Що приховується за фасадом дрогобицької поліції та хто у Дрогобицькому регіоні прикриває наркобізнес

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) Лідія Надкернична   
08.06.2024

 

Допис громадської діячки, дружини Захисника України Лідії Надкерничної у фейсбуці є настільки відвертим, що нами вирішено його поширити для ознайомлення широкою читацькою аудиторією. Подаємо його із незначним редагуванням тексту. «У той час, коли в Україні третій рік іде повномасштабна війна і кожний день гинуть люди, на Дрогобиччині під справним керівництвом начальника Дрогобицької поліції (знаного також в кримінальному світі) Василя Петрика процвітає «дахування» злочинних дій місцевої еліти, мера Дрогобича Кучми (незаконне прийняття рішень сесій та виконкомів), суцільний та масовий продаж наркотичних засобів по цілому Дрогобицькому регіоні; продаж алкогольних напоїв невідомого походження без дозвільних документів; стихійна торгівля наближених до поліції осіб; покривання злочинних дій начальника Трускавецького відділення Цісельського Любомира ([прізвисько] Нарциз), його заступника Каленюка Олександра (Сєпар), який у свою чергу займається геноцидом галичан, начальника Бориславського відділення поліції Савчака Миколи (Міккі) та їх поплічників у погонах.
Свого часу дрогобичани були очевидцями, як Василя Петрика, що на той час займав посаду начальника сектору кримінального розшуку, а сьогодні очолює корупційний райвідділ поліції в Дрогобичі, затримували та клали мордою в асфальт працівники СБУ на вулицях Зварицькій, Самбірській і Трускавецькій в Дрогобичі та в Стрию (невдало вийшла через вікно дівчина легкої поведінки – то тільки одне із випадків, а про стрийську наркоту і таксистів – окрема тема). Проінформовані люди з контори запевняють, що такі затримання відбувалися у рамках кримінальних справ, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.
На жаль, реалії нашого суспільства дали можливість Василю Петрику уникнути відповідальності та, збудувавши в поліції неабияку кар'єру, він не єдиний, хто мав досвід спілкування з правоохоронцями, які борються з незаконним обігом наркотиків та перевертнями в погонах. Чого тільки вартий Сергій Коваль, колишній начальник кримінальної міліції Трускавця, який стартом для своєї посади у поліції Львівської області вибрав відстріл себе двома кулями на заправці 11 листопада за розподіл проституток з наркотою. А найголовніше по Ковалю, що в особовій справі це поранення відсутнє, а на тілі воно є. Цікаво? Ідемо далі.
При отриманні хабаря в сумі 2000$ США затримувався Володимир Бенько, нинішній очільник відділу кримінальної поліції Дрогобицького РВП, справа щодо якого нині перебуває на розгляді у Дрогобицькому міськрайоному суді.
Двічі затримувався працівниками СБУ за отримання хабарів і нині діючий заступник начальника Дрогобицького РВП Віктор Ковташинець, який в час займання посади начальника відділення кримінальної поліції у Самбірському районі кришував місцеву мережу розповсюджувачів наркотиків. Віктору Ковташинцю вдалося уникнути відповідальності завдяки більш спритному бігу, ніж офіцери СБУ.
Зазначені особи служать чи служили в минулому у підрозділах кримінальної міліції – підрозділах Національної поліції, які займаються розслідуванням важких злочинів, зокрема вбивств, насильницьких злочинів, злочинів проти майна та інших серйозних правопорушень. Крім того, кримінальна поліція здійснює боротьбу зі злочинністю у сферах наркоторгівлі та інших злочинних проявах.
Варто згадати і представника слідства Дрогобицького ВП Наливайка Олежика, який підозрюється у вчинені в червні 2020 року злочину, передбаченого ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди). Дана особа, займаючи посаду заступника начальника слідства Дрогобицького ВП, вимагала 8000$ США за перекваліфікацію тяжкого злочину на злочин не важкої тяжкості. Олежикові довелося відсидіти в буцегарні під арештом та вийти під заставу.
Як на сьогоднішній день підполковник поліції Наливайко займає посаду в секторі дотримання прав людини Дрогобицького РВП?
Безкарність за вчинені злочини породжує нові злочини.
Вказані недополісмени, яких в народі називають «мусорами», втратили землю під ногами та щоденно наживаються, збагачуючи і так не малі свої статки на кришуванні незаконного обігу наркотиків та алкоголю сумнівного походження, злочинів вчинених місцевою владою; в той час, коли країна втрачає своїх Героїв – ці суб'єкти невідомого походження настільки ожиріли та обхаміли, що пересічних людей, а навіть і військових мають за ніщо.
На догоду рашистам вказані вище особи в поліцейський формі вчиняють дії до масового споювання алкоголем сумнівного походження, вживання і розповсюдження наркотичних засобів, до знищення цвіту нації та молодого покоління.
Підтвердженням цих слів є відсутність реагування та контролю з боку поліції Дрогобича та ГУНП у Львівській області на кричущі факти незаконного продажу алкоголю та наркоти в самому центрі Трускавця – курорті міжнародного значення, Дрогобичі, Східниці, Бориславі…
Підтвердженням «дахування» незаконних дій поліцією дрогобицького міського голови є факт виділення близько 7 млн грн тільки на фасад, а де ще внутрішні ремонти кабінетів та камер для віпперсон – то ще раз так; 1 млн грн – на машину, щоб возити елітних проституток в чани. То виходить, що гроші на витрибеньки поліції є, а на потреби ЗСУ – немає. За два роки повномасштабної війни Дрогобицька міська рада спромоглася виділити тільки на два дрони, а на дрогобицьку поліцію за два роки – скільки мільйонів? Тепер уявіть собі, які глобальні та важливі питання для держави Україна, в тому числі для припинення рашистської агресії, вирішуються у приміщенні Дрогобицького РВП по вулиці 22 Січня, 30 міста Дрогобича?
Таким чином мер Кучма публічно показує всім, що дрогобицька поліція є ручною та перебуває у повному контролі саме його, а не генерала Шляховського та генерала Вігівського. Всі вони – лише хлопці на підтанцовці у вусатого «царя» Кучми та слуги, які виконують за його помахом руки збочені бажання, дуже часто шизофренічні.
Пане голово Національної поліції України! Прийшов найвищий час, щоб Ви, як Голова, особисто втрутилися у підбір кадрового потенціалу керівника поліції Львівщини та Дрогобицького регіону, оскільки таке беззаконня і бардак далі тривати не можуть!»
 

