Пішов другий місяць 2022 року Кучма Тарас і Ко, нас дальше дурять з питанням сміття…?

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) Youtube- Torskyi. pro   
03.02.2022


 Пішов другий місяць 2022 року Кучма Тарас і Ко, нас дальше дурять з питанням сміття…?

🔻 Скажіть, чому ви та ваші підлеглі не виконуєте припис Обласної Екологічної Комісії, яка вас примусила забрати накопичене вами сміття до 22.12.2021 року.
🔻 Крім цього, ви продовжуєте в тиху, завозити сміття на Гайдамацьку…

(Відео зняте 01.02.2022р. 10:50
А скільки таких машин заїзджає коли ми небачимо…).
 

 
Переглядів: 3700

Коментарі (57)
 
Мене лікар у психлікарні роками дурить кажучи, що я помудрію, а ви про якись другий місяць говорите.
Рейтинг: 2+ -1-
 
heer van der Flunt, 15:31 03 лютого 2022 р.
 
думаю що писати і говорити не ті часи може і треба просто нагадувати, але треба конче в цьому році розпочати будівництво сміттєпереробного завода у Львівській області Мер ЛЬВОВА казав що там щось починають чухатися. ціна такого всього десь 25 000 000 євро. БАТЬКО НАШЕ БАНДЕРА - УКРАІНА МАТИ!
Рейтинг: 4+ -8-
 
снайпер + АХТУНГ!, 15:55 03 лютого 2022 р.
 
Ти смердюх забери своє сміття з Стебника і Гайдамацької , бо ти і стара наволоч янів будете відповідати по повній за знищення екології! і отравлення наших дітей !
Рейтинг: 22+ -1-
 
До кучмиря, 16:17 03 лютого 2022 р.
 
Я бачу…. :upset  
Скоро будуть перевибори…. :zzz  
Кучму і Германа посадять…. :upset  
Мером буде Кулиняк…… :cry  
Першим заступником Торский Іван…. ? ! :upset  
Всі вкрадені гроші Кучмою , повернуть…. ? ! 8)  
Головою ринку стане Моісеєнко Віталій :eek 
Головою освіти Сушко. , 8)  
Головою КМГ……. Надкренична Ліда… :?  
Голова ЖЕО………. Цеслів :roll !  
Голова Департаменту МГ……. Плєханов! :upset  
Тарком пере іменують в ТанКом і Тор. !  
 
Ковч буде прориватись на сесію разом з Вавриним , але муніципали на чолі з Бігуняком будуть перешкоджати цьому……… :roll :grin
Рейтинг: 29+ -4-
 
Ванг, 16:28 03 лютого 2022 р.
 
Торський через тебе Кучмовоз і Лисий спати спокійно неможуть. Вже і відвідування ворожок і знахарів не допомагає. Нервові зриви на нарадах на підлеглих як наслідок. Памятай, загнані в кут щурі зазвичай кидаються.
Рейтинг: 23+ 0-
 
до торського, 16:52 03 лютого 2022 р.
 
Кулиняк має нормальні шанси стати народним депутатом. На це він зараз і націлений.  
Для чого Кучмі виконувати приписи обласної екологічної служби коли заробітки на нелегальному полігоні баснословні а штрафи платяться з бюджетної кишені платників податків. Дивно що «Слуги» лояльно ставляться до всього цього і не чіпають Кучму і Ко. Видно щедра мзда засліпила очі і затьмарила розум.
Рейтинг: 16+ -1-
 
До Ванг, 17:17 03 лютого 2022 р.
 
УВАГАWУВАГАWУВАГА  
 
ЗВЕРНЕННЯ до мешканців Дрогобицької ТГ:  
Скільки ще Ви будете терпіти таке цинічне та нагле знущання від Кучми Тараса Ярославовича та його мародерської свити.  
 
