Хто роками травить мешканців Дрогобицької ТГ.

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) Youtube- Torskyi. pro   
02.02.2022


Хто роками травить мешканців Дрогобицької ТГ.

- Мешканців міста Дрогобить декілька останніх років травить міський голова Тарас Кучма.
- Мешканців міста Стебник останній рік травить свій, місцевий приватний підприємець.

 
Переглядів: 2999

Коментарі (33)
 
Ти смердюх забери своє сміття з Стебника і Гайдамацької , бо ти і стара наволоч янів будете відповідати по повній за знищення екології! і отравлення наших дітей !
Рейтинг: 29+ -3-
 
До кучми, 16:10 02 лютого 2022 р.
 
Стовп ганьби то херня, треба садити на кіл тих сук, першого Кучму а потім його сєпарських посіпак.
Рейтинг: 28+ -1-
 
Дрогобичанин., 16:15 02 лютого 2022 р.
 
скільки вкрай серйозних, невідкладних проблем піднімається мешканцями Дрогобича й не тільки. Реакції тих, хто має не просто звертати на це увагу. а діяти у правовому полі - НУЛЬ. Нічого, порожньо! Сміються вони з людей, .
Рейтинг: 23+ 0-
 
!!!, 16:34 02 лютого 2022 р.
 
Останній штраф 3 000 000 грн за забруднення екології на вулиці Гайдамацькій сплатила міська рада за рахунок платників податків. Скоріш за все обласна екологічна служба ще не раз оштрафує негідників. І смішно і гірко водночас.
Рейтинг: 31+ 0-
 
дрогобичанин, 17:19 02 лютого 2022 р.
 
Подяка Іванові Торському за безкомпромісну і наполегливу боротьбу з продажним кучмівським режимом.
Рейтинг: 32+ 0-
 
дрогобичанин, 17:22 02 лютого 2022 р.
 
А я у Голландії у вільний від підмивання час збираю сміття.
Рейтинг: 2+ -1-
 
heer Flunt, 17:34 02 лютого 2022 р.
 
Галнафта-це прокладка від закупівлі нафти на КМГ, а курує це колишній прокурор області вуйко А. Ковча! Скоро вийде фільм розслідування по КМГ, як Герман з Ковчом і Пантюховим заробляли на бюджеті комунальних служб і там все чітко буде показано з фактами і документами ! :cry 
Повідомити адміна
Рейтинг: 26+ 0-
 
До виборців, 18:11 02 лютого 2022 р.
 
А якби ті перевертні вишивані жирували якщо б не крали . Оті всі багатії при державному кориті - саме і є ЗЛОДІЇ. Бізнес на держслужбі ніколи не прогорає і карантин навіть їм у поміч бо тоді тихо закриються від народного ока і дерибанять аж гай гуде. Дуже цікаво чи дотиснуть вже тих ушльопків бо знахабніли вкрай. Ото вам панове неабиякі "патріоти". "Еліта патріотична " можна і так сказати.
Рейтинг: 16+ 0-
 
Громада, 19:49 02 лютого 2022 р.
 
А доки Кучма думає утримувати за рахунок громади банду пияків під назвою "муніципальна варта"?
Рейтинг: 27+ 0-
 
Світлана, 20:21 02 лютого 2022 р.
 
Один воїн Кучма травить людей сміттям , а другий воїн Каракевич хотів стріляти людей в Брониці , прирівнявши їх до сепаратистів , що зупиняли українських військових в Маріуполі. Ще один воїн Щерба кришує корупцію в ТГ, а інший воїн Ананевич поогрожує і залякує і шантажує активістів і підприємців. а решта воїнів мовчки спостерігають , що буде далі.
Рейтинг: 30+ 0-
 
Знаючий, 21:49 02 лютого 2022 р.
 
А далі буде так;Кучму обнулять на ноль , піде з політики голий-босий, ще пару гривень буде винен за кредити. Каракевич втече в АТО , десь на третю лінію буде інтерв’ю давати як зелені погані, що звинувачують йогов земельній корупції !  
Щерба сяде і буде , але всі від нього відвернуться, так само як він робив з своїми друзями. Ну а Ананевича просто виєбуть, але він буде всім доказувати що в Європі це норма і нічого в цьому поганого нема! Заскріньте, через пів року вернемся до цієї теми 8)
Рейтинг: 3+ -1-
 
До знаючого, 22:03 02 лютого 2022 р.
 
