Дрогобицький педуніверситет посів третє місце серед педагогічних закладів вищої освіти України

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
09.07.2024


Нещодавно інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» сформував Консолідований рейтинг закладів вищої освіти України 2024 року.
Згідно з результатами цьогорічного рейтингу, Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка посів третє місце серед педагогічних закладів вищої освіти України, повідомляє westnews.info.

 Зазначимо, що для укладання Консолідованого рейтингу ЗВО використано відомі рейтинги університетів країни: «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал НМТ на контракт», кожен з яких використовує важливі критерії оцінювання.
Консолідований рейтинг українських університетів 2024 року охоплює результати 235 закладів вищої освіти, а також містить 10 тематичних підрейтингів, у яких визначено найкращі класичні університети, найкращі технічні, аграрні, педагогічні, медичні та мистецькі виші, а також найкращі приватні університети, найкращі виші Києва, регіонів і областей України.
Як відомо, Дрогобицький державний педагогічний університет є єдиним педагогічним університетом Львівщини – 70% вчителів області є його випускниками.
Протягом 84 років своєї діяльності він залишається вірним покликанню – готувати висококваліфікованих працівників освітньої галузі, бути в авангарді розвитку вищої педагогічної освіти. 
У 2023 році в приміщенні університетського корпусу факультету української та іноземної філології, колишній гімназії Франца Йосифа, у якій впродовж 1867−1868 років вчився майбутній український геній, було відкрито перший музей-студію Івана Франка.
В умовах війни та нових викликів в університеті створено волонтерський центр, який координує організацію міжнародної гуманітарної допомоги; збір коштів на потреби Збройних сил України; плетіння маскувальних сіток; надання прихистку та психологічної допомоги внутрішньо переміщеним особам. Значну допомогу у цій діяльності надали партнери – заклади вищої освіти та громадські організації європейських країн, які й сьогодні продовжують підтримувати волонтерські ініціативи університету.

Переглядів: 1082

Коментарі (27)
 
тим дипломом у Европi навiд зад не пiдiтреш, безполiзний папiрець, та ще такi грошi на нього вгепати, та калимами годувати бугаiв 5 рокiв
Рейтинг: 4+ -7-
 
iз Європи, 11:31 09 липня 2024 р.
 
ти європеєць хренов прикрив би своє рило і не трандів чурка хренова
Рейтинг: 7+ -3-
 
оці всі Х дописувачі, 12:46 09 липня 2024 р.
 
А ти звідки знаєш, що там у Європі, якщо далі Кульпарківської від Дрогобича не від'їжджав?
Рейтинг: 9+ -2-
 
До європейця, 14:06 09 липня 2024 р.
 
Іхш біх русіш культуріш? Ти, напевно, всі 5 років бухаловки стрибав ночами з вікон гуртожитку за пивом й чіпсами- і, крім нах-зах, жодних інших букварів не читав? Ддптушник якийсь.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Оцьому Х, 14:06 09 липня 2024 р.
 
І що мені той диплом дав? Старого підмивати можна і без нього.
Рейтинг: 4+ -4-
 
heer Flunt, 14:34 09 липня 2024 р.
 
о! скiльки найшлося членiв якi таки купили самий дорогий туалетний папiр в свiтi, таки платили пузатим прохвесорам та довцентам калими, аби ото гамно получити, якi ви всi розумнi. Тому вами також Кучма править, який також мае отой туалетний папiр, а як же без нього, радий за кожного кого обвели як той МММ.
Рейтинг: 4+ -3-
 
Флюнт з Дрогобича, 18:43 09 липня 2024 р.
 
Оті ваші "члени", найчастіше- тупі, безграмотні й бездарні, крім таких же ж імпотентів, як і самі, нікого розумнішого, не кажучи вже- мудрішого, до свого хижацького лігва не допустять, хоча їм самим там давним-давно робити нічого, а купити непродажних у них не вийде!
Рейтинг: 0+ -1-
 
Флюнту- на Мальдіви, 21:24 09 липня 2024 р.
 
