Поле чудес в країні дурнів, або терор в Дрогобицькій освіті по Кучмівськи… (3-тя частина)

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
21.07.2024


“Страх - емоції чи почуття, що виникають через реальну небезпеку, яка в свою чергу може являти реальну небезпеку людині чи її близьким (Вікіпедія)”
Психологію страху завжди використовували істоти, які за своєю суттю були боягузами і боялись за своє існування, такі як диктатори, тирани і окупанти.

 “Психологія страху - реальна практика роботи дрогобицької влади”
 
Не встигло відбутись перезавантаження старого-нового начальника відділу освіти-П. Шев’яка, як він ощасливив керівників закладів освіти новими розпорядженнями (додаю до статті фото розпоряджень № 1 і № 2).
 
Як можна нормальній і адекватній людині пояснити погодження з начальником відділу освіти відлучення з роботи керівників шкіл, садків чи позашкільних закладів, якщо вони з липня уже перебувають у відпустках, чи виконання розпорядження № 2, не відкликавши їх з відпусток (доречі в розпорядженні - № 2 є ряд пунктів, що порушують закон про захист персональних даних учасників освітнього процесу).
 
“Але тут ГОЛОВНЕ інше - залякати і завантажити”
Хоча це ще квіточки, бо за інсайдерською інформацією з ДМР, після висвітлення у фейсбуці знущань над освітянами комісії державної служби якості освіти і збору грошей для них на нараді 02.07.2024 р., і, очевидно, висловленого “ФЕ” Кучмо-службою, почався справжній терор.
 
В ратуші на розгляд цього питання, невідомо ким і чим створено робочу групу чи то комісію в складі:
 
- В. Вовківа - керівника апарату,
 
- Ю. Кушлика - заступника голови,
 
- Б. Ластовяка - представника управління правового забезпечення,
 
- Г. Яцуляк - відділ аудиту.
 
Вони викликали по одному усіх директорів шкіл і садків, де їм під запис відеозйомки ставилось запитання:
 
“Чи здавали вони гроші на нараді 02.07.2024 р. і хто їх збирав…?”
 
Це щось нагадувало “Трійки НКВД”, які виносили розстрільні вироки ворогам народу, а в даному випадку ворогам міського голови.
 
А ще було наголошено кожному з директорів про заборону обговорення питань. Що стосуються освіти і її керівництва будь-де і з ким!
 
Після наради всі вийшли перелякані.
 
Мовчки і не дивлячись один одному в очі.
 
“Рабство починається з мовчання”
 
(С. Параджанов)
 
P.S.
 
З поверненням Шевʼяка, очевидно враховуючи знання старих афер з ремонтами, дровами і фірмами, які не робили роботи а давали на вибори,- “за власним бажанням” звільняється інженер без інженерної освіти - П. Токар.
 
Кажуть. Що влада активно шукає кандидата на заміну головної бухгалтерки, і що час її теж у відділі освіти недовгий…



 
 

Переглядів: 2089

Коментарі (40)
 
Ну тепер Дрогобицькій освіті буде повний кабздец, людина медведчука повернулась і вже почала мститись.
Рейтинг: 65+ -29-
 
Дрогобичанин., 16:02 21 липня 2024 р.
 
якщо то людина медведчука, то напевно тепер учителя будуть розводити медведiв по школах
Рейтинг: 69+ 0-
 
з Дрогобича, 16:35 21 липня 2024 р.
 
Освітяни люди інтелігентні. Вони працюють і мовчать. Але не за горами час розплати і вони із задоволенням плюнуть тобі у твою самозакохану щурячу хитру МОРДУ за наругу над директорами, вчителями, батьками, а особливо, молоддю-звертаємось до ІСТОТИ Кучморила. Ви нас не залякаєте. Бійтеся нас. Нас багато, а ви мала смердюча купка гною.
Рейтинг: 71+ 0-
 
Директор, 16:58 21 липня 2024 р.
 
У жодному ОТГ України не очолює освіту хронічний алкоголік, штукатур чи заправник. Незалежно до якої партії він належить. Виняток Дрогобицька освіта. Байдуже, хто начальник, бо цим містом керує дебільний мер, який хоче все своє негідне життя прожити за рахунок народу і думає що освіта зробить йому вибори. Немає нічого святого, крім грошей. А Шев'як давно зрозумів, де можна легко заробити і відмити грошенята. У нього роздвоєння особистості -на сторінці ФБ молитви, а у душі запроданець дияволу. ГОСПОДИ помилуй нас і сохрани від таких керівників.
Рейтинг: 19+ 0-
 
Вікіпедія, 17:27 21 липня 2024 р.
 
