Перешкоджав професійній діяльності та погрожував розправою – судитимуть жителя Дрогобича

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
12.09.2024

 

Прокурори Дрогобицької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо 45-річного мешканця Дрогобича. Йому інкримінують перешкоджання законній професійній діяльності та погрозу щодо журналіста (ч. 2 ст. 171, ч. 1 ст. 345-1 КК України). Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.  Слідством встановлено, що обвинувачений погрожував насильством та вбивством одному з журналістів видання «Вибір – правозахисник Львівщини». Чоловік залякував його, вимагаючи припинити збирати інформацію щодо його брата – працівника патрульної поліції.
Медійник у межах своїх професійних обов’язків  виконував редакційне завдання: збирав інформацію щодо дотримання працівниками поліції чинного законодавства при патрулюванні в районі одного з автошляхів Дрогобицького району. Обвинувачений же став залякувати журналіста, усно висловлюючи погрози побиттям та вбивством.
Досудове розслідуванням здійснювали  слідчі СВ ВП № 3 Львівського РУП № 2 ГУНП у Львівській області та СУ ГУ НП у Львівській області.

Переглядів: 692

Коментарі (3)
 
А можна фамілію поліціянта, через якого стався конфлікт?
Рейтинг: 12+ -1-
 
Фрол Копито, 10:28 12 вересня 2024 р.
 
І без збирання інформації зрозуміло що чи не кожен патрульний є хабарник. А журналісту респект за таку важливу справу. Ще прізвище патрульного не завадило б вказати.
Рейтинг: 6+ -1-
 
Ха-ха, 22:15 12 вересня 2024 р.
 
Ага: їхній молодший єфрейтор" вже давно, й на один, шрайбається на таких автах, що навіть поліціянтські пенсіонери, якщо самі не відгребли у когось, дрочать на шмаркатих тримісячних "спеціалістів". Йо? ! Ану, шалену податкову на кожний шмельц!
Рейтинг: 0+ 0-
 
До Европи, 11:13 14 вересня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5980 днів)