П’яний водій «Мерседеса» вчинив смертельну ДТП на Дрогобиччині

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
21.05.2024

 

Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 травня близько 22.30 на автодорозі у межах села Довге Дрогобицького району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Мерседес», 38-річний житель Дрогобича не впорався з керуванням – автомобіль виїхав на узбіччя та зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП пасажир «Мерседеса», також житель райцентру віком 37 років, отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.  Також встановлено, що водій керував транспортним засобом у стані сп’яніння.
За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.
Водій «Мерседеса» затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.
Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Переглядів: 1079

Коментарі (8)
 
Випив то не треба сідати за кермо але ні , воно лізе до керма бо майже кожен враховує що автогонщик. Нема голови у людей та й годі.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Дрогобичанка, 14:48 21 травня 2024 р.
 
вот нiколи такого не було, й знову хитрун втiк вiд мобилiзацii, а так би був на вiйнi може би героем став, а так став героем пьяноi аварii.
Рейтинг: 2+ 0-
 
iз Європи, 17:09 21 травня 2024 р.
 
ганяють як ті кончені по вул Воло Великого. Ось так подивишся і думаєш чи є у нас в Дрогобич так звана поліція? Якби вони хотіли то кожний день ловили би тих кончених і штрафували. безкарність породжує злочини. !
Рейтинг: 9+ -1-
 
снайпер +затєтий украінець, 18:30 21 травня 2024 р.
 
не розумію як можна сідати за кермо пьяному? Загинула ЛЮДИНА а той кончений ну отримає 10 років ? по суті він вбив ЛЮДИНУ? Що робити? Правильно мислиш розстріляти нахер!
Рейтинг: 4+ -1-
 
снайпер +затєтий украінець, 21:38 21 травня 2024 р.
 
Поліція тепер ловить піших перехожих чоловічої статі. Як бачимо що відмінно стараються перевертні в пагонах виконати план щоб самим не йти. В п''янцюзі за кермом штраф менший розміром чим штраф за неоновлення даних у тцкунів. Як говориться все у нас тільки у рамках "правового поля". А на практиці все до навпаки.
Рейтинг: 7+ 0-
 
До Снайпера, 08:19 22 травня 2024 р.
 
гад дерево пошкодив, а ще машину, а ще яму рити, пам'ятник з бетону замiсити, дошку на труну, аби згнили, перевiв пiв лiтри даром, навiть задоволення не получив-Ех довгосiльский шумахер, шкодник ти. пiд час вiйни заборонити продавати алкоголь, iнакше тiльки на дорогах, ми будемо губити дивiзiю людей на дорогах.
Рейтинг: 0+ -1-
 
iз Європи, 09:28 22 травня 2024 р.
 
То ьепер треба їздити на електросамокатах, на роверах, а чи- пхати вперед себе коліщатко на дротику? І не забути до лоба пришпандьорити блималку, бодай- іграшкову? А то буде, як у автобусі- спудейчики: ніхера, дохера, @лядь, @. уй-@. уй, суцільний @@уй, наче їх там, у тих бурсах, ні@уя взагалі не вчать, хіба пиво жльопати й чіпсами закусювати.
Рейтинг: 1+ -2-
 
?!, 14:58 22 травня 2024 р.
 
пив би юшку с пiд баби Флюнтихи, був би живий здоровий.
Рейтинг: 3+ 0-
 
з яхти коло ратушi, 16:38 22 травня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5893 дні)