Але гроші на нараді збирали за проханням відходящого начальника директорки шкіл N 2, 4 і Болехівців.  
Тепер певно будуть збирати новому, чи їх відсуне ударівки- натальки з N6, 8, 10, 16 і ліцею Лепкого?
Рейтинг: 13+ -2-
 
Але..., 17:28 21 липня 2024 р.
 
все послiдню вивчену бабу вбили-маеться на увазi Фарiон, тепер можна вчити тих крiпакiв суржиком, та книжками виданими при СССР. Можна смiло пронести труну освiти перед неуком Кучмою, та закопати перед його хатою, щоб ходив поруч коли йде на роботу.
Рейтинг: 7+ -1-
 
з яхти в Львовi, 17:32 21 липня 2024 р.
 
Кучмо, Кушлик, Шев'як діряві використані гандони. На смітник броницький. Щоб не плодилися як щурі. ВИ ВІДХОДИ утилізовані
Рейтинг: 16+ 0-
 
Секс по телефону, 17:56 21 липня 2024 р.
 
Коментар ваш просто в десятку . Ключове слово - гандони так воно і є.
Рейтинг: 11+ 0-
 
До "Секс по телефону", 18:57 21 липня 2024 р.
 
Щось дов6о йшла стаття, бо поки вийшла у відділі освіти внутрішньопереміщені відсунули горян в особі інженера і головної бухгалтерки. Так як цим двом жилось на зарплатах з трьома преміями, відкатами на ремонтах і закупівлях їм так ніде не буде.  
Бухгалтерку вже прилаштували у фіінвідділ начальником відділу по доходах, щоб мовчала, а інженер піде далі капці продавати.  
Тепер у міськраді клан вихідців з освіти- керівник апарату, цьоця його жінки- Анна, юрист Ластов'як і бухгалтерша. Майже як колись в Китаї- банда чотирьох.
Рейтинг: 13+ 0-
 
???, 19:14 21 липня 2024 р.
 
Спілкувалася з директоркою своєї школи- і про збирачок грошей, і про допити, і про залякування- все правда. Всі наскільки залякані, що це дійсно жах- рвбство і мовчання ягнят.
Рейтинг: 10+ -1-
 
До але..., 19:30 21 липня 2024 р.
 
Відділ бариги, куди навіть неприцільна ракета мала б цілити поміж ніг, навіть, якщо вони у броньованих вишиваних майтках флюнтихи під дубовим (! ) лакованим столом- усім керівникам та купам підтримки, від найпершого до останнього.
Рейтинг: 6+ 0-
 
:(, 19:42 21 липня 2024 р.
 
не трогайте Флюнтиху, може завдяки iй в такий тяжкий час секс в Дрогобичi не затухае а ще бiльше розгораеться, вже е не тiльки секс Флюнтихи, але й полiтичнi сексуни, або проститути.
Рейтинг: 4+ 0-
 
heer Flunt, 20:00 21 липня 2024 р.
 
У всі часи новий начальник завжди міняв бухгалтера, шофера і секретарку. Шевяку лонічно ще позбутись і секретарки , і шофера, бо добре знають його попереднє минуле і не раз обговорювали з іншими. То ж чекаємо на продовження оновлення освіти.
Рейтинг: 11+ -1-
 
Логічно, 20:38 21 липня 2024 р.
 
Ага, а це обіжений вигнанець хоче щоб моя хата згоріла то хай і шофера і секретарки згорить, смішно, ці особи що шофер що секретарка якраз язик за зубами вміють тримати , бо ніколи нічого з них не виходило за усіх каденція , тому обіжений вигнанець мовчи і іди капці продавай,
Рейтинг: 6+ -1-
 
Ну і таке тот, 00:38 22 липня 2024 р.
 
Низький уклін від усієї дрогобицької освіти за неоціненний подарунок -звільнення головного бухгалтера та інженера відділу освіти, злодійського угрупування, яке довгий час процвітало на наших теренах. :cry :cry :cry
Рейтинг: 8+ -4-
 
Моє шанування, 01:30 22 липня 2024 р.
 