- Вони нас нагло дурять та грабують останні 6 років, місто повністю зплюндроване урапатріотами, які дорвались до корити.  
- Вони нам кидають кістку, картинку, ремонт площі, ЦНАП, тепер стадіон.  
- Вони нагло крадуть кошти, які держава виділяє на ці проекти, на них відкривають десятки кримінальних справ, але за вкрадені гроші вони відкупляються.  
- Вони ігнорують постанови, заяви, звернення, приписи; вони ігнорують все, що може їм перешкодити красти наші з вами бюджетні гроші.  
- Вони купляють нові автомобілі-сраковози для мера, а грошей на харчування дітям в школах немає.  
- Вони їздять у відрядження по цілому світі, але закривають школи, бо немає фінансування.  
- Вони створили Муніципальну Варту, приватну армію Кучми Тараса, на утримання якої з бюджету використовуються міліони, а відійшовши 100м від площі Ринок, темно як в сраці; ями такі, що можна собі шию звернути.  
- Вони обіцяли після обвалу будинку зайнятись ремонтами десятків аварійних будинків і що…0 цілих хер десятих, добре, що завалили будинок і кінці в воду.  
- Вони зробили з міста велике сміттєзвалище, місто засипане відходами, вулиця гайдамацька перетворилась в ТИМЧАСОВОПОСТІЙНИЙ полігон для відходів з десятками тисяч тон сміття, за вивезення якого ми звами заплатили декілька міліонів доларів, які потратились на вибори та осіли в кишенях чиновників.  
- Вони обіцяли нам на майдані вільний доступ до влади, пряме спілкування з нею, натомість ми отримали Дрогобицьку міську раду закритого типу, простих людей, громадських активістів, журналістів, не пускають в приміщення, виштовхують.  
- Ми з Вами дозволили створити диктатуру в Дрогобичі, де за лайк та коментар в Фейсбуці Вас можуть звільнити з роботи, майже як в Рашці, Тарас Кучма має кумира Путіна, адже він стільки років провчився в Росії там напостійно живе його рідний брат і ще багато багато іншого.  
 
Тарасе Ярославовичу, може досить брехати нам? Напишіть заяву на звільнення-так буде легше усім, уже сивочолий гетьман думав, що йому все зійде з рук, але ні СЯДУТЬ ВСІ.  
 
До речі, перший пішов. У команді Тараса Кучми втрати, йому довелось звільнити з посади одіозного та скандального керівника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради-Шевяка Петра Богдановича.  
Чекаємо хто наступний на вихід…?  
 
Друзі, нам потрібно гуртуватись, підніматись з колін та скинути ярмо під назвою Тарас Кучма.  
Тому приєднюйтесь до нас, до нашої команди, до нашого руху "Битва ЗА Дрогобич", пора винести це сміття з нашого дому, перемога буде за нами.  
Пишіть нам:  
torskyi_pro@ukr. net  
 
0З повагою  
Іван Торський  
«Сила в єдності громади»
Рейтинг: 25+ -2-
 
!, 17:31 03 лютого 2022 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 2+ -1-
 
Гринь, 18:27 03 лютого 2022 р.
 
Двометровий паркан? Мало! Мало , Тарасе Ярославовичу! Треба наростити, щоб Іван Торський не заглядав. :)  
А куди ж поділася сміттєсортувальна лінія , освячена ще у 2016 році? :) 30 секунд на відповідь від Кучми. Рахуйте, пане Тарасику.
Рейтинг: 18+ 0-
 
Наталія, 18:56 03 лютого 2022 р.
 
Вся гниль мера і його посіпак починає стрімко висвітлюватись. Вся інформація моніториться як людьми так і відповідними службами і все складніше відкуповуватись. А , що найгірше для них то діяльністю місцевих царків вже зацікавились і на верху. Охоче розкривають всі їхні діяння бувші друзяки . Кожен спасає свою шкуру. Так , що псевдо патріотів скоро будуть тягати за краватки на площі і трохи агресивніше ніж це робили вони з бувшим мером. А стовп ганьби придумали вони добряче і перші випробують його на собі.
Рейтинг: 18+ 0-
 
Дрогобичанин, 19:26 03 лютого 2022 р.
 
Хтось бачив литовців на Гайдамацкій що сортують сміття про яких говорив Каракевич?
Рейтинг: 21+ 0-
 
?, 19:49 03 лютого 2022 р.
 
