Директор Дрогобицького солевиварювального заводу Олег Петренко звернувся до дрогобичан

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
28.10.2024

 

На своїй сторінці у фейсбуці директор Дрогобицького солевиварювального заводу Олег Петренко звернувся до дрогобичан та роз’яснив ключові моменти щодо зміни власності на підприємство. «Зараз в соціальних мережах поширюється багато інформації про продаж Дрогобицької солеварні. Я, як керівник підприємства та активний мешканець нашого міста, хочу розповісти детальніше, що на даний момент відбувається в контексті приватизації, та заспокоїти вас у деяких питаннях, що турбують громаду міста.  У процесі приватизації будуть закладені умови щодо збереження виробництва дрогобицької солі та зобов'язання відновлення об'єктів культурної спадщини, які знаходяться на території. Ніхто з нас, ані Фонд державного майна України, ані колектив підприємства, ані громада міста не має наміру знищити історію нашого міста, нашої найдавнішої Солеварні!
Наше підприємство не є збитковим, але залишати все в такому стані не є ані доцільним, ані можливим. Все потребує реконструкції, ремонту та вкладення коштів, а зробити це можна лише, якщо Солеварня буде в приватній чи комунальній власності, думаю тут зрозуміло.
Зараз Фонд державного майна України затверджує вартість об'єкта та умови, які будуть подані на конкурс. Далі ми будемо спілкуватися з потенційними інвесторами та ознайомлювати їх з проектом ревіталізації Дрогобицької солеварні, щоб їм було зрозуміло, як повинне найдавніше підприємство в Україні розвиватися, а також інформувати вас про стан справ та подій, пов'язаних з цим процесом.
Дякую всім за вашу підтримку! Разом ми збережемо нашу гордість – Дрогобицьку Солеварню!»

Переглядів: 93

Коментарі (2)
 
Це наш символ тому має бути в комунальній власності. Місцева влада бездіяльна байдужа до інтересів Дрогобича. впершу чергу мав голова міста піклуватися про це а не робити з себе інваліда
Рейтинг: 1+ 0-
 
Володимир, 10:24 28 жовтня 2024 р.
 
Продайте в Тюмень, разом з усіма кабінетними злодіями під куполами з прапорами.
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 12:07 28 жовтня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 6020 днів)