У Дрогобицьку освіту повертається автозаправник Петро Шевјяк

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
26.06.2024

 

Вже з липня посаду начальника відділу освіти Дрогобицької міської ради знову посяде одіозний Петро Шевʼяк. Відомий серед освітян автозаправник, будівельник-штукатур та схемщик про якого поважно завуальовують «прийшов з нафтового та будівельного бізнесу». Шевʼяк ніколи не працював у освіті, поки у січні 2020 року не став одразу начальником цієї галузі у всій Дрогобицькій громаді, порушивши усі протоколи законного призначення. На цьому місці він протримався рівно два роки - до січня 2022 року. Потім його тихенько звільнили, ніхто і не пояснював причин, але всі знали, що його проблема у любові до оковитої та працівниць відділу освіти. А ще кажуть був часто задіяний у корупційних справах. Він не одноразово не виходив на роботу, бо був у затяжних «запоях». Сам же освітянський механізм функціонував без втручання його начальника, адже в цьому він не дуже компетентний.  Тепер Петра Шевʼяка знову повертають до роботи у відділі освіти. І не будь-ким, а начальником. Під нього навіть на шість днів продовжили прийом документів для участі у конкурсі на заміщення. Діючому освітянському очільнику викладачу Роману Грицаю просто ж розірвали трудовий контракт без долних підстав тля пояснень, як не угодному режиму та ще й відмовили в плановому отриманні щорічної відпустки, а виплатять компенсацію за 19 днів. 
 
Але окрім освітянської нефаховості, зловживання спиртним та бухгалтерами, Петра Шевʼяка повʼязують з антиукраїнськими діячами. Свого часу він був помічником народного депутата Ігоря Шурми, який не заперечував законність ЛНР та ДНР, закликав до поступок терористам на Донбасі, не визнавав Голодомор геноцидом українського народу та був лояльним до РФ. Також він свого часу добре контактував з членами партії СДПУ, яку заснував Віктор Медведчук. Про їх тісні відносини свідчать фото з мережі Інтернет, де у Нагуєвичах вони разом покладають квіти, як би зухвало це не виглядало, до пам’ятника Івану Франку. 
 
Але попри всі перелічені факти Петра Шевʼяка все-таки повертають у освіту Дрогобича на місце кваліфікованих кадрів. І кажуть що за цією абсурдною справою стоїть не хто інший, як сам заступник міського голови Юрій Кушлик, який курує зараз гуманітарну сферу і який за словами близького до нього кола людей планує створити конкуренцію на майбутніх місцевих виборах міського голови своєму діючому патрону Тарасу Кучмі. 
 
Питання чому? Можливо, потрібен його політичний досвід, вміння заробляти та заносити відкати, а також активна позакадрова участь у минулих місцевих виборах. Це питання для роздумів, бо це призначення точно не для підвищення якості рівня освіти у Дрогобицькій громаді.

Переглядів: 2161

Коментарі (66)
 
заправить освiту по самi яйця
Рейтинг: 14+ 0-
 
з Дрогобича, 17:39 26 червня 2024 р.
 
Жахливй безлад буде в освіті Дрогобича.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Катерина, 18:06 26 червня 2024 р.
 
Лучків і Кушлик підлота остання!
Рейтинг: 25+ -1-
 
Олексюк, 18:44 26 червня 2024 р.
 
Як було до тепер так і буде бо для них основне щоб напрацьовані роками корупційні схеми збереглися тому і витягують зі старої шухляди весь мотлох. Якесь позорисько просто що у такому "прозорому" місті немає гідних кандидатур у жодну структуру. Кругом куди не зайди сидять корумповані свинтуси з мільйонними зарплатами та ще як виявилось не гребують отримувати матеріальні допомоги обікравши нужденних. Дно днище.
Рейтинг: 9+ 0-
 
До "Катерини", 18:52 26 червня 2024 р.
 
