Рятувальники за допомогою БпЛА розшукали вночі у лісі чоловіка

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
27.09.2024
25 вересня о 23:37 до оперативного чергового 2 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України надійшло звернення від ГУ Національної поліції у Львівській області про надання допомоги у пошуках чоловіка, який заблукав у лісі поблизу села Верхні Гаї Дрогобицького району та самостійно не може з нього вийти.  Після отримання повідомлення про зникнення рятувальники оперативно прибули до лісової місцевості й підняли безпілотний літальний апарат (БпЛА) для обстеження місцевості з висоти. Завдяки тепловізійній камері на дроні було швидко виявлено чоловіка та стали відомі точні координати місцезнаходження.
Рятувальники не лише знайшли заблукалого, але й за допомогою БпЛА показали йому безпечний шлях виходу з лісу. Дрон, перебуваючи в повітрі, став своєрідним орієнтиром для чоловіка, поки рятувальна група супроводжувала його до безпечної зони.
Цей випадок ще раз підкреслює важливість впровадження новітніх технологій у рятувальних операціях, які дозволяють оперативно реагувати на надзвичайні ситуації та рятувати життя.



 

Переглядів: 164

Ваш коментар буде першим
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5990 днів)