Спокусився на гроші свого друга

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
16.08.2024

 

Встанолено, що 24-річний житель Дрогобича заволодів мобільним телефоном свого знайомого, незаконно втрутився у роботу банківського додатку, провів несанкціоновану верифікацію та отримав у такий спосіб доступ до інтернет-банкінгу власника телефону. В подальшому він знімав з його рахунку кошти та оформлював споживчі кредити, привласнюючи гроші, повідомляє ГУ Національної поліції у Львівській області.   Правоохоронці задокументували 6 епізодів незаконного втручання у банківський додаток. Загальна сума збитків, завданих потерпілому, становить більше 20 тисяч гривень. 
Зловмисника викрили співробітники Дрогобицького районного відділу поліції, за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону. 
Досудові розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч.2 ст.361 (Несанкціоноване втручання в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж) Кримінального кодексу України та ч.2, ч.4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, завершені. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.
Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченому – позбавлення волі на строк до восьми років.

Переглядів: 656

Коментарі (10)
 
Ти диви, а за те, чого б ніколи не скоїв, навіть- в уяві, по-печерному влупили тринадцять! І пхнуть досі, багато котрі- на сотеннотисячних пенсіях. Дебілоїд похабний той ваш пердизент з Монако інкогніто: втік від народного суду, чи шукає свою алкашну голову у таращанському лісі? ! А ОПУшки енд компані все відписки відчонюють: вони вже там сраками поприлипали до крісел, ще від найпершого? ! Ані, капітальну зачистку, всіма родинами- марш виконувати!
Рейтинг: 2+ 0-
 
До Европи-той, хто знає!, 11:10 16 серпня 2024 р.
 
ото часом читаю от нєхрен робити отакі ось статейки? 20 000 гриваків? Повний піз*єц! Ото друг? То не друг а кончіто. "Праххффессор" по клікусі ХАМ янукович вивіз налом так мовлять. 39 000 000 баксів і ніхрена! Кучма так званий презік Украіни замови забити ГОНГАДЗЕ зараз живе в МОНАКО у зєтя і ложив на вас всіх великого члена. Ось такі справи. ЧАО КАКАО,
Рейтинг: 3+ 0-
 
снайпер +затєтий украінець, 11:26 16 серпня 2024 р.
 
У Дрогобичі створилася (читайте-спотворилася) ціла клоака гівнюків, як не прикро- й поміж так званих "(не)конкуретних колег по ремеслу", котрі похабно триндять щось на кшталт "Та що ви там служите, закрив ворота- й спиш цілу ніч". Пропоную, аби муніципалів всеозброїли- і дозволили бодй пшикати в ці наглі морди хоча б газовим балончиком, миттєво! Бо шобло тупе "заробляє" чи не утричі більше, нічорта не роблячи у багато яких шарашках, а то- й неоформленими, і гадає, що йому, одному з другим, хтось постійно буде терпіти. Гнати в шию- і на лісоповал! Йди- й спробуй "поспи", випердку один з другим, ая- геморой мізків перейде у геморой лінивої задниці!
Рейтинг: 3+ 0-
 
Той, хто знає!, 12:15 16 серпня 2024 р.
 
Не дивно навіть адже є з кого брати приклад - це наші нешановані чиновники всіх мастей. Крадуть під час війни майже щохвилинно. А хабарі які беруть вже у багажники їхніх авто не поміщаються. Риба гниє з голови але чомусь чистять тільки з хвоста?
Рейтинг: 3+ -1-
 
Автору, 15:57 16 серпня 2024 р.
 
Любі маї, падякуйте мені, каханій: це я придумала рабити стільки дабра чиновникам- самим собі. Я думала не пра вас, а- пра газ, бо вас все меншає й меншає! А це- гроші! Кались вани були у мене, тепер вани мають мене. Всьо прапала, але невідомо, у кого й куди паділося. Напевна, па закардонах, а то б вони там тусувалися, па яких "шишках"? !
Рейтинг: 3+ 0-
 
Та, катра працює, 16:52 16 серпня 2024 р.
 
"Як докупити стаж для пенсійних виплат в Україні: скільки це коштуватиме": кримінальні дебіли понапридумували кримінальних законів, вигаратали чи не весь народ на мінімалки- і їм досі за це нічого немає. А куди вони це "нічого немає" роздерибанюють: у кожному кабінеті- усій родині, мільйонами?
Рейтинг: 4+ 0-
 
:(, 17:05 16 серпня 2024 р.
 
Менти срані пси , як хлоп вкрав пару копійок то на 8 років, а як крадуть торбами та трують нарід наш то вони в долі чи в темі?  
 
Бо кришують під Васьою ті наркопритони та пальоні водяри що на вокзалі продають, коньяки старі кахетті, і т. д.  
 
І головне барига всіх посилає, бо каже вони з моіх рук кормляться, невже можна купити очільника за ящик пальоного коньяку?  
 
Де та славна поліція?  
 
 
Зроби Вася порядок уже нарешті! Ти ж можеш! Кажуть ти принциповий, але вокзальний барига каже , що ціна твоя смішна, доведи що це не так!  
 
 
Слава Украіні!  
 
 
Чи тобі підказати що де і як? Без проблем
Рейтинг: 8+ 0-
 
Катані, 21:07 16 серпня 2024 р.
 
Низи від верхів в плані крадівництва не пасуть задніх , якщо висловитись коротко про дану статтю .
Рейтинг: 3+ 0-
 
Дрогобичанка, 21:12 16 серпня 2024 р.
 
Хай Шляпа Отаманом буде бо решту слабаки))
Рейтинг: 3+ 0-
 
Катані, 21:19 16 серпня 2024 р.
 
Вони швидше кришувальники чим правопохоронні , пардон правоохоронні структури.
Рейтинг: 4+ 0-
 
До Катані, 21:55 16 серпня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5980 днів)