То убогі, ущербні особі.
Рейтинг: 11+ -1-
 
До Олексюк, 18:57 26 червня 2024 р.
 
Не дивуйтесі, двічі корупціонер пхає корупцію в освіту
Рейтинг: 9+ 0-
 
Вусатий, 19:06 26 червня 2024 р.
 
а бдр- де:гуляє парижем і смакує каву у відні? а чи роздає квартири якимось папіковим синкам, бо вони- бомжі, допоки мільйони людей ледь виживають, дивлячись, як всяке шобло нашкрябало на задні сраки своїх гуманітарних джипів тризуб- і блядує містом, бо воно, бачте, одне з другим, тут ", табунами, сповняє оборону"? ! за сраки- - і нахуй!
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 19:36 26 червня 2024 р.
 
Шкода що через потвору кучму має страдати вся освіта дрогобича
Рейтинг: 11+ 0-
 
Петро, 20:17 26 червня 2024 р.
 
Шкода, що через таку аморальну потвору, кучму, має страдати вся освіта Дрогобича!
Рейтинг: 9+ -1-
 
Петро, 20:18 26 червня 2024 р.
 
А мені шкода, що маючи такі інтелектуальні здібності, генетичні задатки і таку порядну та розумну маму, Андрій Лучків може робити такі ганебні речі!
Рейтинг: 9+ 0-
 
Панькевич, 20:22 26 червня 2024 р.
 
"Брат за брата: суддівський клан своїх не здає": як смерділо ними ще вісім років тому- так й досі аж тхне! Тими кланами можна вже тайгу засадити, а ще від початків яких там років- то й всю планету.
Рейтинг: 5+ 0-
 
:(, 20:54 26 червня 2024 р.
 
Кучма глупий хлоп, він того кушлика до корита притягнув, а той мало невдавиться) 
Хвалько Кушлик проляпався що вибори буде під себе робити і себе рекламувати і наплював він на шефа вусатого, ще хвалиться що підомне освіту під себе і усі освітяни будуть саме за Кушлика голосувати.  
Хоча шанси в нього є, освітянська діаспора величезна , буде до людей добре і люди послухають його і проголосують за нього , а шеф Кучман лишиться у розбитого корита)
Рейтинг: 8+ -1-
 
Ау, 21:20 26 червня 2024 р.
 
напевно введе класи вивчати iноземну мову-русску. й ще буде за то брати калими
Рейтинг: 5+ 0-
 
heer Flunt, 21:29 26 червня 2024 р.
 
Бидло міське не освідчене, їм би хіба до корита
Рейтинг: 2+ 0-
 
З торонто, 21:57 26 червня 2024 р.
 
Боженьку-паноньку, невже в Торонто живуть такі штубаки? ! Та ніколи!
Рейтинг: 2+ 0-
 
..., 22:28 26 червня 2024 р.
 
в Торонто слава богу не живуть такi bлядi , бо тут нема панонькiв, а живуть нормальнi люди
Рейтинг: 1+ -1-
 
торт баби Флюнтихи, 22:31 26 червня 2024 р.
 
Мудра людина розуміє що жоден з нинішніх ушльопків не вартує бути обраним у подальшому ніяким чином. То голодна злодійкувата сволота.
Рейтинг: 8+ 0-
 
До "Ау;, 23:01 26 червня 2024 р.
 
купуйте всі білі простині скоро вони вам понадобляться. Слава.
Рейтинг: 2+ 0-
 
снайпер +затєтий украінець, 01:48 27 червня 2024 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 0+ 0-
 
Гринь, 02:50 27 червня 2024 р.
 
торонта, ти ж дурень бомжацький, та ще, може, ий алкаш необтріпаний.
Рейтинг: 0+ 0-
 
сраці в мізках флюнтихи, 07:10 27 червня 2024 р.
 
Для "найбруднішої" роботи і ставлять саме таких одіозних персонажів. Не за горами будуть тендера та 'доїння" батьків учнів на різного роду гранти , встановлення сонячних панелей на шкільних закладах як альтернатива звичайній активній енергії. Все по плану для збагачення товстосумів.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Думка, 08:47 27 червня 2024 р.
 
