Дрогобицький район: шершні збунтувались і лютували

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
10.07.2024

 

4 виклики учора, 9 липня, надійшли до 2 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України про гнізда шершнів, які становлять загрозу здоровʼю людей.  У Дрогобичі здійснено 2 залучення: перше на території приватного домогосподарства, друге – на території ринку, де в одному з приміщень виявили гніздо шершнів, які становили загрозу відвідувачам ринку.
Поїхали рятувальники і до Борислава, де в приватному будинку завелось гніздо шершнів, що становило загрозу оточуючим.
Завдяки оперативним діям рятувальників гнізда були успішно вилучені, що дозволило забезпечити безпеку місцевих жителів.
P.S. Прямуючи до місця першого виклику, рятувальники зіткнулися з іншим надзвичайним випадком: на дорозі вони побачили чоловіка, якого вкусив собака. Вони без вагань надали йому першу медичну допомогу, і цим продемонстрували свою готовність завжди прийти на допомогу в будь-якій ситуації.
Не мали спокою наші рятувальники і ввечері. О 20:57 до оперативного чергового 2 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України надійшло звернення від місцевої жительки про те, що на даху її будинку виявлено гніздо шершнів, які через спеку почали агресивно себе проявляти.
Рятувальники оперативно прибули на місце події та знешкодили гніздо. Завдяки їхнім злагодженим діям було усунуто небезпеку, а мешканці будинку змогли повернутися до звичайного життя.
Шершні несуть серйозну небезпеку для людей через можливість викликати сильні алергічні реакції, аж до анафілактичного шоку, що може бути смертельним без негайної медичної допомоги. Їхні укуси є дуже болючими, спричиняють значний набряк та запалення. Діти та домашні тварини особливо вразливі до їхніх нападів через меншу масу тіла та слабшу імунну систему.
При виявленні гнізда шершнів залишайтеся на безпечній відстані, не намагайтеся його видаляти самостійно, тримайте дітей та тварин подалі, закрийте вікна та двері та негайно зверніться до рятувальної служби.
 

Переглядів: 736

Коментарі (12)
 
Колись шершень вкусив мого старого у дупу вона розпухла, площа підмивання збільшилась у двічі, а зарплату не підняли.
Рейтинг: 1+ -2-
 
heer Flunt, 10:20 10 липня 2024 р.
 
краще би тебе шершень в zалупу вкусив, мав би хоч яку дiвку, а так приходиться виставляти дупу, але зарплату не пiднiмають, о горе пiдараса.
Рейтинг: 4+ 0-
 
засрана дупа Флюнтихи, 11:39 10 липня 2024 р.
 
Підарас себе самого рідарасить, тулумбак безголовий у сраці й глибше- і ніяк придурка не нагнуть? ! То хто ви тоді: чмоні бояришникові? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
Засраній дупі у хера флюнтихи, 15:06 10 липня 2024 р.
 
Якщо у вашому місті часто вимикають світло- в цьому винен меладзе, тому що він "тысячу раз обрывал провода".
Рейтинг: 1+ 0-
 
видихніть - і посміхніться, 18:03 11 липня 2024 р.
 
хтось хоче пiдараса, безголового у срацi й глибше, нема кого нагнути в Дрогобичi, то йди си купи бояришника настояного на шершенях.
Рейтинг: 0+ 0-
 
засрана дупа Флюнтихи, 18:16 11 липня 2024 р.
 
засрана дупа, йди підмийся- і засмоли свою дурдепельду хамську трусами твоєї флюнтихи бояришникової, відтак- можеш зверху, для міцності, пшикати бояришником, алкашу ти недоколупаний!
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 20:45 11 липня 2024 р.
 
вода е дупа аж свiтиться й блестить, комусь бье зайчиком в очi, аби от заздростiв скаженiв, трусiв море, та ще й зверху, одне горе нема бояришника, однi всякi дорогiвина та дороге пивко. Не застав я тi часи коли був той бояришник, то напевно який елiтний напiй на теренах Украiни для снайперiв та затятих. У нас такi елiтнi напоi не продають, а у вас же кожен третiй мiльйонер, то й п''е таке дороге питво.
Рейтинг: 0+ 0-
 
снайперша+затята укр.Флюнтиха, 21:00 11 липня 2024 р.
 
Ая-ая, а ви їм давайте й давайте ще й ще трильярди мільярдів, аби кожна "котлета" і всі її собутильникові велюри мальдівили по чотири палаци у кожному монако довкола лондона, не минаючи тайланди, а як без них.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 21:19 11 липня 2024 р.
 
до теми: рабські дурдибелики лише те й вміють, що триндичихати "Пенсіч мала? Шукай підробіток". "Зарплати малі? "- "Шукай підробіток". Ая, раби, ви тільки й мрієте, аби вас на чотирьох роботах нагинали за одну зарплату, поки рабовласницька сволота буде на вас шкуродерити. Тьху на таку, прости Господи, " націю", евпора хіба рже з ідіотіа.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 07:24 12 липня 2024 р.
 
подiлюся досвiдом, якщо ви будете брати шершня за яйця, то вiн звiсно вас покусае, берiть за куй, вiн буде паечкою.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Флюнтиха з Кульпаркiвськоi, 17:20 12 липня 2024 р.
 
Тут зібралися самі ідіоти і їм подібні.
Рейтинг: 1+ 0-
 
снайпер, 08:48 14 липня 2024 р.
 
В Україні нема ідіотів, в Україні- лише Українці!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 07:44 15 липня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5969 днів)