У Дрогобичі і частині Дрогобицького району 5-6 липня не буде газу

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
30.06.2022

 

 
Наступного тижня відбудуться ремонтно-профілактичні роботи на ГРС-Дрогобич, – повідомляють в Дрогобицькому відділенні АТ «Львівгаз».
У зв’язку з проведенням планових ремонтно-профілактичних робіт на газових комунікаціях Опарського ВУПЗГ ПАТ «Укртрансгаз» з 9:00 вівторка, 5 липня, тимчасово без газопостачання залишаться 59 450 абонентів. Орієнтовний час робіт – 48 годин.
Отже, газу не буде у таких населених пунктах:
міста Дрогобич, Борислав і Стебник;
смт. Східниця;
села:
Михайлевичі;
Почаєвичі;
Раневичі;
Лішня;
Монастир-Лішнянський;
Унятичі;
Медвежа;
Рихтичі;
Снятинка;
Залужани;
Старе Село;
Брониця;
Бистриця;
Новошичі;
Биків;
Долішній Лужок;
Озимина;
Далява;
Гаї Верхні;
Гаї Нижні;
Нове Село;
Болехівці;
Нагуєвичі;
Ясениця;
Попелі;
Дережичі;
Модриичі;
Новий Кропивник.

Переглядів: 1254

Коментарі (17)
 
Доставку відмінусуєте,  
Не забудьте!
Рейтинг: 10+ 0-
 
Макс, 23:16 30 червня 2022 р.
 
А я випускаю газ під ковдрою, хто хоче, можете підключатися.
Рейтинг: 2+ -3-
 
Гріцацуєв, 10:06 01 липня 2022 р.
 
грицацуєв ти видно що народився при кримінальному аборті в 7 місяців. берися за мозги
Рейтинг: 2+ 0-
 
Вчора, 10:58 01 липня 2022 р.
 
Не дивуйтеся "грицацуєвим", бо- йой: баби без хлопа у Дрогобичі- то катастрофа, страшніша від Армагедона. Всі- самі великі "начальниці й директоркині" з коронами на очах. Ану: зранку до вечора лажу тим містом, прошуся й прошуся на роботу- ні! От, сьогодні: зайшов до одного такого магазину на площі, мало не молюся. Нє, бо то важко (важко- рознести з машини й на прилавок якусь тонну товару? це що: Чорне море- лопатою копати? альо, закоронована, "бо молоді не витримують" (молоді, щомісяця, і нші й інші, у них "не витримують", бо пошургають ними, понаписують недостач- і йдіть тудей, а ми- пани, нам ще п"ять квартир треба купити, три маєтки добудувати і ненародженим внукам- по джипу придбати, а старими робітниками так не пошуруєм). В іншого- та ж церемонія. У ще іншого- треба молодших (причина- та ж, що і у магазинах, тут вже й думати не треба). Хіба, франца одна з другою, розуміє, що у людини- біда? ! Воно- "пани", з рабів позосталі. Встеклі і запеклі, та горіть ви в пеклі!
Рейтинг: 2+ 0-
 
І чим "газувати"?!, 14:04 01 липня 2022 р.
 
там газують та онанiрують на сайтi у Дрогобичi всякi маразматики, гринi, грицацуеви, гери флюнти, та друга нечисть, то все один Голяк Михайло, з Володимира Великого, вiн у церквi вас як попадиня може обслужити. придiть подивiться на того гриньо-флюнто-гера з грицацуевим.
Рейтинг: 0+ 0-
 
газувати, 15:18 01 липня 2022 р.
 
А я давно казала, що це шизаінфо. Ще не вистачає проросійського шизіка, пам'ятаєте, був такий, але певно, коли побачив, що каципська армія вигрібає обкакався і сидить тихо.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Іра, 19:58 01 липня 2022 р.
 
Той сєпар тупорилий спочатку писав свиннособачою мовою під ніком " я", тоді перейшов на українську під ніком " лектор ", а тепер певно дійсно обкакався.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До Іри, 20:44 01 липня 2022 р.
 
Дякую адміну за корисну інформацію.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Світлана, 21:44 01 липня 2022 р.
 
