На Дрогобиччині п'яний онук відібрав гриби у бабусі і вона викликала поліцію

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
18.10.2024

 

Суд у Дрогобичі визнав винним у домашньому насиллі чоловіка, який відібрав гриби у своєї бабусі та не хотів віддавати. Крім цього, п’яний чоловік лаяв жінку, погрожував і виганяв з її ж будинку, що призвело до депресії. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили у четвер, 10 жовтня, у Єдиному державному реєстрі, повідомляє lviv.media.  Випадок трапився 23 вересня у Дрогобицькому районі. П’яний Андрій Ч. забрав у своєї бабусі гриби, які вона назбирала, і виганяв жінку з її ж будинку. При цьому внук лаявся на бабусю, тож вона таки вийшла з будинку і викликала поліцію.
«Ображав потерпілу ОСОБА_5 нецензурними словами, принижуючи її гідність, забрав гриби, які вона особисто назбирала в лісі та не віддавав, погрожував фізичною розправою, виганяв з будинку. ОСОБА_5 з метою припинення психологічного насильства вийшла з будинку та викликала поліцію»,  – йдеться у документі.
Таким чином п’яний Андрій Ч. спричинив бабці депресивний розлад, а саме «рекурентно депресивний розлад з тривожно-депресивною та сенесто-іпохондричною симптоматикою».
Вже через тиждень, 30 вересня, бабуся уклала з обвинуваченим угоду про примирення. Відтак суддя Руслана Курус призначала зловмисникові покарання у вигляді 240 годин громадських робіт. 

Переглядів: 582

Коментарі (7)
 
Ото кончений онук так кончений! Набити мудаку рило і направити захищати уКРАІНУ! Нап коліна кончений перед бабцею і проси вибачення гондон !
Рейтинг: 6+ -2-
 
Снайпер + затєтий украінець, 22:14 18 жовтня 2024 р.
 
І що він там буде робити: гриби збирати? Чи "підсніжників", вже з-під снігу, виколупвати, поки, до кінця року, в Україні вкотре побільшає мільйонерів, котрі гребуть на таких-от пиячках, алкашах і на наївних лохах, котрі, вже постарілі, досі вірять у правду, несусвітньо нахабно, але про це, чомусь, жоден печерний "гриб" ані одного відосика не знімає, ніколи? !
Рейтинг: 4+ -1-
 
До попереднього, 06:57 19 жовтня 2024 р.
 
У вашому коментарі ключове: "вкотре в Україні побільшає мільйонерів" а ще треба добавити "мільйонерів серед держморд". Бо саме цей прошарок на нинішній час жирує по-повній , коли ще їм так було ситно і безкарно як тепер .
Рейтинг: 2+ 0-
 
До "до попереднього", 17:50 19 жовтня 2024 р.
 
треба везти януковича до КИЄВА на суд і закінчиться війна ЗЕК трус.
Рейтинг: 1+ -1-
 
кгб, 17:50 19 жовтня 2024 р.
 
Вони "везуть" мордодержців вже, щонайменше, чверть століття, цілими "царськими селами" позвозилися, аж сусідствують одні з одними цілими вулицями по самі Манхеттени й Омани. Ви про цих? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
!!!!!!!!!!, 14:04 20 жовтня 2024 р.
 
Бий москалів спасай Украіну Януковича пелараста повісити
Рейтинг: 1+ 0-
 
ми з ДРОГОБИЧА +, 17:13 21 жовтня 2024 р.
 
Ще невідомо, яка та бабуся: може, вона все життя була вдома начальником концтабору, бо здуру, замолоду, втрахалася у якогось півтори хлопа: та бо шо би люди казали, якби нє, ну га- та де би була старов дівков? ! А тоді все життя ганяла лють на родинних. То не лише запити- застрелитися можна, хоч тричі на добу! Таких дебілів, напевно, й здуру понаплоджували, двоє недороблених. А чи мало оцих-от "сяслєвих подруж": тупим аби лиш ноги роздвигати й взад-впердолитися, а що й нащо- мізки не шрайбають. Ні кола, ні двора, ні копійки, ні виходка на подвір"ю, але "йой, та де би стародівувати й дурокавалєрити".
Рейтинг: 0+ -1-
 
:(, 21:14 24 жовтня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 6017 днів)