Переглядів: 4799

Коментарі (91)
 
Начальник поліції Василь Петрик є перевертень в погонах, яких роками отруює дітей наркотиками!
Рейтинг: 47+ -3-
 
Барон, 18:34 08 червня 2024 р.
 
На нари того пса смердячого або на передову!
Рейтинг: 38+ -1-
 
Жора, 18:35 08 червня 2024 р.
 
Петрик з Ковташинцьом роками кришують проституцію, наркобізнес і кражі машин з квартирами. Це чорти які очорняють і підривають авторитет національної поліції, люди без принципів, віри, моралі, порядності, честі і совісті. Справжні злочинці, зло прирівняне до москальських гнид, яке треба вичавити з нашого суспільства!
Рейтинг: 39+ -2-
 
Таксіст, 18:43 08 червня 2024 р.
 
баньдюка по фасаду зустрiчают, фейс ту фейс
Рейтинг: 18+ -2-
 
heer Flunt, 19:08 08 червня 2024 р.
 
Їбало що у ганібала
Рейтинг: 25+ 0-
 
Коля, 19:19 08 червня 2024 р.
 
Всі всьо знають і що з того. Видно що має впливову родину і звјязки раз стільки років на плаву у владному болоті. Безхребетні і безпринципні пристосуванці завжди будуть при ділі в Україні. Яка б влада не прийшла. Не маєш честі та совісті то тобі пряма дорога в гору на владний Олімп України.
Рейтинг: 25+ -2-
 
+, 20:24 08 червня 2024 р.
 
Масло масляне! Почала за одне, закінчила іншим. Брєд написала! Коли рижа мавпа хоче щось бзданути прокуреним писком, то нехай докази своїх слів оприлюднює, а не цю риганину! Смішно з того, коли тупа людина хоче блєснути, а не виходить…
Рейтинг: 7+ -23-
 
Хтось, 21:23 08 червня 2024 р.
 