продадуть школи, потом зроблять освiту платну, екзамени платнi, а на виходi будуть безграмотнi крiпаки, якi будуть читати по складах, та рахувати до 100.
Рейтинг: 8+ 0-
 
from USA, 09:21 27 червня 2024 р.
 
Ая, а потім тих штубаків, котре, одне з одним, не знає, як пвстори букви докупи скласти, аби відповісти покупцеві, дадуть на касу- і на "Розміняйте, будь ласка, якщо є змога" будуть булькати, наче сичі нетрахані: "А я з чим лишусі? "- та з цілим магазином, потроху ти надутомордий непотрібе! Ти гівнові хоч в сраку залазь, а у них- й директоркині такі ж, ніби без хлопа кожну ніч спати лягає.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 10:19 27 червня 2024 р.
 
Або, он: півтори старих бамбетлі, котрі "свєто вірут в отчиньків" поставали на коліна, перед золотопарчових дармоїдів, котрі, цілим табуном, одну книжку догори ногами читають- і "Сясюсьту, сясюсьту", а ота поспівальниця й сама поняття не має, про що вона лібертриздить і солов"їно-свище. Бо їй дадуть кавалок шр=нурка від панської шинки, й то- раз на рік. Тупі пропащі!
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 10:38 27 червня 2024 р.
 
Я вам так скажу, що Шев'як і Кучма мають глибоко у дупі, що ви тут пишете.
Рейтинг: 9+ -1-
 
Гріцацуєв, 10:45 27 червня 2024 р.
 
То нехай також "Йдуть в сраку! "- кінець цитати.
Рейтинг: 4+ 0-
 
!, 11:19 27 червня 2024 р.
 
Ото, на ПУБЛІЧНОМУ ютубі, один "легендарний стахановець", розповідаючи про те, як йому "прикольно" воюється, тне матюками, при тому, що аж сексуально, володіє рідною мовою. Може, оті "тріздєц мотивації. лядь. про@бали, нах-зах, нівелюють всі оті його картонні медалькувствування, га, чіста канкрєтний "верес"? ! І сидить поруч з ним якесь бімбало з папочкою готових питань- і аж кінчає. В Ірини Фаріон- непочатий край боротьби з отакими чмонями вітчизняного розливу!
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 11:22 27 червня 2024 р.
 
