Політичний флюгер, або політична проституція по - Дрогобицьки…

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
21.07.2024

 

Коли на сьогодні в Україні повний політичний штиль вже почав коливатись ратушний флюгер. Нещодавно Тарас Кучма був зафіксований на зустрічі з Петром Порошенком де він щиросердечно заглядав в очі сивочолого гетьмана, який має стати черговим ангелом - охоронцем нашої політичної повії адже це йому більше імпонує ніж порівняння з флюгером.  
 
“Таке політичне кліше, яке визначає безпринципність політичного діяча, який поступається честю, гідність, совістю та іншими цінностями за ради власної вигоди…”
 
Він завжди шукає, як попасти під крило політичної сили та народних депутатів. Ось реальні факти його  політичних мандрів. Розпочались вони з політичним проектом партії “Пора”. Яка була заплямована корупційними діями її лідерів. Кучма в 2006 році пройшов від неї депутатом Дрогобицької міської ради та навіть за її списками  балотувався до Верховної ради України. З часом цей політичний проект рухнув і в Тараса Ярославовича почались чергові політичні мандри. Тут слід зазначити, що цій партії свого часу надали приміщення в оренду за копійки і при цьому постійно розтерміновують їм платежі та заборгованість. Правда яка діяльність ведеться в цьому приміщенні, яке розташовано в самому центрі міста, невідомо, мер напевно приберігає його для себе.
 
Черговий похід в політику Кучма здійснює в 2015 році. За його висловами:
 
“військові направили його щоб він очолив місто, яке довели до повної розрухи попередні мери”
 
Але, коли дорвався до влади його принципи зникли як роса на сонці. І тут треба зазначити дуже серйозний аспект. Цей прихід до влади відбувся з новим політичним проектом “Народний контроль” та безпосередньої підтримки нардепів Богдана Матківського і Дмитра Добродомова.
 
“І тут Кучма дуже серйозно нагрішив”
 
Адже став не тільки членом партійного осередку в Дрогобичі, але і був обраний його головою. В цей час він був військовослужбовцем, яким закон забороняється бути членами політичних партії.
 
“Але для майже святого Тараса Кучми дорватись до влади було першочерговим, а все решту з часом забудеться”
 
Правда не завжди всі документи пропадають. З часом і цей політичний проект провалився. На чергові вибори Кучма подався під крило Віталія Кличка та ПП “Удар” з цілою купкою добре перевірених колег з ПП “Народного контролю”, що добряче на контролювали для зростання своїх статків. Передвиборчі світлини фіксують його в центрі партійців ПП “Удару” і навіть Кличко відвідав місцеву Ратушу. Таким чином він та його соратники зараз добряче експлуатують цей бренд та Кличка, як голову Асоціації міст України. Але нинішня ситуація не гарантує в майбутньому райдужних перспектив ПП “Удару” і тому  політична повія вже підшуковує нового покровителя так Кучма появився дуже близько біля Петра Порошенка. Але ряд партійців ПП “Європейської солідарності” добре пам’ятають, як повів себе Кучма з партією на останніх виборах та й чи потрібен їм новий партієць двічі судимий за корупцію.
 
P.S.
Цей хитрий політичний заблуда добре відчув смак влади і використовує найгірші та найогидніші методи керування в своїй діяльності. За результати якого йому треба буде відповісти. І в чергове жодна політична парасоля його не спасе.
 
Адже все має початок та закінчення і в багатьох воно безславне…
 






Переглядів: 1650

Коментарі (25)
 
Політичне сміття є набагато гіршим від того, що було на Гайдамацькій чи біля Брониці. Звичайне сміття можна утилізувати, а політичне розкладається, проникає своїми раковими метастазами у всі сфери життя , заражає суспільство і вбиває віру у майбутнє.  
Кучма і його оточення своєю проституцією ще раз підтверджує бажання будь-якого гів@на піднятись на щабель вище і називатись міндобривом.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Аналітик, 15:18 21 липня 2024 р.
 
