Вночі у Дрогобичі палала квартира: рятувальники вивели на свіже повітря 10 людей

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
28.08.2024

 

28 серпня о 00:17 надійшло повідомлення про пожежу у м. Дрогобич на вул. Самбірська,102, - повідомило Дрогобицьке РУ ГУ ДСНС України у Львівській області. Пожежа виникла на кухні в одній із квартир на 7-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.  Як з’ясувалось, вогнеборців викликав мешканець будинку, який відчув запах диму із сусідньої квартири. Знаючи, що там проживає самотня людина з інвалідністю, сусід до приїзду пожежників вивів з небезпечного помешкання 59-річного власника.
За лічені хвилини на місце події прибули рятувальники, які побачили, що з вікна вибивається полум’я, а вся квартира вже була заповнена їдким небезпечним димом. Він також заповнив сходову клітку будинку.
Вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з порятунку людей та ліквідації займання. Аби гарантувати безпеку мешканцям, рятувальники вивели з верхніх поверхів на подвір’я 10 людей.
Пожежу вдалось локалізувати о 00:46 та о 00:52 ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 25 кв м.
Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюють фахівці.
 

Переглядів: 421

Коментарі (1)
 
За ситуації, коли в країні (радше- довкола неї) відбуваються оті криваво-бойові дійства, мали б трохи жирні голови провітрити всілякі "меневсізнають"- й шурувати з ринку строго за графіком щоденного завершення роботи цього, ані не сумнівайтеся, стратегічного об"єкту, а не лазити-попрошайничати-матаюкати продавців, водити випивашківську дриннтою з псевдо-строгим поглядом у тому ж стилі "меневсізнають", або ж- та я ще не попідмивалася, випустіть мене туди й растуди, але, коли я захохочу. Шагом марш, а то рекет натравимо, вкупі з усіма силовиками! Не вмієте справлятися з роботою вчасно- марш гній метати!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 14:48 29 серпня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5978 днів)