По Пантюхову є як мінімум три докази про Держзраду це Неклюдов, Дулібяник і Кучма!  
Пантюхов доїв їх роками, а зараз ходять Борьку на нуль Угагага) 8)
Рейтинг: 2+ 0-
 
До Служби Божої, 22:15 02 лютого 2022 р.
 
В неті гуляє відео де худющий Кучма в облізлому світері в 2015 на Алсеті нервово розказує що всі причетні до дерибану землі за часи Радзієвського будуть строго відповідати і він цього всього їм не подарує.  
За 2021 «патрійоти» КуЧМО і Каракатиця подерибанили стільки що бідний Радзієвський в ліжку перевертається і має безсоння шо так можна було.
Рейтинг: 29+ -1-
 
123, 22:28 02 лютого 2022 р.
 
Ви бачили як допис про ліквідацію фізіотерапевтичної допомого в Дрогінфо спростовувала офіційна сторінка міської ради…! Ааааа , суки, дивляться…! Кожен комент читають…! Знають які вони підорюги і ГОЛОВНЕ що надають їм тихо красти…! А ці всі факти про корупцію в ДМР складаються і скоро прийде відповідальність…! Тепер 250 штук мало буде Гермайор ібучій пес!
Рейтинг: 4+ -1-
 
До всіх, 22:28 02 лютого 2022 р.
 
тільки що по тєліку телеканал ЛАЙФ показав з чого роблять ті так звані підприємці ту злосчасну ковбасу? ЖАХ що ми імо. Ото воістину нас всіх травлять. ЖУТЬ! Долбой*оби прийшли до влади розігнали СЕС. немає контролю. Не треба далеко ходити йди на ринок у нас в дРОГОБИЧІ і подивисмя як на прилавках продають то мясо печінку рибу . і т. д. зимою може ще напевно можна миритися а літом мухи як коні на тому всьому сидять. ШУХЕР! А то все по суті повинно бути під склом в холодильних камерах. А ти кажеш.
Рейтинг: 4+ -1-
 
снайпер + затетий украінець, 23:32 02 лютого 2022 р.
 
Щерба це тупе безмозгле створіння яке не орієнтується ні в просторі ні часі, тільки маствк розказувати бздури
Рейтинг: 13+ 0-
 
Ммм, 01:29 03 лютого 2022 р.
 
З огляду діяльності Торського , його мотив і напрямок в якому є ознаки системності і послідовності - саме він видається і є той Воїн , якого так чекає Дрогобиччина . Можливо є сенс підтримати людину , синергія безумовно піде на користь усій небайдужій громаді . Шануймося!
Рейтинг: 11+ -1-
 
Борис, 07:05 03 лютого 2022 р.
 
Подивіться скільки у Фейсбук прохань про допомогу хворим, у тому числі і дрогобиччанам, а Кучма на гроші платників податків утримує муніципальну варту, та настільки не потрібний підрозділ ще пошукати треба.
Рейтинг: 22+ 0-
 
Іван, 07:07 03 лютого 2022 р.
 
Іване, повністю Вас підтримую, подивіться, скільки хворих, сиріт, багатодітних сімей, а Кучма назбирав пияків і фінансує їх. Хочу попросити пана Торського зайнятися питанням муніципальної варти, здається мені, що місцеві чиновники Вас хоч трохи бояться, а якщо добитись ліквідації цього непотрібного підрозділу можна зекономити багато грошей на потреби міста та його жителів.
Рейтинг: 14+ 0-
 
Соня, 07:50 03 лютого 2022 р.
 
Я можу дати концерт на відкритті сміттєпереробного заводу. Уууу Уууу.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Алка Пугачиха, 08:24 03 лютого 2022 р.
 
УВАГАWУВАГАWУВАГА  
 
ЗВЕРНЕННЯ до мешканців Дрогобицької ТГ: 
Скільки ще Ви будете терпіти таке цинічне та нагле знущання від Кучми Тараса Ярославовича та його мародерської свити.  
 
