Тротуар на Війтівській Горі – чи почує влада крізь ратушанські мури?

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) Богдан Гринчишин   
12.08.2024

 

Минулої понеділкової наради, яка відбулася в ратуші 5 серпня, Дрогобицький мер-корупціонер Т. Кучма звернувся до присутніх з проханням озвучувати свої пропозиції, зауваження щодо аварійних ситуацій, негараздів у Дрогобичі з метою оперативного усунення неполадок та виправлень. Він мав на увазі, в першу чергу те, що пов'язане з водоканалом. Про це на свій сторінці Facebook написав Богдан Гринчишин.  Але в місті є багато негативів, які не пов'язанні з водою. Одним з них є тротуар і пішохідний перехід на початку вулиці Війтівська Гора (біля вул. Трускавецька).
Цей перехід далі веде до Будинку технічної творчості і шкільного ліцею №2 (Другої школи). І всі учні та вчителі, які йдуть з центру міста в напрямку Другої школи, обов'язково йдуть цим переходом. 
Але ж там на повороті НЕМАЄ ТРОТУАРУ! І пішоходи повинні виходити на проїжджу частину дороги і тим самим наражатись на небезпеку від автомобілів!
Декілька років тому неподалік від цього місця на іншому пішохідному переході автобус збив школярку на смерть! Ну, це би мало вже навчити наших комунальників і керівництво міста, що в таких аварійно-небезпечних місцях треба виправити ці недоліки. Але їм байдуже! Цей незаасфальтований кусочок тротуару стоїть вже декілька років!
На цю тему вже багато писали, особливо, відомий та активний дрогобичанин Хосе Турчик (фейсбук, 20.04.2024). Але байдужість міської влади є стійкою і непохитною!
Міняються заступники мера, директори департаменту міського господарства, але там усе по-старому залишається!
Через три тижні розпочнеться новий навчальний рік. І вже не буде дистанційного навчання "в он-лайні". Сотні і сотні школярів, а також вчителів та інших осіб будуть постійно переходити в цьому місці вулицю Війтівська Гора і наражати себе на небезпеку! Що ж, чекаємо нових ДТП, травм і смертей⁉
А взагалі то Дрогобич – місто без тротуарів!
Кучмо, може ти почуєш?  Чи Тебе це не хвилює? Бо твій син вже рік як закінчив цю школу і тобі це байдуже⁉ А в голові тільки нажива, нажива і схематоз!!!


 По цьому "тротуару" люди йдуть з (на) кладовища по вул. Трускавецькій. І так ходять з 2011 року, відколи вул. Трускавецьку заасфальтували до футбольного чемпіонату "Євро-2012".
 

Переглядів: 734

Коментарі (5)
 
Правда позашлюбна дочка Тарася вчиться у третій школі. Але вона пішки по тих тротуарах не ходить. її привозять і відвозять.
Рейтинг: 8+ 0-
 
хіба?, 12:15 12 серпня 2024 р.
 
Насамперед чий це є округ , тобто хто депутат даної вулиці? Скільки коштів громади отримав на свій округ ? Що зробив окрім "традиційних" спортмайданчиків? Громада повинна контролювати свого обранця письмовими запитами та зверненнями щоб останній менше думав за власні шкурні інтереси. Віри їм немає жодної.
Рейтинг: 14+ 0-
 
Дрогобичанка, 13:40 12 серпня 2024 р.
 
Вони цей шматок тротуару напевно роками вписують у перелік прибудинкових територій, які, цілими поколіннями, ніхто з них навіть не починав прибудинковувати, зате гаратають квитанції з самашедшими сумами за прибудинкове обслуговування (що це є- чи вони самі знають? )- ні, не мешканців тариторій, схожих на прибудтнкові джунглі Гарлема, а- своїх родин, коханок і коханців.
Рейтинг: 5+ 0-
 
!, 23:50 12 серпня 2024 р.
 
Кучма там не ходить.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Семен, 23:07 14 серпня 2024 р.
 
Ходив! Він десь там, навіть, і вчився, колись. А то ще й, кажуть, своїм шкільним собутильникам за пивом з чіпсами бігав, по за школу.
Рейтинг: 2+ 0-
 
!, 14:01 15 серпня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5978 днів)