Боксери з Борислава завоювали 6 нагород на Чемпіонаті Львівщини

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
26.09.2024

 

У Львові минулого тижня завершився чемпіонат Львівської області з боксу серед юніорів та юніорок, який зібрав кращих молодих спортсменів з різних куточків області. Юні боксери продемонстрували високий рівень підготовки та жагу до перемоги. На чемпіонаті Бориславську громаду представили наші спортсмени та вибороли 5 перших місць і одне третє. Про це повідомила пресслужба Бориславської міської ради.  Так, золоті медалі кожен у своїй ваговій категорії вибороли Ангеліна Гавриляк, Надія Саламага, Марія Саламага, Лук’ян Слєпченко та Максим Слєпченко. Бронзу завоював Артем Карпа. Окрім цього, Лукяна Слєпченка відзначили нагородою «Кращий боксер».
Також участь у змаганнях взяв Олег Бандрівський. Та якщо цього разу йому не вдалося зайняти призове місце, хлопець набув неоціненного досвіду, який однозначно принесе результат у майбутніх змаганнях.
Крім цього, на чемпіонаті за сумлінну працю, особистий внесок у розвиток галузі фізичної культури і спорту на Львівщині та з нагоди Дня фізичної культури і спорту від управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації вручили подяку тренеру наших боксерів Ігорю Ниничу.
Вітаємо спортсменів та їх тренера з досягненнями та бажаємо подальших успіхів!



 

Переглядів: 8

Коментарі (1)
 
Немпає слів. МОЛОДЦІ! Красави всі як на підбор. Ми сам КРАЩІ! МОЛОДЦІ! Батькам ВАШИМ щирі вітання за таких дітей! Так тримати!
Рейтинг: 0+ 0-
 
Снайпер + затєтий украінець, 19:37 26 вересня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5988 днів)