Марта Слотило до Тараса Кучми: “У Дрогобичі досі немає прозорих правил отримання земельних ділянок” (ВІДЕО)

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) vartonews.com.ua   
27.11.2021

 

На черговій сесії Дрогобицької міської ради, яка відбулася 25 листопада, депутатка Марта Слотило зачитала звернення, яке було адресоване, зокрема, міському голові Тарасу Кучмі.  Депутатка зазначила, що у Дрогобичі досі невстановлено прозорі правил для отримання громадянами земельних ділянок. Нещодавно у Дрогобичі були прийняті зміни у правила проведення земельних торгів і введено норму, яка зобов’язує кожного, хто має намір взяти участь в аукціоні, отримати погодження виконавчого комітету.
 
На думку депутатки такі речі обмежують права людей, які мають намір позмагатися за право купити комерційну землю у Дрогобичі.
 
Також депутатка звернула увагу, що у Дрогобицькій міській раді досі не призначено голову земельної комісії і це, зокрема, гальмує нормальний процес роботи та свідчить про брак відповідальності за процеси у земельній сфері.
 
Міський голова, коментуючи виступ Марти Слотило, назвав її некомпетентною та  зазначив, що відповідальність у земельній сфері несуть секретар міської ради Орест Каракевич та заступник  – Ігор Герман.
 
Повний виступ Марти Слотило та коментарі Тараса Кучми можна переглянути у відео:


 
Нагадаємо, що кілька місяців у Дрогобицькій міській раді відсутній голова земельної комісії. Степан Кулиняк, який також є головою Дрогобицької РДА, та займав цю посаду від початку ради, яку обрали у 2020 році, відмовився від головування у цій непростій комісії. Місце залишається вакантним.
 

Переглядів: 3491

Коментарі (43)
 
чому, чому, бо страшна коррупцiя на весь свiт, украiнець гнобить украiнця як може, й знiмае послiднi майтки.
Рейтинг: 12+ -1-
 
uit Koninkrijk der Nederlanden, 09:58 27 листопада 2021 р.
 
У мутній воді легше ловити рибу! Що тоді будуть робити хабарники Росоха і йому подібні. Памятайте коритники, що в тім світі нічого не проходить безслідно. і дивно, що росоху це ще не навчило. Випадковостей не буває.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Дрогобичанин, 11:07 27 листопада 2021 р.
 
Обрали самих "чесних" і надалі порядку немає. Що це? А те, що чесних апріорі немає коли залізе у владу навіть святий патріотизм свій закопують бо запахло баблом. Жити красиво хлопчикам та дівчаткам не заборониш. Основне тату на дупу ще залишилось зробити і в ажурі , а на це немалі кошти тому все мало і мало того бабла нашим "прозорим". І Марта якби була на місці мера чи секретаря ради то схема заробітку була б та сама. Хто б не прийшов кожен заробітчанин і на одну захмарну зарплату жити не хоче. Так було на протязі всіх столітть. Баба Юля все своє партійне життя також меле і меле про те, як захищає народ і намолола неабиякі статки на надрах країни і так кожна наволоч партійна.
Рейтинг: 15+ -3-
 
Ха-ха, 11:23 27 листопада 2021 р.
 
Кучма злодій і боехун яких світ не видів
Рейтинг: 24+ 0-
 
Параска, 11:34 27 листопада 2021 р.
 
Ну, а що усіх в стойло! Всі мовчать!
Рейтинг: 12+ 0-
 
Кет, 11:36 27 листопада 2021 р.
 
Не підконтрольна Марта , не в писується в рамки до вусатого!
Рейтинг: 17+ -1-
 
Ігор, 11:50 27 листопада 2021 р.
 
Скільки за 30 років таких крикунів перейшло через владні крісла. Кричали горлали , а потім прийшовши у владу робили те що їхні попєрєдніки. Не надоїло ще ? Лохів вже майже немає, чи я помиляюсь? О Маменька вже не кричить. Вже у владі . Так же Дзюрашка кричала але взяла і спокій голова. То якась невиліковна хвороба у тих хто пролізе накарачках але пролізе все ж таки у. то болото. Болото золоте і не смердить їм а тільки вже смердить пересічній людині.
Рейтинг: 12+ -4-
 
Дрогобичанка, 15:18 27 листопада 2021 р.
 