В києві затримали якогось гондона якого підозрюють що то воно навело ракеети на ОХМАДИТ Є відео затримання людли чули що воно по телефону з кимось говорило пор російськи а коли затримали почав мовити на англійський мові точно то сука воно навело на КИІВ
Рейтинг: 1+ 0-
 
новина супер, 00:12 10 липня 2024 р.
 
Отакий в мене диплом купив Шев'як фізкультурного факультету. Спорт і Петро поняття несумістимі. А от гроші і Петро поняття нероздільні. КУ це занюхав, і поставив правити освітою з фальшивим дипломом. Він навіть не усвідомлює , що цим самим підписав собі вирок. Начальника освіти мають хоч трохи поважати, а не зневажати і насміхатися з кожного його кроку, та обговорювати оце ЧУЧЕЛО в освітянських колективах :cry
Рейтинг: 7+ 0-
 
Лук'янченко, 00:32 10 липня 2024 р.
 
Ну і що з того, що Шев'к, без осіти і навіть з ПТУN15 цому дали довідку , а не диплом, . При Кучмі таке стало модним, бо в освіті майже всі, крім Войцеховського- нефахівці: інженер Токар- з дипломом вчителя, головний спеціаліст загальної середньої освіти Сорокіна- з дипломом правника. Красиво пливе освіта міста з такими висококваліфікованими кадрами.
Рейтинг: 7+ 0-
 
До Лук'янченка, 03:18 10 липня 2024 р.
 
Що чути про університет ім. Кармазіна, який, начебто, повинен був запрацювати у нашому місті?
Рейтинг: 0+ 0-
 
...?!, 03:58 10 липня 2024 р.
 
за вашi псевдо унiверситети я знаю давно, нюхав пороху коло тоi шарашки, там нiчого ще тодi не вчили, а зараз й подавно, все продажне й нiкому не потрiбне, приiзжi украiнцi повитягували тi папiрцi, от iх всюду послали по всiм краiнам-хочеш диплома йди вчитись у наш унiверситет, а ваш нiдо чого не придатний. Так що БУРСУ дрогобицьку кiнчити, чи купити готовий диплом, то не проблема, проблема то що нiчого не учать, тай папiр негодний навiть зад пiдтерти.
Рейтинг: 0+ 0-
 
з яхти в Амстердамi, 04:49 10 липня 2024 р.
 
Я коли там вчилась любила смоктати кваснійські огірочки.
Рейтинг: 1+ -1-
 
Наталя, 07:28 10 липня 2024 р.
 
Спаси і сохрани аід такої "спідофалістки"- така з неї і с пісі аналістка.
Рейтинг: 0+ 0-
 
До задньопередньої, 09:28 10 липня 2024 р.
 
О, там, в різні роки, такі кадри клепали, аж шрайбали: та- корова папіка з хутряними фермами іменем держави, інша- камбала стометровочна з головидренника колгоспу, той- всіх членограй під прикриттям того ж папіка, наступні- штубаки зі скеруваннями від сільських рад. Парадокс, але всі- кінчили, а от, закінчити- суцільний набір слів без перекладу, не кажучи вже про те, аби стати освіченими. Маємо генеральний підсумок того багатодесятирічного гешефту: продавці болтиків на гайочки під контрабандними трусами флюнтих.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Про бізнес на понаприймалих, 15:11 10 липня 2024 р.
 
до речi, так вам на пам''ятку=баба ФЛЮНТИХА кiнчала той спец. заклад, трохи ще при союзi поробила, а потом на базар-торгувати барахлом та своiм тiлом. Навчилася називаеться! Соромне мiсце напевно дипломом прикривала!
Рейтинг: 0+ 0-
 
з яхти в Амстердамi, 17:11 10 липня 2024 р.
 
А хіба ще є бажаючі вчитися в тому дні науки? Колись створений покійним Скотним Титанік давно дістав величезну тріщину і перетворився з величного корабля у дирявуого надувного човника з тупенькими професорами, які за гроші камінь продадуть та й самі за гроші вивчилися. Нічого путнього з нього вже не буде, а з теперішнім керівництвом тим більше. Освіту окупували бізнесмени-торгаші, що універ, що факультети, що відділ освіти і торгують дипломами, бо нічого більше окрім купи-продай не вміють. Прикро, але якось так
Рейтинг: 9+ -1-
 
Дрогобичанка, 17:23 10 липня 2024 р.
 