Ідіть наху :? Лохи дрогобицьки ми з каракатицею орком вас «кинули» і бюджет ваш розкулачили! Бо ви всі терпіли дрогобицьки і мер ваш аферист УГаГаГаГабуе…бз…бля. на. х!
Рейтинг: 2+ 0-
 
Латвійці, 21:14 03 лютого 2022 р.
 
Дрогобичанин 19:26 в своєму коментарі поставив дві коми там, де їх не мало бути. А там, де коми повинні бути, їх не має. Не треба синів Батьківщини, які в найважчі часи пішли за неї воювати, називати псевдопатріотами. За себе переживай, щоб тебе до якогось стовпа ганьби не пришпандьорили. А взагалі, розкажи про себе, де воював, можливо ти справжній бойовий патріот, тоді люди тебе зауважають.
Рейтинг: 3+ -14-
 
Цензор, 21:27 03 лютого 2022 р.
 
Дрогобичанин все правильно написав. додам від себе:не красиво прикривати негідну діяльність у владі участю в бойових діях. доста вже. Хлопці які справді воювали на передку і не один рік так не хизуються і не голосять на кожньому кроці про свою героїчність. і не рвуться до влади як ці двоє. Кучма з Каракевичом умудрялись в 2015 році поєднувати участь в АТО і участь у політ діяльності і виборах до міської влади. а це порушення закону. а Матківський тільки одівши мундир зумів заскочити у ВР ще в 2014році. Зараз вони в першу чергу чиновники і люди бачуть що вони витворяють. стовп ганьби для негідних чиновників запропонував сам Кучма в 2015 коли ще не був мером.
Рейтинг: 18+ 0-
 
До цензор, 21:58 03 лютого 2022 р.
 
Я на Калчаківських фронтах , в своїй більшості , душив червону сволоту! Душив…! Душив…! Душив…! Душив…!  
А тепер на місцях виявляю землекрадіїв , таких як Кучма і Каракевич! Корумпована правоохоронна система «оббілечує» так званих «патріотів» і тим самим збуджує їх красти більше, щоб була змога «відмазатись», але система під час змін , весь час дає збій і мусора здають своїх «терпіл» з потрохами! Така сама участь чекає вище перечислених «кабанчиків», яких система вирощує як хабар майбутнім володарям ОТГ, свого роду жертвоприношення корупціонерів до нових «власників» і ті хто оточує зараз , тих двох Воїнів світла з радістю , заради майбутніх преференцій , здадуть колишніх шефів, бо то і є їх рагульське єство, це їхня внутрішня гниль , бо вони колись здавали , щоб занятий зараз теплі крісла і ще раз здадуть щоб тільки корито не відібрали, адже більше нічого , як грабити бюджет, ця наволоч не вміє робити!
Рейтинг: 11+ 0-
 
До цензора, 22:00 03 лютого 2022 р.
 
Іду на рибу. ! Не підскажете на що клює Окунь)! ?
Рейтинг: 9+ 0-
 
Ґазда, 22:04 03 лютого 2022 р.
 
Кожна людина повинна знати, що брехливий чиновник, ваш особистий ворог, такий же самий як і путін, бо бажає пограбувати вас і країну. Ніколи не обирайте збрехавшого хоч один раз чиновника на другий термін і викривайте призвища членів виборчих комісій, які займаються фальсіфікацією виборів, щоб громада знала злочинців в обличчя з подальшою ізоляцією їх від громади. Наш мер напросився на роботу, для обслуговування громади, громадяни повірили його брехливим обіцянкам, але питання сміття, промисловости, розбиті тротуари, злочинністя не вирішив, ще і на другий термін обраний несвідомими без честі і поваги ло себе громадянами, з зарплатрю в 2, 5 разів більшою ніж у президента, призначеною самими собі нашими наймитами. Більшовицько бандитська система в нашій країні залишена комуняками, дозволяє рецедивистам, злодіям, брехунам, шпигунам обиратись в президенти, депутати, які призначають в міста своїх суддів, прокурорів, правоохоронців, щоб покривали злочини чиновників, це дурдом. Міняти треба представницьку систему, на систему пряма демократія забирати своє право на незалежні суди, пркуратуру, правоохоронну систему і обрати народом, бо не лічить господарю прислуговувати своїм наймитам.
Рейтинг: 17+ 0-
 
свобода, 00:01 04 лютого 2022 р.
 
