Дрогобичани продемонстрували чудові результати на чемпіонаті України з велоспорту

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
08.07.2024

 

6 червня завершився чемпіонат України з велоспорту у категорії «юнаки, дівчата» у м. Біла Церква. У змаганнях взяли участь 25 команд, а це 168 учасників, серед яких і вихованці СДЮСШОР з велоспорту «Медик» м. Дрогобич.  Анастасія Сатурова в груповій гонці на 53 км серед дівчат фінішним ривком виборола І місце – золоту медаль та звання чемпіонки України в груповій гонці та ІІІ місце і бронзову нагороду – в індивідуальній гонці на час з результатом 24:50, 803. До речі, торік Анастасія теж була призеркою на чемпіонаті. 
ІІІ місце і бронзову нагороду завоював Артур Стеців в індивідуальній гонці на час 22:06, 042.
І місце в командному заліку в складі збірної команди Львівської області-1 по індивідуальній гонці на час вибороли: Артур Стеців та Павло Лозинський.
10 місце у командному заліку за результатами індивідуальної гонки на час Львівської обл.-2 вибороли: Роман Кошелєв, Назар Пиль, Віталій Пристай і Олександр Лепак.
Наступного дня змагань у груповій гонці СДЮСШОР «Медик» посіла IV місце в командному заліку у складі: Артур Стеців, Роман Кошелєв, Олександр Лепак, Назар Пиль, Павло Лозинський, Віталій Пристай. 
Сезон продовжується, попереду ще багато змагань як на шосе, так і на велотреку, тож вітаємо дрогобицьких спортсменів з чудовими досягненнями і бажаємо подальших успіхів у велоперегонах!

Переглядів: 532

Коментарі (2)
 
сразу посилати на фронт
Рейтинг: 3+ -3-
 
з яхти Кучми, 11:35 08 липня 2024 р.
 
Молодці наші спортсмени МОЛОДЦІ. Нині кацапи бомбили нашу столицю КИІВ біда чорна треба бомбити кацапів бо немає вихода АГОВ ЄВРОПА? Де ви є? Всралися перед кацапами? Допоможіть бомбити МАСКВУ все підряд! Не бійтеся!
Рейтинг: 5+ -1-
 
Поки ми..........., 14:31 08 липня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 6009 днів)