Та тих пристаркуватих пристосуванців, які змінюють партії, як повії чоловіків, потрібно гнати в шию. Ну не мають вони ні встиду, ні совісті. Ну не вміють людьми бути. Вміють лише красти і на стороні діти на старості робити. І на треба мені писати про особисті рамки. Порядок має бути в всьому, якщо немає моральності в сімјї, то звідки вона візьметься у політичній діяльності
Рейтинг: 14+ 0-
 
Марія, 15:27 21 липня 2024 р.
 
не буду писати про дане то все так і є. але Колись так званий Президент Укераіни КУЧМА. Президент Украіни дав наказ керівнику МВС Украіни знищити ГОНГАДЗЕ? журналіста. і його оті суки мразі вбили. І що? Нічого! Зараз той злочинець КУЧМА живе в . МОНАКО у зятя Пінчука і має нас всіх в СРАЦІ. Треба писати і говорити правду! Має пенсі. в євро + охорону! Повний пі*дєц!
Рейтинг: 8+ 0-
 
ну і що, 15:30 21 липня 2024 р.
 
Хочу тут висловити велике співчуття родині ФАРІОН Ірині яку вбило якесь недоношене. Те що КЛИЧКО побував в дРОГОБИЧІ то нормально. криміналу не бачимо. Нашому голові ОТГ Тарасу Кучмі хочемо сказати, ТАРАСЕ! Не забувай що ТИ служиш нам НАРОДУ і так повинно бути завжди а люди у нас мудрі і хочуть законного порядку. без ЛЮДЕЙ всі чиновники всі повторюю не лише в ДРОГОБИЧІ, нічого не варті! Слава зСУ і народу УРАІНИ! СМЕРТЬНЕДОБИТИМ МОСКОВИТАМ тобто КАЦАПАМ!
Рейтинг: 4+ -1-
 
ми за УКРАІНУ, 16:16 21 липня 2024 р.
 
чомусь у Кучму нiхто не стрiляе, навiть в вухо, бо служить двом хазяям-москальнi та зеленському.
Рейтинг: 15+ 0-
 
з Дрогобича, 16:41 21 липня 2024 р.
 
А можливо знайдеться якийсь доношений справжній дрогобичанин і зробить замах на Кучмо. А то сам не вступиться від корита. Оце би було в Дрогобичі свято. Цьому НАРОДНОМУ меснику поставили б пам'ятник наступні покоління за те , що врятував місто від тюменського запроданця
Рейтинг: 11+ -1-
 
До ми за Україну, 16:43 21 липня 2024 р.
 
Місто - розмадник тупорилих, безграмотно- назабних виродків, котрі ще за дев'ять місяців до свого / псевдополітичного / "народження" сказали усім своїм недоношеним виборцям "Йдіть у сраку! "- досі їм усім, навіть не півтори десяткові тисЧ, у жопі- тепло, а людям - суцільний геморой, як отому п"яничці, котрий, розкидавши ніжками, смердів пів дня у самому центрі міста, вкупі з зігнилимт помідорами великих шпекулянтропес й шпекулянтів.
Рейтинг: 5+ -1-
 
..., 17:14 21 липня 2024 р.
 
хоч би того Кучму чим баба Флюнтиха заразила, та хоч би в вухо кiнчила, ото б було патрiотично!
Рейтинг: 7+ 0-
 
з яхти в Амстердамi, 17:25 21 липня 2024 р.
 
Дивишся на ці світлини і розумієш що то всьо політичне сміття а не еліта.
Рейтинг: 8+ 0-
 
Дрогобичанка, 18:48 21 липня 2024 р.
 
Повія імітує оргазм за гроші, а політики за гроші імітують патріотизм. Дрогобицький політикум на чолі з мером не є вийнятком, адже так роздерибанили землі і майно, знищили медицину і освіту не вдавалось жодному попереднику.  
Ганьба політичним повіям кучми!
Рейтинг: 11+ 0-
 
!!!, 19:26 21 липня 2024 р.
 
Відбрити у повійників все наповіяне- й, табуом, відправити на 101-й кілометр, разом з усіма понастворюваними ними блядодійними хвойдами.
Рейтинг: 5+ 0-
 
!, 19:34 21 липня 2024 р.
 