Кучму -геть !
Рейтинг: 13+ -2-
 
Сашко Бєлий, 08:25 04 лютого 2022 р.
 
Мерзото ти за сміттям слідкуй де сиплеш "найкращий ти сину Батьківщини". Досить вже маніпулювати на слові "патріотизм". Системно маніпулюєте на війні коли люди правду у ваші бельки говорять. Це такий захист виробили наші осучаснені владні коритники бо справжні патріоти до сьогодні ще воюють і у владу та депутатство не йдуть оскільки кожен має займатись тим що у нього найкраще виходить. Що вийшло у наших ушльопків ми вже побачили остаточно. Новенький Хюндай часом в стовп не заїхав з тою елітою бздєчою? Пихаті та меркольтильні істоти. Злість несамовита за сміттєві отруєння містян. Респект Торському.
Рейтинг: 14+ 0-
 
Цензору від дрогобичанки, 10:36 04 лютого 2022 р.
 
"Цензоре", Ви- страшенно безграмотний! Цілком виправдані Ваші намагання якось вплинути на ситуацію, але спершу читайте буквар і граматику: у тексті "дрогобичанина" не дві, не три, навіть- не п"ять, помилок: штубак несусвітній! До корита лізуть по головах, наче свині, але всі свині- вгодовані їхніми попередніми "самопроголошеними" кріслами!
Рейтинг: 0+ -3-
 
!, 14:42 04 лютого 2022 р.
 
На що крім грошей і сечі клює ОКУНь? Не підскажите …
Рейтинг: 5+ 0-
 
Ґазда, 15:02 04 лютого 2022 р.
 
То куди все-таки той другий місяць пішов? :roll
Рейтинг: 0+ 0-
 
Зеня, 15:15 04 лютого 2022 р.
 
Хто такий отой легендарний "окунь": жодний нетрадиційно-медицинований доктор не в силі розпізнати оту загадку століття? !
Рейтинг: 5+ 0-
 
!, 15:31 04 лютого 2022 р.
 
альо кенти хто знає де подівся САЛАМАХА так званий депутат ВР УКРАІНИ за якого дехто з вас голосував?
Рейтинг: 8+ -2-
 
снайпер + затетий украінець, 15:54 04 лютого 2022 р.
 
Орест 10% віт дихає зараз десь після «розводу» дрогобицьких лохів на бабки :upset :p
Рейтинг: 11+ 0-
 
..., 16:16 04 лютого 2022 р.
 
Вєталька- дурік: вуса зголи, недовийнятий!
Рейтинг: 1+ 0-
 
Х/срам культури, 17:30 04 лютого 2022 р.
 
А всі оті роки був ТОРСЬКИЙ? Щось його не видно було і не було чути? Може він воював увесь цей час на СХОДІ УКРАІНИ? Щось то дуже дивно! Виглядає на підставу.
Рейтинг: 5+ -6-
 
Вчора, 18:36 04 лютого 2022 р.
 
Зарано почалась антикучмівська кампанія, до виборів ще далеко, до того часу противники Кучми свої аргументи вичерпають, люди цю усю писанину забудуть і швидше всього Кучма знов виграє вибори.
Рейтинг: 3+ -8-
 
Павло, 18:49 04 лютого 2022 р.
 
