Мешканець Борислава допомагав військовозобов’язаним втекти за кордон

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
12.06.2024

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершене. За скоєне обвинуваченому, 44-річному жителю Борислава, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до дев’яти років з конфіскацією майна. Про це повідомило ГУ НП України у Львівській області.  Як встановили правоохоронці, зловмисник за 6500 доларів США працевлаштовував військовозобов’язаних чоловіків на одне з підприємств, де в подальшому їм виготовляли документи, які давали можливість уникнути мобілізації та виїхати за межі України в умовах воєнного стану. Окрім цього, він забезпечував «ухилянтам» доставку до державного кордону України, а також надавав послуги з перевезення.
14 березня правоохоронці затримали обвинуваченого в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час одержання ним частини неправомірної вигоди від «клієнта» у сумі 4500 доларів США.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.
Зловмисника викрили співробітники Управління міграційної поліції у Львівській області спільно з оперативниками 7-го прикордонного загону Державної прикордонної служби України та слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективами) слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Переглядів: 521

Коментарі (12)
 
І за що тут садити? За те, що рятував людям життя?
Рейтинг: 10+ -2-
 
Гріцацуєв, 14:29 12 червня 2024 р.
 
i то правда, за що садити, брав же чужими грошима, своi гривнi берiг, щоб народ мав.
Рейтинг: 3+ 0-
 
з яхти в Амстердамi, 16:17 12 червня 2024 р.
 
а що далі
Рейтинг: 0+ 0-
 
ну і що, 18:25 12 червня 2024 р.
 
а що далi, та знищать тi грошi, аби бiльше немав.
Рейтинг: 2+ 0-
 
з яхти в Амстердамi, 18:27 12 червня 2024 р.
 
Ая, чужі гроші- це завжди "свої люди". А на своїх людей- пахнути й начхати. Головне, аби "музики" на джипах з вигулянимт персиками були всім убаюкані: ці ж- не раби, терпіти місцеву злодійню з усіма їхніми козаками й видристками не будуть. А свої можуть- як, наприклад, у лікарнях: лікуємо вас тими ж таблеточками, що самі й принесли. Бо все решта- не для вас, а для понтів на фоточках й відосиків для кіношки.
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 23:10 12 червня 2024 р.
 
Нещодавно журналісти програми "Стоп корупція" показали викривальний матеріал про "елітне життя" київського прокурора Вербицького , який є першим замом у прокуратурі. Доволі цікавий матеріал за цього вилупка . І як тільки Господь таке лайно на білім світі тримає? Чи то вже приходить кінець людству що подібні потвори так жируєють під час війни?
Рейтинг: 0+ 0-
 
Читач, 09:01 13 червня 2024 р.
 
Це вони ще не бачили роками фальсифіковані п"яними обісцянцями, вкупі з "сивою кришею" зарплатні відомості муніципалів, котрим, направду, платять, як жебракам, та ще й чогось "ввимагають". Напевно, фузію, добре заряджену міцною сіллю у їхні злодійські сраки. "Хочете собі поговорити" означає одне: злодійню ратущнянської бухгалтерії- вистріляти одним джавеліном на ліісорозробки. Вже перших декілька вистріляли прямо в копанках, куди їх відправили спокутувати брезливу любов до України. Кримінальникам у кабінетах- розстріл на місці! Київ має чути й зробити! А кров би їх позаливала, сволоту псевдопатрійотичну, разом з чмонями вусів шевченка і цицькатих "песьок" на джипові!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 09:07 13 червня 2024 р.
 
не хайте владу ви ж самi ii вибрали, я от вибирав владу нацiоналiстiв, вот вона у нас прийшла до влади й почала вигрiбати авгiевi конюшнi.
Рейтинг: 0+ 0-
 
heer Flunt, 09:55 13 червня 2024 р.
 
Відколи то на Кульпарківській при владі націоналісти?
Рейтинг: 0+ 0-
 
До Флюнта, 10:18 13 червня 2024 р.
 
с того часу коли ти не висрався й гамно полiзло в голову
Рейтинг: 1+ 0-
 
heer Flunt, 11:34 13 червня 2024 р.
 
В Сокільниках серуть по-особливому патрійотично, один по за одного- й на весь народ. Каторжні "заробітчани", цілими табунами.
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 17:07 13 червня 2024 р.
 
Странє- капєц: в країні- катастрофа. Десь там- війна, а мільйонерів- тьма. Яка ж то "БФблагодойна" . опа в дірки свої усі мільярди пха. Вже тих БФів- більше, ніж народу, грошей- катма у кожного із нас, зате панів- як на гілках природи жуків, й щурі- в землі, як саранча. А про двоногих- годі й щось казати, тому, напевно, вкотре- промовчу: їм за хвоста-Берліни лоскотати, а нас в Європах- більше вже нема. Хіба лиш ті, що вмить повиїздили на джипах і приватних літаках- і пнуться щось доказувать щосили- який, мовляв, у них жахенний жах. Бідують- бідні в межах України, багаті ж- багатіють, як завжди.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Якийсь сраний вірш, 12:56 15 червня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5893 дні)