Бариги рот закрийте, скоро вас всіх вскриють разом з вашими патронами чорнорилими, гоміки йобані
Рейтинг: 6+ -4-
 
Лара, 21:49 08 червня 2024 р.
 
обвинувачення круті ! ? Факти ! ? Чи є факти що поліція кришує наркоту! ? Не можу нічого сказати лише дивує одне на що пан КУЧМА розвалює медицину. Закрив лікарні! А дле покращення тоді з того всього? ПШИК! Немає! Не бачу! Невже хоче щоб медицина стала приватною? Ми не потянемо! . Нам до Жвропи чк мені з землі до неба!
Рейтинг: 6+ -11-
 
снайпер +затєтий украінець, 21:59 08 червня 2024 р.
 
Пес ти мусарський, факти є і їх багато, Бенько, Ковташинець, Петрик це зло, яке треба покарати
Рейтинг: 21+ -3-
 
До снайпера, 22:11 08 червня 2024 р.
 
В тюрму тих псів
Рейтинг: 24+ -2-
 
Ліда, 22:12 08 червня 2024 р.
 
Петрик сидить на субітексі
Рейтинг: 14+ -2-
 
Копчик, 22:13 08 червня 2024 р.
 
Зняти з того підера петрика значок і запхати йому в сраку
Рейтинг: 22+ -2-
 
Гоша, 22:16 08 червня 2024 р.
 
Альфонс ваня, ти пес мердючий, перестань під ботами виписувати херню. бо на дві ноги будеш кривати!
Рейтинг: 9+ -10-
 
Коп, 22:38 08 червня 2024 р.
 
Петрик ти гнида паршива, страх загубив взагалі бачу
Рейтинг: 13+ -2-
 
Река, 23:18 08 червня 2024 р.
 
Вася ты не вор в законе, ти бык в загоне!
Рейтинг: 8+ -1-
 
Дзьодик, 23:21 08 червня 2024 р.
 
Петрик срака в милі буде, на піташарню заїдеш
Рейтинг: 13+ -1-
 
Керчэй, 23:33 08 червня 2024 р.
 
Петрик підробляє докази і фальсифікує справи тим самим вимагає гроші! Вже рік з ним воюю з львівського сізо!
Рейтинг: 11+ 0-
 
Вова, 23:54 08 червня 2024 р.
 
Вася навіть не мрій, я тобі не проплачу гроші за фасад в Стебнику, ти задокументований
Рейтинг: 8+ 0-
 
Паутинка, 00:26 09 червня 2024 р.
 
На хую вертів тих мусорів
Рейтинг: 8+ 0-
 
Сибіряк, 00:32 09 червня 2024 р.
 
Василю карма вже йде по тебе, цього разу ти не вислизнеш
Рейтинг: 22+ -2-
 
Толя Дяк, 00:38 09 червня 2024 р.
 
Кажуть той петрик вбивця
Рейтинг: 8+ -2-
 
Сенів, 00:39 09 червня 2024 р.
 
Ставай раком пітушара мусарська
Рейтинг: 7+ 0-
 
Вор, 01:23 09 червня 2024 р.
 
Банди-геть геть! Бо таке враження, що вже й не декотрі, а багато хто загралися в танчики- і гімном (гІ, гІ) країни буде "вставай, проклятьєм заклеймьонний весь мир голодних і рабов". І тоді вже "Максим" не устанєт": і на окремо взятій території, і всюди, і- вєздє! Зрештою, гасло "Кожен з нас- президент", схоже, набуває реального змісту: Мальдіви, кіпри, опи й азіопи нікого не сховають, бо там теж "Кожен з нас"!
Рейтинг: 1+ 0-
 
Гнані і голодні, 06:51 09 червня 2024 р.
 
Начальник патрульної поліції Комар, зупиняє всіх хто їде з лісом з Карпат у Дрогобич. Останній раз я за свій ліс заплатив 25 тисяч гривень. Просимо Тараса Ярославовича поміняти керівника патрулів, бо гребе без кінця. Запрошую на вебінар по антикорупції !
Рейтинг: 9+ -1-
 
Володимир Конзьолка, 07:30 09 червня 2024 р.
 