А вам що заздрісно , треба щось в тарасика підтримку написати ? Правда ? ))))не надоїло ?  
Скільки плотять , за то щоб писати тут во імя Тарасика ?
Рейтинг: 6+ -1-
 
До дрогобичанка, 17:45 27 листопада 2021 р.
 
Ці кучмівські покидьки вже відчули повну безкарність в Дрогобичі. Мають себе вже за справжніх феодалів, непрозоро продають землі, ганебно проводять конкурси на державні посади і на директорів шкіл Ганьба вам паразитам!
Рейтинг: 13+ 0-
 
Порядна людина, 17:54 27 листопада 2021 р.
 
Дрогобич має неперевершеного і надто "компетентного" з усіх питань керівника. А всяка нечесть мішає йому створювати собі щасливе і заможне життя. Адже на любе питання яке йому не подобається є відповідь, що провокатори, мразі і ушльопки заважають. А він все знає і все робить вірно , але чомусь не без власної вигоди і придворної свити.
Рейтинг: 15+ 0-
 
123, 18:04 27 листопада 2021 р.
 
Ви зайдіть на olx, батьківщина рулить!
Рейтинг: 4+ 0-
 
Інна, 18:15 27 листопада 2021 р.
 
Не кричить, а констатує факти ‚ мені цікаво є хтось серед читачів хто отримав безкоштовно земельну ділянку без блатів ?
Рейтинг: 8+ 0-
 
Flirt, 19:21 27 листопада 2021 р.
 
Ніяка влада яка засідала у. Ратушні простій людині задаром нічого не давала. Всі брали хабарі . І старі обличчя і новенькі личка. І ті що планують залізти туди також будуть такі ж самі. Ментолітет не зміниш що не роби. Дзюрахи і ще раз дзюрахи. Хвалити будуть тільки ті, які десь ближче коритця .
Рейтинг: 8+ 0-
 
Дрогобичанка до /до дрогобичан, 19:39 27 листопада 2021 р.
 
нешановний, ти патологыЧний брехун. всЯ вкрадена землЯ, тепер на вторинному ринку.
Рейтинг: 4+ 0-
 
вусатому., 19:51 27 листопада 2021 р.
 
При нормальному, досвідченому наступному меру, Кучма буде сидіти.
Рейтинг: 14+ 0-
 
Депутат, 20:09 27 листопада 2021 р.
 
як вчасно я переселився вiд , богопобожних дрогобичан, нi тобi корупцii, нi тобi позорних стовпiв, все чисте прибране та цвiте в новому мiстi, не дрогобичу.
Рейтинг: 1+ 0-
 
uit Koninkrijk der Nederlanden, 10:28 28 листопада 2021 р.
 
Все правельно, підмиваєш собі старого і горя не знаєш.
Рейтинг: 4+ 0-
 
heer Flunt, 11:19 28 листопада 2021 р.
 
для нотатків виборців - батьківщина, удар, пропозиція, частина єс - це обслуга вусатого, запамятайте їхні морди і не обирайте то кодло знову :(
Рейтинг: 17+ 0-
 
Память Дрогобича, 12:14 28 листопада 2021 р.
 
Вже дно океану пробивають вище вами перечислені партєйки. А які гордовиті ходять попри ратушу. Бабла заробили заробітчани у вузьких штанях, тепер стали моднячі прям як Коляденко з портфеликом. Але виборці розуміють звідки ноги ростуть для таких статків. Що не чинуша то відразу багач. А яке до обрання на держпосаду було одне з другим народ також пам'ятає.
Рейтинг: 11+ 0-
 
Виборець до "пам'ять Дрогоби, 13:01 28 листопада 2021 р.
 
Високомірна , маловихована . Вже скоро вибори? Читає з аркуша, бо мозгів небагато(промова надто коротка, щоб її аж з листка читати). Усіх цікавить лише земля, добре, що на 17 вересня усім її вистачає. А що , в Бориславькому мед. коледжі вже немає таких заробітків, що дана пані так прагнула стати головою земельної комісії ?
Рейтинг: 0+ -14-
 
?, 14:04 28 листопада 2021 р.
 
