Українські "Мальви"

Надрукувати
Рейтинги
15.02.2010
ПивоСьогодні ми обрали для оцінювання кафе-бар "Мальви", що наряду з кількома іншими відноситься до старожилів закладів такого типу у Дрогобичі. Та незважаючи на поважний вік, "Мальви" завжди дивують чимось новим, завжди ідуть у ногу з часом.
Знаходиться кафе-бар на вулиці Бориславській, 6. Директор - Задорожна Оксана Романівна (тел. 3-71-54).

Інтер’єр. Заходиш, і одразу ж потрапляєш у густу завісу тютюнового диму. Коли очі привикають до тьмяного освітлення, хмари диму, а вуха до шуму музики - аж тоді помічаєш інтер’єр, внутрішнє оздоблення приміщення. А виконано воно надзвичайно оригінально, з претензією на давній автентичний український стиль.

Дерев’яні меблі, стіни і навіть стеля, оздоблені деревом - все в комплексі створює дух колиби, якщо так можна сказати. Аналогів у Дрогобичі немає.

Але особливого затишку немає. Столики розміщені надзвичайно близько (практично впритул) один до одного. Як у їдальнях. Окремих ніш чи кабінок для тих, хто хоче усамітнення, нема.

Голосно лунає музика (майже весь час - російська "попса"). Зрозуміло, це для того, щоб не було чути розмов за сусіднім столиком. Але щоб поспілкуватися, доводиться підвищувати голос, одним словом - дискомфорт.

Що стосується вентиляції - точніше, її відсутності, то це окрема розмова. Для некурців також дуже незручно. Довго в "Мальвах" у переповненому залі неможливо витримати. Якщо не пиячити, то час перебування максимум 1-1,5 години.

Кухня тут досить непогана, деяким навіть дуже подобається. Хоча страви більше схожі на закуску, ніж на "попоїсти".

Що дійсно вражає, то це меню. Стильно оформлене, із старими фотографіями - таке дійсно рідко побачиш.

Обслуговування досить непогане, якщо не враховувати той факт, що після 15-хвилинного очікування офіціанта довелось самим підійти, щоб щось замовити. А так то офіціантки і бармен тут - люди привітні, і ввічливі.

Розташування - хто не знає, то 300м від площі Ринок - майже в центрі міста. І одночасно далеко від базару і центральної метушні.

Стоянка, як така, не існує. Але машину можна поставити просто біля огорожі, місце є. Майже постійно присутня хоча б одна машина таксі, так що з транспортом проблем не виникає.

А ось ціни високі. Вищі навіть, як у "Рандеву". Це відноситься як до страв, так і до напоїв. Хоча столиків вільних у вихідний день практично не буває - а отже, наші люди готові платити.

Чистота, звісно, присутня. Та усі ці елементи оздоблення вимагають, вочевидь, більш ретельного прибирання.

Перевага "Мальв" у тому, що присутній також літній сад, і банкетний зал, у якому є жива музика. Банкетний зал, до речі, дуже відрізняється від загального.

У цілому враження від відвідування досить позитивне. Але краще завітайте у "Мальви" вдень.

Сьогодні кафе-бар "Мальви" отримує такі оцінки: інтер’єр - 5, кухня - 4, меню - 5, обслуговування - 3, розташування - 4, стоянка - 5, ціна - 3, чистота - 4.
Середня оцінка 4,125.



Переглядів: 10622

Коментарі (15)
 
Трошки лірики, а потім і по темі... 
Одного зимового (дуже холодного) вечора захотілось відігрітись і попоїсти... 
Одноголосно (1 - за, 1 - утримався) було прийнято рішення завітати в "мальви"... чому з маленької? так звичніше (це по перше), та і не дотягує все таки (про це далі...) 
Страшно захотілося глінтвейну, який не помістився в меню. Прийшлося брати штурмом офіціантку. 
На питання "Чи є у вас глінтвейн" вона легко відповіла "А шо це?" :) 
Особисто мені вже і самому стала розвязка такої цікавої ситуації... 
Після короткого лікбезу офіціантка згадала, що колись пробувала таку "гребучу штуку" але на всякий випадок зараз перепитає бармена :) 
Побігла... хвилини не рахуємо... була цікава розмова... не до того :) 
прибігла... з пакетиком в руках. Пакетик "приправа для приготування глінтвейну". 
Питає "Таке?" :))) 
Навіть не думаючи брати на понт кажу що вони ще напевно такого не готували... на що офіціантка легко повертає пакет і впевнено каже "а тут пише як приготувати" :))) 
мені однозначно подобається такий підхід до клієнта - ще не знаємо як, але приготуємо!  
на всякий випаок ще нагадав, що не можна кипятити... 
паралельно ще було замовлено деруни (одні прості, одні з мясом) і чайочок 
побігла... прибігла... принесла... 
чай... 
ну зрозуміло, чай найшвидше приготувати... і неважно що я не хочу пити зразу чай... а потім він вже буде неактуальний... хоча... може то я такий прискіпливий... 
через хвилин 15-20 прийшов глінтвейн... ну, узагальнюючи, нормальний... 
потім ще були і деруни... які якраз і запамятались... після порції з мясом потім шлунок мучив зо три дні... 
========================= 
оцінки: 
інтер’єр - 2 (все в диму, здоровим там не місце) 
кухня - 2 (зарікся там щось їсти) 
меню - 5 (неважно, і так знаю наперед що замовляю) 
обслуговування - 5 (підхід, чит. вище) 
розташування - 5 
стоянка - 4 
ціна - 3 
чистота - 3 (не дуже чисто)
| Ukraine
Рейтинг: 3+ 0-
 
, 21:45 15 лютого 2010 р.
 
