Олександр Магльона. Латентний путініст, друг Медведчука, ОПЗЖ, людина, якій байдуже , в який спосіб заробляти гроші

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) Старе Місто   
03.06.2024

 

У Львові за держзраду судять колишнього КДБіста, який наводив ворожий вогонь по Яворівському полігону. Може в цій статті ми нарешті викриємо корегувальника прильотів в Дрогобич та район…  Президент Асоціації «Нові Горизонти», шеф-редактор однойменної громадської правозахисної газети, член НСЖУ, керівник компанії «ІНФОРМАЦІЙНО-ПРОФІЛАКТИЧНИЙ КРИЗОВИЙ ЖІНОЧИЙ ЦЕНТР» і так можна продовжувати дуже довго. Але є ще й друга сторона життя даної особи: відкритий ненависник Степана Бандери та Івана Франка. Це скритий сєпаратист, який ностальгує за СССРівськими часами. Цей пройдисвіт роками ненавидить справжніх Українських патріотів, своєю брудною писаниною обпаплюжив багато чесних людей. Усі вже здогадались, що мова іде про Олександра Васильовича Магльону, 02.03.1952 року народження, уродженеця с. Вовковинці Деражнянського р-ну Хмельницької обл. – в народі просто «Сапожнік».
Чому я згадав про цього чоловіка? А все через те, що сьогодні на своїй особистій сторінці у Фейсбук пан Лев Грицак виставив досить розлогу статтю, яку я хочу доповнити декількома цікавими фактами.
Даний чоловік асоціює себе як журналіст, експерт та політичний стратег, письменник і грантоїд. Після невдалої кар’єри сапожника (шевця – ред.) цей пан перекваліфікувався в журналісти, це одне і теж. Усі ці роки він працював по стандартній накатаній схемі, їздив по різних семінарах, форумах та пропонував свої написані гранти. Свого часу Магльона справді в цьому став успішний, але жадність фраєра згубила.
Він для понтів завжди старався в когось зі знайомих орендувати офісне приміщення, де прокручував свої афери та організовував попойки, за оренду проплачувати [не хотів] декілька місяців, а потім починались казочки, мовляв часи важкі, зараз грошей немає, треба зачекати з дня на день, отримаю грант і закрию борги. Але тільки він отримував фінансування, як відразу відшибало пам’ять. Схема по грантах стандартна: він отримував фінансування на видавництво газети з конкретною тематикою з накладом у декілька тисяч, насправді друкувалась кількість в пару десятків, які роздавалися на камеру, а гроші за різницю пхав собі в кишеню. До речі, він умудрився навіть не розрахуватись за друк і цих пару газет.
Такі схеми з на…ки грантодавців вдалось прокрутити не один раз. Гроші йшли на попойку, гульки, молоденьких студенточок, а борги не віддавались. Тому його погнали близько з п’яти офісів, де він понищив приміщення та наробив боргів десь на десяток тисяч $.
А один випадок взагалі пробив дно. Умовою одного з грантів була закупівля дороговартісного офісного обладнання для громадської організації. По документах все було супер, але тут люди, які виділили фінанси, вирішили завітати в гості і перевірити. Вони були дуже здивовані, коли зранку побачили спалений офіс з усім обладнанням, а зі слів самого Магльони, підпал вчинив місцевий криміналітет, діяльність якого нібито він висвітлює у своїй газеті. Грантодавці в це повірили та борг списали, бо в Європі не могли повірити, що людина може бути такою підлою і вчинити таке свідомо сама.
Такого роду історій ви можете почути не один десяток, та ви ніколи не повірити, що цей з виду інтелігентний, поважний чоловік насправді є простим аферистом, брехуном та пройдисвітом. Більшість людей, яких він кинув чи обманув, відкрито не хочу про це згадувати та розказувати. Але не тому, що вони його бояться як чоловіка, а тому що він починає писати та розповсюджувати про них брехливі статті та розповіді, які вони погані, а він святий та Божий…
Ну що ж, тепер до статті пана Лева Грицака:
«Латентний путініст, друг Медведчука, ОПЗЖ, людина, якій байдуже у який спосіб заробляти гроші» і т.п. – активізувались останнім часом відгуки у соцмережах про мене.
Чому? Є на це об`єктивні і суб`єктивні причини, які на жаль, не можна викорінити з нашого життя, бо вони вічні як добро і зло. 
До об`єктивних причин зараз належить: зрив захоплення України рашистами, втрата позицій православної церкви московського патріархату, очікуваний контрнаступ ЗСУ, розмови про скорі вибори до Верховної і місцевих рад.
Головна причина сьогоднішніх всіх наших бід тягнеться з нашої багатовікової історії, відносин зі східним сусідом, які в силу певних причин не можуть подолати феодально-рабовласницький лад і багато віків зазіхають на основні наші цінності.
 