Один з багатенно-багатьох коментаів на довічне вшанування вшанувань- після прийому численних парадів в інших країнах: "Володимир Олександрович у м. Одеса у воєнний час вже можно звільнити та провести повну мобілізацію колишніх та нинішніх працівників правоохоронних органів та їх суддів: за військові злочини; за злочини проти людяності; за злочини та мородерство у воєнний час; за не профпридатність; за халатність; за найменше перевищення службових повноважень; за спроби заподіяти шкоду або позбавити людину життя за допомогою приладів цифрової смерті; за схиляння неповнолітніх дівчаток, дівчат і жінок займатися проституцією (провів допит НАБУшниці і почув: ми всі однакові); за згвалтування; за продаж неповнолітніх дітей, дівчат та жінок; за сепаратизм (як любителів руського світу: "да здравствує Росія", . ); за сприяння і за підпорядкування та за співдію (сприяння) злочинцям, гвалтівникам, вбивцям, сепаратистами, любителям руського світу з метою отримання грошової вигоди; за вимагання, погрози та залякування з метою отримання грошової вигоди; за погрози життю (можеш усунути та не проснутися); за погрози та вимогання грошей на державне прослуховування; за приписування злочинів та підстави людей; за приписування тюрми та дурдому; за вбивства; за не підкорення правоохоронної системи наказам президента та офісу президента; за кришування правоохоронними органами злочинців, гвалтівників, сепаратистів та любителів руського світу і вбивць; за знущання приладами для вимогання грошей та майна (самі та за допомогою своїх робітників злочинців); за приписування прибором злочинів та психіатричної лікарні (тобто встановлюють на людину цифрове прослуховування і кажучи або крича в планшетний прилад при виборі потрібних функцій програми говорять або кричать через рот людини змушуючи його губи ворушитися); за кришування друг дружки; за недбалість; за перевищення службових повноважень; за непокору у воєнний час наказам Президента та Чинному Уряду; за повне беззаконня, яке влаштували самі правоохоронці, які працюють у правоохоронних органах; за зняття державного київського та міського прослуховування для згвалтування та вбивства людей за допомогою приладів цифрової смерті; 
за не мобілізацію та кришування військово зобов'язаних; за взятки тобто отримання грошової вигоди; 
за липову оцифровку майна та липовий арест майна за допомогою своїх Суддів з метою отримання цього майна; за віднімання чужого майна за допомогою лікарів психіатричних клінік; за сепаратизм та мородерство у воєнний час; за батьків, дідусів, бабусь, а також родичів та близьких друзів з російським свідоцтвом про народження чи проживаючих у Росії; за сприяння або за підпорядкування та за співдію злочинцям, гвалтівникам, вбивцям, сепаратистами, любителям руського світу з метою отримання грошової вигоди; за недбалість; за не виконання службових обов'язків та за перевищення службових обов'язків з метою отримання грошової вигоди".
Рейтинг: 0+ 0-
 
Поки ще Зе не втік зі Львова, 11:42 27 червня 2024 р.
 
І "про погоду": тарифи для українців у лондонських маєтках йдуть в окремих дебетах з кредитами? ! Де результат вистрілювання мафій в самій Україні? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 11:45 27 червня 2024 р.
 
шановані не пишіть там багато то ніхто не читає кацапи недобиті ГІТЛЕРОМ постиавили всю Жвропу на коліна і НАТО також і маємор те що маємо. ШКОДА! Наші гинуть захищаючи нас з вами. Що робити? Бомбити всю територію кацапів і тоді ми пЕРЕМОЖЕМО інакше нам всім ПІЗДЄЦ!
Рейтинг: 5+ 0-
 
ми з Украіни, 11:47 27 червня 2024 р.
 
Ага, ви пишіть, чи не пишіть, а вони ні бельмса не вміють читати, бо там словниковий запас букваря "Бояришник": "бля-нах, хлопци- п"яні, коні- запряжонні".
Рейтинг: 2+ 0-
 
:(, 12:17 27 червня 2024 р.
 
Кучма має стабільних 10 000 свого електорату які в третє прийдуть і проголосують за нього. Решту дрогобичан або не прийдуть на голосування або розпорошують голоси між іншими проходимцями які нічим не кращі за Кучму
Рейтинг: 4+ -7-
 
!, 13:42 27 червня 2024 р.
 
А чим закінчився аудит у гімназії? Піар був, результатів нема.  
Чому не беруть на посаду керівника освітою якусь директорку, яка успішно не без допомоги голови (міста) виграла конкурс три роки тому? Тоді ж виявилось, що це самі розумні, творчі і креативні. ;)
Рейтинг: 9+ 0-
 
Питання, 14:31 27 червня 2024 р.
 
Знаю Петра давно, тому скажу наступне - він хороший хлопець коли бідний. голодний та холодний. При наявності лишніх сто гривень він вже цар! Знаю, що зараз в його родині було трохи проблем з здоров'ям матері, і знаю, що ні тарасуньо, ні чубчик ніхера йому не допомогли, а пустили разом з всіма посполитими вигрібати в дрогобицькій медицині. Тому вернутись в цей гадюшник Петра змусили або борги, або таки правдива версія, що він долбо. б.
Рейтинг: 15+ 0-
 
бамбетель, 15:56 27 червня 2024 р.
 