Торскій -це майбутній мер Дрогобича, а Кулиняк Народний депутат, тому вважайте з висновками ! Щоб бути головою міста , або нардепом не обов’язково бути в АТО, більше потрібно знати місцевість і Подивіться на Матківського, Антонищака, Куція, Масного цих управителів ще раз не захотіла бачити громада серед керівників ! А Кучма виліз завдяки наглій брехні і Борі Пантюхову, який єдиний мав доступ до бюлетнів в сесійній залі ДМР, де він і підробив результати виборів! Щоб ви зрозуміли Кучма станом на 23 годину програвав 520 голосів, а вже на 01:00 він виігрува 500 ! Прокол вийшов з Веселим , який передчасно здався і зараз про це дуже жалкує! Але мушу вас порадувати , скоро перевибори! Цей 2022 рік для Кучми буде програшним і за всі діяння прийдеться відповісти!
Рейтинг: 17+ -3-
 
До виборця, 18:57 04 лютого 2022 р.
 
При якому мері місто виглядало краще ніж сьогодні ? Як тільки щось робиться , патріотам стає херово.
Рейтинг: 4+ -23-
 
Лектор, 18:59 04 лютого 2022 р.
 
Під псевдо лектор ховається колишній мєнтяра та агент кремля іванов.
Рейтинг: 3+ -2-
 
Стьопа, 19:44 04 лютого 2022 р.
 
нашим рагулям ще ніхто і ніколи не вгодив ні один голова міста нашого ім був не до вподоби таке виховання напевно! Глубіш ГУк Радзієвський . всі були рагулям не ті. то той був безграмотний то інший був москаль. ? ВУКРАНЧІ! Думайте головою і не обзивай людей якщо ти воістину віриш БОГА і ходиш в вишиванці до церкви.
Рейтинг: 3+ -7-
 
юрІй .............., 20:25 04 лютого 2022 р.
 
Що забоялися Анатолія Шарія , що стерли мій попередній коментар ?
Рейтинг: 2+ -2-
 
Лектор, 20:46 04 лютого 2022 р.
 
Той хто захищає брехливий мотлох кучмо, то душевно має таку саму пиздливу злодійську натуру як і він
Рейтинг: 0+ 0-
 
Правда, 21:00 04 лютого 2022 р.
 
Вже все місто знає що Кучма брехлива наволоч і ті хто його захищає , по факту, автоматично стають піздливим мотлохом і непотрібом , таким як Окунь і Каракатиця 8)
Рейтинг: 0+ 0-
 
Логіка, 21:30 04 лютого 2022 р.
 
Скільки ще німців (турків, арабів, австралійців, мадагаскарців, сейшельців, мальдівців, іспанських інструкторів з лижних гонок) мають раптово померти, аби, нарешті, у Дрогобичі постав той злощасний сміттєпереробний завод?
Рейтинг: 2+ -1-
 
!, 22:00 04 лютого 2022 р.
 
На чому ти сидиш, що тебе так плющить?
Рейтинг: 2+ 0-
 
До попереднього, 23:02 04 лютого 2022 р.
 
Лектору.  
Та кому твій козел Шарій потрібен! ? Списаний матеріал. :p ТПВ. (тверді побутові відходи)
Рейтинг: 7+ -2-
 
Наталія, 23:07 04 лютого 2022 р.
 
Кулиняк, Торський, Надкернична, Плеханов, Іванов, Бігуняк, Мицавка, Вечканов Юзефів, Слотило, Пилипців. ви серйозно ?
Рейтинг: 4+ -4-
 
Смішно., 23:52 04 лютого 2022 р.
 
Тиж так сильно виступаєш проти європейського вектора України, а ти в культурі, що твій Шарій живе саме у Європі, саме у тій Європі де гомосексуалізм і все решта чого ти так не любиш. Цікаво, чому він вибрав Європу, ане росію з її духовними скрєпами?
Рейтинг: 3+ -2-
 
До Лектора, 02:03 05 лютого 2022 р.
 