Нехай створять у кожній, бюджетом поремонтованій, новопридбаній квартирі і у таких же ж маєтках, нові склади елітної гуманітарки, інакше будуть голодувати, адже награбованими у народу мільйонами ані не наситяться, ані не переховаються у європах: ті- відберуть, а самих злодіїв купкою прахуїв зариють у подевка з- під гуталіну.
Рейтинг: 6+ -2-
 
!, 01:30 22 липня 2024 р.
 
Хіба петрусь є новим у сфері освіти? На мій погляд це давнє заїзджене корупційне лайно яке знову виколупали для корупційних схем . Яка ганьба , коли спершу звільняють будь - яке сміття з посади, а через. певний час це сміття знову запрошують до їхнього свинського корита. Фу , мерзотники.
Рейтинг: 12+ 0-
 
До "Логічно", 07:46 22 липня 2024 р.
 
Усім відомо, як прес служба міської ради моніторить цей сайт, як читають його з піною на засмалених бридких губах голова міста, начальник освіти, заступник з гуманітарних питань про зневагу дрогобичан до влади.  
Біда що адмін блокує усі негативні коменти, а позитивні хвалебні ніхто не пише, тільки баба Флюнтиха.
Рейтинг: 9+ -1-
 
Цензор, 08:18 22 липня 2024 р.
 
Вам буде смiшно але Флюнтиха кiнчила Дрогобицьку академiю, й робить чудеса сексу, всьо що забажаете, але дорого.
Рейтинг: 2+ 0-
 
з Дрогобича, 09:34 22 липня 2024 р.
 
+380443505286- расстрелять!
Рейтинг: 2+ -1-
 
Гнати @ах@!, 09:38 22 липня 2024 р.
 
Читаю усі коментарі і наяву уся любов до влади і перемивання кісток , тобто, плітки. Всі люблять сказати своє "фе" лише поза плечі. Навчіться говорити в очі , що вас не влаштовує. Так ми перестанемо бути народом рабів. Не можете? Тоді дальше мовчіть і не рипайтеся
Рейтинг: 7+ -3-
 
Правдолюб, 14:31 22 липня 2024 р.
 
ми мовчимо, та дивимося як правдолюби крiпаки люблят до безтями свого пана, та дивляться в очi коли iх шмагають нагайкою, фе не говорять, а кажуть дякуемо милостливий пане.
Рейтинг: 5+ 0-
 
uit Netherlands, 19:13 22 липня 2024 р.
 
Ой, зачепили бубочок директорів, бо кошти з них позбирали! Та не переживайте, вони то все з вчителів зберуть і ще й зароблять. Не знаю як котрі, а наша саме так робить
Рейтинг: 12+ -1-
 
Марія, 20:39 22 липня 2024 р.
 
P. S. Знаю, що адмін заблокує мій коментар, бо видно сам при мазаний. Але, ще би перевірили по школах всіх заброньованих вчителів, яких ніхто і ніколи, жодного разу в школі не бачив. Бо це свавілля мало би колись закінчитись
Рейтинг: 11+ 0-
 
Марія, 20:41 22 липня 2024 р.
 
Від коли кучма став головою від тоді скандали не вщухають. Просто вже бридко аід цього.
Рейтинг: 11+ -1-
 
Володимир, 05:47 23 липня 2024 р.
 
Думаю що освіту доведуть до рівня "реформованої" бабою ягою медицини. Навчання дітей за програмою НУШ такий собі експеримент від "партнерів" так як нинішні шкільні підручники виписані так , що і вчителям годі зрозуміти не то що дітям бо це все розраховано лиш на дерибан коштів платників податку, а саме навчання тих авторів - "мудрегелів" не цікавить. Тому не дивно коли освіту очолюють випадкові люди з вулиці але споріднені з корупціонерами .
Рейтинг: 9+ 0-
 
Особиста думка, 11:27 23 липня 2024 р.
 
Пердолюб, то де ваші паспортні дані з ФІО-ПІПом, податковий код, звіт про оподаткування і т. п. ? Ви, таки, - пердолюб, далекий від, навіть, натяку на правду.
Рейтинг: 4+ 0-
 
:(, 20:55 23 липня 2024 р.
 