Дана пані має свій бізнес окрім медичного коледжу ! Заздрість то страшна річ ! Пане депутате! :zzz :zzz :zzz . Щось тут в попередніх статтях пише тільки про вас ! А про слуг , самопоміч , і рух ані слова ! Я не правий ?
Рейтинг: 7+ 0-
 
Депутат, 14:24 28 листопада 2021 р.
 
Дана «Пані» не підходить вашому голові! Тому й наклав вето, щось по таркому вето не наклав , де пішло тисячу гектарів земель! І людям очевидно похер! А на цвинтарі всім містя хватить! І Вам у тому числі ! доречі 1 чолов’яга приходив до голови , ц сказав що він засіяв землю , а Т. Я йому сказав у відповідь хай подає на нього в суд! То міський голова ьак ма говорити до простого люду ?
Рейтинг: 10+ 0-
 
До ?, 14:30 28 листопада 2021 р.
 
Кучерявий рулить в землі ! всі на поклон хто Хоче отримати ! в другому випадку ви в прольоті .
Рейтинг: 4+ 0-
 
Flunt, 14:54 28 листопада 2021 р.
 
Як людина яка не дотична цілком до влади бачу, що порядних у владі людей немає. Раніше хоч двоє- троє у тому коблі можна було знайти які мали честь та гідність і що найважливіше то совість та сором. Тепер сидять безсоромні та наглі у прямому розумінні. Ті що "констатують" факти також не кращі бо тільки дай більшу владу та можливість і воно стане такою ж гнидою. Затьмарене грошима не може бути гідною людиною. І це очевидно на сьогодніщній час.
Рейтинг: 10+ -4-
 
Містянин, 16:14 28 листопада 2021 р.
 
Кучмолизики хіба вміють писати як не по їхньому , як то пішли проти самого мера? Ахахххххх
Рейтинг: 13+ 0-
 
Вільний слухач, 16:22 28 листопада 2021 р.
 
Слотило-пожарник
Рейтинг: 0+ -5-
 
Вася, 18:13 28 листопада 2021 р.
 
А ця яким боком до пожарніків? Родина чи що?
Рейтинг: 0+ -5-
 
До Васі, 18:48 28 листопада 2021 р.
 
Часи настали чорні для простого українця . Дивишся на те все і думаєш що то за істоти такі ті управлінці яких ми з вами обираєм нажаль. Було недавно відео журналістів як на Волині крадуть ліс помічники діючих депутатів. В селі у кожному майже дворі є пилорама. Пиляють ліси як тільки можуть. Що то за нарід такий ці обранці. Та всі не втечуть у ту "гейропу" і як воно потім буде жити у маєтку збудованому за рахунок краденого лісу коли природа віддасть сповна саме у тій місцевості де нанесена найбільша шкода . Показали як живуть директори лісгоспів які розкішні вілли набудували злодійчуки ото патріоти кров би їх залила де вони там є і їм подібні тварини. Бо це нелюди явні. Думаю що таких людиною не назвеш. Забули у тих розкошах що голим на світ прийшов і голим туди підеш мерзотники такі. Знищили природу нашу повністю. Одні злодії ліси крадуть лишаючи лисі галявини а другі незаконними кар'єрами всі поля зрили . Пісок, гравій возять аж чуби спітніли . Решта касти на нафтових свердловинах сидять. А держава бідна та лягла під західних партнерів вже пластом за позики грошові нам ставлять маразматичні вимоги . То жахіття якесь тепер на світі білому.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Аннета, 19:17 28 листопада 2021 р.
 
Причому тут пожарник? вопшето з сім’ї лікарів , не вводьте в оману людей , пане Василю! :zzz
Рейтинг: 5+ 0-
 
До Васі, 20:52 28 листопада 2021 р.
 
Та ви подивіться скільки продажних шкур за землі осг голосували ! Дроообицька банда певних кіл депутатів … ви ще пошкодуєте ! А за простий люд за рихтичі провадили на 1 сесії ! То просто позор декотрим депутатам !  
В нашому Дрогобичі одна і та сама банда 2 термін сидить
Рейтинг: 8+ 0-
 
Kopher, 00:46 29 листопада 2021 р.
 