Беру Петруху під пильну увагу.  
Петре! Кушликові теми, провернуті твоїми руками, не пройдуть.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Соломон, 16:04 27 червня 2024 р.
 
До вищесказаного - а , що такий брак педагогічних кадрів? Чому ніхто з університету не подався на конкурс? Тому, що сісти за продєлки кучми може тільки дурак! За ремонти, конкурси та інші ніштячки!
Рейтинг: 9+ 0-
 
Файнезний, 16:05 27 червня 2024 р.
 
Ні тобі Кучма, ні тобі кушлик не допоможе Шев'як на виборах, бо їх ви вже програли. це очевидний факт. Цим призначенням ви ще раз показали свою зневагу до освітян. А освітяни вам покажуть свою.  
А ти Шев'як будеш боятися своєї тіні, бо освітяни не тарком, мовчати не будуть
Рейтинг: 13+ -2-
 
Гнів божий, 16:56 27 червня 2024 р.
 
Кажуть робили соціологію і кучма там зайняв останнє місце :grin
Рейтинг: 7+ -1-
 
Виборець, 20:47 27 червня 2024 р.
 
Тарас молодець наганяй старих хабарників з освіти
Рейтинг: 1+ 0-
 
Пан Василь, 21:05 27 червня 2024 р.
 
Дайош безпросвітну вмедозволеність молодим хабарникаи? Дурень: молоді так не гребуть у три шкури, як оті всі патрійоти, кабінетовані ще першими комсомольцями!
Рейтинг: 2+ 0-
 
Пню Василеві, 21:57 27 червня 2024 р.
 
Ну любив си хлоп хляпнути, а потім об#с#ратися під ковдрою, ну приходив кілька разів на роботу в сподньях повних какашок то шо го тепер забити ? Так ! Давай е його втопимо в озері на Б. Хмельницького ! :grin
Рейтинг: 7+ 0-
 
Ніксон, 05:33 28 червня 2024 р.
 
Це вже повне дно. Так знищити освіту, як зробив куЧмо не зуміли б напевно його вчителі з -за порєбріка.  
Інтересно, що буде робити цей любитель "бабок", "тьолок" і алкоголю без фахівців, які вчасно покинули цей тонучий корабель (Івахів, Олексюк, Заблоцький, . ), у відділі освіти?  
Але такі, як він вигідні головній бухгалтерці- знову будуть мати по три премії і з кожної повертати налом по 500грн. ( не хило для Шевячка- 30 чоловік по 1, 5 тис. грн. , бо зарплатна картка була в жінки).  
Вигідний інженеру, бо дальше буде просувати акти робіт виконананих найбільшим підрядником міста і за одне його швагром- І. Демком.  
Вигідний Кучмі і Кушлику- бо вміє хімічити і задіювати адмінресурс на виборах і в носі має освіту.  
Найбільше не вигідно- освітянам, учням і батькам , що їх так низько опустили і навіть не спитали їх думки.  
Що ж, кожен народ ватує тієї влади на яку заслуговує!
Рейтинг: 12+ -1-
 
!!!, 08:43 28 червня 2024 р.
 
На гак від крана, кельню в руки- і колупати джиганом і рискалем Чорне море!
Рейтинг: 2+ 0-
 
!, 09:02 28 червня 2024 р.
 
А бухгалтерок Карпу і Реверу- коханок Шевяка, яких йому підсунула головна бухгалтерка щоб самою керувати грошовими потоками, теж повернуть у відділ освіти?
Рейтинг: 9+ -1-
 
???, 10:15 28 червня 2024 р.
 
Враховуючи дописи Шевяка на його сторінці у ФБ - відділ освіти має шанс перетворитись у " дім молитви", а якщо врахувати його любов до "тьолок" з бухгалтерії і в Таркомі, -то на відділ освіти треба повісити червоний ліхтар.  
В другому випадку у цьому борделі сутенерами будуть Кучма з Кушликом, а головна бухгалтерша-мамкою( ха-ха-ха).
Рейтинг: 12+ -1-
 
До ???, 10:20 28 червня 2024 р.
 
