Совість Дрогобиччини? Скоріше карма!

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) Оксана Смішна   
21.08.2024

 

У 2014р. його називали «совістю громади», адже тоді на сесіях міської ради разом з однопартійцями він «громив» корупціонерів Радзієвського та Коростильова. А в 2024 р. хочеться сказати: «Юрію, май совість!» Бо прийшовши до влади, Юрій Кушлик робить все те, що його попередники. І скромно можна стверджувати: навіть більше. Не з чуток відомо, що на посаді очільника комісії з питань оренди і приватизації комунального майна він проводив різні оборудки і отримував свої «жирні куски». А головне – робив це з тими ж людьми, яких до цього лаяв десять років тому. Ще одне хобі пана Юрія – це футбол, в якому він не має елементарного поняття і, не маючи жодних заслуг, став президентом клубу. Виділяючи великі кошти на розвиток футболу, він вимиває їх, а футбол в місті – так, як стадіон, деградує. А ще його улюблене хобі створювати брудні політичні інтриги. Не щира, а підла людина, яка щиро дивиться в очі, а за мить за спиною з легкістю знищить заради своєї вигоди, зраджує всі моральні принципи людської гідності.
Одне з відображень – Роман Грицай. А як не раз підлизав зад міському голові! Про це можна годинами, сміючись, розказувати, як цілими днями пильнує кабінет міського голови – так низько і жалюгідно зі сторони виглядає. Читаючи текст, кожен з вас, хто його знає, чітко бачить його відображення. І ця маленька недолюдина ще умудрилася піти на курси мера.
Не менш цікавий Юрій і у особистому житті. Сімейна ситуація все ж набагато цікавіша. Понад сім років тому він розлучився з дружиною, позбавив її материнських прав та переписав на себе дітей. Думаєте, його «половинка» була такою поганою матір’ю, що йому довелося це зробити? Зовсім, ні! Розлучення фіктивне, бо вони досі продовжують жити разом (може, не щодня, бо є й інші інтереси в пана Кушлика), а уся ця «комедія» була для уникнення від мобілізації. От і Юрій не відчував себе в силі захищати Україну. Але не переживайте за дружину. Він їй «компенсував» той сором, який довелося перетерпіти – влаштував у ЦНАП. До речі, за той час і підріс наслідник Кушлика, тому батько прилаштував і його у КП «Служба муніципального управління» заступником начальника дільниці в Стебнику.
Ну і наостанок: дві посади за однією людиною – це конфлікт інтересів і навіть корупція. Але пан Кушлик нічого не має за одночасно очолювану комісію з питань оренди, приватизації, комунального майна і за працю заступником міського голови з гуманітарних та соціальних питань, які повністю провалює, так як не має часу на вивчення усього, що понабирав на себе. А як стосовно гуманітарної допомоги, за яку Кушлик, як заступник міського голови відповідає, яка на складах давно вже протермінована і зіпсована лежить тоннами? Цікаво, чому?
То ж читайте, робіть висновки і знайте: то ще не все, що можна було написати. Бо «цікавих» історій з приватизацією є дуже багато. Маємо надію, що ці питання щодо нього будемо піднімати.
 

Переглядів: 3579

Коментарі (37)
 
Те що гуманітарна галузь провалена- незаперечний факт. Особливо цікавою є кадрова політика з призначенням нефахівців чи проведенням незаконних конкурсів у відділі освіти. Прикладом цього є "плач ярославовича" на сайті міської ради щодо оскарження в суді проведення конкурсу на посаду начальника відділу освіти. Якщо реально розібратись- то цей конкурс був суцільним порушенням: 1) його оголосили на вакантну посаду, коли на ній працювала людина, отримувала від мера заробітню плату і премії 2) конкурс оголосили на місячний термін 2червня, тобто до 2 липня, але так як ніхто не подав документів, то мали оголосити новий. Але цар всія Дрогобицької землі продовжив конкурс до 8 липня? ! Тому подача документів Шев'яком 7 липня є порушенням термінів конкурсу.  
Доречі Шев'як, як "глибоко віруюча людина", яка правда зі скандалами пішла з посади в перший прихід, вже вдруге свідомо і з порушенням іде на "живе" місце. Але так як поговорюють про майбутні вибори, а він з Кушликом були головними керівниками , виконавцями , творцями схем на попередніх виборах Кучми.  
Тому таку галузь , як освіта, треба було віддати довіреній особі. Саме тому в умовах конкурсу було зроблено все щоб Грицай не міг подати документи.  
Яке керівництво-така влада. Надіємось. що суд розставить крапки над "і" і кучму після програшу втретє визнають корупціонером.
Рейтинг: 29+ -4-
 
!!!, 10:21 21 серпня 2024 р.
 