«Кожен судить інших в міру своєї зіпсованості»
 
Звинувачувати мене в тому, що головною моєю метою є заробляння грошей, може тільки зациклена на цьому людина, бо результати моєї діяльності на виду.
Сильні люди говорять правду в очі, слабкі – ллють бруд у нас за спиною. В нашому випадку – через штучно створену у соцмережах сітку ботів. Нелегко доказати, що донька не є гулящою, коли про це пустили слух (чутки – ред.), хоч доньки взагалі не маєш. Дуже невдячна справа змагатися із журналістом, але не маю іншого виходу, не можу обтиратись отруйним совковим брудом, яким мене поливає устами бота і учасників групи старий сталініст і кагебіст Олександр Магльона.  
Чому? 
Та тому, що ми в різних таборах. Я, Лев Грицак, названий в честь свого дядька Лева Грицака, що загинув в бою від куль «стрибків» НКВС біля рідного села Озеряни Борщівського району Тернопільської області осінню 1945 року в ранзі референта пропаганди УПА.
Я – хрещений греко-католик. Моя сім`я бачила жахіття, які робили москалі, захопивши західні території, знали історію і тому завжди були послідовниками незалежності України, брали посильну участь у боротьбі за це.
Ви ж, пане Магльона, переїхали зі східного берега Дністра якраз для боротьби з українством, щоб нести сюди «рускій мір». Не сумніваюсь, що досягли успіху в цьому, маючи багато інформації від свого зятя – начальника Дрогобицького районного КДБ.
НКВС, КДБ на західних територіях активно попрацювало. 
Чого варті тільки розкопки трупів у Дрогобицькій в`язниці. Людей вбивали навіть не кулями, а загнаними в потилицю металевими костилями для кріплення залізничних шпал.
І ця нелюдська ненависть у Вас залишилась довіку. Ви не можете перенести, що Україна іде європейським шляхом, що весь світ ополчився проти рабовласницького «руського міра» і надає велику військову допомогу Україні. Вам дуже боляче, що ідеологічний оплот – православна церква московського патріархату терпить поразку в Україні.
Не можете спокійно дивитись і на успіхи молодого українського бізнесу, а особливо на патріотичний рух.
В цьому Ви бачите особливу небезпеку, бо сам є боєць невидимого фронту російської пропаганди під прикриттям  якогось інтернет-видання. Конфронтація закладена між сусідами, що жили через якихось кілька десятків кілометрів по різних берегах Дністра, між затопленою Бакотою на сході і с. Озеряни на заході, можливо, була не тільки віртуальною як між референтом пропаганди УПА і НКВСником. В тому смертельному бою під с. Озеряни з криївки вибивали патріотів «стрибки», завезені зі східних територій, а згадується, Ви розказували про загиблого родича. 
Чи цей бруд на мене не є родинною помстою?
І ще одна ремарка. Під час минулих виборів до місцевих рад Ви по домовленості з фінансовим спонсором мали «допомагати» мені медійно. Для всіх членів нашої команди було шоком, коли в оплачений випуск газети, де передовою мала бути Ваша стаття про мене, як кандидата, Ви помістили поруч велику статтю проти греко-католицької церкви України. Розрахунок був на те, що стаття повинна була деморалізувати мене перед громадою. Випадково перед розповсюдженням один екземпляр великого накладу потрапив до мене і ціла команда молодих людей цілу ніч виймала ту додаткову провокаційну сторінку зі складеної газети, бо на ранок мала бути роздача по абонентах. 