Третій день "роботи" Шевяка відзначився черговим стресом. Жарка погода, повне не володіння ситуацією в освіті та громадський осуд його персони, безперечно вплинули на його стан здоров'я.  
Ну а в його звичці стрес заливати коньяком.  
Під кінець робочого дня новий старий начальник відділу освіти пошкандибав до дому хиткою ходою
Рейтинг: 7+ -1-
 
Бачила особисто, 12:23 28 червня 2024 р.
 
такий шевьячок поставить ту освiту раком, й засунить шевьячок-чевьячок!
Рейтинг: 1+ 0-
 
з яхти в Львовi, 16:15 28 червня 2024 р.
 
Інтересно, чи погодить кандидатуру цього блудного сина, враховуючи вонючий шлейф його попереднього перебування в ролі начальника, департамент освіти в особі начальника О. Паски?  
Чи президентській вертикалі пофіг, хто керує освітою?
Рейтинг: 5+ 0-
 
?!, 16:32 28 червня 2024 р.
 
А мій вихованець юний орел купив собі Tesla на посаді за рік часу. Я теж хочу собі таку купити :cry
Рейтинг: 3+ 0-
 
Шев'як, 17:51 28 червня 2024 р.
 
Шановні Дрогобичани, я вже пишу не один раз і мене блокують, пахан і його брехлива команда хоче щоб всі писали все класно і дякували. Але це не так.
Рейтинг: 5+ 0-
 
п.Петро, 18:07 28 червня 2024 р.
 
Наше місто перетворилося в Північну Корею. На посади ставляться свої, тупі не грамотні, брехливі, не компетентні люди. Який пахан К. у. ч. м. а така вокруг нього і команда, злодіів.
Рейтинг: 7+ 0-
 
п.Петро, 18:11 28 червня 2024 р.
 
Ку, що ти скот так боявся за свою шкуру що своїх куплених псів пустив на мене, я відео вже не скидаю в фейзбук зато скоро буде кіно по телевізорі, і не поможе тобі Кличко дурачок. Бо втомився він вже
Рейтинг: 5+ 0-
 
Орко, 18:15 28 червня 2024 р.
 
Не шановний кучмо і шевяк, поясніть нормальним людям хто тепер буде кирувати освітою. Шевяк алкаш, Вовчик в памперсі ходив, Ромчик без царя нічого не рішаю, а коли провірки о є заступниця. А тепер хто буде роботу робити, тупики які керують школами, чи не грамотне двоєшник Павутинка, це сміх на цілу країну. Та задумайтесь вже, та хватить красти та хватить піару шоу мени ви дрогобицькі
Рейтинг: 8+ 0-
 
п.Петро, 18:20 28 червня 2024 р.
 
Я не тільки Tesla собі купив, а й квартиру, хату будую, клумбу біля відділу освіти з двома деревцями, а решта клумби у мене в селі коло моїх маєтків. Велика подяка за це моїй тещі, цьоці Анці та головному бухгалтеру освіти, яка з премій мені не по 500 збирала, а по 2000 гривень.  
Ми би з нею всю освіту продали. Тому я собі купив вищу посаду, а ти майбутній начальник перестань красти дрова, а бери приклад з мене.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Юний орел, 18:31 28 червня 2024 р.
 
ой секс буде в освiеi вiд того шаловливого шевьячка, виепе всю ту освiчену й неосвiчену братiю, думаю пару шкiл урiжуть, зроблять на весь Дрогобич одну-три, й усьо! А туди попасти вчителю, на зарплату прибиральницi буде конкурс диванно-колiнний з пачкою у конвертi, зелених смердючих американських президентiв.
Рейтинг: 6+ 0-
 
з яхти Петра та Павла, 18:31 28 червня 2024 р.
 
