Козицький розкритикував Трускавецьку і Дрогобицьку громади, які пошкодували грошей на оборону

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
10.10.2024


Загальний обсяг зведеного бюджету Львівської області на 2024 рік становить 46,5 млрд грн. З них на виконання завдань, зумовлених війною, заклали 3,4 млрд грн. Про це повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький.
Очільник області зазначив, що загальний обсяг зведеного бюджету Львівської області на 2024 рік становить 46,5 млрд грн. З них на виконання завдань, зумовлених війною, заклали 3,4 млрд грн. Йдеться як про прямі видатки на оборону, так і кошти, які скеровують на реабілітацію та програми підтримки наших воїнів та ветеранів.

 Максим Козицький назвав видатки на оборону в громадах Львівщини.
«Найбільше видатків на оборону запланували у бюджетах Сокільницької, Великомостівської та Солонківської громад (23,4%, 22,9% і 12,1% відповідно). З одного боку, Сокільницька та Солонківська громади мають високі індекси фінансової і податкоспроможності, тому логічно, що вони можуть скеровувати на армію більше. З іншого боку, у цьому списку є Великомостівська громада, а дещо нижче – Щирецька і Зимноводівська, у яких відносно невисока фінансова спроможність, тим не менш, це не завадило їм закласти значну частку видатків на оборону. 
Водночас в області є низка громад з достатніми фінансовими ресурсами, але вони запланували на оборону зовсім небагато. Це, наприклад, Львівська, Стрийська, Трускавецька та Дрогобицька громади, де такі видатки становлять лише 8,1%, 4,6%, 2,1% і 0,8% відповідно. Як так сталося? Очевидно, що в керівництва цих громад інші пріоритети, а люди в громадах не вимагають змін. І тут важливо врахувати, що, наприклад, бюджет Львівської громади удвічі (!) більший від обласного бюджету. 
Суспільство справедливо вимагає від держави максимального фінансування Сил Оборони. Та самоусунення органів місцевого самоврядування від підтримки наших воїнів – це теж пряме порушення справедливості»,  –  наголосив Максим Козицький.
На думку очільника області, така поведінка керівництва громад є ганебною, адже мають необхідний ресурс, та не скеровують його на найнеобхідніші під час війни речі.

Переглядів: 1788

Коментарі (23)
 
Кучма підор.  
Хто за, ставте вподобайку!
Рейтинг: 35+ 0-
 
З ратуші, 10:16 10 жовтня 2024 р.
 
Вони всі однакові мерзоти що ушльопок, що той хто розкритикував місцевих "князьків". Одним словом "КРУПИ" і вірити їм то себе неповажати. Виборами запахло тому щурі зашевелились і кожне захоче себе відбілити в очах народу.
Рейтинг: 18+ 0-
 
Особиста думка, 12:20 10 жовтня 2024 р.
 
А Баба Яга- проти! Якби була розстрільна стаття за злодійства й вічні пограбунки народу- то й у ВРУні не було б кому навіть раз натиснути на зелену кнопочку!
Рейтинг: 5+ 0-
 
:(, 14:42 10 жовтня 2024 р.
 
Читачам цікаво: якщо одне "за" будуть вважати за три- то що зміниться на краще: побільшає "лайків", чи- зросте кількість щомісячних мільйонерів? !
Рейтинг: 0+ -1-
 
!Геть звідси, розбійники!", 14:43 10 жовтня 2024 р.
 
А що чекати від мера- двічі корупціонера? Якщо сесією прийняли рішення виділяти 50% від перевиконання бюджету на оборону і ще не виділили ні копійки, а депутати не вимагають звіту від голови за виконання рішень сесій.  
Якщо мер за бюджетні кошти літає по офшорах, відвідав практично всі країни Європи( кажуть що там всюди відкриті рахунки), то звідки гроші на оборону? Якщо пилюкою припадають майже 18 відкритих кримінальних справ за перевищення повноважень і розкрадання бюджетних коштів, а дрогобицька Феміда сліпа і глуха?  
Якщо знищена освіта, культура і медицина, а за 9 років керівництва не відкрито жодного підприємства і не створено робочих місць, то звідки спротив громади і гроші на ЗСУ? Можливо тюменському офіцеру ФСБ заборонило допомагати армії? !
Рейтинг: 18+ -2-
 
Не дивно, 20:25 10 жовтня 2024 р.
 
Козицький ти яку посаду маєш? Видно добре оплачуюму. так чого тоді жалітися на такі дані. Мапєш думаю службову машину може і охорону то поідь до керівників і поговори з ними що і до чого . Може ім треба підсказати що воно має робити один з одним. А керувати з дивана я вмію також. ПРАЦЮЄМО!
Рейтинг: 5+ -4-
 
Снайпер + затєтий украінець, 22:05 10 жовтня 2024 р.
 
Ви заєбали вже тими "виділеннями на оборону": кожну місцеву бідноту кинули на всі виплати, також- обікравши шалено, "збирають" вони- триздуйте трясти своїх штабних злодіїв при великих зірках, найчастівше- куплених за великі гроші, котрі розікрали армію (і за всі останні тридцять три роки- найперше)! Й так- у кожній галузі: трясти й гнати до цюпи!
Рейтинг: 3+ -3-
 
!, 07:00 11 жовтня 2024 р.
 