Саме слово влада є великим випробуванням на вшивість . Дайте владу і побачите яка людина є зсередини нутра його. Отож пане , чому все це вдягає вишиванку кладе руку на серце , але стару комуняцьку звичку награбастати - це все не полишає. Може хватить всім прикриватись благими намірами бо насправді їх ні в кого небуло і немає до тепер. Єдина відмінність між попередніми і теперішніми -це те , що теперішні мають більше можливостей вкрасти. Мутні тендера (Жирнюк) земельні афери ( Дзюрах) конкурси вакансій і так далі список величезний де є хабарництво. Тому виважений пане запитайте саме їх чи бояться вони Божого суда ? Чи статки для них понад усе? Чи живете на таку широку ногу Ви ? А вони , так. Чому купується Хюндай коли околиці міста у вирвах як після обстрілу. Яка болотиста місцевість біля РДА , на вул. Сагайдачного чи на Війтівській Горі. Ходите думаю тими вулицями і чи комфортно? А цар їздить і має вас у носі. А за сміття і годі говорити так же само , як про. "мутне" оточення біля царя.
Рейтинг: 12+ 0-
 
Юрію......................, 04:43 05 лютого 2022 р.
 
Неможуть визначитись пани між собою хто бзду отримає від інвестора за дозвіл на побудову сміттєвого заводу. Ось і вся розгадка тим статтям. Ушльопок непохитний бо також заробітки на смітті втрачати нехоче. Насправді всім рулить лишень бабло. Як надоїли простій людині ці всі склоки. Бо всерівно це голіма фальш в обидвох протистоянь. Місто маленьке і один за одного знає все. Тому кажу що віри немає вже нікому. Болото є болото.
Рейтинг: 8+ 0-
 
До Смішно, 05:00 05 лютого 2022 р.
 
Шарій не настільки дурний, щоб їхати у Росію, гріє собі дупу на іспанському пляжі, доки такі, як Лектор-Іванов тут друть горлянку за нього (бо більше, як дерти горлянку він ні на що не здатний).
Рейтинг: 2+ -2-
 
Костя, 07:22 05 лютого 2022 р.
 
Нікому й ніколи не робіть зла, навіть, якщо у вас немає стільки того добра, котрим хотілося б поділитися зі світом. Бо у світі все- одноразове. Та й, не намагайтеся обійняти собою увесь світ- йому це, на жаль, не потрібно. Просто, ніколи й нікому не робіть зла. Хто там буде при владі- не має ніякого значення: кожні нові поборники за інтереси (за інтереси- звучить зрозуміло: інтереси у їхніх мріях) нічим новим для народу не будуть. Мізки треба мати планетарні і мислення - всеохопне. Мізки- давно вже за межами країни, а мислення- воно ж всеохопне, то чого стогнете одні на одних? Що: недогода, бо джипи- не будльдозери, і задом наперед не їдуть? То їздіть догори колесами. Інші ж- і пішки ходять, і живуть!
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 10:07 05 лютого 2022 р.
 
Хто підтримує Кучму брехуна і крадія той такий самий гнилий покидьок як і цей вусатий покидьок і пройдисвіт
Рейтинг: 12+ -3-
 
До люду, 10:41 05 лютого 2022 р.
 
Вихідний день і уже ніхто не скидає Кучму, не бореться з пияками з муніципальної варти, не бачить бананів і Каракевачів. Мимоволі напрошується висновок, що це у якісь конторі строчать ці всі дописи, а у вихідний конвеєр зупинився.
Рейтинг: 8+ -1-
 
Галдін, 13:23 05 лютого 2022 р.
 
Не підтримуєм ні вусатого ні тих хто так усердно знову преться на місце вусаня. Гіркий досвід вже є бо колись так кучма критиканством страждав а отримавши крісло став таким самим . Від зміни прізвищ нічого не змінюється. Бажано щоб були вироки і терміни увязнення за їхні дії якщо такі є . Бо одні кричалки вже набридли а віз і нині там. Всі хочуть до коритця а хто буде бруківку класти, га ? Бо більше в Дрогобичі роботи немає.
Рейтинг: 5+ 0-
 
До "до люду", 15:15 05 лютого 2022 р.
 
Думаю що кучма в схемі смітитя по 34грн. Тому і вся маніпуляція.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Володимир, 15:50 05 лютого 2022 р.
 
Якщо хтось заплатить, то можу поїхати до Іспанії і навалити Шарію у мешти.
Рейтинг: 2+ -1-
 
Сруль, 20:55 05 лютого 2022 р.
 