я думаю що отой дрогобицький снайпер й навiть затятий вукраiнець, то барига наркоман в вишиваних трусах, нажреться наркоти або сушених мухоморiв й весь час вихваляе владу, бо напевно йлму в зад щось запхали , аби воно получало задоволення й хвалило все, навiть фасад обiсраний яйцями по 17 гривень. Падло кончене, напевно кучмiст, а може й путiнiст, по саму з@лупу!
Рейтинг: 3+ -2-
 
iз Європи, 09:18 09 червня 2024 р.
 
Снайпер це восьмидесятирічний маразматик, який вижив з розуму. Але він дійсно кучміст
Рейтинг: 7+ -2-
 
Музомор, 09:44 09 червня 2024 р.
 
Василь Петрик покриває постачання наркотиків до тюрми на Трускавецькій. Спеціально пролобіював відкриття в тюрмі СІЗО щоб контролювати ці процеси.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Голос «40», 09:54 09 червня 2024 р.
 
Вася щоб ти знав як про мого шефа писати , думай що роби))),
Рейтинг: 4+ -1-
 
Торський Ваня Альфонс, 10:07 09 червня 2024 р.
 
на фото то є приміщення по моєму райвідділу поліціі? Але чому не закінчують ремонт одна сторона зроблекна фасада інші нуль! ? Цо то єст гражданє КЕНТИ? Якщо бабки відмилим я нічого не хочу віддайте залишок дітям сиротам. Нєх жиє Польща + Украіна! Слава ЗСУ і УКРАІНІ! Чао бамбіна.
Рейтинг: 3+ 0-
 
снайпер +затєтий украінець, 10:26 09 червня 2024 р.
 
так ти поляк ЗАВЗЯТИЙ СНАЙПЕР ТА НЕ ЩИРИЙ УКРАIНЕЦЬ, кажеш ХА ЖИВЕ ПОЛЬША, та засипати тебе вагоном того борошна що поляки висипали наше зерно. А би тебе шляк трафив, недобитий лях, чао чник бамбiна! Треба набити ту польску морду в Дрогобичi.
Рейтинг: 4+ -4-
 
iз Європи, 10:51 09 червня 2024 р.
 
Та не поляк він, а йолоп з деменцією та паркінсоном
Рейтинг: 2+ -1-
 
Музомор, 11:09 09 червня 2024 р.
 
до із ЄВРОПИ ні би то ? Отакі як ти чмо і продають УКРАІНУ а морду тобто рило треба набити тобі чмо недоношене.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Поки ми..........., 11:16 09 червня 2024 р.
 
А Микола Петренко мусор ще той, рішає в мусарні любі питання, вічно плаче що грошей не має, і мама в Італії його. Нагла наволоч мусорська, яка привикла жити за чужий рахунок. Ромко Постойко - вибрив голову як фантамас і кришує злодіїв із шутром, лісом. А ті підери патрульні щоб не йти служити, виловлюють мужиків як скажених собак. Шкода їх чесно, бо колись як пси будуть конати і болячки будуть їх братися нерозуміючи чому. Позор таким перевертням в погонах. Реформа, яка в сраці реформа, мудили.
Рейтинг: 14+ -1-
 
Абдула, 11:35 09 червня 2024 р.
 
Міліція з народом!
Рейтинг: 2+ -9-
 
Роман, 11:35 09 червня 2024 р.
 
Ліда молодчинка стаття просто огонь. Респект ! За ту всю перечислену Вами наволоч у місті наслухані чи не кожен містянин бо неодноразово про їхні злочини викладав свої відеозаернення знаний місцевий бізнесмен , але чомусь вася тараскович жодного разу не спростував сказаного бізнесменом щодо його персони - перевертня в пагонах. Думаю, якщо не спростовує значить то чистої води правда. Гнила сміттярська система покриває своїх перевертнів в пагонах так було завжди . Реформи у їхніх стайнях чистої води формальність.
Рейтинг: 22+ -3-
 
Дрогобичанка, 11:53 09 червня 2024 р.
 