Сраколизи Кучми отримали по 3 ділянки, а інші по одній.  
От вам і влада
Рейтинг: 6+ 0-
 
Кучмобот, 08:43 29 листопада 2021 р.
 
Цікаво скільки отримав кушлик? Песятко ще те.
Рейтинг: 10+ 0-
 
Кучмоботу ?, 09:15 29 листопада 2021 р.
 
Всю корупційну схему кучмоброда і пащі звизданутого (вічно обдовбаного цвігуна) курує і прикриває тіньовик-корупціонер, а по сумісництву курватор юридичного відділу ДМР Володимир Коцюба. То він Єндриком з міськради крутить і вертить ним, як хоче. Мовляв, Єндрусю, будеш керувати всіма юристами в кабінеті. Посада, яка була в Стьопи Кулиняка. Тільки той дурному коцюбайлу не хотів підчинятися. А ще Коцюби дружина, Наталя-зміюка підколодна, і кумівські стосунки з левчиком медведиком відмазують дурних муніципалів, коли ті гавкають не на тих, кого треба. Щоб в судах штрафи за перевищення своїх повноважень не платили :) Бо коцюбиха сидить своєю превелебною задницею в "муніципальній варті ". Куди її прилаштував ладзюньо коцюба :)
Рейтинг: 13+ 0-
 
розклад кучмобродства, 15:09 29 листопада 2021 р.
 
Окружив біля себе недоумків, які за 1 земельну ділянку будуть служити довічно! Поки не піде з того місця !
Рейтинг: 7+ 0-
 
Олег, 15:47 29 листопада 2021 р.
 
Молодець Марта! А що решта дупутатів мовчить? :? Хм Кучма доларів до писка напхав? :(
Рейтинг: 8+ 0-
 
Ігор Слука, 18:52 29 листопада 2021 р.
 
О як Кучма закрутився щоб до землі нікого не пустити!
Рейтинг: 6+ 0-
 
Ром, 19:03 29 листопада 2021 р.
 
Біля Кучми сидить депутатка із Стебника від "УДАР", МИЧУДА НАТАЛІЯ. Ніколи ця жінка не піде проти Кучми, як усі депутати від Стебника. Кучма підібрива їх для 100% підтримки свої антизаконних і корупційних рішень. Всі депутати від Стебника будуть служити Кучмі, як собаки.  
Дрогобицьких ми знаємо, хто є хто, тому Марта-відважна молодчинка, котра виступила і все сказала, як є Кучмі, його заступникам і нікчемним боягузам, корисливим депутатам.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Ліля, 00:44 01 грудня 2021 р.
 
Герман сірий кардинал земельних тем:)))
Рейтинг: 6+ -1-
 
Каракевич, 13:42 02 грудня 2021 р.
 
Те песятко ще не всі зуби втеряло. Набрало в команду молодих цуциків, жінку під шимка підстроїло. І в третю школоу вчителькою укр. мови та літератури прилаштувало
Рейтинг: 4+ 0-
 
Кучмоботу ?, 09:15 29 листопад, 15:16 02 грудня 2021 р.
 
А ні в кого не виникало питання, чому це всі оті "конкурси", аукціони, триздери й фриздери виграють щоразу одні й ті ж піпздери, особливо- ті, де шуруються великі гроші? Може, це- мафія? !
Рейтинг: 2+ 0-
 
!, 20:16 02 грудня 2021 р.
 
Насправді все просто, Кучма дійсно грає не по правилах і видумав "фінт" з дозволом виконкому, а Слотило хоче головою земельної комісії стати, а вусатий не дає. Але був би на місці Слотило якийсь більш компетентний і сміливіший депутат, то Кучму міг би рознести в пух і прах. Суцільне недотримання регламенту (перебиває, ображає), на що Слотило не змогла дати гідну відповідь, а читала просту доповідь з листочка, ще й голос тремтів.
Рейтинг: 1+ -4-
 
Козак, 22:25 05 грудня 2021 р.
 
Володя не заздри !
Рейтинг: 3+ 0-
 
До Володі, 23:05 09 грудня 2021 р.
 
Прийде час ще постріляемо.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Микола, 09:04 23 грудня 2021 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5796 днів)