Кучмівські зашквари або Як подолати весняне загострення

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) Богдан Гринчишин   
15.05.2024

 

Великодні свята закінчилися і тепер можна згадати «кучмівські зашквари» за останній період. Адже місцева дрогобицька влада в особі Кучми @ К⁰ дає щодо цього значні наявні підстави, бо приймає абсурдні і безглузді рішення, які часто мають ознаки корупційного та кримінального характеру.  От зокрема, 7 травня була проведена позачергова закрита сесія міськради, де було заплановано до розгляду лише одне питання військового характеру. Знаючи шахрайський характер мера-корупціонера, я запідозрив, що ним буде запропоноване (вкинуте) ще якесь питання або два, в якому Кучма буде особисто зацікавлений.
Подібні питання «не для розголосу», тобто закритого характеру вже не раз виносилися на звичайні відкриті сесії. Але їх розглядали останніми з черги, перед тим попросивши усіх, окрім депутатів, покинути сесійну залу. А тут Кучма скликає позачергову спеціальну закриту сесію на 20-30 хвилин, тим самим відволікаючи, зриваючи з роботи три десятки депутатів!
Мої підозри підтвердилися. Мер-корупціонер «вкидує» питання про заборону відвідувати сесії п. Накерничній (!), що є порушенням закону!
"Та це вже було!" – так казав (і про дрогобицьку ситуацію теж) тезка Кучми- корупціонера Кучма-президент. До речі, колись давно наш Тарасьо брехливо вихвалявся, що Леонід Данилович є його далеким родичем!
Це «весняне загострення» у Т. Кучми виникло після того, як Ліда Надкернична на попередній сесії своїм виступом з трибуни перешкодила Кучмі втілити свій злочинний задум – перетворити Першу школу у гімназію, тобто з середньої – у школу-дев’ятирічку! 
Але Кучма, схоже, наслідуючи путіна, який, ймовірно, є його кумиром, не звик відступати, не зреалізувавши своїх злочинних намірів. І для цього він фальсифікує рішення сесії, яке НЕ було прийняте! Тому він «нагинає» депутатів і працівників міської ради, щоб легітимізувати не прийняте рішення.
Про це в майбутньому ще будемо писати, і справа про фальсифікацію рішення сесії буде розглядатися в суді. (Тут спадає на думку кучмівська крилата фраза  «чорти в мантіях». Усе по Фройду!)
Питання про недопуск на сесії Ліди Надкерничної, яке було внесено на розгляд сесії з порушеннями вимог регламенту, депутати більшістю проголосували, що також суперечить закону. Тим самим депутати задовольнили хворобливі параноїдальні амбіції Кучми-корупціонера.
Тепер стає зрозуміло, що ця позачергова закрита сесія скликалася виключно для того, щоб «протягнути» рішення про заборону Л. Надкерничній відвідувати сесії, на яких вона вела наживо відеостріми. А оскільки в Кучми, як стверджують лікарі у приватних бесідах, тепер часто трапляються «весняні загострення – зриви параноїдального характеру», то і небажано показувати їх крупним планом. Усе робиться «по-путінськи» – «чесно і прозоро». Бо інакше Дрогобицька громада побачить, що «король-то голий»!
Але на цій сесії була ще одна «родзинка». Мер-корупціонер озвучив і звернувся до депутатів з тим, що на декого з них у нього ЗАВЕДЕНІ ПАПОЧКИ (!). Це, зокрема, на Світлану Маменьку, Андрія Петруняка (обоє з партії «Батьківщина») і Ганну Іваночко (Народний Рух; двоє останніх – зі Стебника). Саме ці депутати не голосували щодо п. Надкерничної, як того хотів Тарасьо.
Оголошення Кучмою про «заведені папочки» – це дуже сильний «удар в штангу», це – суперпрокол! 
Стає очевидним, що це з багажу знань, набутих в молоді роки (1988-1996 р.р.) у державі-агресорі – росії. Бо починав Тарасьо свою науку і вишкіл в московії, коли там ще «заправляло» КГБ, а здобув «ґрунтовні знання» в галузі провокацій, підривної діяльності тощо, коли «на болотах» вже діяло ФСБ!
«Заведені папочки» – це на совково- чекістській термінології, яка, схоже, міцно засіла в голові недодиктатора Кучми, означає «ДЄЛО №___».
Це неприпустима помилка «резидента»! Чи знають про цей «ляп» його куратори? Адже є велика ймовірність, що такого «майора» розжалують!
Тому виникають декілька запитань.
Відомо, що в кожному «ДЄЛЄ №__» мали бути дві фотографії фігуранта: в профіль і анфас. Чи такі фотки є у «папочках» Кучми?
Чи депутати від Народного Руху пани Курчик і Шагала, які практично у всьому підтримують мера-корупціонера, ознайомлені зі змістом «заведеної папочки» на їхню однопартійку Ганну Іваночко, доньку славного рухівця світлої пам'яті Остапа Іваночка?
Чи скаржився Кучма Юлії Тимошенко, як він це робив раніше, на поведінку (не голосування) депутатів від «Батьківщини»?
То як подолати весняне загострення? Треба чітко дотримуватися діючого законодавства, не порушувати і не спекулювати та не маніпулювати ним!
P.S. Хочеться почути відповідь і коментар самого мера-корупціонера, а не його вірнопідданих кучмоботів.