З 73-х громад Дрогобицька по виділенню коштів на оборону є на 68 місці !  
За те в мера і наближених в час війни появились нові величезні будинки з загородженими територіями, автомобілі, землі і купа іншого майна( в більшості оформлене на батьків і родичів, які не заповнюють декларації). За те мер їздить з секретарками, водіями і деякими довіреними (водоканал, медицина, інститут міста) за бюджетні кошти по всьому світу, при чому ці вояжі ще не привели до інвестицій в місто- відкриття виробництв та створення робочих місць!  
А так як своїх "зароблених непосильною працею " грошей шкода, то збирають з рядових медиків. освітян, працівників культури і комуналки під час різних благодійних акцій. При чому чіткого звіту за зібрані на цих акціях коштів, окрім в загальному, ще не було.  
Тому і не дуже дивно, ще раз переконались, яке г. о обрали!
Рейтинг: 14+ 0-
 
Не дуже дивно, 08:36 11 жовтня 2024 р.
 
Хахли поцілуйте всі мене в сраку
Рейтинг: 2+ -1-
 
ЯнуковиЧ, 09:28 11 жовтня 2024 р.
 
Держморди почали піаритись а за свої захмарні премії щомісячні чомусь мовчать. Дармоїди які є тягарем для бюджету громади і не більше.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Думка, 11:03 11 жовтня 2024 р.
 
Трускавець забруковує вулиці.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Василь, 12:05 11 жовтня 2024 р.
 
Йой, то що: вже туди путін нападе? ! Бєз пєрдупєрждєнія всєх панаєхавше-убєжавших ат вайни? ! Так вони ж його самі й кликали! А тепер врятували тільки джипи й мерседеси, чи ще- мільйони й мільярди, на таких же ж, їхньотериторіальних, лохах, як і тутешніх? ! Де розкриття гучних крадіжок всіх українців- поколіннями? ! На приватних островах? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
До Европи, 12:45 11 жовтня 2024 р.
 
Так виглядає, що мер, через свої вчинки та вояжі має обовязково зупинитися в закладі для "довготривалого відпочинку".
Рейтинг: 5+ 0-
 
оксана,, 13:37 11 жовтня 2024 р.
 
Та йой- вже сі справили, знимки виділи? Там, млять флажки типу вовків, чуби та Бейзик до знимки дрони викладали. Фу, блювати хочеться!
Рейтинг: 6+ 0-
 
Дід Піхто, 14:20 11 жовтня 2024 р.
 
А дорогу в східниці до таткового комплексу не хоче уйобок прокоментувати. 25 млн. гривень на секундочку!
Рейтинг: 2+ 0-
 
Дядя Вася, 14:35 11 жовтня 2024 р.
 
Знимку видів, з тих. що на знимці ні одна собака рубля не дасть. До знимки мали б стати школярі, бюджетники та ті хто донатив на ЗСУ. А взагалі, мова йде не про купівлю за людські донати, а про кошти виділені з бюджету. Ну , а які кошти в бюджеті, коли тарсуньо анд компані все , . під чутким керівництвом паці савранової все стирили, от і немає грошів! Хто може з людей , які зображені на фото бути названим чесною та порядною людиною? Напишіть будь-ласка, може кого образив, але дід підмітив тонко, особливо класне слово -"флажок", в себе в кабінетах так і важні. пихаті а тут бігають. як всрані піонери!
Рейтинг: 6+ 0-
 
До Діда Піхто, 15:07 11 жовтня 2024 р.
 
Що вибрали, та ще й два рази - те і маєте. :sigh
Рейтинг: 4+ 0-
 
перехожий, 15:29 11 жовтня 2024 р.
 
Тюменський агент не зраджує господарям на болотах. Нашу громаду розвалює планомірно. Але біда в тому що того негідника вибрала громада.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Володимир, 17:54 11 жовтня 2024 р.
 
Оксана Тішина з Дії повія, сосе чупачуп.
Рейтинг: 3+ -1-
 
Світлана, 22:07 11 жовтня 2024 р.
 
Хай продасть свій готель в Східниці , і відасть гроші на ЗСУ
Рейтинг: 2+ 0-
 
Макс, 14:23 12 жовтня 2024 р.
 
Злодій продасть хіба що злодієві, тому відберіть- і віддайте дітям-сиротам! Цікаво, хто до тих "санаторіїв" буде їздити: може, працівники пошти із пенсіями- на одну каву прем"рові, чи- медсестри, з таким же ж "багатсовом" за десяьки років вічного патронажу, чи, навіть, ще живі (ще живі-! ) колгоспниці, що гарували на всіляку комуняцько-начальственно-і прісно, сволоту у керівних кабінетах? А чи, може, двірники з ринку, а то й- прибиральниці з верховної ради, а джипаках? !
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 20:10 12 жовтня 2024 р.
 
навіть не знав що батько Козицького має власний готель і з бюджета виділив синоке 25 000 000 гриваків на дорогу? Не знав! Тоді про що ви тут свистите? Вони всі ті щирі вукраінчі мають вас всіх і мене також не вибачте в СРАЦІ! Слава ворам в законі УКРАІНИ!
Рейтинг: 1+ 0-
 
ми з ДРОГОБИЧА, 13:10 15 жовтня 2024 р.
 
А пенсіонери й інваліди ОТГ другий рік поспіль не отримують ані копійки так званих "виплат": як ані 5 тисяч, так і 10 тисяч, й, тим паче, якихось тридцять-сорок-п"ятдесят, по-дебільному рекламованих якимсь шахраєм шашком у всіх юхутурбелях! Всіх заживо пхають у яму виживання, вкупі з дорогоцінними "родичами" з-під Монтреалій та Римів, вкупі з Кримами.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Вила радикальні, 15:03 17 жовтня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 6009 днів)