Скільки вас ще тут, зашифрованих внуків і правнуків НКВДистів, будуть публічно дристати одні на одних? Це ж була така таємна структура- місце праці ваших папєрєдніків? ! Чи то ви- зі вже розшифрованих архівів?
Рейтинг: 1+ 0-
 
Розумним- достатньо, 08:13 02 липня 2022 р.
 
агентiв хоч дрогобич пруди, Бандери нема на них, ось михайло голяк, то починав в церквi московского патрiархату, потом перейшов до грекокатоликiв, тато тоже колишнiй офiцер армii СССР , то що ви хочете вiд закодованих шпiонiв москви. от тепер в церквi петра та павла муру гонить, пацани сказали що той вумник живе на грушевского, недалеко вiд торгового центру. такi як москаль прийде зразу стануть православними негiдниками-попами, й будуть всiх на ешафот на росстрiл вiдправляти. стережiться.
Рейтинг: 1+ 0-
 
газувати, 09:08 02 липня 2022 р.
 
Михайло Голяк священик?
Рейтинг: 1+ 0-
 
Павло, 10:49 02 липня 2022 р.
 
Прийшов мені якийсь новий рахунок за газ. Що це значить?
Рейтинг: 1+ 0-
 
Абонент, 12:44 02 липня 2022 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 0+ -1-
 
Гринь, 15:15 02 липня 2022 р.
 
"Це значить" лише одне: панови треба зранку вбратиси у блискучий костюм, піти до церкви, порахувати там з півтори години ворони помежи хмарами, й одразу- у шинок, бо щось пече, а "нема чим запити, наливайте, ну хоча б капніть на дно стакана по цю риску". Ті самі "квитанціонери" у всіх превелебних кабінетах (не мус- лише у "загазованих"- такі ж живодери, як і всіляка інша мародерщина в країні, де йде війна. Ніяк не дошпрехаю своїми наївними мізками, як це можна "дбати про народ"- й "підвищувати пенсії": тим, у кого наймінімальніші- блямкнути 90 грн. за 20відсоткової інфляції, а тим, у кого вже в багажники не вміщається- ще вгаратати по 900 грн. ХЗеленського окупувала мафія- настільки, що він вже й сам, вкупі з тими, хто його оточує, берегів не бачать? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 09:21 03 липня 2022 р.
 
Шизаінфо - це ти про себе? Насрала своїм дурнуватим коментарем взагалі не по темі і пішла далі? Ну то йди, йди коментуй по інших сайтах міста, шизо. :grin
Рейтинг: 3+ -3-
 
до Іри, 16:55 03 липня 2022 р.
 
Вчора пішов зранку коло ратуші до магазину по горівку. Нє, кажуть, ще нема 10-ї, не продамо. Пішов в другий-третій-четвертий магазин, то саме. Заплакав я з горя, прийшов до хати ліг на тапчан та й заспав. Отак і пройшов у мене вчора тверезий та дуууже сумний день :cry
Рейтинг: 1+ 0-
 
Педро Санчес, 06:52 04 липня 2022 р.
 
Довкола ратуші ніяку горівку не продають, навіть- на тамбуретах на базарі, де кожен- чийсь із ратуші (давно не секрет)! А ті, котрі "ще нема-не продамо"- одноразові піпздики й піпздиці з мааааайбутніми дощечками для бутербродів з ліверки, яких, понад тридцять років, штампують у всіх "страшноперецивілійозованих", пообрізуваних вщент, ддпту- в коллледжипаки чиїхось пань і панів, котрі дотепер буквар догори дригом не в силі, навіть- задом наперед, прочитати, вкупі з вихідними даними! Класика жанру вмерла ще тоді, коли не народилася, на превеликий жаль, і у ті часи не всі "будьмо уважні" робили по 51-й помилці у диктанті, лише- "вибрані", але то, тепер, страшна державна таємниця комуністичних тестів і свекрух, котрі, тепер, вже такими давно не є. Спаси і сохрани місто від його приклеєних осідків, сповнених тьменними тьмами штубаків, вмить понапризначуваними (! ) ще більше страшними "панами", досі - не відомо ким понапризначуваними, й- зі скількома "обнуленнооленями" (про 51 помилку- читай спочатку)!
Рейтинг: 0+ 0-
 
То вам- не в межу заїхати!, 15:05 05 липня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5833 дні)