Пам`ятаю, що перед випуском газети Ви проговорились, що їдете в архів поважного органу за матеріалами на опонентів. Я тоді зрозумів, що до зятя. 
Результат поїздки не можна порівняти з підривом греблі Каховської ГЕС, але це була підло продумана НКВСька операція. 
Отож боротьба продовжується?
Коли в Дрогобич прилетіли москальські ракети, я почав листати в пам`яті своїх знайомих, здатних на зраду, а коли повідомили, що коригувальником по Львову був Олександр Косторний, колишній працівник КДБ, подумав, чи він не Ваш друг?
У Вас в групі, що мене ботить, окрім втаємниченого Юрія Мирославовича, друзями є журналістка Ольга Мелько, яку мене попросили працевлаштувати, бо бідує, яку я потім вимушено звільнив за угодою сторін фактично за профнепридатністю. Зараз вона посилено ставить санаторію «Карпати» одиниці в рейтингу.
А ще у «друзях-ботах» звільнена за угодою сторін прибиральниця кімнати, де пропали у відпочиваючої прикраси. Це Ваш світ, це Ваші друзі.
Тому скільки б я зусиль і грошей не вкладав у розвиток демократії, культури, мистецтва, релігії, допомоги біженцям, військовим, перелічені особи завжди зуміють очорнити добро.
Якщо народний артист зробив вінок патріотичних пісень  на доброчинному концерті, то це «танці на кістках». Якщо провели акцію Петриківського розпису на уламках рашистських ракет для музею Перемоги під лозунгом «Цвинтар рашистських надій» – то це «братва гуляє». А це дуже бентежить цих людей, що до патріотичних акцій залучаються діти, проводяться майстер-класи, розмальовуються в колір українського прапора дитячі личка.
Мені робити музеї патріотам, як Андрію Мельнику, ставити пам`ятники видатним українцям, ідентифікувати націю, а Вам нищити демократичні засади, дурити людей. Але Ви, безумовно, програєте, вже програли.
І на завершення. Якось при знайомстві Ви «відхрещувалися», доказували, що в роду не було євреїв, і прізвище Магльона не єврейське. Мене це тоді мало цікавило, бо маю друзів євреїв, родичів; батьки рятували євреїв під час війни. А зараз зацікавило. Пошукав у Вікіпедії. Так, Ви не єврей! І Богу дякувати!!!
«Фамилия Магльона восходит из Ахтубинск (Астраханская область). В хрониках поселения Юрьев – лакей Владислав Магльона (1804). Латиницей – Maghl’ona или прозвище Магльон, а национальность русский в 88% случаях» [https://unotices.com/].
Тепер все стає на своє місце.
Все буде Україна!
P.S. Розуміючи, що піднята тема зачіпає моральні аспекти перехідного періоду від сталінського репресивного апарату до нашої СБУ, маючи багато добрих знайомих і друзів серед колишніх і сьогоднішніх працівників цієї служби, насправді дуже порядних людей, я вагався, чи подавати цю статтю. Вирішив, що для загального блага це потрібно. Серед щирих охоронців і захисників нашої незалежної України в органах безпеки і оборони ще ходить багато Олександрів Косторних, які наносять значної шкоди у становленні нашої молодої держави. Тому зарадити може тільки наша пильність і відкрита громадянська позиція.
В частині статті використані матеріали зі сторінки Фейсбук Лева Грицака.