 
 

Переглядів: 2338

Коментарі (33)
 
Кучма головний брехач міста.
Рейтинг: 17+ 0-
 
Кучму геть!, 17:13 15 травня 2024 р.
 
зварити в казанi, в жирi тих чиновникiв якi пузом дверi вiдкривають, грiти казан дрогобицьким смiттям, поки не зашкварять до кольру кучми, як буде обiцяти рай в Дрогобичi , не вiрте, шкварте пока сам не попаде в рай.
Рейтинг: 9+ 0-
 
from USA, 18:29 15 травня 2024 р.
 
Такої ганьби громада ще не бачила. Рівень керівника нижче плінтуса. Це впливає на розвиток Дрогобича. Але саме сумне в цьому що його вибрали ми на вільних виборах. Прав був У. Черчель що демократія не найкращий спосіб управління державною. В громаді такий соціум що вибирає таких.
Рейтинг: 18+ 0-
 
Володимир, 18:47 15 травня 2024 р.
 
лише за розвал медицини в Дрогобичі КУЧМА повинен піти добровільно у відстаку .
Рейтинг: 19+ 0-
 
снайпер +затєтий украінець, 20:47 15 травня 2024 р.
 
Кучма - тюмєнській агент.
Рейтинг: 16+ 0-
 
Більо Олександр, 20:56 15 травня 2024 р.
 
А коли візьметься Надкернична за корупціонерку з Дії ДМР Тішину Ксюху, яка пронизана русизмом, здобувавши освіту в Росії в Пітері, коли за хабарі відкриють на неї ДЄЛО.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Світлана, 21:21 15 травня 2024 р.
 
Він хіба добровільно може міняти жінок і не більше.
Рейтинг: 10+ 0-
 
Снайперу, 22:26 15 травня 2024 р.
 
Як ви вже всі чиновники заЇ. ли!
Рейтинг: 4+ 0-
 
Чин, 00:20 16 травня 2024 р.
 
Все у них поділено по кланам політичним і якщо якась партєйка не голосує то це ще не означає що вони служать громаді та кришталево прозорі. Лицеміри люблять бабло, піар та площинних баранів під час виборів.
Рейтинг: 8+ 0-
 
Виборець, 08:24 16 травня 2024 р.
 
То які реальні висновки та дії зі всієї цієї писанини? Аби лиш поблаблаблайкати?
Рейтинг: 6+ 0-
 
?!, 09:02 16 травня 2024 р.
 
барани на сайтi критикують вовка, а в логово бояться йти, то про що маже йти мова, як то кажуть=А ВАСЬКА СЛУШАЕТ И ЕСТ!
Рейтинг: 8+ -1-
 
з Дрогобича, 09:42 16 травня 2024 р.
 
приготовити з того кучми весняний зашкварний шашлик на тому Броницькому смiттi.
Рейтинг: 7+ -1-
 
з Броницi, 12:47 16 травня 2024 р.
 
Та які жінки? Там вже Віагри треба. Він собі думає, що якщо коханка родить бастрюченят, то від нього! Але насмішили, старим іржавим хреном дітей не зробиш
Рейтинг: 9+ 0-
 
Марія снайперу, 14:57 16 травня 2024 р.
 
мудрі люди дрогобичани і інші вже не пишуть на даний сайт ДІ бо то нічого недає. Міри по дописах ніхто по закону не приймає і не робить по наведенню міні порядку по закону. Якби сат читали по УКРАІНІ може би був би порядок а так нуль нуль і нуль чАО. Писати не буду виграти би нам ваійнуз кацапами
Рейтинг: 3+ -1-
 
снайпер +затєтий украінець, 15:21 16 травня 2024 р.
 