Навіщо вам шарій і їхати так далеко, тут своїх сєпарів вистарчає.  
Чого варті Вова-Окунь і Паша-Дейч, депутати від проросійської партії Пропозиція.  
А подивіться хто на фото в царька по теробороні, керівник Філіпов, який хапнув земельку і став ручним в Кучми, Щерба агент Борі та ФСБ / СБУ Анальний-Бана та ці люди нас перших здадуть ворогу.
Рейтинг: 9+ 0-
 
До Сруля, 21:39 05 лютого 2022 р.
 
А чи правда, що в Дрогобичі знову призначили нового начальника СБУ, кажуть він працював під патронатом Бориса Пантюхова. Щось попередній з Франківська протримався 3-4 місяці.  
Думаю теперішній буде довше, адже Пантюхов був незмінним 6 років. От тепер СБУшно / ФСБшна шістка заживе по новому, такі сиксоти завжди в темі + Паша-Дейч сєпар і Вова-Окунь недопрокурор (вам Стьопа рагуль привіт передає, коли віддасте 20тис. $ за землю на Стрийській біля заправки? ) 
Хто що знає про нового СБУшника, пишіть в коментах.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Хочу знати, 09:23 06 лютого 2022 р.
 
Як вдумаюсь , що за цю всю наволоч стільки народу простого загинуло то стає моторошно у душі. Наволоч жива і перепризначається по посадам , а народ пересічний вийшов в кінцевому результаті терпілою. Тому ця наука повинна закарбуватись у голові кожного українця думати про себе і про своїх рідних бути юридично грамотним і вміти постояти виключно за себе і за своїх близьких , а не за партійних шлюх. А ці шлюхи продажні нехай успішно повідгризають один одному смердючі їхні яйця. Менше воні буде навкруги.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Містянка, 11:32 06 лютого 2022 р.
 
Саме так , Містянка має рацію. Тому , на основі багаторічних спостережень напрошується логічний висновок , а саме в частині делегування громади повноважень депутатському корпусу і іншим органам місцевого самоврядування. Хоча , вона сама, своєю аморфністю спонукає до хитросплетінь, системних зловживань . Свобода гієн - погибель вівцям! Не може шановний Торський змінити щось кардинально . Вчитись, здобувати досвід , викристалізувати цілісне бачення проблеми, підібрати однодумців, і тільки тоді в боротьбі, мета стане дійсністю . Шануймося і поважаймо одне одного! Час надто не простий і якось особливо цинічно, дико, сприймаються справи Дрогобицьких вельмож !
Рейтинг: 4+ 0-
 
Борис, 18:58 06 лютого 2022 р.
 
Весь мусор возиться в Броницю
Рейтинг: 2+ -2-
 
Макс, 20:19 06 лютого 2022 р.
 
ТАК І ПІШОВ З ТАВРОМ ЗРАДНИКА УКРАЇНИ… 
У московській лікарні помер Борис Дейч.  
Цікаво, чи агент Кремля, працівник ФСБ, радник мера Дрогобича, депутат ДМР від прокремлівської партї Пропозиція і сєпар по сумісництву Павло Цвігун в народі Паша-Дейч поїде в Крим на похорон до свого патрона та спонсора.  
Паша, маєш совість то поїдеш!
Рейтинг: 8+ 0-
 
До СБУ Дрогобича, 19:39 07 лютого 2022 р.
 
А скільки треба нагребсти мільйонів штук (бажано- в один багажник) "баксів", аби стати народним депутатом? І чи достатньо буде для цього пару сотень, "ошасливлених" трьома сотнями гривень "помочі", 90-річних бабушенцій, котрі мають ноги сходити, аби поназбирувати оті всі довідки, наче тих довідок дотепер нема у всіх комп"ютерних базах і ніхто в районі, окрім, як до знимки з кіношкою, не знає тих старушенцій?
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 14:33 09 лютого 2022 р.
 
сніг зійшов , морози впали а на Коновальця діти в садочку почали блювати і поносити. запитайте вихователів. і не тільки діти
Рейтинг: 0+ 0-
 
іван, 19:11 12 лютого 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5806 днів)