До тієї компанії варта ще добавити "прадеуса" який також доволі знаний корупціонер на наших теренах .
Рейтинг: 10+ 0-
 
Особиста думка, 12:07 09 червня 2024 р.
 
З однієї сторони дуже прикро що така сволота знаходиться у силових структурах , але з другої сторони медалі треба розуміти , що коли у нас немає серйозних покарань подібним негідникам то таких негідників стає дедалі більше і більше . Тих псів переводять з одного місця на друге місце, і так вони "гастролюють" по областям. Ось і все покарання, хоча звинувачення описані автором у тій статті неабияк серйозні.
Рейтинг: 17+ 0-
 
Виборець, 12:33 09 червня 2024 р.
 
а голова у цього кента на хвото -як пiсюн з з@лупи
Рейтинг: 11+ 0-
 
божа роса з ширiнки, 13:33 09 червня 2024 р.
 
Абсолютно немає здивувань що у тих відомствах працюють узаконені бандюки. Все тіньове та злочинне кришується саме тими хто має боротись з таким явищем. Тільки на хвилинку уявити як вони жирують, маючи високу оплату за службу плюс пільги і плюс тіньове кришування всього незаконного ось вам і шикарні авто , земельні наділи та будиночки європейського стандарту. Такий бізнес не прогарає ніколи. Тому у більшості неуки та покидьки там працюють .
Рейтинг: 13+ 0-
 
До "теми", 15:27 09 червня 2024 р.
 
Лідія Надкернична - респект, місцева принцеса-воїн зі сталевими яйцями, яка вскрила гнійний пухир місцевої корумпованої міліційно-поліцейської бригади. То має читати вся Україна, щоб навести порядок з поліцією в усій державі. От так і треба проводити реформи, а не хвалебними звітними одами в телемарафонах.
Рейтинг: 23+ -2-
 
Нормальний чувак, 16:07 09 червня 2024 р.
 
Інфа про цей гнійник понеслась інтернетом зі швидкістю світла. Про це вже пишуть Львівські та Київські сайти.  
Чекаємо на реакцію вищого поліцейського керівництва
Рейтинг: 20+ 0-
 
До нормального, 16:35 09 червня 2024 р.
 
О так я вже читала на іншому сайти про цей пост) 
Похоже маленькому Петрику приходить великий піп…Ц
Рейтинг: 17+ 0-
 
Читачка люся, 18:30 09 червня 2024 р.
 
Я то до думаю, чому я стільки пишу заяви на сусідів шутових , а поліція їх прикриває!
Рейтинг: 8+ 0-
 
Оксана, 19:44 09 червня 2024 р.
 
Долборепа, слаба на голову!
Рейтинг: 2+ -4-
 
Боксоані, 20:19 09 червня 2024 р.
 
То Кучмо здав усіх тому і були обшуки у нас((
Рейтинг: 6+ 0-
 
Чесний, 21:10 09 червня 2024 р.
 
Сам думає що того песика кріптана вовківа замість себе поставить, бо той йому носить з усіх відділів капусту, але хер так буде, то кодло нагуєвицьке треба єбашити, Вася не зупиняйся!  
 
Я про Кошмаріка
Рейтинг: 8+ 0-
 
Чесний, 21:14 09 червня 2024 р.
 
Всім, обкаканим у цій публікації, потрібно негайно звертатися за захистом коронованості до нескінченно-численних в Україні б"юр і баюр, б"юрів і баюрок із захисту прав людини. Тих "захисників" прав вже нашрайбалося стільки, що не мало би бути тюрем жодної. А тупі які: у слові з трьох літер роблять по чотири помилки. Зате- надудості важливих писочків- міх і подевко. Срамотиння національного масштабу.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 07:05 10 червня 2024 р.
 
То факт що "захисників" прав людини на сьогодні хоч греблею гати. Краще самому вивчати законодавство щоб вміти себе захищати або принаймі розуміти що той чи інший правозахисник веде твою справу у правильному куті так би мовити. Бо віри тепер немає нікому все поставлено на заробіток бабла.
Рейтинг: 2+ 0-
 
До "!", 08:20 10 червня 2024 р.
 