Така правда, хочеш мати хорошого колегу чи доброго управлінця, як казали старі люди, шукай високого, нехудого, бо в нього душа. Ну чому вибираєте того кучика чи навіть кучму-там на обличчі видно, що душа відвернулася ще в школі.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Щодо моральних авторитетів,, 15:48 16 травня 2024 р.
 
Усьо, у нас в Голландii закрили краiну, бiльше нiкому й нiколи не дадуть притулку, закони Голландii вищ iнiж то що вводить Евросоюз, армiю збiльшать та оновлять, хоча мають ядерне, всякi лiвi органiзацii бiльше не фiнансують, правi тепер тiльки плюс. На диво Украiнi будуть помагати. От таке нове керiвництво прийшло, коротше змiн куча, тепер нарештi Голлландiя для голландцiв, тобто для мене, а зiбрався в Нову Зеландiю.
Рейтинг: 1+ 0-
 
heer Flunt, 21:17 16 травня 2024 р.
 
Дрогобицькими "нехудими голландцями" аж встелено все довкілля: такі "царські села" понавиростали, що у найближчому лісі, якого жодного вже нема повноцінно, стільки й грибів не росте. І то все- людським потом і гаруванням, бо ні в якій Голландії нікотрий нідерландець не є рабом жодного нехудого. То й не дивно, що їхні нехуді не перестануть допомагати (красти) нашим нехудим, бо там бідних нема- то як їм можна зрозуміти, як то нашим біднякам живеться. Напевно, таки, гроші відмивати українські байстрючата дуже добре навчили вже чи не всю Европу, по за самі окіяни Амрики, га? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 22:57 16 травня 2024 р.
 
Нажаль моральних авторитетів у владі ніколи не було бо їх туди не допустять люди системи , яка цементувалась роки . Невже ще декому неясно за якими критеріями йде відбір кандидатів у владні "теплі ванни"? Найбільшого мерзотника обгорнуть медіа у яскраву обгортку і як смачну цукерку "продадуть" виборцям . А хто ж не любить солодощі ? Отак і заходять на керівні пости найгірші з найгірших. Одним словом наволоч.
Рейтинг: 7+ 0-
 
До "Щодо моральних авторитетів, 10:15 17 травня 2024 р.
 
Питання для роздумів : що кучка і бичковячка роблять на засіданні ( чи нараді) у науковому ліцеї імені Лепкого , де туди приїхав інституційний аудит? Той вусач немає чим зайнятися , а ця панянка вже рекламує себе як новий керівний освіти?  
Чи може ластовячка без шефа вусатого не може домовитися за гарну оцінку  
Ми розуміємо , що кушлик свою козаницю хоче пропхати на козирну місце але він забув , що на цьому місці потрібно буде працювати і слово Я НЕКОМПИТЕНТНА не пройде)
Рейтинг: 8+ 0-
 
Роздуми, 10:51 17 травня 2024 р.
 
Жирують сцуки.
Рейтинг: 5+ 0-
 
До Роздумів, 15:44 17 травня 2024 р.
 
Богдан Гринчишин - міський божевільний, який практикується в епістолярному жанрі. Заспокійся, твій час ніколи не настане: бо фантазувати - це не з окопу стріляти. До речі, ти пройшов ВЛК? :zzz :zzz :zzz
Рейтинг: 8+ -8-
 
Дрогобичанин, 17:47 17 травня 2024 р.
 
Коли оті проходимці, що переживают за освіту компенсуют гроші дітям пільгових категорій, якіх обікрали в 2022, 2023 і 2024 роках.  
І ще- чому в садіках більше місяця дітям не дают м'яса, а вартість харчування менша ніж платять батьки? Якщо ця вся гниль як забрали податки воєнних почала красти з харчування дітей, то де ті контролюючі органи?
Рейтинг: 9+ 0-
 
До роздумів, 06:00 18 травня 2024 р.
 
Пан Гринчишин є одним з достойників, в якого є рідкісний дар щодо конструктивної критики дільності нинішнього міського голови та його команди. Все розклав по полочкам, мухи окремо від яєць. Залишається за потужний внесок особи в розвиток нашої громади подати кандидатуру ГРИНЧИШИНА на почесного громадянина міста Дрогобича. Тільки громадськість має вирішувати, а не мер-корупціонер чи збідований від багаторічного протирання штанів депутат курчик, який так нічого доброго для громади не зробив.
Рейтинг: 10+ -6-
 
Мої гратуляції !, 08:24 18 травня 2024 р.
 