Переглядів: 1714

Коментарі (33)
 
Для мене магльона завжди з маленької букви. Ница істота.
Рейтинг: 12+ -3-
 
Місцевий, 19:02 03 червня 2024 р.
 
Таких "магльонів" хватає і у владі. Перше що пригадалось це "золоті яєчка по 17 грн за кг, чим не "магльонщина"?
Рейтинг: 6+ -3-
 
До Місцевого, 19:29 03 червня 2024 р.
 
колись Президент Украіни КУЧМА коли перед мікрофоном виступав пахан Янукович сказав таке " так це вже було". Така стаття була написана рік чи більше тому назад. цу наклеп. Думаю що МАГЛЬОНІ просто треба подати позов до суду. А ви як си думаєте "щирі" вукранчі?
Рейтинг: 8+ -6-
 
так це вже було, 22:23 03 червня 2024 р.
 
За владних пристосуванців хабарників напишіть бо це цікавіше та в тренді нинішніх реалій? А то пишуть одне і те ж саме щороку за якогось старого пердуна.
Рейтинг: 8+ -3-
 
Особиста думка, 23:09 03 червня 2024 р.
 
То страшний чоловік! Брехун, "великий" проектант і так далі. Тхне КАГЕБІСТОм. Його ворог Грицак такий самий вибл. док
Рейтинг: 11+ 0-
 
Руслан Цеслів, 00:15 04 червня 2024 р.
 
Магльона рідкісний пройдисвіт і шахрай. Все що тут написано є правдою.
Рейтинг: 12+ -2-
 
Зенон Ших, 05:07 04 червня 2024 р.
 
боже! невже в Украiнi е ще чеснi люди, чи бандит, ворюгою поганяе, а в попа грiхи вiдмовляе, носячи при тому вишиванку, й хрестик запроданця, а як його хапають за волосату лапу, то й памперс стае вишитий й починае говорити солов'iною мовою-я свiй, не карайте, я чесно подiлюся!
Рейтинг: 3+ -1-
 
iз Європи, 07:49 04 червня 2024 р.
 
Той пройдисвіт мало кого цікавить з пересічних простих містян бо ніякої важності його персона не становить . Тепер більшу увагу привертає шалена корупція та безчинство від тих хто повинен би дотримуватись законодавства та Конституції.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Дрогобичанка, 08:15 04 червня 2024 р.
 
Як мовиться на тілі хрестик , а в душі ноль. Нажаль таких фарисеїв розвелось чимало у суспільстві бо в душу не заглянеш тому і зустрічаєм по одежині , а потім гірко розчаровуємось.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До із Європи,, 08:24 04 червня 2024 р.
 
Об'єктивна ваша оцінка їм обидвом, бо яке їхало таке й здибало.
Рейтинг: 7+ 0-
 
До Руслана Цесліва, 08:29 04 червня 2024 р.
 
Є, пане, в Україні чесні люди, вони є, навіть, і в Уркаїні, але не підписують це на собі, бо й так життя задовбує, а ще б самі нагиналися- то вже геть було б фе! Якось "похнуть", аби лише з неба, крім дощу та снігу, нічого більше не падало. Напевно, і у вашій Европі- те ж саме.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 08:47 04 червня 2024 р.
 
у нас всi роблять, навiть дiти з 15 рокiв, хто не може робити-получае середню зарплатню, а з неi за все платить, евро на деревах не росте.
Рейтинг: 0+ 0-
 
iз Європи, 09:03 04 червня 2024 р.
 