Просто він є мусор як всі решта по вертикалі зверху вниз , а тому і покривають свої злочини . Нажаль то є собаки системи, а не задля захисту простого народу хоча народ то все сміття отримує на свої податки. Уявіть собі, що така стаття опублікувалась би у будь-якій цивілізованій країні європи? Навіть не треба думати бо таких псів у мить було б звільнено та посаджено на довгі терміни. Там суспільство мисляче і не дозволяє себе нагинати раком на відміну від нашого , який здебільшого живе за принципом "моя хата скраю , нічого не знаю".
Рейтинг: 4+ 0-
 
До +,, 09:05 10 червня 2024 р.
 
Надкреничну до верховної ради, допіру там весело буде, а то Дрогобича їй мало, а то й на передову.
Рейтинг: 5+ -6-
 
Божена, 09:49 10 червня 2024 р.
 
та у вас там коррупцiй бордель пiд запах марiхуани
Рейтинг: 3+ -1-
 
iз Європи, 10:57 10 червня 2024 р.
 
Ги-ги, то ще квітуйочки і цвяточки- он митники як шрайбають: їм вже, напевно, належить вся Львівська, з сусідніми, область у космосі, та й- по за межами Вссвіту.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 11:51 10 червня 2024 р.
 
08:20, йдіть- й побурчіть щось проти своєму дирехтурові, або й- рабовласникові, тоді й поговоримо, якщо ще будете мати чим бодай пашталакати. У нас, як твердять знаючі й печені життям, "свобода слова"- це три букви на паркані, а за тим парканом- й того нема.
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 12:05 10 червня 2024 р.
 
Відчувається якийсь сарказм у вашому дописі панянко, а Ви часом не зі сміттярні що так кепкуєте? Якщо хочете знати саме таких і треба до верховної зради, пардон ради , щоб холодним душем "обливала" недообранців образно кажучи .
Рейтинг: 5+ 0-
 
До Божени, 15:52 10 червня 2024 р.
 
Недообранців- недообирають, якщо, взагалі, не обирають. недовиборці. та й- борці, так би мовити, з чужими, найчастіше- злодійськими, багажниками з валютами, награбованих на таких-от недовиборцях, недообраних недовибраними недообраними. А не: спочатку- вай-вай-джага-джага, а потім- фе: чим смердить- тим і пахне, зато у нас- золоті батони й мізки безголовіих, але як ми красіво спиваємо.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 16:03 10 червня 2024 р.
 
Зла на всіх мадам постійно щось пише, всі довкола погані, всі лиходії.  
Та от щось доказів не видно.
Рейтинг: 3+ -7-
 
Лілія Гаврилівна, 16:19 10 червня 2024 р.
 
Який ще доказ потрібен коли умовного бенька мордякою у капот кладуть ? Що помилились ? Ми ж розуміємо що ні , а ще ми розуміємо як своїх прикривають бо всі вони там однакові у плані корупції , бо саме і йшли у ті структури щоб баблосики кувати , чи я помиляюсь?
Рейтинг: 12+ 0-
 
Гаврилівній Лілії від "Читача, 17:18 10 червня 2024 р.
 
Через ваші дописи уже забули про пройдисвіта Магльону. Давайте його тролити.  
Лишіться того яйцеголового Петрика. Його турнуть прийде інший мосорище
Рейтинг: 3+ -5-
 
Зенон, 17:47 10 червня 2024 р.
 
60-й комент, тим злодiям-аби дрочили перед росстрiлом 60 раз
Рейтинг: 2+ -1-
 
з яхти коло ратушi, 18:18 10 червня 2024 р.
 
Начинайте переверять Верховину на моей улице где я жил и играл в тенис. Там надо би било перевериь Сергея Дмитриева! начальника Верховини по прозоро и по корупции!
Рейтинг: 1+ 0-
 
Олексій Радзієвський, 19:47 10 червня 2024 р.
 
Дідьку, Олексій говорив і писав українською. Сьогодні він до тебе вночі прийде, поспілкуєшся, але не всцись
Рейтинг: 7+ -1-
 
Лев, 19:51 10 червня 2024 р.
 