- Вони нас нагло дурять та грабують останні 6 років, місто повністю зплюндроване урапатріотами, які дорвались до корити.  
- Вони нам кидають кістку, картинку, ремонт площі, ЦНАП, тепер стадіон.  
- Вони нагло крадуть кошти, які держава виділяє на ці проекти, на них відкривають десятки кримінальних справ, але за вкрадені гроші вони відкупляються.  
- Вони ігнорують постанови, заяви, звернення, приписи; вони ігнорують все, що може їм перешкодити красти наші з вами бюджетні гроші.  
- Вони купляють нові автомобілі-сраковози для мера, а грошей на харчування дітям в школах немає.  
- Вони їздять у відрядження по цілому світі, але закривають школи, бо немає фінансування.  
- Вони створили Муніципальну Варту, приватну армію Кучми Тараса, на утримання якої з бюджету використовуються міліони, а відійшовши 100м від площі Ринок, темно як в сраці; ями такі, що можна собі шию звернути.  
- Вони обіцяли після обвалу будинку зайнятись ремонтами десятків аварійних будинків і що…0 цілих хер десятих, добре, що завалили будинок і кінці в воду.  
- Вони зробили з міста велике сміттєзвалище, місто засипане відходами, вулиця гайдамацька перетворилась в ТИМЧАСОВОПОСТІЙНИЙ полігон для відходів з десятками тисяч тон сміття, за вивезення якого ми звами заплатили декілька міліонів доларів, які потратились на вибори та осіли в кишенях чиновників.  
- Вони обіцяли нам на майдані вільний доступ до влади, пряме спілкування з нею, натомість ми отримали Дрогобицьку міську раду закритого типу, простих людей, громадських активістів, журналістів, не пускають в приміщення, виштовхують.  
- Ми з Вами дозволили створити диктатуру в Дрогобичі, де за лайк та коментар в Фейсбуці Вас можуть звільнити з роботи, майже як в Рашці, Тарас Кучма має кумира Путіна, адже він стільки років провчився в Росії там напостійно живе його рідний брат і ще багато багато іншого.  
 
Тарасе Ярославовичу, може досить брехати нам? Напишіть заяву на звільнення-так буде легше усім, уже сивочолий гетьман думав, що йому все зійде з рук, але ні СЯДУТЬ ВСІ.  
 
До речі, перший пішов. У команді Тараса Кучми втрати, йому довелось звільнити з посади одіозного та скандального керівника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради-Шевяка Петра Богдановича.  
Чекаємо хто наступний на вихід…?  
 
Друзі, нам потрібно гуртуватись, підніматись з колін та скинути ярмо під назвою Тарас Кучма.  
Тому приєднюйтесь до нас, до нашої команди, до нашого руху "Битва ЗА Дрогобич", пора винести це сміття з нашого дому, перемога буде за нами.  
Пишіть нам: 
torskyi_pro@ukr. net 
 
0З повагою  
Іван Торський 
«Сила в єдності громади»
Рейтинг: 16+ -1-
 
Іван Торський, 09:07 03 лютого 2022 р.
 
І знову доказує те що суди в нас плюгаві, судді продажні, таке враження що вони всі трипперні чи сифілісні. Цікаво , скільки було заплачено за содіяне, чи як в казці- втопити щуку в воді
Рейтинг: 8+ -1-
 
Стебничанин, 09:57 03 лютого 2022 р.
 
Чи є ще де місто, як Дрогобич, де смітєзвалище(більше 30000 тон)знаходиться в межах міста і отруює місцевих жителів?
Рейтинг: 15+ 0-
 
Питання, 10:41 03 лютого 2022 р.
 
Якщо ТОРСЬКИЙ патріот Украіни і нашого рідного міста ДРОГОБИЧА, чому не брав участі в балотуванні на посаду м. ДРОГОБИЧА? Може якраз би пройшов на цю кандидатуру і став би ГОЛОВОЮ ОТГ! І до питання! Таке місце по сміттєзвалищах є в БРАЗИЛІІ. і до питливих дрогобичан питання . чи хтось знає де подівся той депутат ВР Украіни САЛАМАХА за якого ви рвали животи і мовили що САЛАМАХА ляже кістьми якщо треба а би домогати тим хто за нього голосував? БАТЬКО НАШ БАНДЕРА -УКРАІНА МАТИ"!
Рейтинг: 9+ -9-
 
снайпер + затетий украінець, 11:07 03 лютого 2022 р.
 