Хто з нас в дттинстві не жовтив пеленки? Недоліки є у кожного, святих немає. Але чому з Сашка роблять "ГОловного ворога України", і робить це особа до статків якої теж багато питань ( але не в мене бо не в курсі) і в той час коли такий праведний гнів мав би бути спрямований на мерзотників при владі які крадуть в час коли герої гинуть? Чому ні слова що "Ворог України" виростив сина яки воює за неї роками на фронті, мені теж не зрозуміло. Точніше зрозуміло. Замовна стаття щоб відволікти увагу від справжніх ворогів при владі, при грошах, при посадах. А саме вони вбивають в нас віру в перемогу України. Живем так - як обираєм, що обрали - те і маєм.
Рейтинг: 9+ -1-
 
Бігуняк Ярослав Степанович-про, 10:22 04 червня 2024 р.
 
Ця ница істота ще багато напакостить, якщо її не каструвати.
Рейтинг: 5+ -1-
 
до Місцевого, 10:23 04 червня 2024 р.
 
Ярослав Бігуняк! Дякую за тек що написав. все справедливо. Найшли кончені "ворога"Магльону? Ви вже засношали нас всякими видумками. ЯРОСЛАВ! Писатии нек буду багато дякую ТОБІ за правдиві слова. ПОКА ПОКА. Зустріну в місті з мене кава. за чесність і справедливість.
Рейтинг: 6+ -3-
 
снайпер +затєтий украінець, 10:49 04 червня 2024 р.
 
та виепiть вже того снайпера +затєтого украінеця, ви бачите хлоп вже почав шукати кончених, засношайте його хоча б думками, вiн вам добре подякуе. Як його зустрiнете в мiсцi, буде кава вiд чесноi сраки й справедливого члена. ПОКА, ПОКА!
Рейтинг: 3+ -3-
 
з яхти в Амстердамi, 11:02 04 червня 2024 р.
 
Не треба трясти для українців грушки з ваших европейських беріз- ми вам понаробляли европу, можна сказати- з нуля, поки ви, шахраї срібнолюбі, гоцалися по за океани, аби за ті великі гроші купувати українців за копійки, при тому, що ті ж українці вам в цьому дуже часто допомагали. Ті "гешефти" не одному поколінню заробітчан досі аукаються, насамперед- у здоров"ї. Тому, марште на полуниці, коліна не постираєте, не гугнайте.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 11:04 04 червня 2024 р.
 
Ой, та ви ще свому пану панщину до кiнця не вiдробили, надiвайте кандали, та вйо бураки полоти, а то по iнтернетах сидите й яйця протираете, треба економити свiтло, яке ми вам простачаемо з Европи. Лiпше би свiчки купили чи каганцi гасовi бабусинi дiстали, та пуцували, бо скоро взалi то свiтло закриють, для крiпакiв.
Рейтинг: 0+ -1-
 
з яхти в Амстердамi, 11:17 04 червня 2024 р.
 
Ану, нквдисти всіх часів і народів, прокоментуйте наступне: "Технологічно сьогодні є можливість зареєструватися кожній людині": через окопи- в могилу. Хто буде дороляти мільйонерів й мільярдерів, відверто- жебраків на фоні їхніх "побратимів" у світі, не зізнаються. Напевно, вже всі поканарилися й помальдівилися, а залишки залишків населення з часом будуть їздити туди до них, знову ж таки- на заробітки? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
Кожен з нас- президент?!, 11:17 04 червня 2024 р.
 
Ту нема шо робити- шукайте долю десь по за тамтими берегами, можна- і в межах области, але- десь там, йно не тут, бо то, що тут, є "всьо прапала"- доста почитати лише нашльопки на стовпах: одні й ті ж, від одних й тих же ж (рабовласників), від кого вже всі, хто міг, повтікали, а вони далі дурних шукають.
Рейтинг: 0+ 0-
 
З-під ліхтаря, 14:32 04 червня 2024 р.
 
Три наряди в сраку йому
Рейтинг: 0+ 0-
 
Олько, 16:30 04 червня 2024 р.
 