Ая, всі пияки після церкви табунами шурують у розливайки, спочатку все прожльопають, а потім "подайгосподять" хоча б на один дзигар покурити, бо ьшляк вже вас має трафити з вашими "подайгосподами". Ет, "християняться" ще навіть перші горобці не цьвірінькотіли, а сонце- й не переступило "червону лінію" зі сходу- на захід. Ану, білий день, а містом всі лавиці зайняті отим мішігінством: шагом марш- провести зачистку, нехай шурують шрайбати!
Рейтинг: 9+ -1-
 
!, 12:25 21 серпня 2024 р.
 
Навіть не згадуйте тих мерзот бо рвотний рефлекс відразу. Нечесть та сміття . За того нікчему Юрка давно відомо чим дихає так би мовити просто огидно від них коли бачиш на різних світлинах.
Рейтинг: 22+ -2-
 
Виборець, 14:06 21 серпня 2024 р.
 
А хто був головою конкурсної комісії на директорів шкіл? Забули, то не робіть з себе чесних
Рейтинг: 14+ -1-
 
Вусатий, 18:03 21 серпня 2024 р.
 
Стаття доволі просвітницька для громади міста особливо для наївних пенсіонерів які ще довіряють подібним "кушлякам". Ясно як білий день хто є хто у нашому місцевому болоті самоврядування. "Кушляки " не навчені окопної війни а тому своє безбідне теперішнє життя бережуть як зіницю ока. Коли ще їм так жилося як тепер будучи при свинському кориті. Пригадую їх до першої каденції якими "орлами" були, худенькі та кволі.
Рейтинг: 24+ -2-
 
Особиста думка, 18:25 21 серпня 2024 р.
 
що ви доіб*лися до КУШЛИКА! Нормальна людина. дрогобичанин. Знаю його давно все нормально. Працює при владі а тобі РАГУЛЮ видно завидно що він там! Всі не можуть бути такими як КУШЛИК! Як казав колись мій кент АДОЛЬФ \ЄДЕН ДАС ЗАЙН / так щи сиди тихо і не мурчи! Так що щирі ось такі новини!
Рейтинг: 9+ -25-
 
снайпер +затєтий украінець, 08:22 22 серпня 2024 р.
 
Це нормально , но не для посадовця. Фіктивно розлучитись чим зганьбити свою дружину. яка виходить відмовилась від своїх діточок, то ганьба щонайменше. Вони ж публічні люди коли чоловік депутат та посадовець мерії, чи як? Цікаво чи простому смертному така афера пройде через їхні корумповані опікунські ради? А Ви пане совок ще той і не розумієте що є етична , моральна сторони для кожного чиновника. Отакі то пироги.
Рейтинг: 18+ -3-
 
Снайперу, 11:19 22 серпня 2024 р.
 
Цікаво хто ще з міських керманичів "оформив" собі таку" бронь "як кушлик? Як там герман чухається чи де до війська не хоче? Чи він вже судимий за земельні махінації разом з москаликом?
Рейтинг: 10+ -1-
 
Лють, 15:04 22 серпня 2024 р.
 
сайт ДРОГОБИЧ ІНФО не в обіду сказано то такуе собі пріложєніє для дрогобичан писаків. тут можна писати і писати від скуки не буду розписувати що і як і кому роблю висновок в РАТУШІ сидять по твоіх дописах одні вори в законі і кримінальна авторитети. ? Так якого ти *УЯ сидиш демократ херовий піднімай народ і виганяємо з РУТЦШІ всіх. пискки сука кончені!
Рейтинг: 7+ -2-
 
оці всі Х дописувачі, 17:43 22 серпня 2024 р.
 
Ти йди й навчися перше букви читати, йовбаку придурочний!
Рейтинг: 3+ -2-
 
Оцьому Х, 21:11 22 серпня 2024 р.
 
залишіть КУШЛИКА в спокою. тобі що один з одним нехер робити. ? Що ти чепився того КУШЛИКА? Людина як людина. має посаду в РАТУШІ ну і що? Все добре! Всі не можуть робити у владі таке життя. Порядний чоловік знаю ЮРУ давно так що не завидуй один з одним. Коли настануть вибори так не сиди на дивані а балотуйся на чиновницькі посади покажи що ти можеш керувати по закону а трандіти і я можу краще вас всіх взятих до купи. Думай чувак думай!
Рейтинг: 3+ -15-
 
снайпер +затєтий украінець, 09:38 23 серпня 2024 р.
 
Що ти пишеш? Чому завидувати? Що ти не такий без душний! Та то таких треба вичисляти і до виборів не допускати аферистів, щоб людей в оману не вводили, не уважно читаєш там моменти на які очі не закриються. Закривали до тепер, що робиться? найбагатіша країна на ресурс і сама бідніша, а на місцевому рівні? Це утопія галузей очільників такого типу.  
Бідуіна лишилося лише найти.
Рейтинг: 7+ -1-
 
Оксана, 12:18 23 серпня 2024 р.
 