Одне дурне написало … «що небуть», а другі Обговорюють як бабульки під підјїздом! І ображають людей без вагомої підстави кожного з них… 
Рижої «блювотиння» яке вона написали в статі треба прирівняти до «блюватинням» Хуйла який на весь світ говорить про те що він війною звільняє людей від нацистів і бандерівців…!  
 
P. S. Хіба це не смішно панове. !  
Зробіть паузу і ще раз прочитайте те що вона написала і вдумайтеся у факти …. ( одним словом набір слів). Дякую!
Рейтинг: 3+ -13-
 
Sk, 20:07 10 червня 2024 р.
 
Слухайте, за такі гроші навіть один стілець на унітазі золотого Януковича не порскали. Ви подуріли своїми злодійствами? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 20:42 10 червня 2024 р.
 
Вона просто підтвердила своїм дописом те, що є на слуху у багатьох дрогобичан роки рокенні про ту нечисть у пагонах. Тому не ліпи горбатого бо ще невідомо хто є тим блювотинням яке адресуєш тій мудрій жіночці.
Рейтинг: 12+ -1-
 
До "Sk,", 20:57 10 червня 2024 р.
 
А що дальше? Через деякий час то все піде в історію і усьо?
Рейтинг: 1+ -1-
 
ну і що, 23:05 10 червня 2024 р.
 
Той підер нагуєвицький з своєю тещею леською та всім кодлом ударівським в ратуші поперек горла стоїть своїми поборами. Ще такого голодного в ратуші не було
Рейтинг: 11+ -1-
 
До !!!!, 06:41 11 червня 2024 р.
 
Ключове "кодло ударівське" . Гидкі створіння.
Рейтинг: 8+ 0-
 
До "До !!!,", 08:34 11 червня 2024 р.
 
якісь зміни, це совдеповський стиль, після розгромних статей про владу в пресі, завжди відбувалися зміни. Вот тільки питання, чи будуть вони болючими для декого, чи тихенько під диктовку напишуть заяви. Там вже кажуть одеська кандидатура появилася. Не будемо вгадуваати, статтю вже обговорюють наші зарубіжні колеги, тут і розслідувати не треба, головне, особу рекомендували, в якої не все гладко вже було до його призначення (підвищення) і він очевидно зберіг "стару" систему і кадри. А там і ратушнянські поховані грішки думаю повилазять обовязково і тоді нарешті Дрогобиччина долучитьтся та почне процвітати і працювати на нашу перемогу над ворогом
Рейтинг: 2+ 0-
 
Виглядає, що будуть, 09:45 11 червня 2024 р.
 
а голова у цього кента на хвото -як пiсюн з з@лупи, звязати та треба надiвати на голову гандон, пока буде послiднi хвилини кiнчати, та не здохне
Рейтинг: 2+ 0-
 
з яхти в Львовi, 10:13 11 червня 2024 р.
 
В цивілізованому світі після такої статті Президенти навіть африканських держав подають у відставку.
Рейтинг: 6+ 0-
 
ксюша, 10:17 11 червня 2024 р.
 
"Люди, будьте взаємно красивими"!
Рейтинг: 0+ -1-
 
Кінець цитати, 11:33 11 червня 2024 р.
 
Запитуєш що дальше? А дальше вже громада отг повинна вимагати спростування написаного, а якщо не спростовує значить на звільнення бо немає чим крити. Ми ж себе вважаємо європейцями отож якби на європейського чиновника вийшла така стаття , то де він був? В кращому випадку сам пішов би у відставку що і роблять їхні мужновладці у подібних ситуаціях. А у нас свиню від корита не відірвеш так смокче з того корита.
Рейтинг: 6+ 0-
 
До "ну і що", 12:52 11 червня 2024 р.
 
З дуба впав та вдарився головою чи що? Пропонуєш лояльність до корупціонерів , я правильно розумію?
Рейтинг: 2+ 0-
 
До "Кінець цитаті ", 12:56 11 червня 2024 р.
 
"Робити" їх красиво.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Цитата в цитаті, 16:32 11 червня 2024 р.
 
Цей залупоголовий начальник кришує наркобізнес.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Бомко, 17:49 11 червня 2024 р.
 
