+ 0-
 
?!, 14:51 01 листопада 2023 р.
 
Юрцьо, що вже полишив будувати спортмайданчики ? Бабло виділяють на округи і вони біля своїх маєтків благоустрій вимощують бо незнати чи ще раз пройдуть до свинського корита. Цікаво чи по співфінансуванню між мешканцями цього провулку і ратушньою , чи як завжди суто за кошти ратушні біля чиновницьких маєтків?
Рейтинг: 9+ 0-
 
До "вул І. Франка", 16:14 01 листопада 2023 р.
 
Негідників розвелось посеред посадовців хоч греблею гати і просять дайте їм тишину та не зривайте їхні злодійськіі збіговиська бо бачите, як вони "піклуються" за наше отг. Думаю що з часом тратуари орендують з подальшим правом викупу бо це ще не вечір як мовиться.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Так,так, 17:20 01 листопада 2023 р.
 
Пишу для дятлів з м ДРОГОБИЧА! Дану вулицю будуть ремонтувати бо там м іняють старий водогін на плстікові водогонні труби великого діаметра таке робили по вул В Великого і інших прокладуть труби думаю будуть проводити ремонт дороги так що не сумукйфте і не смішіть народ демократи хренові!
Рейтинг: 2+ -7-
 
ну і що, 21:04 01 листопада 2023 р.
 
Юрко Кушлик справжній спортсмен, комсомолець, активіст
Рейтинг: 1+ -10-
 
Андрій, 21:43 01 листопада 2023 р.
 
Журналіст Юрій Ніколов оприлюднив аудит по кошторису заміну водогону у Миколаєві . Що правда Кім визнав що ціни сильно завищені у кошторисі і ось завдяки журналістам знову вдалось зекономити бюджетні кошти . А скільки ще завищених мільярдів про які поки що невідомо тим, хто ті дії присікає чи принаймі вдає що присікає.
Рейтинг: 1+ 0-
 
До # ну і що#, 21:50 01 листопада 2023 р.
 
Не хиле рило наїв на відкатах той справжній спортсмен чи просто старіє хлопака від керівної посади.
Рейтинг: 8+ 0-
 
До Андрія, 21:55 01 листопада 2023 р.
 
Кушлик має все і рило теж.
Рейтинг: 11+ 0-
 
Андрій, 22:47 01 листопада 2023 р.
 
Ти Алла Гладун там тримайся і не бійся перевірок СБУ за 8 міліонів гривень фасаду, і поправ церкву спаса знизу шоб не падала гнилими новими дошками на дорогу
Рейтинг: 5+ -2-
 
Олексій Радзієвський, 07:52 02 листопада 2023 р.
 
Кушлик бігав в підтанцьовці О. Чайківської, вліз у наркоконтроль, а потім вкрав у Ямельницького партію Удар.  
В 2014 році, щоб відмазатись від армії, фіктивно розлучився, з жінкою , позбавив її батьківських прав і став одиноким батьком.  
Тепер , всупереч законодавству, є заступником голови, депутатом і головою фракції та ще й очолює комісію оренди і приватизації.  
Як вимагає закон- він , як заступник, має бути членом виконкому , але для цього треба здати мандат!  
Але в Дрогобичі діють лише закони Кучми, тому так і живуть вони, і виживає громада.
Рейтинг: 11+ 0-
 
До Андрія, 11:38 02 листопада 2023 р.
 
Ціни невиправдано завищені на все! Схоже, що оті численні "акційні" товари на прилавках таких же ж численних магазинів- такі ж "акційні", як і вся гуманітарка на їхніх прилавках. Президенте, перестань БРЕХАТИ, разом зі всіма вгодованими у КМУні та ВРУні! Менше вирачайте мільярдів на дурні пустопорожні відосики і безконечні иеревеньки про "успіхи" під час війни. Під час війни успіхи можуть бути лише у вас та вашого оточення, але аж ніяк не у простого народу, якому щомісяця наче й кажуть "Йдіть у сраку! ": то пенсіями- жменьку гривень, то такими ж "зарплатами", які "5 тисяч- це непогано" ще з тих часів, коли раптом долар, причваканий до української валюти, перестав коштувати бодай 8 гривень. Не вдавитеся 120 мільярдами накраденого? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 12:01 02 листопада 2023 р.
 
Я чув що Кушлик проти знесення металевих гаражів. Молодець можна мером обирати.
Рейтинг: 1+ -8-
 
Оксана, 12:19 02 листопада 2023 р.
 
А корони з їхніх голів мають зносити хто: опришки? ! Чи ви у тих гаражах самогонку паленкуєте й розвозите месередесами, купленими на награбовані гроші? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
?!, 12:38 02 листопада 2023 р.
 
