Мешканця Дрогобиччини ув’язнили через ДТП на вкраденому автомобілі

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
12.06.2024

 

Мешканця Дрогобиччини Петра Д. судили за викрадення автомобіля та велосипеда. Обвинувачений вкрав авто з подвір’я потерпілого, спричинив аварію та втік з місця злочину на вкраденому велосипеді. Про це повідомив Lviv.media. Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області визнав Петра Д. винним та засудив його до понад п’яти років ув’язнення, йдеться у вироку, оприлюдненому у Єдиному реєстрі судових рішень у понеділок, 10 червня.  За матеріалами справи, злочин трапився пізно ввечері 10 квітня 2024 року. Обвинувачений Петро Д. викрав з подвір’я Галини Ж. велосипед, який належав потерпілій. Після цього крадій поїхав до будинку Романа С. Зловмисник виявив, що потерпілий залишив свій автомобіль ВАЗ 21099 на подвір’ї незамкненим та з ключами всередині. Петро Д. вирішив цим скористатись та викрасти авто, проте, проїхавши трохи, чоловік не впорався з керуванням та в’їхав в огорожу. Після цього зловмисник сів на раніше вкрадений велосипед та поїхав додому.
На судовому засіданні Петро Д. повністю визнав свою провину, підтвердив обставини, встановлені під час досудового розслідування та розкаявся. Обоє потерпілих заявили, що не мають претензій до обвинуваченого, оскільки він компенсував заподіяну їм шкоду.
Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області визнав Петра Д. винним у викраденні автомобіля й велосипеда та скоєнні ДТП. Чоловіка засудили до п’яти років та одного місяця позбавлення волі. Даний вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку.
 

Переглядів: 372

Коментарі (4)
 
Ну, знаєте: за такого успіху від головокружіння у Дурогобичах не доробиться й до рурки від ровера навіть найкрутіший злодій, тому вони, власне, звідси й вивтікали- напевно, на "промисел" до европ. Залишилося сформувати европські батальйони з тих українців, котрі попродали там на брухт свої джипи з песиками- й пішли у бомжі, бо ніколи не знали, що таке зароблені гроші, на які постійно дурять ті сволочі, що залишилися тут, на имісцях. Нехай розкаже президентові ібн аль аллах, куди він так ревіно "несподівано" літає. Вже й Київ топиться в болоті, а і них- відосикосесія. "Не пора, не пора. "! Таким штибом й мангало-тартарари пішки Київ візьмуть, ая? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 09:18 13 червня 2024 р.
 
Шо-то, Андруша, ти закруто заефесбешився. Разом з усією вашою шарашкою! Україна- не "шанхай"!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!Геть звідси, розбійники!", 09:48 13 червня 2024 р.
 
вiн хотiв ту машину передати ЗСУ
Рейтинг: 2+ -1-
 
з яхти коло ратушi, 10:10 13 червня 2024 р.
 
Аби тіі й вкрадене вкрали?
Рейтинг: 1+ 0-
 
?!, 14:16 13 червня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5893 дні)