Випускник Дрогобицького педуніверситету – бронзовий призер Чемпіонату світу-2024 з футзалу у складі збірної України  

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
08.10.2024

 

У неділю, 6 жовтня, завершився Чемпіонат світу з футзалу-2024. У матчі за третє місце українці розгромили французів. Ця перемога принесла історичні бронзові нагороди чоловічій збірній України, в складі якої потужно виступив дрогобичанин, випускник університету Михайло Зварич.  Вихованець секції футболу Дрогобицької ДЮСШ Михайло Зварич футзальну майстерність почав вдосконалювати після вступу на факультет фізичного виховання Дрогобицького державного педагогічного університету  імені Івана Франка. Михайло навчався за спеціальністю «Фізичне виховання» і виступав за університетську команду «Каменяр-Термопласт» у Першій лізі України в сезонах 2009-2010 та 2010-2011 років.
Продовжуючи навчання в університеті, став гравцем Івано-Франківського «Урагану» та доклався до перемоги команди ДДПУ на Чемпіонаті України серед закладів вищої  освіти у 2015 році. У грудні 2016 року в 24-річному віці вперше  потрапив до складу збірної команди України на міжнародному турнірі в Китаї. У 2018 році Михайло Зварич перейшов до херсонського «Продексіма», з яким ставав чемпіоном України, здобував кубок та суперкубок України, виступав у Лізі чемпіонів УЄФА. З 2022 року спортсмен виступає за львівську «Енергію».
Сьогодні 31-річний випускник  університету Михайло Зварич є майстром спорту України міжнародного класу і здобув бронзову медаль Чемпіонату світу у складі збірної України з футзалу.
Вітаємо Михайла Зварича та всю футзальну збірну команду України з видатним досягненням та бажаємо подальших звершень!

Переглядів: 312

Коментарі (1)
 
Повідають, що термопластівські раби місяцями не отримують заробленого- може, все йде на бальони? ! Бо то щось вже дуже й дуже стає, щонайменше, незрозумілим, попри гратуляції героям спорту.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Може, брешуть? Що: всі-всі?!, 12:19 08 жовтня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 6017 днів)