Тільки Кушлик захістить нас від демонтажу. Він майбутній наш мер.
Рейтинг: 0+ -8-
 
Гаражний кооператив, 12:58 02 листопада 2023 р.
 
Він вже у минулому часі бо далеко не такий чувак якого з себе вдавав. Хоча ті, що його знали ще задовго до першої каденції розуміли чого воно туди лізе. Ви якщо самі не захистите свої права то ніякий клоун для вас того не зробить . Боріться і поборите.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Гаражникам, 14:03 02 листопада 2023 р.
 
Насамперед чув чи чула? Оприділись з визначенням роду . А далі можете ставати на ті ж самі граблі і залишити всіх ушльопків з наркоконтролю й надалі при кориті. Що поробиш коли у декого відсутнє критичне мислення або хоч якась позиція . Все вузьколобе і дальше свого носа не бачить.
Рейтинг: 4+ 0-
 
До Оксани, 14:10 02 листопада 2023 р.
 
Кушлик все може! А ви тільки загальні фрази говорите " захистіть свої права, боріться" Ми не борці ми люди які мають гаражі. Поборіть ви владу і захістіть наші права.
Рейтинг: 0+ -2-
 
Гаражний кооператив, 15:45 02 листопада 2023 р.
 
Якщо це правда то скажу тільки одне , що велика стидоба для дорослої жінки коли її позбавляють прав на дитину навіть якщо і фіктивно. А ще працює у цнапі то жесть просто.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До "до Андрія", 16:59 02 листопада 2023 р.
 
Ви терпіли і нажаль таких ще достатньо. Одне питання суто ваше рішає і даєте рішалови тому п'тирічну каденцію красти це таке ви пропонуєте?
Рейтинг: 1+ 0-
 
Гаражникам, 17:06 02 листопада 2023 р.
 
У Юрка нормальна жінка особисто знайомий з нею. Він вам трутням Галичину відродив затупником мера працює та крім цього є депутатом. А ви напевно бомж який себе не може реалізувати
Рейтинг: 0+ -7-
 
Петро, 17:19 02 листопада 2023 р.
 
пора знести тi сранi гаражi й на iх мiсцi побудувати достойний самогонний заводик. Щоб гнати так самогон щоб нам всi областi заздрiли, а з заграницi приiзжали до нас напитися. Атак тiльки бензин потратять, та мусору нароблять нероби з яйцями по 17 гривень. Чув що на фронтi просто требують щоб знесли всi гаражi iнакше не буде перемоги. А може то нова задумка влади знести гаражi, щоб вполювати на хлопiв, iх половлять на фронт, гаражi знесуть й покладуть тактильну плитку друга Кучми. Эх! комбiнатори Остапа-Сепана Бендери. Подобаються менi вашi вишиванковi комбiнацii, крадете так красиво неначе хрестиком перед смертью вишиваете.
Рейтинг: 0+ 0-
 
баба Флюнтиха з Кульпаркiвсько, 17:37 02 листопада 2023 р.
 
тут менi пiдсказали для чого пустили бучу зносити гаражi, то калими заробити на гаражах, причому хочуть брати грошi навiть з тих у кого своя халупа, й свое полдвiр'я, також здирати з них по пару сотен франкленiв, бо причину можна найти, вiд протипожарного стану, й до санiтарного а то й вид не той хати. ох скiльки бабла накосять. мама не сумуй. для правнукiв стане.
Рейтинг: 2+ 0-
 
божа роса з ширiнки, 17:48 02 листопада 2023 р.
 
В гаражах авто спить, а ви алкаші і задроти чужу жінку обсираєте. Юра молодий гоноровий і успішний політик. А ви на старих компах у своїх халупах дрючите та строчите.
Рейтинг: 0+ -4-
 
Голова гаражників, 18:51 02 листопада 2023 р.
 
Як тільки стають депутатами відразу успішні та найвеличніші. А якщо за лаштунки тих успішних заглянути ? Чи на одну зарплату живуть успішні посадовці?
Рейтинг: 5+ 0-
 
виборець, 19:11 02 листопада 2023 р.
 
Рішення аудиту Рахункової палати по розкраданню в МінОборони очевидний приклад як приходить ця успішність чи не кожному з чиновницької братви. Більше семи мільярдів розкрадено на закупівлях і то тільки по одному міністерстві зроблений аудит, а якщо зробити по всіх структурах, і на місцях також то тільки можна здогадуватись які мільярди осіли у їхніх гаманцях . Думаю , що саме так починається у багатьох обранців їхня успішність.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Лють, 20:20 02 листопада 2023 р.
 
