На Дрогобиччині внаслідок зіткнення мікроавтобуса з легковиком травмовані двоє осіб – поліцейські проводять розслідування

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
04.07.2024


Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 липня близько 16.15 на автодорозі «Мостиська–Самбір–Борислав» між селами Уріж та Нагуєвичі Дрогобицького району. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.
Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись мікроавтобус «Фольксваген», яким керував 34-річний мешканець району та легковий автомобіль «Хюндай», за кермом якого перебував житель іншого села віком 57 років. Внаслідок зіткнення водій та 56-річна пасажирка легковика отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

 Також встановлено, що водій «Фольксвагена» керував транспортним засобом у стані сп’яніння та виїхав на смугу зустрічного руху.
За фактом слідчі слідчого відділу Дрогобицького районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. 
Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.
Поліцейські встановлюють обставини події.



 

Переглядів: 231

Коментарі (5)
 
хто меньше заплатить-той й винуватий
Рейтинг: 2+ 0-
 
from USA, 16:36 04 липня 2024 р.
 
ДТП-це, аж ніяк, не "подія": "подія"- це "слідчі слідчого" у " відділі вілділу", неуки пописувальницькі.
Рейтинг: 2+ 0-
 
:(, 17:57 04 липня 2024 р.
 
Рейтинг зарплат керівників медзакладів Львова за 2023 рік: 
директор Першого ТМО Львова задекларував 2 525 359 грн заробітної плати. Також, працюючи за сумісництвом у медичному університеті, він отримав 23 тис. грн.  
Директор Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні- 1 582 354 грн заробітної плати та 251 160 грн пенсії.  
Генеральний директор Другого медичного об’єднання Львова. У своїй декларації він вказав 1 256 670 грн зарплати.  
керівник КНП ЛОР “Львівська обласна клінічна лікарня” заробив 834 993 грн та отримав 115 006 грн пенсії 
очільник Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру заробив 821 140 грн та завдяки продажу рухомого майна отримав ще 395 500 грн.  
Яким чином, отримуючи такі (! ) зарплати, багато хто з них ще й "встигає" і викладати, і підприємничати- питання. до їхніх дружин, котрі, схоже, взагалі- мільйонерки, інакше чому досі поляки стогнуть, що нікому трускавки микати? ! Бо медсетер, санітарок, двірників і сторожів не відпускають з роботи, інакше нікому буде витирати, мити-прати й сторожувати за мінімалки. А як почнуть щось булькати- то можуть опинитися в таращанському лісі: й задом, й передом, й з головою. Ну, може, ближче: у львівсько-брюховицькому, на колінах й на шнурку при гілляці, а то й- у дрогобицькому, котромусь з небагатьох, ще позосталих. Доктори у докторів також не лікуються, як і базарники у базарників нічого не купують: надто дорого обходиться двостороння шпекуляція, заледве встигають своїх панів доробляти.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Про "зіткнення" інтересів, 21:58 04 липня 2024 р.
 
а рейтинги прокурорiв та суддiв напечатайте, а то перерахував на евро-вийшло що вашi получають бiльше нiж в Нiдерландах, напевно Украiна входить в 10-тку найбагатших краiн свiту, багатша за Голландiю.
Рейтинг: 0+ 0-
 
uit Netherlands, 09:05 05 липня 2024 р.
 
Вони одного гола недокопали- то, напевно, наша заберуть всі медалі Парижа. Начальстао надулося- й пепестало платити мінімальні зарплати всім вболівальникам. Напевно, треба рабів, переведенням, перепрацевлаштувати до копанкових клюбів, а то їхній генеральний ніяк самому собі не відповість на "Ну, чем я плохой бизнесмен? ". Тепер і йому зрозуміло: накрав мільйони, а стимулювати гравців не хочеш- то тепер без грошей ніхто навіть грати не хоче, навіть "нучемяплохих".
Рейтинг: 1+ 0-
 
з орбіт Олімпу, 14:57 05 липня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5907 днів)