я вам так скажу крiпаки, вам за кожну пулю, снаряд, танк чи лiтак вiдробляти Европi чи Штатам -рокiв 300. Так що пiдете на панщину як казав вусатий Шевченко, й дiтей своiх привидете. А ви що думали що голландський сир той що вам дають --даром?
Рейтинг: 2+ -6-
 
heer Flunt, 17:29 04 червня 2024 р.
 
Підеш у сраку, аое перед тим не забудь, на п"яну голову, влупитися дурним чолом до одвірка- як твій хвалений алкоголік з Петербурга!
Рейтинг: 4+ 0-
 
Хировому флюнтові, 16:55 05 червня 2024 р.
 
ну вот вже секс в попу в Дрогобичi пропонують, йди перше дупу вимий в Тисменицi.
Рейтинг: 0+ -3-
 
heer Flunt, 20:46 05 червня 2024 р.
 
То вже дрогобич у европі, а чи, таки, у жопі европи?
Рейтинг: 1+ 0-
 
Хировому флюгеру, 01:58 06 червня 2024 р.
 
Хировому флюгеру вiдповiм -Дрогобич пока в виходку, лизати жопу В Европi, пока не дозволяють, та й не факт що дозволять, так що шукай кого небуть в Дрогобичi кому ту жопу лизати, може легче жити будеш.
Рейтинг: 1+ -1-
 
heer Flunt, 10:41 06 червня 2024 р.
 
Це дійсно ница і підла істота, яка за московські гроші створила газетку "Нові горизонти", де за певну плату поливала брудом тих, хто плював їй в очі або не йшов на співпрацю. Щодо оренд приміщень і несплати за перебуання в них -1000% правда, а ще ніхто не виступав проти, бо він прикривався сином, що працював в поліції. Мабуть, що через кидаловки цього "лакея"( так звучить його прізвище на мові московитів) і під його будинком згорів його автомобіль.  
І ще - аналіз його дописів і статейок підтверджує, до речі його вигнали із спілки журналістів України, що воно органічно ненавидить Україну, її незалежність, Героїв України в особі Бандери та Шухевича , а також всіх, хто мудріший за нього і бачить його гниле нутро!
Рейтинг: 5+ 0-
 
До до місцевого, 15:52 06 червня 2024 р.
 
Тоді треба конче й вже замінити таблички при всіх в"їздах до цього виходка- так і написати: "Вас вітає виходок! ": бідним- в"їзд безкоштовно, багатим- виїзд за гроші. Але спершу перевірити, звідки у багатих такі гроші!
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 07:05 07 червня 2024 р.
 
Магльона вляпачвя в черговий скандал сексуального харатеру. Цього разу під час відвідин Республіки Модова. Чіплявся до якоїсь делегатки конференції. Дурбелик думав що йому надалі сорок і жінки мліють від його блискучої лисини
Рейтинг: 5+ 0-
 
Кицюня, 10:15 07 червня 2024 р.
 
Ой, та то ж- чувак роду козацького, виявляється, а благородна лисина- цьому сивина. Слухайте, а хто делегує ешелони курильного тирсоподібного "лівака" молдаванського розшампана- реалізовуваного за такі гроші, а він, направду, й цента не коштує, навіть- поштучно? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
..., 13:39 08 червня 2024 р.
 
Зібрались два гандони-Грицак і Магльона та й єбуть один одно в сраку!
Рейтинг: 6+ 0-
 
Місцевий, 15:11 08 червня 2024 р.
 
Як на мене Магльона рідкісний г@ндон, а Грицак так собі
Рейтинг: 3+ 0-
 
Кицюня, 15:13 10 червня 2024 р.
 
Це що написано про магльону в с е правда вин за гроши продасть ридну маму дуже зависний вин живе в Украини но ненавидить украинцив правда --за спидницями любив волочитись ридко дуже злобна людина багато людей вин обрихав / подивиться його написани хочаби за десять рокив / Таких людей треба депортквати з Украини
Рейтинг: 3+ 0-
 
знайома його, 17:41 20 червня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5893 дні)