Сімейна ідилія киян і Дрогобич

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
02.06.2024

 

Навіть сильне кохання може зіпсувати одна невдала спільна подорож. Усі ми різні, а тому порозумітися під час поїздки закоханим може бути напрочуд важко. Але у ведучих проекту «У кого більше?» Олі Манько та Макса Узола у тревелі завжди цілковита ідилія. Колись вони поїхали до Європи колегами, а повернулись вже парою. Саме тому подружжя створило свій тревел-блог для пар, який вони назвали «КАМОН». У ньому телеведучі подорожують Україною.

 Про це читаємо на сайті Нового каналу. 
– У нас навіть традиція є: кожної весни ми сідаємо з друзями в машину і на день чи два їдемо по Україні. Так ми відкриваємо сезон подорожей. І в наших маршрутах ми відкривали для себе стільки неймовірних місць, що не могли цим не поділитися. Знаходили страусині ферми, місця, де куштували смачнезних равликів, кінні ферми, де можна покататись в лісі на конях, нереальні види та музеї, – розповідає Оля Манько.
У своєму блогу Макс Узол та Оля Манько показують, як подорожувати вдвох, створюючи романтік, домовлятися між собою, не сваритися, словом, щоб обом було комфортно.
– Наша концепція – подорожі для пар. Ми по собі знаємо, що часто бажання про подорожі в парі можуть бути кардинально різні. Макс, наприклад, любить екстрим, а я – затишні романтичні місця. Щоб обидва відпочили добре, ми знайшли компроміс: кожен шукає по три точки в маршруті, куди хоче заїхати. Головне – домовитись про це «на березі», а не влаштовувати розбірки в поїздці і псувати одне одному відпочинок. Наш блог не лише про подорожі, а й про стосунки. Думаю, багато хто впізнає себе в подорожах, – ділиться тревел-ведуча.
– Так, звісно, ми теж конфліктуємо. Через те, що в нашій сім’ї два лідери, і кожен упевнений у своїй правоті. Як ми з цього виходимо? Обговорюємо. Хто переміг в аргументах: чому їдемо на Полтавщину, а не у Львів, того ідею й беремо. І, так, Оля дууууже емоційна. Вона запросто може розплакатися. А я іноді буваю різким. Таке трапляється і в подорожах. Що робити? Як загасити пожежу? У нас є один маленький секрет: просто підійти і міцно обійняти, навіть якщо це здається критичною помилкою. Спрацьовує стовідсотково! І одразу з’являються сили, енергія, усмішка. Ще рятують звичайні слова «вибач» і «ти в мене найкраща». Все. Це два мої головні інструменти в подорожах, – говорить Макс Узол. 
– Якщо хтось думає, що романтики в подорожах Україною немає, скажу, що ви не шарите. По-перше, романтику можна створити самому. Ми навіть зробили в «КАМОН» рубрику, як влаштувати романтичну вечерю за 300 грн! Вибираємо красиве місце, шукаємо місцеві продукти і влаштовуємо романтичний пікнік для двох. Тут більше важливе навіть не місце, а те, що ви готові зробити для коханої, – поділився Макс Узол.
Подружжя Максима Узола і Ольги Манько продовжує подорожі, і вже об'їздили 45 країн. Побували автори каналу «Узол і Манько: надихаємо на подорожі» і в Дрогобичі, тож свої важення про місто Котермака передали у фільмі на своєму каналі YouTube. 
ДРОГОБИЧ. Тут є своя площа Ринок та ратуша, на яку можна піднятись, древня дрогобицька солеварня, де добувають сіль з XIII століття. А які шикарні старовинні вілли Дрогобича, а унікальні храми! Чого тільки варта відреставрована хоральна синагога Дрогобича чи дерев`яна церква Св. Юри з унікальними розписами! А якщо вам і цього недостатньо, то гайда досліджувати околиці! Наприклад, місто Борислав здивує своїм нафтовим артом та джерелами нафти в городах людей. Також поруч сакральне місце – батьківщина Івана Франка – Нагуєвичі. А ще літній курорт Козацька слобода із будиночком на дереві.
Що варто подивитись, куди поїхати? Все побачите у цьому відео.
Заходьте, дивіться, коментуйте!
 

Переглядів: 894

Коментарі (10)
 
що би гратись де попало не обовьязково iздити будь-де. Дома куча е лавок, галявин, парковка машин, ж. д вокзал, закинутий завод чи фабрика, накiнець обiсцяний пiд'iзд, чи парк. АБО ПОЗБИРАТИ ГРИБИ.
Рейтинг: 5+ -7-
 
iз Європи, 10:48 02 червня 2024 р.
 
Супер місто ДРОГОБИЧ. Люди тут в більшості СУПЕРОВІ! Живу тут я з 1951 року. всім житеклям міста бажаю лише здоровья сили духа і скорішоі перемоги над недобитими Гітлером кацапами. П. С. І тому так званорму з Європи. Сиди тихо і не мурчи!
Рейтинг: 11+ -1-
 
снайпер +затєтий украінець, 11:11 02 червня 2024 р.
 
Як тим подорожуючим вдається оминати ТЦКУНІВ? Навіть не знаю чи радіти чи сумувати такій сенсаційній події .
Рейтинг: 4+ -2-
 
Питання?, 15:54 02 червня 2024 р.
 
Слухай снайпер очка й затятий вукраiнець, я взагалi родився в Дрогобичi й моя родина живе вже пару столiть в Дрогобичi, а то що в тебе вже снайперський пiсюн не стоiть, то вже не горе Дрогобича, а того села звiдки тебе засили в мiсто, а би ти його зробив селом. Йди си найди бабу Флюнтиху й будеш тренируватись сексу, може вона тебе чого й нового научить, а сексу на сiновалу.
Рейтинг: 3+ -6-
 
iз Європи, 17:01 02 червня 2024 р.
 
Вже на тій солеварні доять та й доять бабло, кому лиш не заманеться. А працівники там гарують поколіннями і за копійки?
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 21:44 02 червня 2024 р.
 
Ще б описали як сплять, що снідають вранці та скільки часу проводять сидячи на унітазі, шутка. А якщо серйозно то невже це все цікаво у нинішні гіркі часи?
Рейтинг: 0+ 0-
 
Порада, 09:37 03 червня 2024 р.
 
короче парочка бувши в Европi получала регулярно оргазм, вернулась додому-й получала тiльки анти-оргазм. Тепер баба учить пацанiв оргазму, а пацан вчить баб-дiвок оргазму, одне питання, то все практично, наглядно й тактильно, чи то просто аби поляпати язиком? Коротче-равлика вам на обiд з дрообицькою кавою з брудною сiллю. Просто порног по вукраiнськи.
Рейтинг: 1+ -4-
 
iз Європи, 11:48 03 червня 2024 р.
 
Та нехай собі одне другргр оргазмлять, вам до того- зась? За цю приховану рекламу вони, напевно, влупили чималу суму "лівака".
Рейтинг: 0+ 0-
 
"європсам", 11:07 04 червня 2024 р.
 
За 23 роки життя обгаратати 45 країн на халяву- то треба мати конкретного йо@баря у кожному кабінеті, йо? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 16:59 05 червня 2024 р.
 
Вони молодці. Любу подію, яка йде на користь нашого міста , треба підтримувати а не хаяти
Рейтинг: 1+ -1-
 
.Дрогобичанин, 04:20 08 червня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5893 дні)