За публічних людей і говорити треба , і критикувати також треба щоб розуміли чого вони прагнули коли пропонували свої кандидатури. А ми ж то розуміємо , що прагнули вони найбільше то працювати задля власних шкурних інтересів бо владний бізнес -це нормальні заробітки ще й стабільні.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Снайперу, 14:12 23 серпня 2024 р.
 
герман вже має бронь, як керівник відділу надзвичайних ситуацій в міській поліклініці. чуба своїх не бросаєт млять.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Куций, 14:25 23 серпня 2024 р.
 
Які то такі надзвичайні ситуації є у поліклініці? Вони вже цілком одуріли чи що? Злодійня немита на місцевому рівні щоразу створює чергові посади під корупційне сміття "ратушної сім'ї " яке перекидують з одного жирного місця на друге . А в комунальне господарство не йшов би той "бармен" бруківку мести після такого скандального звільнення?
Рейтинг: 7+ -1-
 
До Куцого, 16:41 23 серпня 2024 р.
 
Добре що не генікологом чуба дружбана влаштував бо як бачимо на професійні дипломи їм наплювати . Основний критерій відбору кадрів це кумовство.
Рейтинг: 12+ 0-
 
До попереднього, 16:50 23 серпня 2024 р.
 
Я вам більше скажу, коли головний лікар поліклініки , себто юлічка йде у відпустку її заміняє завгосп слободян, це повний п. ц, а хулі у нашого мера все можливо - запрвщик в освіті, барига-перший зам, і так далі!
Рейтинг: 11+ 0-
 
Медик, 17:19 23 серпня 2024 р.
 
Завгосп то є зав . господаркою поліклініки і така людина в темі всіх їхніх чорних бухгалтерій. Ремонти, різного роду закупівлі госптоварів це все функції завгоспа . Одним словом свій чувак.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Медику, 18:56 23 серпня 2024 р.
 
Все це через Кучму. ну не можна більше одного разу чоловік мерствувати :)
Рейтинг: 7+ 0-
 
Санітар, 21:27 23 серпня 2024 р.
 
То така демократія на місцях коли завгосп може замінити головного лікаря на час відпустки останнього, чи заправщик очолити освітню галузь міста, і т д. Суцільна шизофренія їхня кадрова політика.
Рейтинг: 9+ 0-
 
До Медика, 22:02 23 серпня 2024 р.
 
Той снайпер, кент Адольфа, зовсiм здурiв :x
Рейтинг: 5+ -2-
 
Богдан, 23:16 23 серпня 2024 р.
 
скільки живу в ДРОГОБИЧІ купа років вам які спустилися з гір ще не один не вгодив нІ ОДИН! ГУК був поганий . Глубіш також ну і Радзієвськиі\земля йому пухом. Депутати також вам не до вподоби\а ви іх щирі ж вибираєте самі туди пхаєте добровільно. То таке. Ось нині по 5 телеканалу показували як вбивали ЧОРНОВОЛА В. в 1999 році. Гонгадзе по наказу Президента Украіни. ЖУТЬ! І так далі і так далі! І що? НІЧОГО! Хто править УКРАІНОЮ? ЛЮДЬМИ ! Ще і війна проклята нам навязана москалями із-за твого кента Януковича. ! П. С. Нормальний народ вітаю з ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ! Сили в перемозі над москалями.
Рейтинг: 6+ -1-
 
ми з украіни, 12:29 24 серпня 2024 р.
 
Що завгосп що юлька один і той самий розум, а спільний знаменник знайдуть тільки при флязі горючого , що та рапуха спец по випитих стаканах що і той не відстає в тій справі. Тепер в нашій поліклініці буде суцільна ідилія ( гулянки відновляться, запахи курей гриль та перегару по усіх поверхах і пјяні червоні мордяки) 
Веселуха почнеться
Рейтинг: 3+ 0-
 
До медика, 13:02 24 серпня 2024 р.
 
А знамениті лікарі порозпорошуться, поки Юлька з завгоспом будуть бухати, одні прийоми на гроші ведуть такі як Вісторовський, інші в воєнкомат побіжать на комісію такі як Копанчук і мозок виносити людям, (але це його профіль), нші будуть плівки продавати такі як Ковальський, інші медогляд за гроші будуть підписувати такі як Майкут. Оце веселуха, не поліклініка, а прихисток пияків і хабарників.
Рейтинг: 6+ -1-
 
До медика., 23:25 24 серпня 2024 р.
 