Освіта давно пробила дно. Всі забули як Івасик терлецький ганебно жону висадив на крісло директорки США 1 ікерує та обмежена мадам і всім в носі, що після Лужецької школа зійшла на пси.
Рейтинг: 13+ 0-
 
До Терлецького івася, 19:12 28 червня 2024 р.
 
І не встидно, що куЧмо тобі бронь зробив, як синові загиблого героя, а твоя родина за пільги позбавила його батьківських прав ще коли ти попід стіл пішки ходив?  
Тому твоя бронь - фальшивка, як і все оточення мера.
Рейтинг: 5+ 0-
 
До юного орла, 20:01 28 червня 2024 р.
 
Ввсі злодійські тесли- на торговицю на Млинках! Після них- джипастих, вккпі з коханками, навіть не відкриваючи дверей.
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 21:27 28 червня 2024 р.
 
В кізяку не лише ліцей No 1, але й усі інші заклади. Треба того тюменського байстрюка відправити на пенсію і все налагодиться
Рейтинг: 6+ 0-
 
Освітянка, 21:46 28 червня 2024 р.
 
Ліцей 1 дійсно шкода. Якою ж треба бути "талановитою", щоб закрити 15 школу, перевести першу в дев'ятирічку, знищити ряд предметів, завоювати "авторитет" у батьків і вчителів, а також дитячу "любов" :grin
Рейтинг: 13+ 0-
 
Обурена, 22:53 28 червня 2024 р.
 
Проститутка Наталка Харитонова вже щиро вітає нового , не давно забутого старого начальника) Наталю , іди перше писок помий в річці ( як в анекдоті про пападю), і не рекламуй себе , усі давно тебе знають  
От такі керівництво маємо браття та сестри
Рейтинг: 8+ 0-
 
Позор, 16:54 29 червня 2024 р.
 
Справжній позор, коли коліжанка-перукарка приходить в ліцей секретаркою, а потім стає завучем.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Може бути всяке, 17:10 29 червня 2024 р.
 
А ви ще поцікавтеся скільки дітей працівників управління праці та соціального захисту де керує чоловік Терлецької працевлаштовані в ліцей 1. Все по конвеєру в них іде, сімейний підряд працює і грошики заробляє
Рейтинг: 6+ 0-
 
Позору, 17:26 29 червня 2024 р.
 
БУДЬМО УВАЖНІТато сі домовив з Гуком і Івась при посаді і ратуші працює, так ся розкрутив що і машину нову купив , але каже шо то не його)))Не забуває і щороку допомогу взяти від держави. І сі з Кучмою познимкуватися, і рекламу в інстгаоам щамовити , як його підопічні з відділу плетуть сітки. НЕМА я ради патріботу!  
Ще один патріот Зеньо прилаштований у Трускавці, а пише служу народу України, час від час у формі зјявляться на площі бо го люди виділи, якісний файний то й Зеник! Але не каже що він у Трускавці, а не в окопах як інші….  
В той час як інші проливають кров от такі прилаштуванці заробляють гроші і живуть у своє задовлення! Його теж прилаштував тесть Курчик, але то вже же ща покутя НАРОДНИЙ РУХ УКРАНІИ …. Чонлвіл у гробі перевертається як бачить діяльність депутаті щ цієї партії ! Ганьба
Рейтинг: 9+ 0-
 
Ганьба, 17:46 29 червня 2024 р.
 
Терлецький підкрадав на путівках для учасників бойових дій.  
Там шукайте
Рейтинг: 5+ 0-
 
Скунс, 19:57 29 червня 2024 р.
 
О. Яцю: то хто покрав гамунітарну поміч і всі виплати? Хто грабує пенсіонерів, котрі на вас, злодіїв, вік відвікували на мізерних копійках, й з ними ж залишилися, вашими "рахувальницькими" стараннями? Гальки, котра "в селі наплоджує недорозвинутих", бо її срака через бар"єр на ВРУню не налазить?
Рейтинг: 1+ 0-
 
?!, 22:49 29 червня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5900 днів)