Станіслав Гайдер отримав нову посаду

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
01.10.2024

 

Сьогодні, 1 жовтня, міністр оборони України Рустем Умєров анонсував кадрові зміни у Міноборони. Посадовець написав подання щодо звільнення чотирьох своїх заступників.  «Система Міністерства оборони України – Збройні сили, ГУР та ДССТ – під час воєнного стану є закритим периметром. Це означає, що всі процеси всередині мають бути чіткими та контрольованими. Будь-які зовнішні чи внутрішні спроби вплинути на них – неприпустимі. У цьому контексті проводяться і кадрові зміни», – заявив Рустем Умєров.
До Кабміну вже надійшли заяви міністра оборони про звільнення таких посадовців:
- заступника Умєрова Станіслава Гайдера, який переходить на посаду керівника Офісу міністра оборони;
- Олександра Сергія;
- Юрія Джигира, відповідального за економічні питання міністерства;
- держсекретарки Міноборони Людмили Дараган.
Умєров додав, що Міноборони продовжить реформу Агентства оборонних закупівель (АОЗ) і Державного оператора тилу (ДОТ). Зміни покликані наблизити закупівельні процеси до стандартів НАТО – для цього найближчим часом створять наглядові ради.
Нагадаємо, що Станіслав Мечеславович Гайдер народився 6 червня 1986 року у м. Дрогобич. Закінчив ДДПУ імені Івана Франка за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізика та основи інформатики». Здобув освітній ступінь магістра за спеціальністю «Управління та адміністрування, менеджмент» у ДДПУ імені Івана Франка. Здобув освітній ступінь магістра за спеціальністю «Менеджмент, стратегічне планування» у Києво-Могилянська академії (Executive MBA). Додатково навчався у Сінгапурській школі державного управління Lee Kuan Yew School of Public Policy. З 2011 по 2015 рік працював у Відділі інформаційного забезпечення Трускавецької міської ради та відповідав за напрямки: імплементація проекту Smart City; аналітика даних щодо роботи інформаційно-комунікаційних ресурсів; забезпечення роботи міських е-сервісів. З 2016 по 2020 рік працював у Відділі інформаційних технологій та аналізу Дрогобицької міської ради та відповідав за напрямки: стратегічне планування організації та реінжиніринг основних процесів; впровадження цифрової трансформації та розробка ІТ-продуктів. З 2020 по жовтень 2023 року працював у Відділі цифрової трансформації та інноваційного розвитку Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) та відповідав за напрямки: стратегічне планування організації та реінжиніринг основних процесів; впровадження цифрової трансформації та розробка ІТ-продуктів. 5 жовтня 2023 року Кабінет Міністрів України призначив Станіслава Гайдера заступником Міністра оборони України з питань інституційного розвитку.

Переглядів: 900

Коментарі (10)
 
все нормально зміни то зміни а що робити? Хто знає а де подівся самий крутий депутат від 121 округа м Дрогобича ОРЕСТ САЛАМАХА? Ні слуха ні духа! Демінський втік за границю і проживає в Греціі то бувший кент також бувший дупутат ВР! Ми вічно пхаємо туди до ВР чужаків аби лише не з дРОГОБИЧА! Видно нам всім пороблено?
Рейтинг: 10+ 0-
 
Снайпер + затєтий украінець, 21:01 01 жовтня 2024 р.
 
Від перестановки ліжок у борделі змін жодних.
Рейтинг: 11+ -1-
 
Снайперу, 21:58 01 жовтня 2024 р.
 
Тааак, спеціаліст "високого тиску", як і всі "на чверть бувший наш народ",
Рейтинг: 0+ 0-
 
Друсь, 06:48 02 жовтня 2024 р.
 
"Чужаки" дрогобицькі ніяк не впливають на дерибани й "доїння" власного населення: ніде нічого не вирішиш, бо у кожому кабінеті "ви собі хочете поговорити", або ж- "ніхто вам нічим не допоможе", бо "у нас- війна" (у них- війна, кабінетами переставляються з жопи- до гузиці) . Вони, напевно, всі- "в долі", а на соціально незахищені верстви населення- начхати, "чужаки" лише там, де щедро "посівають" "капустою". І, взагалі, "лодка пішла на дно" відтоді, як перші "квропейці" зі сіл перестали діпити навіть вареники вдома, а масово погнали купувати їх у сільських крамницях. "Пани", блін. Нехай приїде й перевірить, чи хтось тут пише неправду, окрім вдбріхуваних відписульками сволочів, котрим, цілими кублами, ніколи не було зле. Чекаємо реагування "прошупанів" на вимирання й вимерзання населення: зима вже ось-ось.
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 07:21 02 жовтня 2024 р.
 
Невже такий профі ? Чи може швидше є впливові покровителі що дають можливість кар'єрному зросту?
Рейтинг: 4+ 0-
 
Особиста думка, 08:07 02 жовтня 2024 р.
 
Зміни змінами, а Вугледар здають
Рейтинг: 3+ 0-
 
Франц, 09:55 02 жовтня 2024 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 3+ 0-
 
Гринь, 11:10 02 жовтня 2024 р.
 
А що він такого зробив. В Дрогобичі Кондзьолка пропіарив, певна особа П вибила в люди. Піар і нічого більше. Реальних результатів немає.
Рейтинг: 2+ -2-
 
Вася, 19:21 02 жовтня 2024 р.
 
везіть януковича до КИЄВА з кацапів на суд
Рейтинг: 3+ 0-
 
ми з УКРАІНИ, 10:35 03 жовтня 2024 р.
 
Гроші- де: і ті, що в армії накрали, і ті, що "нагуманітарили" на всіх прилавках своїх, від маленьких- до величезних, шарашок, обікрали пенсіонерів, винагородивши щедро свої- і посадові, й довколапоадові, родини. Чому всюди- мінімалка в бюджетних? А от вам- тому й!
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 16:38 04 жовтня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5997 днів)