А де партія сепара Філатова «Пропозиція - проституція»?
Рейтинг: 8+ 0-
 
Дрогобичанин., 19:59 21 липня 2024 р.
 
Вони, напевно, розмашистіше-інакшого орієнтирення
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 20:32 21 липня 2024 р.
 
Сайт ДІ з його повідомленнями про котиків, песиків ( не хочу ображати тварин) та БЛОКУВАННЯМ реальних коментарів ( складається враження, що за це певні посадові істоти проплатили) скочується до дна. Думаю , що і цей коментар не пропустять!
Рейтинг: 5+ -2-
 
!!!!!, 10:11 22 липня 2024 р.
 
А імпотент за гроші імітує статевий акт і ще й думає, що діти від нього. Старий блазень#
Рейтинг: 7+ 0-
 
До !!!, 22:23 22 липня 2024 р.
 
Імітент брехні й безкінечного шахрайства- національного масштабу шарашка "Київстар": від такого криміналу, який ця мафія творить над клієнтами, гітлер вдруге сам би застрелився!
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 22:51 22 липня 2024 р.
 
Все тут написано вірно за тюменського агента. Він діє так як ми йому дозволяємо та за вказівками москви дуже гарно методично розвалює громаду готуючи до приходу господаря з боліт. Але але але. Тут питання в іншому не в двічі судимому за корупцію ушльопку який в особистому житті не може дати ради то що говорити вже про державні справи. Справа в нас в громаді яка на вільних чесних виборах в друге вибрала його. Тому ймовірність третього приходу не так вже неминуча. Там де громада здорова придурків не вибирають. Воно згине не встигнувши насолодитися своїми злодійськими надбаннями це точно. Бог цього не допустить. Йому можна поспівчувати як буде горіти в пекельному огні. В мене питання до людей. Чи ми зможемо в наступних виборах не зробити помилки та вибрати ще більшого лиходія. '
Рейтинг: 11+ 0-
 
Володимир, 06:10 23 липня 2024 р.
 
А є у Дрогобичі звичайна проституція? Якщо є, то де тих кобіт шукати?
Рейтинг: 0+ 0-
 
Афоня, 09:02 23 липня 2024 р.
 
А вам нащо "лівої"обіти, якщо власних дві руки будуть простоювати? Або-або! В чотири руки грати можна хіба що на піяніні, та й то- членом, якщо він у вас є.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 14:02 23 липня 2024 р.
 
Погоджуюсь з вашим коментарем цілковито. Площинні барани гарують на європейських панів як коні, а вусатий тим часом царює . Уявляю як він у душі сміється з тих баранів . Захмарна зарплата премії , відкати , тощо. Живе тарган і не журиться .
Рейтинг: 4+ 0-
 
До Володимира, 19:48 23 липня 2024 р.
 
Щось давно не чути Надкерничної, чи і її плада вже прикупила?
Рейтинг: 5+ -1-
 
Ау!, 21:53 23 липня 2024 р.
 
Напевно Ліду перекупила головний бухгалтер освіти, вона всіх купила за державні кошти, це її коньок. Ще недавно, як був попередній начальник, вона бігала в освіту, як по свячену воду. А тепер при новому давно не видно. Видно записали її до партії Удар.
Рейтинг: 6+ -1-
 
Знаючий, 07:26 24 липня 2024 р.
 
В моєму житті я бачив "господарів життя" . Коли наступав для них чорний день, вони виглядали смиренними. Все вони прекрасно розуміють під Богом живемо ніхто не відкупиться брудними грошима.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Володимир, 09:18 24 липня 2024 р.
 
Вони всі, непублічно, наввипередки, час від часу, їздять на консультації до коза ностри: "Та скільки там летіти з того Мілану"? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 10:23 24 липня 2024 р.
 
Володимире, не брешіть: "Площинні барани гарують на європейських панів як коні", а на наших самодурів приїздять гарувати- хто: європейські барани, чи- площинні європейці? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
Не брешіть!, 15:59 29 липня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5969 днів)