самий крутий сайт дрогобиЧ Інфо як єйці варені на круто! ха!
Рейтинг: 3+ -1-
 
снайпер +затєтий украінець, 18:10 11 червня 2024 р.
 
корупцiонерам треба ще доплачувати, бо ще не зробили голодомор
Рейтинг: 0+ 0-
 
uit Netherlands, 18:21 11 червня 2024 р.
 
нач полііціі розглянули до кісток:Тепер на черзі. хтось з дрогобицьких суддів? Хто! Чекаємо!
Рейтинг: 5+ 0-
 
снайпер +затєтий украінець, 23:04 11 червня 2024 р.
 
Курус перша судя яку треба закрити разом з петриком!
Рейтинг: 5+ 0-
 
123, 02:27 12 червня 2024 р.
 
В одне ліжко, під одним покриваоом, й так- 123 рази?
Рейтинг: 0+ -1-
 
:(, 03:16 12 червня 2024 р.
 
Пишу до 123. Нічого було втручатись в особисте життя і підглядати хто з ким спить 
Тепер пошуруєш до війська
Рейтинг: 1+ -2-
 
Ку, 06:07 12 червня 2024 р.
 
Хіба вона там єдина? Та лишень в канцелярію зайдеш і розумієш що працюючі там люди під ногами вже землі не відчувають . Це жах просто.
Рейтинг: 4+ 0-
 
До" 123",, 08:54 12 червня 2024 р.
 
ви вже як так хочете того сексу-123, то будь ласка е дупа Флюнтихи
Рейтинг: 0+ -1-
 
дупа баби ФЛЮНТИХИ, 09:15 12 червня 2024 р.
 
Правильно, так, як в житті: спочатку- бухло, потім - її день народження, відтак, вона- в могилі, він- в тюрмі. Ото і є "особисте життя" по-українськи. А треба було перед тим втручатись, та так втручатись, щоб у нього на неї бутилка не сідала. Порозперізувались, відьмаки й відьмачки. Третя публікація поспіль: той того вбив, той того побив, той того- зарізав. Ви, взагалі, нація поодурілих: вся, чи лише на отих зажирілих від самодурства, окремо взятих теренах? ! Як і- у кабінетно-безкарних? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
Сраці вашого дебільства, 13:20 12 червня 2024 р.
 
всім привіт
Рейтинг: 1+ 0-
 
Поки ми..........., 17:24 12 червня 2024 р.
 
Цей Петрик геть мозок втратив, ну він не боїться кари від Бога, ламаючи життя іншим людям своєю наркотою, ну хлопе, зупинися , це тобі не гнилий помідор продати на ринку, це страшний гріх, скільки матерів , жінок тебе і твою сімјю проклинають ? А батьки твої та жінка твоя , невже не має здорового глузду тебе зупинити, чи для  
них гроші не пахну) 
А потім плачуть , що в дітей доля погана , зупинися , сімјя Петриків ідіть в храм відмолюйте гріхи)
Рейтинг: 8+ 0-
 
Порада, 19:03 12 червня 2024 р.
 
Якщо від них й там буде тхнути наркотою- ніякий Бозя не витримає.
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 14:24 13 червня 2024 р.
 
Що, "покемон": проснулся, русскій коала? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
Покиминіку, 17:01 13 червня 2024 р.
 
Коротше той Дрогобич то така дира, таке гниле мiсце, що там на кожному кроцi смердить дупою баби Флюнтихи
Рейтинг: 1+ -1-
 
з яхти коло ратушi, 09:13 14 червня 2024 р.
 
"Поборники", у котрих й без того- особливо "наближені до срак їхніх "паханів" прибутки, задовбали вже всіх, як у маленьких колективах, так і у великих збіговиськах. І, напевно, паханам від того- гешефт, бо скільки про це не говори, а хоч вий- їм начхати. То може, той паханат розмінувати кудись подалі від напівоплачуваних працівників? ! Що: міністр має цим зайнятися? Який: МВС, НКВД, комунгоспі, культури, чи- культуристів? А чи всі міністри- разом? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
Про ОТГОЗУшників, 09:20 14 червня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5893 дні)