Я свій гараж переставлю біля магазинів чиновників на тратуар
Рейтинг: 1+ -1-
 
Дмитро, 20:30 02 листопада 2023 р.
 
Юрко простий хлоп з амбіціями на крісло голови
Рейтинг: 3+ -4-
 
Дмитро, 20:33 02 листопада 2023 р.
 
Викликати на сесію всіх страшенноликих начальників перевізників пасажирів- і щодня виганяти з роботи: за те, що жодного квитка не видають пасажирам, за те, що які-небудь, а не видзиглювані й ПРИВІТНІ з людьми (такі морди, наче з коронами на очах їздять), і далі й далі. А то хочеться, аби хтось витягнув не просто пільгове посвідчення, а таке, аби ті водії, схожі на ще НКВДистських шісток, самі бігали за своїми автобусами, а не кермували ними. Що: вдушені жабою, бо не ваші маєтки напроти пам"ятника Франкові? ! Чи "план дали", але компенсації з бюджету не вам на карман течуть? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
?!, 10:11 03 листопада 2023 р.
 
Наші перевізники шахраї а фірми їхні справжні колгоспи а шофера отара баранів
Рейтинг: 5+ -1-
 
До мера, 19:39 03 листопада 2023 р.
 
Повстановили на буси по Львівщині якісь пелєнгатори, чи алігатори, але там треба мати модний телефон, або смартфон. А що: хоч котромусь з пенсіонерів чи інвалідів їх видавали? Напевно, як і всі сотні тонн гуманітарки, все пішло по багацьких родинах і магазинах? ! Добре бути при коритах: і до війни, і під час війни (взагалі- красотище), і після неї (там, взагалі, напевно, грошей буде неміряно, а всім, як їх варгачі на джипокіровцях називають "незреалізовані", далі дадуть пачку маргарини й літру оливи, та ще й, обов"язково, познимкуються для відосика. І нащо їм, аби було стільки бідного народу, котрий тільки помежи їхніми панськими яйцями теліпається? Народ ні до чого не пущать- ось їхня політика. Схоже, що вони корпоративно постановили: народу не має бути- тільки варгачі на "кіровцях".
Рейтинг: 1+ 0-
 
?!, 07:06 04 листопада 2023 р.
 
Зірвала сесію)) ха ха, справжній мер визвав би поліцію один, другий раз на ту стару шкапу, за хуліганство і перешкоджанню законній діяльності, за приниження людськоі гідності , притягнув би до відповідальності по закону, заплатила б шкапа штраф, відсиділа б три роки за гратами і там би хай пасть свою вонючу відкрила, швиденько б без парканів ( зубів) залишилась, тоді б добре подумала відкривати свій хавальник за пару центів чи краще в кущах посидіти, я б на місці мера швидко б приструнив то мерзотне бидло! Думайте пане Мер!  
 
Продалась Цигану за 3000 грн в місяць, сам ій передавав, особисто
Рейтинг: 1+ -1-
 
Торський Ваня Альфонс, 22:32 10 листопада 2023 р.
 
Лють, те, що розкрадено лише мільярд- вам по марафоні сказали, насправді ж, знаючи "широкі слов"янські натури", можна бути впевненим у тому, що, отримавши від лише Америки допомог на 60 мільярдів, розікрали далеко не один десяток тих мільярдів. Тому й країна, реально, банкрот, а його проголошувача тихенько сховали від гніву народного за фешенебельні грати, разом з ним там, у підвалах недоступних мурів, напевно й крадене переховали. На всіляка байка- казка.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 22:48 10 листопада 2023 р.
 
Зараз активно експрорійовуватимуть неукраїнсько-власницьке майно, як пишуть - "без майбутньої компенсації". Себто, порізані вщент на металолом заводи й пароходи. власники давним-давно собі багатомільярдно компенсували, натомість, залишивши у місті й регіоні залишки руїн та купу позвільнюваних з роботи бідаків, котрих стає все менше й менше. Оте "без майбутньої компенсації", сформульоване страшенним штубаком, котрий у трьох літерах робить дві помилки, відтак, ще по помилці- у кожній наступній літері, але парадується активним зніманням-чіплянням президентських портретів і багатометровими банерами про своє благодійництво на військо (банер коштує таки чималих гроші, напевно ж- не власні). І, звісно ж, як можна пройти мимо силіконово-губастих кабінетних "красунь", котрі наввипередки хвалять свого наймудрішого, бо- найдурніші (-і, -ого)? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 04:15 12 листопада 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)