У Доброгостові гнали самогонку у великих об’ємах

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
17.05.2022



У Доброгостові виявили сотні літрів бражки, яку незаконно виготовляли мешканці села. Про це повідомила Трускавецька міська рада на своїй сторінці у Facebook..

 Минула п’ятниця 13 травня для декого з мешканців села Доброгостова стала дійсно нещасливим днем, у той час як більшості ж принесла полегшення. Саме цього дня у селі був проведений рейд на предмет виявлення протизаконного виготовлення та продажу алкоголю. Його здійснювали поліціянти спільно з військовими. Як повідомив староста сіл Доброгостів та Бистрий Василь Ірод, останнім часом від мешканців надходило все більше скарг. Через це у селі зростав рівень небезпеки. Реагувати довелось радикально, тож в результаті проведеного рейду тонну закваски самогону, яку виявили правоохоронці в підозрюваних осіб, утилізували, а на порушників складені протоколи про адміністративні правопорушення.
Надалі в Доброгостові ще пильніше слідкуватимуть за порядком та дотриманням усіх норм Закону, аби запобігати таким правопорушенням та пов’язаними з ними наслідками. 
Подія неабияк прикувала увагу коментаторів соцмережі, причому схвальні відгуки старості села адресують в основному жінки. 

Переглядів: 874

Коментарі (1)
 
Все вірно, у нас не росія, то там країна алкоголіків, а Україна, культурна, цивілізована держава.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Світлана, 06:59 18 травня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5835 днів)