ну ви й дивнi люди, а ви ще хтiли щоб вас вчили, там кантора по продажi туалетного паперу з гербом, кому сидiти та переплатити в 3 рази, а кому купити за раз.
Рейтинг: 1+ 0-
 
з Броницi, 19:41 10 липня 2024 р.
 
У нас в силі кажут "Плюй му в очі, а він каже жи то дощ паде". Так і той Шев'єк- прокравсі на дровах і на тих преміях, пропивсі на горівці, про@бавсі на бугалтирках, і що знов до корита? Кучма шо взагалі дахом поїхав , чи не має поваги до тої осьвіти? Скорши жи таки поїхали всі там разом, бо кожин день робит в тій ратуші наради для осьвіти і представлєє нового -старого Шивяка . То вди навіт ни сьмішно!
Рейтинг: 4+ -1-
 
Нагуєвичі, 22:55 10 липня 2024 р.
 
А, може, той ваш Кучма найнявся до Шев'яка на роботу- і мусить тепер вихваляти свого фельдфебеля, а то премії не наксерить- мінімальної, плюс ще й - мінус вирахування? !
Рейтинг: 2+ -1-
 
:(, 01:18 11 липня 2024 р.
 
поставити мером Дрогобицького села бравого солдата Швейка.
Рейтинг: 0+ -1-
 
з яхти Кучми, 09:25 11 липня 2024 р.
 
Перекуплять це село, разом з сотенними ямами й смердячими смітниками, панаєхавшиє на сракатих джипах з песиками на парадних сидіннях й коханками- у багажниках. Причому, перекуплять за копійки до бюджету, але, напевно ж, валізами валюти- у "конвертах".
Рейтинг: 0+ 0-
 
Продажні шобли, а не государі , 10:21 11 липня 2024 р.
 
А дописи роблять ті, хто ніякого стосунку не має до навчання в університеті? Ніде у європі, про яку так багато говорять і марять нею, не обсирають заклад освіти. Заберіть з Дрогобича університет і місту буде повний . ! це загально відомо. І так перетворили колись інтелігентне місто на бидляцьке середовище, яке пхається у той же гімнячий університет, як таргани.  
І до речі, не "КарМазін" , а "КарАзін". Але знавця і мудрагалика корчиш з себе!
Рейтинг: 0+ -1-
 
ще одна дрогобичанка, 11:48 15 липня 2024 р.
 
А чому обмовляють? Та напевно тому, що заслуговує. Якщо було би добре, то чи написали би хоч одне погане слово? Ми ніяк не можемо позбутися радянщини, хвалити все вище начальство. А правди чути ніхто не хоче. Люди обмовляють не тому, що злі, а тому, що цей вуз трошки себе дискредитує своїми хабарями. Звісно, що сучасні бубочки вчитися не хочуть, але ті, що не хочуть, не хочуть нігде, на в Україні, ні в Європі
Рейтинг: 1+ 0-
 
До ще одної дрогобичанки, 00:10 16 липня 2024 р.
 
скільки заплатили за рейтинг?
Рейтинг: 0+ 0-
 
куй, 21:29 18 липня 2024 р.
 
Радше спитати за "посів"- і йти читати буквар.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 08:00 19 липня 2024 р.
 
Ви самі не знаєте що вже хочете, все недогода, так не платіть хабарі вчіться і вам поставлять оцінку, ви ж такі всі мудрі і в Європі дупи витираєте і в ресторанах працюєте, то навіщо вчилися, ой якби вчилися тобі дупи пристарілим не мили. отак.  
І немає чого паплюжити університет!  
Хто хоче вчитися той вчиться і ні чого ніхто не вимагає, а хто не хоче вчитися той шукає можливості заплатити. Ось така правда .  
І сидять тут всі розумахи та писаки які нічого в житті не досягли навіть і з купленим дипломом і виписують всяку маячню.
Рейтинг: 1+ 0-
 
До всіх, 22:32 23 липня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 6009 днів)