А ще з колишньої 15 школи зробили склад, розгружають ящики постійно. А де це все йде, кому, на які підрозділи? Наїстися не можуть? А навіть не цікавляться чиї рідні з освітянської спільноти воюють і може комусь допомога потрібна. Напевно між собою ділять, бо ніколи навіть думки чи питання не було як допомоги хлопцям
Рейтинг: 12+ 0-
 
Марія, 09:31 18 травня 2024 р.
 
всупереч демократії та європейським традиціям, недовченим у раші мером кучмою відбувається узурпація місцевої влади завдяки підтримки депутатами Шагала, Курчик, Бейзик та подібними до них, яких підібрано через поставлення їх на ключові посади у ратуші, створено більшість у раді, а також в такий спосіб створено "кишеньковий" мерський виконком, до якого включено до складу всіх старост та інших йому підлеглих, доти будуть виконуватися всякі забаганки (бздури) кучми не на користь громади, - утримуватися збиткові не властиві владі комунальні ферми, що є злочинними діяннями (розбазарювання коштів місцевого бюджету) та такі закриті від громади клубні зібрання а не сесії. Чому немає звернення журналістів у відповідні органи щодо тримання у безпосереднім підпорядкуванні мера його цивільної дружини, з якою має дитину і проживає. Там на вул. Святого Юри він як житель, вже встиг теж сподобатися як господарник.
Рейтинг: 8+ 0-
 
Допоки,, 10:40 18 травня 2024 р.
 
То як, він з своїм інтелектом знайшов подібних собі і в такий спосіб вдалося приватизуввати (узурпувати) владу у територіальній громаді. Там процвітає кругова порука, робота з корупцією взагалі не ведеться, процвітає панібратство та пянки на робочому місці, одноосібне призначення на посади, конкурси для проформи, спеціалістів по нафті ставлять керувати освітою, утримання близьких біля себе - це, вже не влазить в ніякі здорові рамки, дороги одні ті самі ремонтують і на них постійно ями.
Рейтинг: 13+ -1-
 
аня, 11:00 18 травня 2024 р.
 
Як таке можливо щоб дітям не давати до раціону харчування м'ясо та молочних продуктів, з приходом недорлслого керівника освіти який повністю її зруйнував більше чим попередній освітянин.  
Думали прийде новий наведе порядок бо кажуть він з партії Тимошенко а виявилось ще гірше, думаю треба Юлі Тимошенко звернутись нам батькам в нехай знає вона як їх чиновники на місцях крадуть гроші з бюджету  
Так далі терпіти неможна іі це все в час війни.  
Шкода що голосували ми за її партію.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Олеся, 08:16 19 травня 2024 р.
 
за нього "ВЛК" пройшла його власне його сім'я, яка відбухала понад 20 років в Сибірі за те, що його батько-греко-католицький священник не зрікся своєї віри.
Рейтинг: 3+ -5-
 
до дрогобичанина,, 13:42 19 травня 2024 р.
 
як тато десь не там кiнчив, то син стае святим iдiотом, й може конi мочити в гамнi, з такою теорiею багато тих священникiв 99% стали Июдами, тому iм вiрити, що 2 пальцi обiсцяти, перед тим як сцяти перехреститись, та коли вицюркав-знову перехреститись, особливо продажнi попи то украiнцi. З за них продажних, ось ця вiйна.
Рейтинг: 2+ -2-
 
iз Європи, 15:57 20 травня 2024 р.
 
І це було ключовим щоб обрати мером ? Коли розпочнете думати головою , чи не дано ніколи? Зробили з діда пана та царя місцевого розливу тому і не дивно що поведінка його бажає кращого на нинішній день.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До "до дрогобичанина", 08:36 22 травня 2024 р.
 
А хто цю корупцію буде на світ білий виводити якщо одного одіозного антикорупціонера дмр замінили на другу таку ж саму персону. Чи часом вона б де не вивела ратушних щурів на чисту воду з якими у тій системі сплелась роки? Смішно та й годі коли від подібних чекати прозорості у місцевому самоврядуванні. Вони меркольтильні та нещасні люди живуть у постійному страху через корупційні діяння . Це треба розуміти.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До Ані, 08:48 22 травня 2024 р.
 
У них же ж там- родинні династії, цілими поколіннями. Ех, слов"яни "моголи-моголи, золотого Тамерлана онучата голі"- кінець цитати!
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 15:42 22 травня 2024 р.
 
Все що накрав тюменський агент треба віддати сім'ям загиблих воїнів.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Володимир, 20:38 23 травня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5893 дні)