Зеленський заявив про підготовку держперевороту в Україні

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) vartonews.com.ua   
27.11.2021
Президент Володимир Зеленський заявив, що отримав інформацію про підготовку 1-2 грудня в Україні державного перевороту. У його участь нібито втягують бізнесмена Ріната Ахметова.
Про це він сказав на пресмарафоні 26 листопада.
 «Ми отримали інформацію, що 1-2 грудня у нашій державі буде державний переворот. У нас є не тільки агентурна інформація. У нас є записи, де представники з України обговорюють із представниками Росії участь Ріната Ахметова у державному перевороті в Україні», — сказав Зеленський.
 
Додавши, що у держпереворот нібито мають залучити мільярд доларів. За словами Зеленського, це «підстава Ахметова» і його нібито втягують у війну проти України.
 
«Вважаю, що він її (війну — ред.) розпочав. На жаль, це буде його велика помилка, не можна воювати проти свого народу та президента, якого обрали українці», — зазначив президент.
 
Крім того, Зеленський запросив Ахметова до Офісу президента, щоб «послухати інформацію, якою можна поділитися».
 
Президент уточнив: «Не Ахметов готує переворот. Люди зі служб РФ і деякі товариші з України обговорюють те, що суспільство готове і що Рінат готовий включатися у питання держперевороту, у зміну чинного президента».
 
Інші прізвища тих, кого можуть втягнути у держпереворот, Зеленський відмовився назвати.
 
26 листопада Володимир Зеленський проводить тригодинний пресмарафон. На нього запросили журналістів лише з 32 медіа, попередньої акредитації в Офісі президента не проводили.


 

Переглядів: 1755

Коментарі (16)
 
читали в новинах по телебаченню Нидерландах, по 2-му каналу, ну то й що, чому не садят прорусскi партейки за грати.
Рейтинг: 2+ -1-
 
uit Koninkrijk der Nederlanden, 09:55 27 листопада 2021 р.
 
всі оті які голосували за НОВИЄ ЛІЦА вас совість якщо вона у вас є не мучає? в. о. Президента Украіни несе таку часом бурду що аж жах бере
Рейтинг: 6+ -6-
 
снайпер + затетий украінець, 10:25 27 листопада 2021 р.
 
Скорше би уже перше число.
Рейтинг: 8+ -2-
 
Сергій, 11:08 27 листопада 2021 р.
 
Жоден з президентів не розкуркулив таких собі "рунатіків ". Хто воно було у 90-х а тепер забрало всі надра у народу. Нещодавно було відео на ютубі як на Полтавщині качають нафту газ від таких собі "ренатіків" і фури з написом "технічна вода" вивозять на переробку і на продажу далі. Зрили всі землі там то просто шок таке побачити. Екологічна катастрофа явна. По зомбоящику такого не покажуть. А ви жуйте соплі і ренатікам плотіть ще транспортировку і решта данини яку ще придумають . Бо ясне діло що ніяк не нажруться тими мільярдами. Зволота.
Рейтинг: 6+ -3-
 
Ха-ха, 11:53 27 листопада 2021 р.
 
Чуваче тебе що старі що нові мають однаково в дупі. Що ти собі таке виганяєш . Це їхні споконвіку політичні ігри. Так було і так є і буде. Ми потрібні тому чи іншому іграку лишень для масовки на акційні зібрання не більше. Хто це зрозумів той щасливчик і не буде псувати нерви собі тим політичним лайном.
Рейтинг: 8+ -1-
 
Снайперу, 19:52 27 листопада 2021 р.
 
То, що першого числа будуть гнати зеленого і його прихвостнів? Щось не віриться.
Рейтинг: 4+ -1-
 
Андрій, 22:09 27 листопада 2021 р.
 
як сказали новини на телеканалі УКРАІНА проти БУТУЗОВА якесь ДБР порушило кримінальну справу напевно за ті запитання які він задава Зеленськом? я в шоці! ? Думаю що з зЕЛЕНСЬКОГО , Йосифа Сталіна не вийде але косити під нього ЙОСИФА є можлтвість! ОСЬ ТАКІ НОВИНИ. Честь маю і бажаю всім здоров я і щоб заготовили солбі всі на зиму бульбу цибулю капусту буряк. а там ГОТ МІТ УНС!
Рейтинг: 3+ -1-
 
снайпер + затетий украінець, 19:53 28 листопада 2021 р.
 
Мені перший раз було стидно за такого президента. Це навіть в голову не вкладається, як така людина туди попала. Яник біля нього відпочиває. І я за таке недолуге голосував.
Рейтинг: 2+ -2-
 
снайпер, 21:10 28 листопада 2021 р.
 
Мені перший раз було стидно за такого президента. Це навіть в голову не вкладається, як така людина туди попала. Яник біля нього відпочиває. І я за таке недолуге голосував. :cry
Рейтинг: 4+ -3-
 
снайпер, 21:11 28 листопада 2021 р.
 
Снайпер + затетий украынець гОЛОСУВАВ за ПОРОШЕНКА! так що ось таке снайпер? новини!
Рейтинг: 2+ -1-
 
снайпер + затетий украінець, 22:47 28 листопада 2021 р.
 
Надіюсь, що зебарани, накінець, зрозуміли, що альтернативи ЄС і Порошенку в державі НЕМА. Єдина сила розумних людей. І вони потребують нашої підтримки. Щоб стерти оту зелену плісняву, отих наркоманів . Не бійтеся признати свою помилку та виправляйте мерщій, щоб врятувати державу і себе самих.
Рейтинг: 1+ -4-
 
Наталія, 14:26 30 листопада 2021 р.
 
Два роки тому зелена жаба ЗЕ заявляла про переворот, який мав організувати Порошенко! :) Тепер картина повторюється. Страх туманить мозок клоуну, сковує мислення, нема куди йому тікати. Своєю брехнею сам себе заганяє у пастку. Дурнувате.
Рейтинг: 2+ -4-
 
Наталія, 20:11 01 грудня 2021 р.
 
Тебе на кульпарків, га . Може з психікою не те? . Або нехай ті" полюбить" той холодець дриглистий "пєцька" фу аж бридко його собі уявити у тому ракурсі. Такій як ти навіть щось серйозне писати немає бажання .
Рейтинг: 3+ -1-
 
До Наталії, 20:11 03 грудня 2021 р.
 
Щось твій сивочолий обіднішав або став жадібніший на бабло бо інакше проплатив би за добу скандувань. Слабо ні. Як був у керма то відшкодовував свої витрати з держказни разом з Гладковським свинорилим. А тепер сцить так дерибанити тому скупішає на" смаколики".
Рейтинг: 3+ -1-
 
Наталії, 20:21 03 грудня 2021 р.
 
Поросятко .
Рейтинг: 1+ -2-
 
Наталії, 20:24 03 грудня 2021 р.
 
Зебарану з його останніми трьома коментами 
Чоловіче, продивись сьогоднішній політклуб з Портниковим на ЕСПРЕСО. Може очі свої роззуєш і мозок звільниться від зеплісені.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Наталія, 21:26 04 грудня 2021 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5796 днів)