ДА мальви ето чтота проста димавая завіса а це ни бєшиниє іплахоє завідєніє 8)
| Ukraine, Lviv
Рейтинг: 0+ -2-
 
Комуніст, 14:19 16 лютого 2010 р.
 
"А ось ціни високі. Вищі навіть, як у "Рандеву". І після цього ставиться оцінка - 3(! ). Давайте оцінювати обєктивно. Якщо це дорого, бо готують якісь екзотичні страви, тоді згідний, а якщо за простий салатик/пиво/чай накручують 2-3-4 рази, то це жлобство. Відповідно, оцінка - 2.
| Ukraine, Lviv
Рейтинг: 6+ 0-
 
Геолог, 17:20 16 лютого 2010 р.
 
ой прікол з тою офіціанткою! розсмішили :zzz
| Ukraine, Ivanofrankovsk
Рейтинг: 0+ -4-
 
T, 00:07 19 лютого 2010 р.
 
Нормальна кафешка... хочете кращого сервісу - ходіть до ресторану)))
| Ukraine, Sumy
Рейтинг: 5+ 0-
 
Yarko, 09:30 19 лютого 2010 р.
 
одним словом яка дрянь ця ваша заливна риба
| Ukraine, Kiev
Рейтинг: 3+ 0-
 
, 20:23 21 лютого 2010 р.
 
Пиворачня
| Ukraine, Zhitomir
Рейтинг: 1+ 0-
 
Аня, 21:10 26 лютого 2010 р.
 
таких дерунів як в мальвах я ще не їв.Було дуже смачно.Кому неподобаеться нехай готує в дома (якщо вміє) 8)
| Ukraine, Kherson
Рейтинг: 6+ 0-
 
, 13:00 20 березня 2010 р.
 
Звичайно, у цього бару є свої плюси і мінуси. Мінус- проблеми з витяжкою.Зате багато плюсів- цікавий інтерєр, деякі оригінальні страви(товканець по-українськи, квасоля по-закарпатськи...), "прикольні" офіціанти.У цього закладу є багато постійних клієнтів і друзів. А як колишній працівник цього закладу хочу додати - як клієнт ставиться до офіціанта, так і офіціант його обслуговує.Посмішка і ввічливе спілкування ще нікого не образили :)
| Ukraine, Sumy
Рейтинг: 1+ -3-
 
, 16:28 19 квітня 2010 р.
 
Ну що тут скзать село тай годі а рибка заливна цеж просто словом дрянь цеж бо великий мінус!
| Ukraine, Lviv
Рейтинг: 0+ -2-
 
Повар, 21:27 12 грудня 2010 р.
 
Музика ніяка. Офіціантів у банкетному залі не дочекаєшся.
| Ukraine, Lviv
Рейтинг: 3+ 0-
 
Любов, 23:59 12 грудня 2010 р.
 
Да я з на ю це місце так там річка смердючка просто ФЄЄЄЄЄЄЄ ЯКЕСЬ Ну що тут сказать ну просто село воно й вФриці село хіба все робите там сьо з Г М О а саме дурите людей і приманюєте сума зайті !
| Ukraine
Рейтинг: 1+ 0-
 
ф б р, 11:34 23 грудня 2010 р.
 
2 фбр, василь васильович, пивоман, хорош під ніками ховатись і чехвостити інші кафешки я навіть догадуюсь яке кафе ти піариш на Е начинаеться. чорнии піар.
| Ukraine, Dnepropetrovsk
Рейтинг: 0+ -4-
 
макс, 11:48 23 грудня 2010 р.
 
:grin ЄХ дарагой єто совсєм нєкокіє піари а только лірика кафешкі совсєм со твоєй сторони нєкрасіво обсирать потомушо будєт плохо понімаєєш шєт штолі а піари тут ні причьом тут тьолько слова еліт це чудове містечка 8)
| Ukraine
Рейтинг: 0+ 0-
 
максІмус, 12:29 23 грудня 2010 р.
 
научі шифровку і она шифруєт ати розшифруйсь штолі смислє ти вообше кто такой :p
| Ukraine
Рейтинг: 0+ -1-
 
Bas, 12:52 23 грудня 2010 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2018 Дрогобич Інфо → (сайт працює 3728 днів)