А що вам злого зробили ці люди. Ви поняття не маєте що пишите, хіба би всіх паплюжити, а коли прийдеться до діла то ви перший сраколиз.  
Всі хто тут пише негативні коменти, насправді перші піблабузники до кожної влади
Рейтинг: 4+ -6-
 
До моє шанування, 22:18 23 липня 2024 р.
 
Це діти вигнанців так ридають, що не буде халяви. Одному тато купив квартиру у Львові, іншій мама у Раневичах купила хату і посаду у садочку. На яких мінімальних зарплатах , такі маєтки :cry :cry :cry
Рейтинг: 7+ -2-
 
До до !, 07:14 24 липня 2024 р.
 
Тепер керуючий справами візьме Оксану під своє крило. Була бухгалтером стала начальником . Обоє прокручували оборудки з фінансами. Чого вартує тільки клумба в Нагуєвичах. Камаз землі. Закінчиться війна і вас у ту землю закопають. А поки що насолоджуйтесь і мийте келішки з цьоцьою Анькою у ратуші у кабінеті керуючого справами
Рейтинг: 8+ -5-
 
Ратуша, 07:49 24 липня 2024 р.
 
Заздрість- це страшна справа, якщо не можуть переплюнути то беруться обсипати.
Рейтинг: 4+ -5-
 
До всіх, 10:03 24 липня 2024 р.
 
"Ви можете закидати іншу людину.  
Камінням або квітами. Залежно від того, що у вас є в наявності. Якщо в душі каміння, то камінням. Якщо квіти, то квітами. І справа не в цій людині. Справа в вас". Мудрість.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До всіх, 17:39 24 липня 2024 р.
 
Камінням кидають в кусючого пса, а ласкавого гладять. Можливо потрібно подивитися ще глибше, а не лише на наслідки
Рейтинг: 6+ 0-
 
До до всіх, 18:20 24 липня 2024 р.
 
Ая, треба їм, напевно, спрезентувати або відро яблук, або мішок гівна за неустанні дбання про народ- упродовж всіх пережитих ними мерів, голів і шльоперів.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До Довсіхів, 18:43 24 липня 2024 р.
 
Та й зрештою давно вже потрібно змінити десятками років незмінних директорів, які вже так зазналися, що школи вважають своєю власністю і з вчителями та батьками так поводяться, як царі. Вже би і за них взялися і поставили на їх місце сучасних та перспективних, які будуть розвивати освіту, а не тягнути вниз. То бюрократичні дуполизи, які у відділі освіти святоші, а у школах корони одягають. Наші діти варті кращого, а не пережитки бюрократії та рукомийства
Рейтинг: 9+ 0-
 
Дрогобичанка, 21:21 24 липня 2024 р.
 
Доповнення до розпорядження N8: начальникові відлілу освіти опанувати правила пунктуації української мови. Невже у відділі не залишилося жодного грамотного працівника? Боже.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Студент, 18:57 25 липня 2024 р.
 
Свята правда ваша пані. Вигнати директорів старих пердунів, наша з другої школи ледве вже ходить, зігнуло її вдвоє, а до Німеччини кожен рік задурно возить свою задницю за кошти дітей. А може ще би хтось хотів поїхати?
Рейтинг: 8+ -2-
 
До дрогобичанки, 00:04 26 липня 2024 р.
 
Вона туди возить валізи з грошима, що збирають "на штори"? !
Рейтинг: 4+ -1-
 
Студентові-дрогобичанці, 15:56 29 липня 2024 р.
 
у світі професійність на першому місці і коли вибирають працівника завжди цікавляться, скільки років працює за даною спеціальністю, по англійськи "ехречіепсе". А ті недонавчені на чолі з спеціалістом по нафті в освіті запроваджують своєрідну монархію, повний штиль. Стидно, що якийсь даун витер ноги об місцеву освіту. Я навіть підозрюю, що щуряка хворий дійсно на голову або має бубу в голові.
Рейтинг: 4+ 0-
 
нащадки не простять,, 10:23 02 серпня 2024 р.
 
А нащо тоді, табунами й роками, вчити , аби потім якісь злодійсько-шахрайські штубаки наввипередки перебирали "стаж і досвід" щойно випущених, поки лохів не понаприймають: отримав паспорт- шуруй на роботу, тепер он, вже 14-річні, бодай на канікулах, шукають, як заробити, а то- суцільне "ехсчеріепсе", англійською, але- українськими літерами.
Рейтинг: 2+ 0-
 
!, 12:17 02 серпня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 6009 днів)