Названі Вами лікарі люди ще совкової епохи. Фаховий невропатолог чи хірург- травматолог ніколи не погодиться сидіти у корумпованій комісії ВЛК . Ми ж бачимо і чуємо з медіа- простору, як з інваліда наші хабарні ВЛК "зліплять" вмить здорового та придатного.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До "до медика", 09:39 25 серпня 2024 р.
 
А у тих дохторів сини певно мають по пару довідок про інвалідність?
Рейтинг: 1+ 0-
 
Цікаво......., 09:43 25 серпня 2024 р.
 
О таа, ця панянка Юля ( та що без коси) явно перегибає з випитими чарками , судячи по її обличчю вона залежна людина, а як говорять в народі , що жіночий алкоголізм не виліковний, от керівника моцного має медицина.  
А ВЛК наскільки я чув вже в Дрогобичі не проходять , Львів керує тим процесом ( лишні гроші не бувають )
Рейтинг: 5+ 0-
 
Спостережливий, 19:10 25 серпня 2024 р.
 
Гнила гниль займає керівні пости що вже давно очевидно всім.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Висновок, 00:07 27 серпня 2024 р.
 
Вона навіть з бокалом винця фото гаратнула на аватарку, ну ніяк баба не може розтатися з тим ділом)
Рейтинг: 3+ 0-
 
До спостережливого, 17:31 27 серпня 2024 р.
 
Хочу какати і дристати бо попка моя упруга немов колесо мої машини :grin
Рейтинг: 0+ 0-
 
Щенок, 02:19 28 серпня 2024 р.
 
Колесо твої машини ? типу фіра і ї кулєса ?  
Не сміши людей, в мого кореша еучми такі кулєса шо я потім не сплю три дні тіко дрюкаю і дрюкмю на ліжку свого хроюааакааа. спати хоооочу.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Лагодич, 02:22 28 серпня 2024 р.
 
Кому якісні кулєса по найнижчим цінам, шляк трафе того хто не купе хоч одно кулєсо :( !
Рейтинг: 0+ 0-
 
Кучма, 02:24 28 серпня 2024 р.
 
Ви пишите про лікарів, а той пацюк грубий що з лабораторії що про воду говорить Майкут, це буде хто для цього лікаря з поліклініки Майкут. Це однофамільці чи родичі?
Рейтинг: 0+ 0-
 
До медика 23.25, 21:08 29 серпня 2024 р.
 
Все таки читає вищевказані персони дрогінфо і реагують, бо Юлька зняла фото з соцмереж з бакалом винця і поставила ніби то вона розумна з книжкою в руках, але виникає питання , чому ця фотка 5-ти річної давності чи може  
іі фейс сьогодення від п'яних загулів не фотогінічний?  
Сміх тай годі,
Рейтинг: 2+ 0-
 
До до спостирежливого, 10:56 06 вересня 2024 р.
 
Не можуть кучму та його спільників завчасно відігнати від корита, яке знаходиться в ратуші, залишається хіба чекати. Ця місцева влада наближається до завершення, залишаючи за собою ще більше не вирішених питань, бо вона прийшла працювати не на громаду, а а тільки на себе, прикриваючись брехливими обіцянками. Землю роздавали тим, які приходили не з пустими руками, чи може хтось сказати, що отримав за фляшку-таких в списку щасливчиків не знайдете, сміло пальцем у список і починайте розслідування, навряд чи помилитися. Причин такого наглого управління мером та спільниками багато: недолекоглядність та низький професійний рівень кучми, що призвів до певного дисконфорту для громади, бо йому вдалося узурпувати владу, в більшості випадків перевагаособистих інтересів над суспільним через узурпацію породжує корупцію. Каракевичу О. Ю. , який всеціло вийшов з-під кучмівського впливу, тяжко буде доказувати свою непричетність і тому йому треба доказувати що він не так голосував і це може його спасти.
Рейтинг: 1+ 0-
 
До майбутнього мера, теж лікар, 17:03 06 вересня 2024 р.
 
Не відбілюйте ушльопків бо вони однакові у плані дерибану та наживи. Вчились на медиків отож нехай і працюють у медицині а не в ратуші.
Рейтинг: 1+ 0-
 
До попереднього, 23:04 07 вересня 2024 р.
 
Гм. Йо-йо! Ая-ая! Але: у нас працювати тим, на кого вчилися, можуть лише ті, у кого є: вуйко в Канаді, цьотка в Польщі, мама з татом- в Італії. Всі решта, як у Поплавського- двірники з вищою освітою, або- як у Порошенка: якщо ви- не мільйонери, то нема про що з вами говорити. Аби лиш бабло мимо багажників не провалютило, а то якось навіть не притула.
Рейтинг: 0+ 0-
 
..., 04:47 16 вересня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5978 днів)