торський-це майбутній голова дрогобицької отг. торському respect!
Рейтинг: 11+ -1-
 
Виборець, 11:32 03 лютого 2022 р.
 
Якщо І. Торський не збавить оберти і продовжить в тому дусі йому цілком під силу очолити лідерські позиції в регіоні.  
Здолати заплямованих Кучму чи Ковча чи Каракевича на виборах не є проблемою. Веселий зможе конкурувати якщо позбавиться хвороби кота Леопольда.  
Мабуть не брав через брак фінансуванння. Веселий кажуть страти вся на біля 1 млн. спонсорських$ , Кучма також стратив значну суму коштів спонсорів і залучив бюджет міста та використав бюджетників.
Рейтинг: 14+ 0-
 
До снайпер+, 11:54 03 лютого 2022 р.
 
Я гадаю , що тільки Торський може провести найбільш прозорий аудит кучмівських діянь-це КМГ, ЖЕО(завищені тарифи) земельні питання, медицина і головне це освіта(бо це майбутнє Держави) І головне , що є надія , що він доведе до тюремних камер псевдо патріотів Кучму , Каракевича, Германа і Ко !
Рейтинг: 15+ -1-
 
До виборця, 12:19 03 лютого 2022 р.
 
Іване маєм велику надію що дотиснеш цю наволоч пихату. Дуже багато дрогобичан шкодують що голосували за того кучмоїда бо біди всі від нього і йдуть. Пихате мстиве та піарне чудо-юдо яке думає що воно цар. Жах.
Рейтинг: 15+ -1-
 
Дрогобичанка, 12:34 03 лютого 2022 р.
 
Соня, якщо і вдасться зекономити кошти для громади, ліквідувавши муніципальну варту як структуру, виконком Кучми купить ще одну преміум-тачку. А громаді - дуля з маком.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Наталія, 13:26 03 лютого 2022 р.
 
кучму-геть !
Рейтинг: 6+ 0-
 
Сашко Бєлий, 08:26 04 лютого 2022 р.
 
"Дрогобичанко", майте певність, що ота Ваша "велика надія" в сраці має Вашу велику надію. Ви живете в льокалю, який, десятиліттями, стараннями ясновельможних псевдопатрійотів, вкупі з їхніми "набалдашниками", там же ж має кожну "велику надію". Не один, новопризначений, напівграмотний, начальни-чок-чпок сидить у своєму теплому кріслі, з мільйонами боргів за комуаналку- і дується на всіх відвідувачів: "Блін, я й сам не розумію, що я тут роболю", а в очах читається "Та я усіх вас мав там, де й сам сиджу". Хіба треба ще про щось теревенькати? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 14:49 04 лютого 2022 р.
 
Дотиснути у моєму розумінні це довести всі звинувачення до суду тобто до логічного завершення. Вони ж активісти чи ні ? Раз взялись то до кінця . Бо інакше це вийде з їхньої сторони як бажання залізти у Ратушу. А ми вже таке проходили у 2015 році. Не думаю що громада така вже глупа щоб постійно тільки прізвища керманичів змінювати бо від того абсолютно нічого для громади міста не зміниться то ясно як білий день. Тільки чергових голоднюків підгодуємо і все. Звісно що якісь політичні сили стоять за тим хлопакою Іваном бо спробуйте отак виписувати як він. Просто смішно від того вже і сумно.
Рейтинг: 6+ -1-
 
Дрогобичанка до "!,", 16:45 05 лютого 2022 р.
 
ТАК І ПІШОВ З ТАВРОМ ЗРАДНИКА УКРАЇНИ… 
У московській лікарні помер Борис Дейч.  
Цікаво, чи агент Кремля, працівник ФСБ, радник мера Дрогобича, депутат ДМР від прокремлівської партї Пропозиція і сєпар по сумісництву Павло Цвігун в народі Паша-Дейч поїде в Крим на похорон до свого патрона та спонсора.  
Паша, маєш совість то поїдеш!
Рейтинг: 2+ 0-
 
До СБУ Дрогобича., 19:51 07 лютого 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5806 днів)